lagunek 16.01.10, 16:31 Jakie hotele polecacie w CANCUN ????? Proszę o sprawdzone oferty. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dumfries79 Re: CANCUN - hotele - jaki wybrać ???? 16.01.10, 18:55 My bylismy w listopadzie w Cancun i moge ci z czystym sumieniem polecic hotel BARCELO TUCANCUN BEACH .Naprawde trudno sie do czegos przyczepic w tym hotelu dobre polozenie jedzenie jest po prostu super ogolnie all inclusive jest pierwsza klasa.Nie sugeruj sie negatywnymi opiniami bo ludzie czesto przyczepiaja sie do szczegolow. www.tripadvisor.com/Hotel_Review-g150807-d154419-Reviews-Barcelo_Tucancun_Beach-Cancun_Yucatan_Peninsula.html Odpowiedz Link
lagunek Re: CANCUN - hotele - jaki wybrać ???? 16.01.10, 21:47 Hotel jest piękny , ale jak sprawdziłem cenę to zbyt wysoka - 657 zł/ doba w pokoju dwusoosobywym. Odpowiedz Link
luksusfashion Re: CANCUN - hotele - jaki wybrać ???? 16.01.10, 22:56 Tu masz w miare dobre ceny z Niemiec airstop.pl/last-minute/meksyk-ameryka-poudniowa/meksyk-cancun/ i jest tez takie biuro Elmundo...ostatnio mi wyszukali 4* z Berlina z miedzylądowaniem za 1200 euro 14 dni. Odpowiedz Link
lagunek Re: CANCUN - hotele - jaki wybrać ???? 17.01.10, 14:13 dziękuję za dotychczasowe informacje. Ja nie chcę kupować hotelu wraz z przelotem do CANCUN . Tylko chcę zarezerwować sam hotel. Przelot mam już kupiony w listopadzie liniami IBERIA. Teraz jest mi potrzebny w miarę tani i dobry hotel :-) Odpowiedz Link
luksusfashion Re: CANCUN - hotele - jaki wybrać ???? 17.01.10, 14:34 Jak wygląda cenowo taki przelot w dwie strony? Odpowiedz Link
lagunek Re: CANCUN - hotele - jaki wybrać ???? 17.01.10, 17:04 Kupowałem bilety lotnicze w listopadzie 2009 na marzec 2010 - zapłaciłem 1848 zł w dwie strony (całkowita cena).Była to wyjątkowa promocja. Lot jest łączony Berlin - Madryt i Madryt - Mexico City (dwa samoloty). Odpowiedz Link
lagunek Re: CANCUN - hotele - inne propozycje 17.01.10, 17:06 PROSZĘ o INNE PROPOZYCJE HOTELI :-) temat nadal aktualny Odpowiedz Link
1only Re: CANCUN - hotele - inne propozycje 17.01.10, 23:06 Nie wybieraj hoteli w Cancun, to miasto to obrzydliwy moloch, hotel przy hotelu albo wieżowce na które patrzysz z plaży, zero klimatu karaibskiego. Jeśli Meksyk to nieco dalej: Playa del Carmen lub jeszcze dalej w kierunku Xcaret i Tulum. Hotele sprawdzone i z "klimatem" to Iberostar Tucan w Playa, Barcelo Maya w Puerto Aventuras, Iberostary na tej samej trasie. Pozdrawiam. Odpowiedz Link
leonardito Re: CANCUN - hotele - inne propozycje 18.01.10, 00:20 tutaj jak poszukasz to znajdziesz troche info i fotek z hoteli w Cancun. strona : leonardito.com suerte ... > << ( ( (*> po drodze wpadnij na vinko do leonardito .... leonardito.com/ Odpowiedz Link
monhann2 Re: CANCUN - hotele - inne propozycje 28.01.10, 16:59 A w jaki sposob masz zamiar dostac sie z Mexico City do Cancun? Odpowiedz Link
lagunek Re: CANCUN - hotele - inne propozycje 28.01.10, 22:27 Do Cancun dostanę się samolotem :-) Odpowiedz Link
lagunek Re: CANCUN - hotele - inne propozycje 28.01.10, 22:28 Dziękuję za dotychczasowe informacje , proszę o inne . Odpowiedz Link
monhann2 Re: CANCUN - hotele - inne propozycje 29.01.10, 15:04 "Kupowałem bilety lotnicze w listopadzie 2009 na marzec 2010 - zapłaciłem 1848 zł w dwie strony (całkowita cena).Była to wyjątkowa promocja. Lot jest łączony Berlin - Madryt i Madryt - Mexico City (dwa samoloty)" Pytalam jak sie dostaniesz do Cancun, bo w swojej wypowiedzi o promocji na lot tego nie napisales. Odpowiedz Link
lagunek Re:odpowiedź na pytanie jak dostanę się do Cancun 30.01.10, 16:13 Tak wiem , że pytałaś jak się dostaniesz do Cancun ?? dwie odpowiedzi powyżej odpowiedziałem na to pytanie :-) Do cancun dostanę się samolotem . Odpowiedz Link
monhann2 Re:odpowiedź na pytanie jak dostanę się do Cancu 01.02.10, 14:36 Dzieki za odpowiedz. Widzialam Twoja poprzednia. Sorki za nieporozumienie. Chodzilo mi jedynie o to, ze skoro i tak musiales brac dodatkowy samolot, to juz tak tanio chyba nie wyszlo i nie byla to jakas szczegolna okazja. Zreszta nie mam pojecia jak ksztaltuja sie ceny na loty wewnetrzne po Meksyku? Odpowiedz Link
arh7 Re:odpowiedź na pytanie jak dostanę się do Cancu 01.02.10, 16:55 Polecam Great Parnassus Resort and Spa www.iceportal.com/brochures/ice/Brochure.aspx?did=0&brochureid=4458&type=vr&index=5&selectedvrplayer=J Odpowiedz Link
lagunek Re: do "monhann2" 02.02.10, 13:39 Ja przylatuję do Mexico City a następnie lecę dalej liniami wewnętrznymi. Chcąc dostać się do Cancun należy wybrać połączenie lotnicze lub autokarowe. Porównując ceny tych dwóch środków transportu oraz czas spędzony w trasie - wybrałem samolot linii MEXICANA - tylko , że lecę do Meridy a potem dopiero autobusem do Cancun. Wybrałem takie rozwiązanie bo chcę zwiedzić Meridę i CHICHEN ITZE. Koszt lotu z Mexico City do Meridy kosztuje ok. 100 - 120 dolarów. Lot samolotem trwa niecałe 3 godziny. Lot do Cancun bezpośredni też można kupić w cenie 120 - 130 dolarów, tylko trzeba wcześniej kupić bilety. Odpowiedz Link
monhann2 Re: do "monhann2" 03.02.10, 15:01 Dzieki za wyczerpujaca odpowiedz i sorry jesli bylam zbyt dociekliwa;)To nie sa w takim razie drogie bilety, zdziwilo mnie tylko, ze leci sie az prawie 3 godziny (podczas gdy ja z Toronto do Cancun lece 4)To w takim razie zycze udanych wakacji w Meksyku:) Odpowiedz Link
ripasso Re: CANCUN - hotele - jaki wybrać ???? 02.02.10, 01:01 Naprawde gratuluje ceny. Mi udalo sie w zeszlym roku z AA Warszawa-Londyn-Miami-Cancun za 2100 PLN. W tym nic sensownego < 2k pln, nie znalazlem. Br, ripa Odpowiedz Link
lagunek Re: do "ripasso" 02.02.10, 13:42 Ja też uważam, że to rewelacyjna cena przelotu do Meksyku. LINIE LOTNICZE IBERIA miały super promocję. Odpowiedz Link