Dodaj do ulubionych

chudne po fitnessie a chcialam miesnie

18.10.17, 21:21
Hej,
Zapisalam sie na fitness (3xtygodniu), bo chcialam sie umiesnic troche, bo figura typu "szczuply flak". Chodze na cwiczenia w grupie z ciezarkami.
I strasznie szybko chudne, a nie chcialam tego...
Czy kontynuowac i wkrotce nabiore miesni czy przestac, bo calkiem schudne z kosci na osci?

Obserwuj wątek
    • Gość: Marek Re: chudne po fitnessie a chcialam miesnie IP: *.dip0.t-ipconnect.de 18.10.17, 22:32
      Hmm, myślę że fitness to trochę nie to. Na mięśnie najlepsza jest siłownia, dobrze żeby był trener który Ci doradzi co i jak. Zasadniczo raczej duże ciężary i mało powtórzeń (im więcej powtórzeń, tym bardziej sprawa idzie w kierunku spalania tłuszczu). Plus odpowiednia dieta: Przy aktywności fizycznej, jeżeli nie chcesz zeszczupleć, musisz jeść więcej niż normalnie. Dla mięśni musi być też odpowiednio dużo białka.
    • kaska-25 Re: chudne po fitnessie a chcialam miesnie 24.10.17, 10:34
      Myślę, że do fitnessu warto byłoby dołożyć ćwiczenia siłowe. Wtedy efekty pracy będą widoczne.
    • Gość: Ania Re: chudne po fitnessie a chcialam miesnie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.12.17, 14:33
      skorzystaj z usług trenera personalnego, wg mnie ćwiczyć pod okiem profesjonalisty i nie ryzykować tak na prawdę własnym zdrowiem. Ja ćwiczyłam z www.aktywnamatka.pl i jestem bardzo zadowolona w 3 miesiące straciłam 18 kg ;)
    • sambolejro Re: chudne po fitnessie a chcialam miesnie 22.01.18, 14:35
      Może idź do jakiegoś trenera? Na pewno coś doradzi.

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka