Dodaj do ulubionych

Co sądzicie o laptopach Fujitsu Siemens ??

IP: *.stk.net.pl 19.11.05, 16:33

Chcę kupic model Amilo M1437 czy ta firma jest godna zaufania?? co z bez
awaryjnością ?
Obserwuj wątek
    • Gość: majk Re: Co sądzicie o laptopach Fujitsu Siemens ?? IP: *.stk.net.pl 20.11.05, 10:08
      Nikt nic nie ma do powiedzenia ??
      • voiceofamu Re: Co sądzicie o laptopach Fujitsu Siemens ?? 20.11.05, 10:25
        Gość portalu: majk napisał(a):

> Nikt nic nie ma do powiedzenia ??

Od ponad dwóch lat używam Amilo z Athlon'em 1800+ = zero problemów, praca
        codzienna po ok. 3-4 godz.

• Gość: majk Re: Co sądzicie o laptopach Fujitsu Siemens ?? IP: *.stk.net.pl 26.11.05, 11:47
          dzieki za info:) moze ktos ma jeszcze jakies opinie ?
    • Gość: hawiku Re: Co sądzicie o laptopach Fujitsu Siemens ?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.05, 15:31
      Równo rok temu mój brat kupił Amilo V2010. On dużo czasu spędza w samochodzie i
      z tego co widzę zbytnio ze sprzętem się nie patyczkuje. Obudowa jest poobijana
      i zadrapana ale komputer pracuje bez zarzutu. Bataria nadal trzyma 2 godziny.
      Zawiasy jak nowe. System pracuje stabilnie. Wszystkie porty i gniazdko
      zasilania OK. Jedno co go troszkę wkurza to głośna praca wentylatora - ale nie
      ma co mruczeć za te pieniądze. Dalej myśl sam :-)
      • m.gregor Re: Co sądzicie o laptopach Fujitsu Siemens ?? 26.11.05, 15:44
        Ten sprzet (w porownaniu np. do tego ktory chce kupic autor watku) jest robiony
        z lepszych materialow i ma lepsze zawiasy. Ten V2010 jest produktem
        przeznaczonym do sklepow IT a ten ktory chce kupic autor jest przeznaczony do
        hal, Karenu i Vobisu. V2010 jest robiony w Niemczech. Ten M1437 jest robiony w
        Chinach. Wiec raczej nie porownywałbym tych dwoch linii...Ale V2010 to byl
        naprawde super notebook. Szkoda ze juz go nie produkuja...
        • Gość: hawiku Re: Co sądzicie o laptopach Fujitsu Siemens ?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.05, 16:05
          Nie chcę podważać autorytetu ale na tabliczce wspomnianej V-ki stoi
          napisane "Made in China".
          • m.gregor Re: Co sądzicie o laptopach Fujitsu Siemens ?? 26.11.05, 16:16
            Nie wiem o jaki autorytet Ci chodzi ale skoro stoi tak napisane to pewno tak
            bylo ;-) Wiem ze egzemplarze sprzedawane u mnie w pracy mialy "Made in Germany"
    • geo33 Re: Co sądzicie o laptopach Fujitsu Siemens ?? 26.11.05, 16:31
      Obecnie testuje model S7020 (z P4 2,13 GHz). Wprawdzie jest b. drogi, jednak
      jednocześnie b. dobry. Rezultaty moich badań niebawem zostaną opublikowane na
      łamach serwisu PC Centre.

pccentre.pl
      • Gość: ruk Re: Co sądzicie o laptopach Fujitsu Siemens ?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.06, 17:03
        Test tego notebooka, o którym mówił geo, znajduje się tu:
        pccentre.pl/Article13292.htm
      • aka10 Re: Co sądzicie o laptopach Fujitsu Siemens ?? 22.01.06, 18:01
        Do uzytku domowego Fujitsu Siemens P7120 oraz Sony Vaio TX1 sa bardzo dobre.
        Lekki i duzo tanszy od poprzednich jest Dell X1 (1,14 kg).Pozdrawiam.

Inne wątki na temat:

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka