Gość: majk IP: *.stk.net.pl 19.11.05, 16:33 Chcę kupic model Amilo M1437 czy ta firma jest godna zaufania?? co z bez awaryjnością ? Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: majk Re: Co sądzicie o laptopach Fujitsu Siemens ?? IP: *.stk.net.pl 20.11.05, 10:08 Nikt nic nie ma do powiedzenia ?? Link Zgłoś
voiceofamu Re: Co sądzicie o laptopach Fujitsu Siemens ?? 20.11.05, 10:25 Gość portalu: majk napisał(a): > Nikt nic nie ma do powiedzenia ?? Od ponad dwóch lat używam Amilo z Athlon'em 1800+ = zero problemów, praca codzienna po ok. 3-4 godz. Link Zgłoś
Gość: majk Re: Co sądzicie o laptopach Fujitsu Siemens ?? IP: *.stk.net.pl 26.11.05, 11:47 dzieki za info:) moze ktos ma jeszcze jakies opinie ? Link Zgłoś
Gość: hawiku Re: Co sądzicie o laptopach Fujitsu Siemens ?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.05, 15:31 Równo rok temu mój brat kupił Amilo V2010. On dużo czasu spędza w samochodzie i z tego co widzę zbytnio ze sprzętem się nie patyczkuje. Obudowa jest poobijana i zadrapana ale komputer pracuje bez zarzutu. Bataria nadal trzyma 2 godziny. Zawiasy jak nowe. System pracuje stabilnie. Wszystkie porty i gniazdko zasilania OK. Jedno co go troszkę wkurza to głośna praca wentylatora - ale nie ma co mruczeć za te pieniądze. Dalej myśl sam :-) Link Zgłoś
m.gregor Re: Co sądzicie o laptopach Fujitsu Siemens ?? 26.11.05, 15:44 Ten sprzet (w porownaniu np. do tego ktory chce kupic autor watku) jest robiony z lepszych materialow i ma lepsze zawiasy. Ten V2010 jest produktem przeznaczonym do sklepow IT a ten ktory chce kupic autor jest przeznaczony do hal, Karenu i Vobisu. V2010 jest robiony w Niemczech. Ten M1437 jest robiony w Chinach. Wiec raczej nie porownywałbym tych dwoch linii...Ale V2010 to byl naprawde super notebook. Szkoda ze juz go nie produkuja... Link Zgłoś
Gość: hawiku Re: Co sądzicie o laptopach Fujitsu Siemens ?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.05, 16:05 Nie chcę podważać autorytetu ale na tabliczce wspomnianej V-ki stoi napisane "Made in China". Link Zgłoś
m.gregor Re: Co sądzicie o laptopach Fujitsu Siemens ?? 26.11.05, 16:16 Nie wiem o jaki autorytet Ci chodzi ale skoro stoi tak napisane to pewno tak bylo ;-) Wiem ze egzemplarze sprzedawane u mnie w pracy mialy "Made in Germany" Link Zgłoś
geo33 Re: Co sądzicie o laptopach Fujitsu Siemens ?? 26.11.05, 16:31 Obecnie testuje model S7020 (z P4 2,13 GHz). Wprawdzie jest b. drogi, jednak jednocześnie b. dobry. Rezultaty moich badań niebawem zostaną opublikowane na łamach serwisu PC Centre. pccentre.pl Link Zgłoś
Gość: ruk Re: Co sądzicie o laptopach Fujitsu Siemens ?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.06, 17:03 Test tego notebooka, o którym mówił geo, znajduje się tu: pccentre.pl/Article13292.htm Link Zgłoś
aka10 Re: Co sądzicie o laptopach Fujitsu Siemens ?? 22.01.06, 18:01 Do uzytku domowego Fujitsu Siemens P7120 oraz Sony Vaio TX1 sa bardzo dobre. Lekki i duzo tanszy od poprzednich jest Dell X1 (1,14 kg).Pozdrawiam. Link Zgłoś