Gość: kiko tak ciężko skorzystać z google? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.09.07, 16:37 po co, prawda? przecież zawsze znajdzie się jakiś "idiota" na forum który zrobi to za ciebie. Link Zgłoś
Gość: a.s.s. Re: tak ciężko skorzystać z google? IP: *.dip.t-dialin.net 27.09.07, 17:40 Poniewaz autor pytania nie otrzymal zadnej odpowiedzi ,równiez i Ja jako czytajacy wypowiedzi uczestników forum , nasuwa sie pytanie czy kierowanie na wyszukiwarke mozna uznac za odpowiedz? Moim zdaniem nie wiem jak dla innych przegladajacych wypowiedzi forumowiczów ale dla mnie jest to ucieczka przed odpowiedzia (bo sie jej nie zna ! ). Link Zgłoś
Gość: Amen Re: tak ciężko skorzystać z google? IP: *.dyn.optonline.net 27.09.07, 17:53 Wiesz co Ass? > dla mnie jest to ucieczka przed odpowiedzia (bo sie jej nie zna ! )? O ile tu ktos ucieka, to tylko pytajacy (Lilka)i jemu podobne lenie. Tylko ze to juz jest patologia i kwalifikuje sie ten temat na inne forum. Nie lubisz odpowiedzi, nie komentuj. A skoro publicznie wystawiasz swoj intelekt do oceny publicznej - to sa efekty. Link Zgłoś