Dodaj do ulubionych

Gdzie kupujecie ciuchy na fitness/siłownię?

20.08.19, 13:50
Zapisałam się na siłownię, ale nadal jeszcze nie mam odpowiedniego ubrania. Zazwyczaj noszę bluzę i spodnie dresowe ale do ćwiczeń się nie nadają bo szybko się w nich pocę. są grube i za obszerne. Doradźcie co i gdzie kupić żeby dobrze się w tym ćwiczyło.
Obserwuj wątek
    • justa88 Re: Gdzie kupujecie ciuchy na fitness/siłownię? 21.08.19, 08:58
      Szukaj ciuchów z linii running lub fitness. Ubrania nie tylko fajnie wyglądają ale przede wszystkim dobrze trzymają biust. Zawsze kupuje staniki sportowe z Nike albo Reeboka. Mają standardowe rozmiarówki i fajne fasony. Legginsy też mają dobre.
    • aasiaz Re: Gdzie kupujecie ciuchy na fitness/siłownię? 21.08.19, 10:55
      Puma i Adidas mają podobną linię ciuchów i też się dobrze sprawdzają, a kupisz je w większości sklepów sportowych.
    • aleks_27 Re: Gdzie kupujecie ciuchy na fitness/siłownię? 21.08.19, 16:47
      Pytanie raczej dotyczy tego gdzie a nie co kupić. Ja przeszukuję zawsze sklepy w necie ale tylko te które sprzedają kilka interesujących mnie marek. Szybko można filtrowac po cenie, sprawdzać i porównywać. Ostatnio trafiłam na sklep Fitanu z naprawdę fajną ofertą bo mają Nike, Reebok, Pumę, Adidas i jeszcze kilka sportowych marek a do tego często puszczają jakieś promocje.
      • adziik Re: Gdzie kupujecie ciuchy na fitness/siłownię? 22.08.19, 08:52
        Sklepu o którym piszesz nie znam. Aukcje allegro raczej odradzam mimo ze sklepy tez tam wystawiają swój towar to lepiej stawiać na tradycyjne sklepy ze swoją stroną. Dla mnie to potwierdzenie wiarygodności, lepiej świadczy o sprzedawcy i po prostu czuję się bezpieczniej kupując w ten sposób.
    • Gość: dDorii Re: Gdzie kupujecie ciuchy na fitness/siłownię? IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 22.08.19, 15:45
      Ja przeszukuję całe allegro aż znajdę jakiś fajny model a potem szukam kto ma go w najlepszej cenie i ot cała filozofia
    • cytrynka801 Re: Gdzie kupujecie ciuchy na fitness/siłownię? 23.08.19, 09:35
      Jeśli zaczynasz dopiero ćwiczyć i chcesz w tym wytrwać postaw na markowe ubrania które ci w tym pomogą. Z jednej strony pozwolą swobodnie ćwiczyć z drugiej będą trzymać brzuch i piersi na swoim miejscu. Cichy z marketów na kilkanaście czy kilkadziesiąt złotych zostaw innym. Uwierz że inwestycja się opłaci.
    • g_goska Re: Gdzie kupujecie ciuchy na fitness/siłownię? 23.08.19, 17:11
      Ja tam kupiłam fajną bokserkę w Lidlu i na zumbę jest idealna. nie rozumiem płacenia nawet kilka razy więcej za prawie to samo.
    • wrona_box Re: Gdzie kupujecie ciuchy na fitness/siłownię? 26.08.19, 07:42
      Potwierdzam w Fitanu można kupić markowe ciuchy w niezłych cenach. Nie tylko do ćwiczeń ale w ogóle ubrania sportowe, do casualowych stylizacji. Jeśli zależy Ci na jakości ubrań to idź w ciuchy markowe, są trwalsze i posłużą ci dłużej.
    • etrah Re: Gdzie kupujecie ciuchy na fitness/siłownię? 26.08.19, 09:07
      dorzucę jeszcze Under Armour, rzeczy dobre jakościowo i szybko wysychają a to też ważne.
    • monia_prus Re: Gdzie kupujecie ciuchy na fitness/siłownię? 26.08.19, 14:17
      zależy ile chcesz albo ile możesz odsłonić ciała. Jak getry i top to dla ciebie za obcisłe kup spodnie o wąskich nogawkach a potem gdy trochę zrzucisz i nabierzesz większej pewności siebie kup legginsy albo spodenki. tak samo góra, szersza koszulka oversize tez może być byleby nie utrudniała ci skłonów czy ćwiczeń na przyrządach.
    • pedrooo Re: Gdzie kupujecie ciuchy na fitness/siłownię? 11.10.19, 13:37
      Mi się zdarzyło już ze dwa razy robić zakupy w sklepie tramp4. Jak na sklep z odzieżą sportową ma dość przystępne ceny. Udało się na promocji załapać legginsy, kilka koszulek, a ostatnio też bluzę do biegania. Co jakiś czas tam zaglądam.
      • Gość: Amelia1 Re: Gdzie kupujecie ciuchy na fitness/siłownię? IP: *.51.110.195.multiplay.pl 18.10.21, 18:44
        Hej, ostatnio w poszukiwaniu wygodnej odzieży sportowej, trafiłam na polską markę i kupiłam genialne Legginsy bezszwowe które okazały się strzałem w dziesiątkę. Właściwie zakładam je na każdy trening i muszę przyznać, że kuszą mnie jeszcze inne z oferty tego sklepu, ponieważ mają szeroki wybór a wśród nich m.in: Legginsy z wysokim stanem
    • lauraskrz Re: Gdzie kupujecie ciuchy na fitness/siłownię? 07.02.22, 11:41
      Ja na fitness oraz siłownię wybieram wygodne stroje, takie, które nie krępują ruchów oraz ładnie wyglądają. Polecam legginsy i topy . bezszwowe. Mają piękne kolory.
    • lauraskrz Re: Gdzie kupujecie ciuchy na fitness/siłownię? 09.02.22, 13:25
      Ja polecam legginsy bezszwowe shape. polskiej marki Moovewear. Piękne kolory, nie obcierają. Podkreślają kształty. Polecam.
    • lauraskrz Re: Gdzie kupujecie ciuchy na fitness/siłownię? 11.02.22, 15:25
      Polecam Moovewear, polską markę odzieży. Każdy wygląda w nie świetnie
      • Gość: Jadzia Re: Gdzie kupujecie ciuchy na fitness/siłownię? IP: *.sownet.pl 12.08.22, 00:15
        Ja też kupilam ostatnio legginsy bezszwowe na moovewear.com
        Naprawde rewelacja! Polecam! Legginsy nie prześwitują, jakościowo są rewelacyjne...taka druga skóra i moich wałkow nie widac:)
      • Gość: Olka Re: Gdzie kupujecie ciuchy na fitness/siłownię? IP: *.sownet.pl 18.01.23, 19:52
        Ja kupiłam ostatnio legginsy sportowe i stanik sportowy z MooveWear - jakość rewelacyjna. tez polecam. Nowa marka miałam wiele obaw ale jest rewelacyjna!!!
    • Gość: mmirmelo Re: Gdzie kupujecie ciuchy na fitness/siłownię? IP: *.212-91-26-0.dynamic.chello.pl 16.08.22, 07:43
      A doradzicie jakieś wygodne i dobrej jakości skarpety trekkingowe na wypady w góry?
      • Gość: igarton Re: Gdzie kupujecie ciuchy na fitness/siłownię? IP: *.sprintdatacenter.net 16.08.22, 09:10
        Najważniejsze to żeby skarpety nie miały bawełny w składzie bo ona kumuluje ciepło a go nie odprowadza. Najlepsze są skarpety z wełną merino i coolmaxem. Coolmax jest specjalnie stworzony do butów z goretexem. Super jak kupisz skarpety które będą miały merino i coolmax w składzie.

Od siebie polecam poszukać w sklepach z takim wyposażeniem górskim:
        trekking.com.pl/

Spory wybor dobrej klasy obuwia oraz dodatków znajdziesz na przykład w tym miejscu.
    • martitastr Re: Gdzie kupujecie ciuchy na fitness/siłownię? 25.01.23, 10:07
      Legginsy damskie polecam w sklepie internetowym moovewear.com. Wysokiej jakości odzież dla trenujących kobiet.
    • Gość: netmers Re: Gdzie kupujecie ciuchy na fitness/siłownię? IP: *.artnet.gda.pl 18.05.23, 09:45
      Jest kilka kwestii na jakie warto jest zwrócić uwagę przy wyborze dla siebie odpowiedniej koszulki:
      Technologia odprowadzania wilgoci: Jeśli planujesz bardziej intensywną aktywność fizyczną, warto rozważyć koszulkę z technologią odprowadzania wilgoci, która pomoże utrzymać skórę suchą poprzez szybkie odprowadzanie potu.

Ochrona przed promieniowaniem UV: Jeśli ćwiczysz na zewnątrz, wybierz koszulkę, która oferuje ochronę przed promieniowaniem UV, aby chronić skórę przed słońcem.

Styl: Oprócz funkcjonalności, ważne jest, aby wybrać koszulkę, która odpowiada Twojemu stylowi i gustowi, aby czuć się pewnie i komfortowo podczas treningu.

Zerknijcie sobie na przyklad do tego sklepu aktywnyturysta.pl/meskie-koszulki-bawelniane Jest tam spory wybór tego typu ubrań.

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka