Dodaj do ulubionych

largomass - najlepszy suplement dla ćwiczących

09.10.17, 16:46
Cześć, chcę podzielić się z wami opinią o najlepszym produkcie na przyrost masy mięśniowej z jakim się spotkałem do tej pory. Próbowałem wielu, ale largomass to strzał w dziesiątkę, naturalny, wraz z odpowiednią dietą i ćwiczeniami, nawet bez zbędnego przemęczania się, robi robotę!
Obserwuj wątek
    • Gość: starszy Re: largomass - najlepszy suplement dla ćwiczącyc IP: *.dynamic.chello.pl 17.10.17, 16:32
      Witam, po opiniach na różnych forach też spróbowałem tego produktu. Najbardziej zależało mi na tym, żeby tłuszcz zamienić w mięśnie. I faktycznie, l-karnityna i l-arginina w składzie dają efekt, a poza tym buzdygunek podnosi poziom testosteronu. Również mogę polecić, nawet początkującym.
    • Gość: trampki Re: largomass - najlepszy suplement dla ćwiczącyc IP: *.dynamic.chello.pl 21.10.17, 17:38
      ale mam pytanie, bo trudno to gdzieś znaleźć - co z dawkowaniem? czy wiecej niż zalecana dawka jest niebezpieczna czy przyspieszy działanie?
    • pakier89 Re: largomass - najlepszy suplement dla ćwiczącyc 22.10.17, 18:23
      nie ma co brać więcej niż zalecanej dawki, czyli dwie tabletki popijane szklanką wody, bo wszystko czego potrzebuje organizm do rozbudowy masy mięsniowej już tam jest.
    • Gość: Arekqa Re: largomass - najlepszy suplement dla ćwiczącyc IP: 95.41.68.* 24.10.17, 15:46
      A kiedy zauważyłeś pierwsze efekty? Bo ja teraz szukam czegoś dobrego i co da w miarę szybkie efekty. Oczywiście razem z ćwiczeniami i dietą.
    • pakier89 Re: largomass - najlepszy suplement dla ćwiczącyc 31.10.17, 19:50
      pierwsze efekty - już po kilku dniach, ale to jeśli chodzi o zwiększenie wydajności na treningach. Warto sobie zrobić nawet badania przed zaczęciem brania, i zobaczysz że po dwóch miesiącach będziesz miał o wiele wyższy poziom testosteronu, poza tym rozbudowa też idzie szybciej.

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka