Gość: kamil IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.07, 21:43 Jak w temacje. Czy są taśmy tozdzielajace na trzy jednostki?? Link Zgłoś Obserwuj wątek
atlon Re: Czy można podłączyć 3 napędy do komputera ?? 09.02.07, 21:46 Potrójnych taśm nie widziałem. Ale na jednaj taśmie dajesz dysk i napęd, a na drugiej dwa napędy Link Zgłoś
Gość: kamil Re: Czy można podłączyć 3 napędy do komputera ?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.07, 21:47 sproboje Link Zgłoś
atlon Re: Czy można podłączyć 3 napędy do komputera ?? 09.02.07, 22:01 Sprawdzone, u mnie działa bez problemów Link Zgłoś
Gość: fazji1 Re: Czy można podłączyć 3 napędy do komputera ?? IP: *.gprspla.plusgsm.pl 09.02.07, 22:37 tak podlaczysz i dysk twardy zwalnia do predkosci slimaka ;/.Zaden normalny czlowiek nie laczy w ten sposob napedow optycznych i dyskow twardych.Lepiej kupic kontroler na PCI i mozna podlaczac nowe napedy i dyski. Link Zgłoś
atlon Re: Czy można podłączyć 3 napędy do komputera ?? 10.02.07, 14:01 Szczerze mówiąc nie zauważyłem tego "ślimaka" no ale pewnie jako "expert" wiesz lepiej. Może niech spróbuje i sam się przekona Link Zgłoś
Gość: Greg Re: Czy można podłączyć 3 napędy do komputera ?? IP: *.metronet.pl 10.02.07, 15:17 Pod warunkiem posiadania przez optykę starego kontrolera ATA33 lub PIO. Nowsze napędy już są wyposażane w ATA100 i nijak nie spowalniają dysków na jednej taśmie. Link Zgłoś
Gość: ja Re: Czy można podłączyć 3 napędy do komputera ?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.07, 21:53 dodatkowy kontroler pozwala podłączyć 4 dodatkowe napędy takich kontrolerów można mieć w komputerze kilka (tyle ile gniazd PCI) taśmy rozdzielającej na 3 napędy nie ma i nie będzie Link Zgłoś