Dodaj do ulubionych

city fitnes czy fitness for life- rzeszów opinie?

11.10.11, 21:19
witam
jestem studentką i szukam oferty dobrej dla mnie, zamierzam chodzić na siłownię 2 razy w tygodniu. pogubiłam się w cennikach tych siłowni, ale pomijając to.. która z nich jest lepsza??
chciałabym skorzystać z treningu personalnego.. macie jakieś uwagi, opinie?
Obserwuj wątek
    • Gość: Lina Re: city fitnes czy fitness for life- rzeszów opi IP: *.rzeszow.vectranet.pl 16.11.11, 16:16
      Hey tulinska29 !
      Jeśli szukasz trenera najlepszego w Rzeszowie to polecam Daniela z fitness for life! Sama u niego ćwiczę i jestem bardzo zadowolona:)
    • Gość: KUba Re: city fitnes czy fitness for life- rzeszów opi IP: *.tktelekom.pl 22.12.11, 15:12
      Cześć. Chodzilem na obie z tych siłek, ale powiem Ci ze Fitness for Life jest o wiele lepsza;) Nie zmienilbym jej na zadną inną... zalozenie karnetu i oplata za 1 miesiac - 149zl, a pozniej co miesiac płacisz 99zł, natomiast jesli chcesz treningi personalne to dojdą do tego dodatkowe koszty;) ... polecam Ci Justyne- dziewczyna ma 22 lata, startowala w zawodach gimnastycznych, ma bardzo obszerna wiedze jesli chodzi i fitness i kulturystyke. Do tego jest bardzo miła. Jest jeszcze Daniel- ogolnie to zajebisty gość- wie wszystko o dietach, syplementacji, kulturystyce itp:).
      Jesli jednak nie zdecydujesz sie na treningi personalne to podejdz do pierwszej lepszej osoby, lub trenera, a kazdy chetnie Ci pomoze:D (zwłaszcza Ci najwięksi kolesie) ;) pozdrawiam i dozobaczenie w fitness for life.
    • wiktoriaj86 Re: city fitnes czy fitness for life- rzeszów opi 25.04.16, 20:07
      Najlepszy trener w Rzeszowie? trenerdudek.pl
      bardzo sympatyczny pan który potrafi zmotywowa c polecam gorąco
      • pawel.kocoj Re: city fitnes czy fitness for life- rzeszów opi 04.02.19, 19:00
        Fitness for life. Niestety trzeba bardzo uważać bo kradną w szatniach. Wszystko trzeba koniecznie chować do szafek (również kurki i buty) bo może się okazać, że nie odnajdziemy danej rzeczy. Reakcja tzw. menagera klubu żenująca. Taki jest regulamin, za nic nie odpowiadamy. Zero pomocy, niczego. Szczerze odradzam tą sieć. Pokradną Wam rzeczy a pracownicy będą się uśmiechać, że trudno, stało się...
    • pomocnanna Re: city fitnes czy fitness for life- rzeszów opi 16.09.23, 09:49
      Ja czekam na skorzystanie z oferty Wzorcowni Ruchu, ponieważ będzie to najnowocześniejsza siłownia w okolicy. Mój trener wspominał mi o tym centrum sportu i wydaje mi się aktualnie najkorzystniejszym rozwiązaniem.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka