Dodaj do ulubionych

Czy można podłączyć 3 napędy do komputera ??

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.07, 21:43
Jak w temacje. Czy są taśmy tozdzielajace na trzy jednostki??
Obserwuj wątek
    • atlon Re: Czy można podłączyć 3 napędy do komputera ?? 09.02.07, 21:46
      Potrójnych taśm nie widziałem. Ale na jednaj taśmie dajesz dysk i napęd, a na
      drugiej dwa napędy
      • Gość: kamil Re: Czy można podłączyć 3 napędy do komputera ?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.07, 21:47
        sproboje
        • atlon Re: Czy można podłączyć 3 napędy do komputera ?? 09.02.07, 22:01
          Sprawdzone, u mnie działa bez problemów
          • Gość: fazji1 Re: Czy można podłączyć 3 napędy do komputera ?? IP: *.gprspla.plusgsm.pl 09.02.07, 22:37
            tak podlaczysz i dysk twardy zwalnia do predkosci slimaka ;/.Zaden normalny czlowiek nie laczy w ten sposob napedow optycznych i dyskow twardych.Lepiej kupic kontroler na PCI i mozna podlaczac nowe napedy i dyski.
            • atlon Re: Czy można podłączyć 3 napędy do komputera ?? 10.02.07, 14:01
              Szczerze mówiąc nie zauważyłem tego "ślimaka" no ale pewnie jako "expert" wiesz
              lepiej. Może niech spróbuje i sam się przekona
            • Gość: Greg Re: Czy można podłączyć 3 napędy do komputera ?? IP: *.metronet.pl 10.02.07, 15:17
              Pod warunkiem posiadania przez optykę starego kontrolera ATA33 lub PIO. Nowsze
              napędy już są wyposażane w ATA100 i nijak nie spowalniają dysków na jednej
              taśmie.
    • Gość: ja Re: Czy można podłączyć 3 napędy do komputera ?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.07, 21:53
      dodatkowy kontroler pozwala podłączyć 4 dodatkowe napędy
      takich kontrolerów można mieć w komputerze kilka (tyle ile gniazd PCI)
      taśmy rozdzielającej na 3 napędy nie ma i nie będzie

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka