Gość: vika IP: *.ssp.dialog.net.pl 15.04.07, 22:45 Mam taśmę 80 zył do HDD, ale jest niepotrzebnie długa. Czy można obciąc niepotrzebną resztę? Wykorzystuję tylko pierwsze złącze. Link Zgłoś Obserwuj wątek
m.gregor Re: Czy można uciąć taśmę ? 15.04.07, 22:49 Mozna. Tylko strasznie ale to strasznie cholernie i to bardzo ostrym nożem. Tak zeby nie postrzepic zyl nie porobic zwarcia. Do tego po calej operacji przetrzec obcieta powierdznie zeby usunac ew. opiłki. Ja tak kiedys robilem z kablami do FDD na ktorych byla wtyczka do 5 i 1/4" napedu. Link Zgłoś
Gość: Kontik Re: Czy można uciąć taśmę ? IP: *.adsl.green.ch 15.04.07, 22:49 Po co ciac? Kiedys sie moze przydac i bedzie klapa.. wez tasme klejaca (ale nie biurowa) i przyklej nadmiar do potrzebnej czesci... Link Zgłoś
Gość: vika Re: Czy można uciąć taśmę ? IP: *.ssp.dialog.net.pl 15.04.07, 22:57 mam małą obudowę i wolałbym obciąć, bo denerwują mnie te kable i jeszcze na nich mam jakieś gniazda. Link Zgłoś
Gość: Kontik Re: Czy można uciąć taśmę ? IP: *.adsl.green.ch 15.04.07, 23:00 To tak jak napisal m.gregor bardzo ostry noz i ciach.. ale uwazaj na palce... :) Link Zgłoś