Dodaj do ulubionych

BioFIT Fit Matka Wariatka (Megabol) - moja opina i

IP: *.dynamic.chello.pl 05.06.17, 12:15
Od tygodnia stosuję (smak banan). Z mlekiem średnie, z wodą - nawet dobre. Faktycznie syci jak cholera, znacznie mniej jem, bo nie czuję "ssania" między posiłkami. Chęci do ćwiczeń mam więcej, ale to może być kwestia sugestii, natomiast jako dieta, u mnie się sprawdza. Mam pytanie, czy bierzecie z tym inne suple i czy brać to z przerwami, czy jak?
Obserwuj wątek
    • Gość: Wirrra Re: BioFIT Fit Matka Wariatka (Megabol) - moja op IP: *.play-internet.pl 05.06.17, 12:28
      Dość sceptycznie podchodzę do suplementów, żeby spalić cokolwiek,
      trzeba po prostu ćwiczyć, ćwiczyć... :)
      • Gość: Mani84 Re: BioFIT Fit Matka Wariatka (Megabol) - moja op IP: *.dynamic.chello.pl 05.06.17, 13:36
        Wira, nie tylko ćwiczyć, ale przede wszystkim mniej jeść 😉 ! Można schudnąć i bez ćwiczeń, jak się nic nie je i można tyć mimo ćwiczeń, jak się kobieto objadasz 🙂 Ze składu widzę, że jest białko i dość specyficzne białko, to faktycznie może tak działać, że się ogólnie mniej je i chudnie. Anka - żadnych dodatkowych supli do tego Bio Fit już nie bierz, tam w składzie jest właściwie wszystko, co trzeba.
    • Gość: Mani84 Re: BioFIT Fit Matka Wariatka (Megabol) - moja op IP: *.dynamic.chello.pl 07.06.17, 13:30
      Wira, nie tylko ćwiczyć, ale przede wszystkim mniej jeść ;) ! Można schudnąć i bez ćwiczeń, jak się nic nie je i można tyć mimo ćwiczeń, jak się kobieto objadasz :) Ze składu widzę, że jest białko i dość specyficzne białko, to faktycznie może tak działać, że się ogólnie mniej je i chudnie. Anka - żadnych dodatkowych supli do tego Bio Fit już nie bierz, tam w składzie jest właściwie wszystko, co trzeba.
    • Gość: Zuzu Re: BioFIT Fit Matka Wariatka (Megabol) - moja op IP: *.leon.com.pl 09.06.17, 20:40
      Hej, a jak ze smakiem? Ja mam truskawkę, narazie wypiłam saszetkę aktywność... No zżygac się idzie takie to niedobre;)
      • jok.r Re: BioFIT Fit Matka Wariatka (Megabol) - moja op 23.06.17, 13:20
        Aktywność nie jest smakowa - tylko Poranek i Regeneracja mają smaki a Aktywność, to taka "woda uzdrowiskowa, lekko gazowana" - nie może być smaczny, bo jest lekko zasadowy (coś jak Ranigast)
    • Gość: Anka Re: BioFIT Fit Matka Wariatka (Megabol) - moja op IP: *.dynamic.chello.pl 13.06.17, 12:22
      Dokładnie. Ja jem teraz znacznie mniej i po prostu nie sprawia mi to kłopotu. Co do "zapału ćwiczebnego" to nie chcę przesądzać, bo sama Matka Wariatka na mnie działa jak jakiś doping a ostatnio, to już szczególnie :)
    • Gość: Wirrra Re: BioFIT Fit Matka Wariatka (Megabol) - moja op IP: *.play-internet.pl 13.06.17, 19:25
      To sobie chudnijcie - zobaczymy na jak długo :-D
    • Gość: Diana Re: BioFIT Fit Matka Wariatka (Megabol) - moja op IP: *.dynamic.chello.pl 13.06.17, 23:45
      Hejka, mam biofit :), tak działa! Ja czuję też tego "kopa", bo normalnie to wymiękałam z matką w połowie. Czytam komenty pod transmisjami i laski piszą też, że działa. Mój facet mówi, że skład jest wypasiony i nie ma tam nic szkodliwego i że to jakaś bardzo stara, dobra firma od odżywek.
    • Gość: Anka Re: BioFIT Fit Matka Wariatka (Megabol) - moja op IP: *.play-internet.pl 13.06.17, 23:46
      A będziecie robić przerwę, czy chcecie brać cały czas?
    • anecisko1111 Re: BioFIT Fit Matka Wariatka (Megabol) - moja op 01.10.17, 15:25
      Joanna Kajstura nabiła w butelkę swoje fanki Zorganizowała turnusy na Teneryfie Obiecywała za 200 euro raj na ziemi a zgotowała im piekło Wiem bo byłam widziałam przeżyłam ,,,,Na transmisjach opowiadała jak to dobrzy ludzie z serca oddali za darmo w użytkowanie dom na Teneryfie I ona Joanna postanowiła sie poświecić zostawic dom rodzine i podarowac to miejsce kobietą -jej fankom Że będa jadły i piły do woli owoce woda posiłki soki wszystko pod dostatkiem !Cudowny basen !Atmosfera spokoju i sielanki !!Nic tylko przylatywać!!! Kobiety miał 24 godz na wykupienie biletu ,,, Cóż zastały na miejscu cięzko ubrać w kulturalne słowa ..... chamska naburmuszną babe która traktowała je jak zło koneczne Wyzwiska i wyśmiewne teksty były codziennościa Lodówka świeciła pustkami ( ser szynka konserwowa jajka ) A prośba o dokupienie ciemnego pieczywa skwitowana TO PRODUKT GÓRNOLOTNY ZARAZ MI TU Z KALAMARMI WYJEDZIECI ,,,,,,To nie koniec koszmaru W basenie nie było wody bo ajk sie okazało władze miasteczk go zamkły ze wzgl na zły stan techniczny ....Joanna Kajstura pod osłona nocy szła i zakręcała zawór aby woda z oceanu którą zasilany był basen nie uciekała Narażała tym samym kobiety na niebezpieczeństwo ,Dalej wymieniając turnusy nie zostały nigdzie zgłoszone Nie odprowadziła podatku Nie przygotowała pisemnej oferty ani potwierdzeń wpłaty pieniędzy !!! Najlepszy jednak numer był jeśli chodzi o rzekome z serca użytkowanie domu LA META Właścielem okazał sie producent jej obrzydliwego BIO FITU !!!!!!TO BYŁ BIZNES !!!! ONA MU TWARZ DO ODŻYWEK A ON JEJ DOM !!!I PODWÓJY ZYSK!! A naiwne kobiety karmiła opowieścia o darmowym uzytkowaniu LA METY z miłości do bliźniego Kolokwialnie mówiąć WYDYMAŁA SWOJE FANKI .......Wszystkie niepochlebne wpisy usuwa szykanuje i za wszelką cene ukryć prawde !!!! Po prostu obłęd .....pozdrawiam
      • jok.r Re: BioFIT Fit Matka Wariatka (Megabol) - moja op 25.10.17, 22:04
        UWAGA!
        Ten post został zamieszczony w ramach procederu przestępczego PIOTRA ŁUKASZEWICZA - osoby, który proponował Fit Matce współpracę jako "kucharz" a okazała się poszukiwanym przestępcą, recydywistą. Piotr Łukaszewicz oszukał wiele osób, obecnie trwają prace nad jego deportacją do Polski oraz ustaleniu osób, które z nim współpracują.
        poszukiwani.policja.pl/pos/form/r43850,LUKASZEWICZ-PIOTR.html
        fot: files.tinypic.pl/i/00941/o0zblb18yxjf.jpg
        • Gość: flamingos Re: BioFIT Fit Matka Wariatka (Megabol) - moja op IP: *.1-1.cable.virginm.net 03.02.18, 13:43
          hahahhaha ale bzdura !!! Pan recydywa chodzi wolny jak ptak !! Wszyscy wiedza gdzie jest łącznie z autorem wypowiedzi Faktyczny powód -ratowanie nadszarpnietej opini FMW !
    • lowcy_szkodnikow Re: BioFIT Fit Matka Wariatka (Megabol) - moja op 11.12.17, 11:52
      Potwierdzamy informację i prosimy o pomoc w unieszkodliwieniu przestępcy-recydywisty

1. Prawdopodobny inicjator postu 1.10.17, 15:25 Piotr Łukaszewicz jest poszukiwany w Polsce za wiele oszustw i ukrywa się na Teneryfie
      2. Podając fałszywe dane, próbuje wyłudzać pieniądze od przyjezdnych, znany był m.in jako: Piotr Szuster, Tadek, Kucharz, Cygan, to jego aktualne zdjęcie: pics.tinypic.pl/i/00951/o9j7f660snio.jpg
      3. Wpis: 01.10.17, 15:25 jest prawdopodobnie kolejnym pomysłem Piotra Łukaszewicza, mającym na celu kolejne wyłudzenia
      4. Jeśli spotkasz na terenie Hiszpanii osobę ze zdjęcia - zgłoś to natychmiast do Guardia Civil, dołączając list gończy z Polski poszukiwani.policja.pl/pos/form/r43850,LUKASZEWICZ-PIOTR.html Pamietaj też, że ukrywanie, udzielanie pomocy finansowej lub schronienia osobie poszukiwanej jest karalne.
      5. UWAGA! W towarzystwie przeszukiwanego widywano dwójkę dzieci (dziewczynki) w wieku ok 3 i 8 lat, przedstawiane, jako córki. Dzieci te prawdopodobnie nie mają ustalonego statusu, ani pochodzenia, są izolowane. Jeśli znasz miejsce pobytu dzieci, zgłoś to bezpośrednio tutaj: www3.gobiernodecanarias.org/ccdpsv/MaltratoInfantil/index.aspx lub (zachowując anonimowość) - podaj adres w tym wątku.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka