Dodaj do ulubionych

Wycieczki fakultatywne

27.08.17, 20:36
Jakie polskie biuro organizujące wycieczki fakultatywne w Meksyku polecacie ?
Me Tours (Mexicoentero), a może Mezo Maya ? Albo jakieś inne?
Które ma atrakcyjniejsze ceny zwłaszcza w pakietach 2-3 wycieczek i lepiej zorganizowane wyjazdy ?
A może warto skorzystać z oferty wycieczek lokalnych z TUI ? (ktoś korzystał w tym roku ? jakie proponowano na miejscu rabaty za pakiety wycieczek ?)
Obserwuj wątek
    • l-a Re: Wycieczki fakultatywne 28.08.17, 08:52
      Ja w lipcu korzystałam z usług Mezo Maya. Byliśmy z nimi na dwóch wycieczkach i niue mamy żadnych zastrzeżeń. Wszystko było zorganizowane bardzo dobrze, przewodnik Sebastian ma dużą wiedzę i ciekawie opowiadał o Meksyku. Nie jestem w stanie porównać ich z innym biurem, bo z innym nie byliśmy. Jeżeli chodzi o ceny to były konkurencyjne w stosunku do oferty rezydenta TUI, program wycieczek też był bardziej rozbudowany, grupa była kameralna, posiłki podczas wycieczek smaczne i napoje w cenie.
    • casiopeja11 Re: Wycieczki fakultatywne 09.01.18, 16:06
      Z tego co wiem to ME tours ma dużo zadowolonych klientów i ceny dużo lepsze niż TUI. Wycieczki robią raczej w mniejszych grupach. TUI z tego co slyszalalam dorzuca polskich turystów do całego autokaru, a pózniej sie zastanawia skąd polskiego tłumacza załatwić - nie wiem czy to standard czy wyjątek, jak mówicie po angielsku to nie powinno być problemu.
    • icebols27 Re: Wycieczki fakultatywne 14.02.18, 15:04
      My skorzystaliśmy z Me Tours (Mexicoentero)z usługi nwynajęcia auta z driverem, który nas woził po atrakcjach. Trafiliśmy na cudownego Maja Martina, który tak nas polubił, że zaprosił do swojej rodziny na śniadanie i nauczył nas robić placki :P
      Bardzo fajna opcja, właściciel biura bardzo profesjonalny.

Jak coś to zapraszamy na relację z wycieczek, może coś Was zainspiruje :)
      czasnawywczas.pl/ameryka-srodkowa/meksyk/
    • turkusowymeksyk Re: Wycieczki fakultatywne 13.08.18, 01:34
      Polecam www.turkusowymeksyk-pl.com
      Polski organizator wycieczek i wypoczynku w Meksyku , Playa del Carmen Tulum Cancún Cozumel itd ...znajdziesz ich też na fbooku i Instagramie, ZApraszamy serdecznie .
    • turkusowymeksyk Re: Wycieczki fakultatywne 07.09.18, 00:36
      Zapraszamy do naszych wycieczek w języku polskim z przewodnikiem jesteśmy lokalnym biurem wycieczek , super ceny i świetna jakość usługi .
      www.turkusowymeksyk-pl.com
    • casiopeja11 Re: Wycieczki fakultatywne 04.01.19, 23:44
      Jest nowe biuro warte polecenia: www.meksykanka.com
      Ma standardowe wycieczki i robi tez na życzenie nowe lub modyfikacje, małe grupy, bez stresów, po polsku, angielsku, hiszpańsku lub portugalsku :)
      Moja koleżanka, ale polecam obiektywnie, bo jest naprawdę urodzonym przewodnikiem.
    • bimbik Re: Wycieczki fakultatywne 28.03.19, 16:09
      Tylko i wyłącznie biuro Meksykańska I Pani Paulina
      meksykanka.com/o-nas/
      Rewelacyjna organizacja. Cenowo też swietnie
      • mwsw Re: Wycieczki fakultatywne 29.03.19, 22:01
        Witam. Zgadzam się z powyższą opinią! Pani Paulina jest rewelacyjnym przewodnikiem. Ma ogromną wiedzę! Widać, że robi to co kocha i przy tym ma duże poczucie humoru :) Razem z mężem planujemy kolejne wycieczki i oczywiście tylko z biurem Meksykanka! Pani Paulino do zobaczenia wkrótce! :) Serdecznie pozdrawiamy, Małgorzata i Andrzej z Bydgoszczy.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka