Gość: born2074 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.05, 19:04 pozwala zrobić tatuaże zmywalne np. ktoś wie? , Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: dzizys Re: czy jest taki papier/folia do drukarki co.... IP: *.isko.net.pl / *.k1.isko.net.pl 22.09.05, 23:32 Tak rozkminiajac to ligicznie.....jak nagrywarka w ogole moze wydrukowac cos takiego? raz ze nie ma takiej mozliwosci, tusz od razu zasycha i z folii na pewno nie przeniesie sie na skore a dwa ze to musi byc specjalny tusz...podsumowujac - zwykla drukarka nie da sie tego zrobic w zaden sposob. Pozdrawiam Link Zgłoś
Gość: De Foliant Re: czy jest taki papier/folia do drukarki co.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.05, 07:03 Gość portalu: born2074 napisał(a): > pozwala zrobić tatuaże zmywalne np. ktoś wie? , OCZYWIŚCIE !!! Do tego służy specjalna folia działająca tak jak "kalkomania", czyli te zmywalne tatuaże :) Link Zgłoś
Gość: dzizys Re: czy jest taki papier/folia do drukarki co.... IP: *.isko.net.pl / *.k1.isko.net.pl 23.09.05, 21:05 Kurde, no niby nie probowalem ale wydawalo mi sie ze jednak sie nie da :D pewnie kolega tez sobie jakies zarty tylko robi etc bo nie wierze ze sie da. Mi sie nie udalo a pare takich folii wykorzystalem. Pozdrawiam Link Zgłoś
neder Re: czy jest taki papier/folia do drukarki co.... 23.09.05, 21:23 hehe robiłes sobie tatuaże żen=by sprawdzić? ;P Link Zgłoś
Gość: dzizys Re: czy jest taki papier/folia do drukarki co.... IP: *.isko.net.pl / *.k1.isko.net.pl 23.09.05, 22:45 Sobie to nie, chcialem chrzesniakowi taki prezent zrobic - lubil swego czasu takie rozne rzeczy, dziecko przeciez. Mi sie akurat nie udalon tego zrobic dlatego tak napisalem wczesniej. Napewno jest jakis sposob itd, moznaby w konkretnej firmie zapytac jak to robia...moze by dali jakis cynk, sposob chociaz watpie. Wszystko zalezy jak sie pogada :D Pozdrawiam Link Zgłoś