Dodaj do ulubionych

Co ćwiczyć, gdzie, jak? Bielsk podlaski

06.03.17, 08:20
Dziewczyny gdzie i co ćwiczycie w Bielsku? Jest ktoś z okolic i chodzi na jakis fitness/cardio etc ???
Obserwuj wątek
    • challeczka86 Re: Co ćwiczyć, gdzie, jak? Bielsk podlaski 07.03.17, 07:36
      Cześć :) w Bielsku nie ma raczej tego problemu, ja korzystam od paru miesięcy z aerobiku + cardio i mega sobie chwalę :)
      • sorrminna Re: Co ćwiczyć, gdzie, jak? Bielsk podlaski 08.03.17, 08:34
        No i właśnie coś takiego bym chciała, aby ruszyć się trochę zza biurka i zrzucić parę kg dodatkowo :) gdzie chodzisz ??
        • challeczka86 Re: Co ćwiczyć, gdzie, jak? Bielsk podlaski 09.03.17, 06:55
          do maniac gym – aerobik jest bdb, ale możesz też zobaczyć ewentualnie indoor cycling, wcześniej chodziłam na to i na zrzucenie kg była to dla mnie najlepsza opcja i niezły wycisk :)
          • sorrminna Re: Co ćwiczyć, gdzie, jak? Bielsk podlaski 10.03.17, 08:10
            A jak cenowo wychodzi karnet, płaci się od wejścia czy jest standardowo na czas i przychodzisz po zapisaniu się?
            • challeczka86 Re: Co ćwiczyć, gdzie, jak? Bielsk podlaski 13.03.17, 09:08
              Jak kupowałam karnet na fitness na 3 miesiące to wychodziło niecałe 9 dyszek za miesiąc :)
              • sorrminna Re: Co ćwiczyć, gdzie, jak? Bielsk podlaski 14.03.17, 08:26
                Super, znalazłam ich stronę z adresem i podjadę w przyszłym tygodniu i może się skuszę, wejdę sobie raz na próbę najpierw ale dzięki za info mam nadzieję że zacznę się w końcu ruszać.

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka