Dodaj do ulubionych

czy numer dostępowy Betamaxów w ogóle funkcjonuje?

IP: *.chello.pl 24.11.08, 00:09
chyba nigdy nie udało mi się połączyć przez numer dostępowy Betamaxów w Polsce
- (akurat Voipdiscount, ale numer jest ten sam dla reszty)

jak zauważyłem ich komputer źle odczytuje lub przekazuje dalej numery
telefonów - widać to na liście wykonanych połączeń (jeśli gdzieś się ktoś
dodzwoni) na stronie konta w internecie

zauważyłem że często powtarza jakieś cyfry i w efekcie łączy całkowicie z
innym numerem

dotyczy to zarówno numerów zaprogramowanych, jak i 'wklepywanych' ręcznie

czy ktoś kiedykolwiek połączył się przez ten numer????

to jakaś paranoja
Obserwuj wątek
    • Gość: VOIP nie ma nikogo kto by korzystał z numeru dostępoweg IP: *.chello.pl 27.11.08, 09:51
      podkreślam dostepowego (tego w Warszawie 22itd)
      • Gość: zdzichu_cz_wa Re: nie ma nikogo kto by korzystał z numeru dostę IP: *.clw.metro.digiweb.ie 27.11.08, 17:09
        nigdy nie sprawdzałem bo łączę się przez bramkę
        • Gość: VOIP ja w zasadzie też, ale z komórki ostatnio IP: *.chello.pl 27.11.08, 17:28
          usiłuję wdzwonić i ciągle coś nie tak - próbowałem też ze stacjonarnego, żeby
          nie było że to komórki
          • Gość: zdzichu_cz_wa Re: ja w zasadzie też, ale z komórki ostatnio IP: *.clw.metro.digiweb.ie 27.11.08, 20:35
            Jedyne wyjscie to kupić telefon który obsługuje voip niektóre nokie seri N i E
            obsługują wtedy można dzwonić przez wifi lub transmisje danych GSM
            • Gość: VOIP to inna sprawa, zastanawiam się nad tym, ale IP: *.chello.pl 28.11.08, 21:43
              niezbyt wiele informacji uzyskałem od tych, którzy coś takiego mają (czy dobrze
              funkcjonuje, czy jest bardzo skomplikowane, itd) - niemniej to jest bardzo
              ograniczone rozwiązanie (do zasięgu Wlan)
              • Gość: zdzchu_cz_wa Re: to inna sprawa, zastanawiam się nad tym, ale IP: *.clw.metro.digiweb.ie 28.11.08, 22:33
                nie tylko wlan ale na transmisji gsm też chodzi
                • Gość: re no tak ale przecież nie w tym rzecz, by płacić IP: *.chello.pl 29.11.08, 17:34
                  za transmisję danych, bo pewnie wyjdzie więcej niż za normalną rozmowę z
                  zagranicą - zakładając, że płaci się normalne ceny
    • Gość: zdzchu_cz_wa Re: czy numer dostępowy Betamaxów w ogóle funkcjo IP: *.clw.metro.digiweb.ie 28.11.08, 22:35
      na swieta mam zamiar sobie sprawić e51 więc to przetestuje wykupie sobie
      pakiecik transmisj danych z 1GB za niecałe 10 euro a ze zasięg wszedzie umts to
      powinno smigac
Inne wątki na temat:

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka