Dodaj do ulubionych

Plany dietetyczne przez internet - spirolife slim

06.07.17, 16:39
Hej, Jstem zapracowana mamą. Na nic nie mam czasu. Po drugiej ciąży zostało mi trochę kilogramów ( wiecie jak jest) Mam ochotę się trochę ogarnąć, ale nie bardzo mam czas na wizyty u dietetyka. Znalazłam taki program w którym przez internet dostanę plan dietetyczny i niby jeszcze wsparcie motywacyjne. Strona wygląda całkiem nieźle i niby nie musisz się zobowiązywać do długiej współpracy - dopytywałam przez messengera, przeprowadzają szczegółowy wywiad i układaja strikte pode mnie ten plan, na biearąco go modyfikując Korzystał ktoś z was kiedyś z tego Spirolife slim?
Obserwuj wątek
    • Gość: AnkaS Re: Plany dietetyczne przez internet - spirolife IP: *.nette.pl 07.07.17, 14:31
      Hej! korzystałam z ich usług przez 2 miesiące. Powiem Ci, że też na początku byłam "zaskoczona" taką formą, w sensie, że health partner i że przez messenger i telefon. Ale ostatecznie jestem bardzo zadowolona, serio. Polecam. Podobało mi się, że mogłam na bieżąco mówić, że np.takie danie z jadłospisu mi nie smakuje albo że za długo się je robi i mi je zmieniali :) Schudłam 4 kg!:P jak dla mnie to super :) Pozdrawiam!
      • katerun Re: Plany dietetyczne przez internet - spirolife 12.07.17, 15:29
        Dzięki za odp.A powiedz czy mogłaś w każdej chwili do nich napisać, czy zadzwonić żeby się skonsultować i czy to jedna osoba Cię prowadziła czy klika - w zależności na kogo trafiłaś?
        • Gość: AnkaS Re: Plany dietetyczne przez internet - spirolife IP: *.nette.pl 21.07.17, 16:38
          To jest tak, ze rozmawiasz 1 raz w tyg przez tel ale możesz codziennie pisać do swojego health partnera na messengerze. Tak, ja miałam swoją Panią i rozmawiałam tylko z nią. Fajnie bo juz sie w sumie poznałyśmy i jakoś łatwiej się gadało, nawet o swoich słabościach :P
    • weronikatym Re: Plany dietetyczne przez internet - spirolife 27.07.17, 09:57
      a jak sprawa wyglada cenowo, ile kosztują ich usługi ?
      • Gość: AnkaS Re: Plany dietetyczne przez internet - spirolife IP: *.nette.pl 03.08.17, 14:19
        @weronikatym, cenowo wygląda to tak, że płacisz 149 zł za miesiąc, w tym masz plan żywieniowy na miesiąc, kontakt z health partnerem przez telefon 1-2x w tyg, i możesz z nim rozmawiać w każdej chwili przez Messenger. Dostajesz też dostęp do apki, gdzie wpisujesz sobie wszystkie swoje osiągnięcia, cele, kroki itd. Wg mnie się opłaca, bo jedna wizyta u dietetyka kosztuje 100zł + plan dietetyczny 60zł, no i nie możesz się nic zapytać w międzyczasie tylko za każdą "rozmowę" płacisz.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka