myniek1 04.11.06, 19:42 Czy ktoś z was może tam chodzi? Właśnie zastanawiam się czy się tam nie zapisać ale chętnie posłuchałabym opinii. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
d.blue Re: Smecz - fitness w Piasecznie. 04.11.06, 22:24 a gdzie to??? w samym P-nie??? Odpowiedz Link Zgłoś
myniek1 Re: Smecz - fitness w Piasecznie. 06.11.06, 18:16 Dokładnie Siedliska 44A, granica Piaseczna, przy drodze na Górę Kalwarię Odpowiedz Link Zgłoś
d.blue Re: Smecz - fitness w Piasecznie. 06.11.06, 19:47 właśnie wróciłam... nie wiedziałam że ten klub to smecz... :) fitness pierwszy raz- spalanie tłuszczu... dałam radę i jestem póki co zadowolona i pełna energii a jeśli jutro wstanę normalnie z łóżka a nie wyczołgam się to będzie pełny sukces... zajęcia były ok; trochę się gubiłam bo to pierwszy raz i mam wrażenie że tylko ja byłam nowa ale nic to; Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: x - woman Re: Smecz - fitness w Piasecznie. IP: 80.55.28.* 12.01.07, 22:34 Cześć dziewczyny, chodzę do smecza od roku i jestem bardzo zadowolona. Nie jestem lady fitness i nigdy nie uprawiamłam żadnego sportu. Do ćwiczeń zachęciła mnie Ela-instruktorka, której wspaniała figura już jest dla mnie reklamą. Ela urodziła dwoje dzieci i jest najstarszą z instruktorek a ma tyle poweru i werwy, że chodzę tylko do niej. Polecam jesze Izę ma podobny styl co Ela. Ja chodzę głównie rano, tylko do Eli i schudłam 15 kg. Rano jest fajna atmosfera i stała ekipa i mamy niezły zapier.......ol. Polecam!!! xD Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: nowicjuszka Re: Smecz - fitness w Piasecznie. IP: *.t8.pl 12.01.07, 22:45 Cześć maniaczki ćwiczeń, Byłam ostatnio pierwszy raz w tym waszym klubie i teraz nie mogę poruszać nawet uszami! Jeżeli ból ustąpi, to może znowu zajrzę do tego miejsca tortur! Nie znam się jeszcze na tych instruktorkach, ale w szatni wszystkie zachwalały jakąś Elkę?! Napiszcie coś o tym klubie i instruktorkach i w ogóle. POZDRAWIAM!!! ;P Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Beti Re: Smecz - fitness w Piasecznie. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.07, 18:44 Faktycznie, ja również jestem strasznie zadowolona z klubu Smecz i instruktorki Eli. Coż za charakter, zaanagażowanie i kompetencja. Jej podejście do nas Klientek jest rewelacyjne. Korzystałam juz z wielu klubów i zawsze rezygnowalam. Nie ta atmosfera. Dzieki Eli juz ponad 8 m-cy cwicze i uwaga...są efety. Moze nie 15 kg (zazdroszcze), ale prawie 8!!! Dla mnie to sukces, bo zawsze walczylam ze swoja slaboscia... Polecam ten klub, bo chodza tam zwykli ludzi i kobiety takie jak my wszystkie. A atmosfera tylko mnie moblizuje do dzialania ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Beti Re: Smecz - fitness w Piasecznie. IP: *.t8.pl 31.01.07, 21:58 Cześć kotka nie wiem co z Izą,bo ja chodzę tylko do Eli. Wieczorem nie ma już takiej atmosfery i są różńe klientki.Jeżeli możesz to wpadaj w soboty i niedziele,Ela też prowadzi i jest jeszcze stretching.Jaka ona jest rozciągnięta,śmiejemy się z dziewczynami,że ona coś bierze na tą energię i elastyczność.To bardzo fajna instruktorka i nie zadziera nocha. Podpowiedziała mi dużo na temat odżywiania,takich olejków na ładną skórę a teraz mam zamiar kupić taki pas na odchudzanie.Ela też go nosi,chociaż jest chuda. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: kotka Re: Smecz - fitness w Piasecznie. IP: 80.55.28.* 31.01.07, 22:08 to może i ja zamówię ten pas? ciekawe ile kosztuje i czy działa? Ela zrobiła ostatnio rozgrzewkę na stepie i do tej pory nie mogę dojść do siebie.Nie wiem jak te instruktorki mają siłę tak prowadzić te zajęcia? Ja nie wyrabiam na tej rozgrzewce u Eli-u Ani zmarzłam.Jednak dzięki ćwiczeniom cały czas chudnę i naprawdę mam ujędrnione ciało.Nie tak jak Ela no bo wiadomo ale też wyglądam już przyzwoicie.Szkoda,że Ela nie prowadzi codziennie wieczorami tak o 19,2O-tej bo też bym wpadała. Zapisałam się jeszcze na ten callanetics.Jest strasznie ciężki i wszystko boli ale nie odpuszczę.pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: kotka Re: Smecz - fitness w Piasecznie. IP: *.pl 15.03.07, 18:58 No,nareszcie Ela ma wieczorem zajęcia. Ja też ma ten pas i jestem bardzo zadowolona. Szkoda,że ten callanetics jest tak rzadko.Ja po tych ćwieczeniach naprawdę chudnę chociaż nie lubię jak mnie tak wszystko boli. Poczytałam sobie trochę opinie na temat instruktorek i jestem w szoku,że ktos woli chodzić do Ani. Może na pierwszy raz to tak ale potem to sorry.Gadałam tez z dziewczynami w szatni i wszystkie wolą .......Napisz do mnie gdzie można kupić tą kasetę z callaneticsem bo często wyjeżdżam i bym sobie brała.kotka Odpowiedz Link Zgłoś
gofera2 Re: Smecz - fitness w Piasecznie. 15.01.07, 10:05 Ela urodziła 2 dzici jestem dla niej pełna podziwu , ona jest fajna babeczka Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: beti Re: Smecz - fitness w Piasecznie. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.07, 19:12 dziewczyny zapisujcie się śmiało bo jest fajna atmosfera.Nie ma porcelanowych lalek,i nie ćwiczymy w kostiumach jak na teledyskach.Instruktorki są bardzo fajne,takie kumpele i każdemu pomagają się wbić w rytm.Ja mam swoje faworytki bo chodzę już (jak na mnie)długo,ale na początek trzeba w ogóle zacząć!Mam już niezłąś krzepę i pośladki w lepszej formie.pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
myniek1 Re: Smecz - fitness w Piasecznie. 13.11.06, 11:32 Fajnie. Ja wybieram się dopiero od stycznia, ale już się nie mogę doczekać. Jak atmosfera? Jaki rodzaj karnetu wybrałaś? Odpowiedz Link Zgłoś
d.blue Re: Smecz - fitness w Piasecznie. 13.11.06, 19:46 karnet 2x w tygodniu /120zł/wejścia na dowolne zajęcia i dowolne godzin /preferowane spalanie tłuszczu/; atmosfera ok ; weź jakąś znajomą to będzie CI raźniej /zawsze możemy się poznać osobiście.../ nie odkładaj ćwiczeń do stycznia- zawsze to będziesz miała jeden miesiąc będziesz już do przodu że tak napiszę...; pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
myniek1 Re: Smecz - fitness w Piasecznie. 15.11.06, 11:34 O właśnie o taką opcję mi chodzi ;) Znajomej nie wezmę bo mieszkam w okolicy od niedawna i raczej wszystkie dziewczyny zostawiłam w Warszawie :( Racja z tym, żeby zacząć jak najszyciej ale dop. pod koniec roku uporządkuję swoje sprawy zawodowe. I będe miała czas na ćwiczenia bo na razie marzę o wolnym dniu. Odpowiedz Link Zgłoś
d.blue Re: Smecz - fitness w Piasecznie. 17.11.06, 21:18 wejdz sobie na www.smecz.com.pl/ w środę byłam na bodyform i wymiękłam... zero formy mego body... ciężarki 1kg były ok ale guma, podnoszenie stepera... brzuszki... masakra; ale nie odpuszczam, nie dam się tak łatwo; a jak uporządkujesz sprawy to pisz na gazetowego to się zgramy; ja w Piasecznie mam również mało znajomych więc będzie mi bardzo bardzo miło cię poznać; a na marginesie w następnym m-cu 3xw tyg.-140 zł.... niech się dzieje co chce!!! Odpowiedz Link Zgłoś
myniek1 Re: Smecz - fitness w Piasecznie. 18.11.06, 21:16 No to super. Miło będzie cię poznać ;) Może jednak zacznę od grudnia, zastanowię się jak tylko dostanę swój grafik na ten miesiąc. Jeśli będę miała chwile wytchnienia w pracy to startuję jak najszybciej. Oglądałam tą stronkę. Wszystko wygląda zachęcająco. Dla mnie szczególnie te zajęcia Dance Class (uwielbiam tańczyć) i wszystkie wypalające tłuszczyk i zastępujące go mięśniami. Pozdrawiam ;) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: bb-m Re: Smecz - fitness w Piasecznie. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.06, 20:11 Ja już kupiłam 4 karnet, chodze 3 razy w tyg ale tylko do Izy, jest najlepsza, daje taki wycisk, że potem ledwo ze schodów schodze, ale efekty są. POLECAM!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
d.blue Re: Smecz - fitness w Piasecznie. 06.12.06, 20:29 ja jak na razie trafiam tylko na Elę, ale jak na początek jestem zadowolona Odpowiedz Link Zgłoś
myniek1 Re: Smecz - fitness w Piasecznie. 07.12.06, 13:12 Jednak od stycznia dziewczyny. Ale wchodzę w to! Odpowiedz Link Zgłoś
d.blue Re: Smecz - fitness w Piasecznie. 07.12.06, 19:44 zapraszamy gorąco... a ja od poniedziałku jestem uziemiona- anginka u dziecka i mnie tez trochę połamało; ściągnęłam sobie Tami Lee ćwiczenia na brzuch; zobaczę czy dam radę; myniek pamiętaj- pisz na gazetowego to się zintegrujemy; pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
myniek1 Re: Smecz - fitness w Piasecznie. 13.12.06, 13:45 Ok. Pamiętam. Tami Lee mnie kiedyś wykończyła... Odpowiedz Link Zgłoś
d.blue Re: Smecz - fitness w Piasecznie. 16.12.06, 13:08 miałam 2tygodniowa przerwe w zajeciach-chore dziecko sama tez sie przeziebiłam... nie znalazłam motywacji na sam na sam z Tami... jednak zajęcia w grupie to co innego Odpowiedz Link Zgłoś
gofera2 Re: Smecz - fitness w Piasecznie. 11.01.07, 15:12 cześć dziewczyny chodzę od grudnia , bardzo mi sie podoba klub , atmosfera, instruktorki są super szczególnie Ela (z dziewczynami śmiejemy się,że to terminator nakręcony) i Iza, polecam , efekty mam i to duże Odpowiedz Link Zgłoś
myniek1 Re: Smecz - fitness w Piasecznie. 12.01.07, 21:51 No to do zobaczenia na zajęciach bo ja zaczynam od najbliższego poniedziałku (Fat Burning). Na jakie najczęściej chodzisz? Ja myślę o Fat Burning, Dance Class (kocham tańczyć), Step, może Body Form. Odpowiedz Link Zgłoś
gofera2 Re: Smecz - fitness w Piasecznie. 15.01.07, 10:07 Myniek1 ja też dziś będe na fut burning u Eli, musze sie rozruszać po piatku i sobocie (body gim) mam zakwasy na pośladkach było ekstra ale cięzko mi sie chodzi Odpowiedz Link Zgłoś
fitneska1 Re: Smecz - fitness w Piasecznie. 12.01.07, 22:46 napiszcie coś wiecej o tym klubie, zajęciach i instruktorach, jestem ciekawa czy warto tam pójść. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: kotka Re: Smecz - fitness w Piasecznie. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.07, 19:16 ja nie uważam,że Iza jest najlepsza bo byłam i wcale mnie nie powaliła!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: kotka Re: Smecz - fitness w Piasecznie. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.07, 19:30 leniwcu!przyjdz do nas to zapałasz miłością do ćwiczeń.Rano jest Ela a ona drewno ożywi,i pogadasz na co masz chodzić na początek.A pogoda beznadziejna i tak do maja.pozdrawiam.kotka Odpowiedz Link Zgłoś
fitneska1 Re: Smecz - fitness w Piasecznie. 13.01.07, 21:38 nie uważacie, że wszystko zależy od nas...? jak się nie chce, to nawet "terminator" nie powali, ja uważam, że jedna osoba nie odgodzi wszystkim i nie musi, po to wkońcu mamy wybór, jedym pasuje Ela, innym Iza a jeszcze innym Ania... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: kotka Re: Smecz - fitness w Piasecznie. IP: 80.55.28.* 31.01.07, 21:50 dawno się nie odzwywałam bo byłam chora i miałam egzaminy.Znowu chodzę do smecza chociaż pogoda obleśna.Dziewczyny napiszcie o co chodzi z tą Izą? Odchodzi i jakaś afera? Ja do niej nie chodzę bo ma grube nogi i w ogóle i nie wierze w jej ćwiczenia skora sama nie umie się odchudzić!!!!!! Martyna znowu,tak teraz prowadzi te tańce,że spać się chce. Skoro jest w ciąży to te tańce chyba nie wskazane? Co wy o tym myślicie? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: leniwiec Re: Smecz - fitness w Piasecznie. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.07, 19:25 przypadkowo weszłam na tę stronę i tak czytam wasze opinie.Że wam się chce chodzić dziewczyny w taką pogodę? Ja mam chęć tylko na słodycze i nie lubię ćwiczyć (mam zle wspomnienia z w-fu)ale chyba fajny ten wasz klub.Leniwiec Odpowiedz Link Zgłoś
gofera2 Re: Smecz - fitness w Piasecznie. 15.01.07, 10:10 klub i instruktorki są super , po mnie tez widze duże efekty , aby sie nie ośmieszyć z kondycja zaczęłąm od roweru stacjonarnego ale szybko mi sie znudził, a zajęcia zawsze są inne a na wiosnę będe miała super figurkę:-) Odpowiedz Link Zgłoś
gofera2 Re: Smecz - fitness w Piasecznie. 16.01.07, 08:42 byłam wczoraj na fat burning było swietnie jak zwykle z Elą prowadzącą najfajniejszy był ,,kurczak'':-) Odpowiedz Link Zgłoś
myniek1 Re: Smecz - fitness w Piasecznie. 17.01.07, 11:55 Ja byłam w poniedziałaek na "fat burning". Boże jakie mam zakwasy! Z resztą po takiej przerwie to mam prawo. Chętnie wybrałabym się dzisiaj ale nie wiem czy dam radę z takimi bolacymi łydkami. Tez trafiłam na Elę. Kurczak wymiata! Odpowiedz Link Zgłoś
myniek1 Re: Smecz - fitness w Piasecznie. 17.01.07, 11:59 Hej, momencik! Gofera2 to znaczy, ze byłyśmy razem! Ja byłam 1 raz czyli nie znałam nikogo. Czarny welurkowy dres blondynka z kucykiem - to ja :)Na pewno musiałyśmy się widzieć. Odpowiedz Link Zgłoś
gofera2 Re: Smecz - fitness w Piasecznie. 18.01.07, 15:35 myniek1 na pewno się widziałyśmy, ja miałam czarne spodnie , czarna koszulkę i różową bluzę , blond włosy, chyba wiem stałaś na samym końcu sali?wydaje mi się ,że stałam przed Tobą Odpowiedz Link Zgłoś
gofera2 Re: Smecz - fitness w Piasecznie. 19.01.07, 08:31 Myniek1 kiedy teraz idziesz ja dziś (piątek) na 17, może się kiedyś spotkamy? Odpowiedz Link Zgłoś
myniek1 Re: Smecz - fitness w Piasecznie. 19.01.07, 22:03 Chyba kojarze. I rzeczywiście to byłam ja na końcu sali ;)) Miałam iść dziś (piątek) na 20 lub właśnie 17 ale mąż zabrał do pracy przez przypadek mój karnet bo rzuciłam go bezmyślnie do schowka w aucie. Planuję poniedziałek na Fat Burning. Jeśli się wybierasz na pewno się spotkamy. Odpowiedz Link Zgłoś
gofera2 Re: Smecz - fitness w Piasecznie. 22.01.07, 08:34 Myniek1 będe na pewno o ile będzie światło,spotkamy się :-) Odpowiedz Link Zgłoś
myniek1 Re: Smecz - fitness w Piasecznie. 22.01.07, 13:07 No tak, w naszej okolicy wszystko zależy od kaprysów "rejonu energetycznego Jeziorna" :( Ja się wybieram, także do zabaczenia. Odpowiedz Link Zgłoś
gofera2 Re: Smecz - fitness w Piasecznie. 23.01.07, 11:21 Myniek1 miło było Cię poznać:-) do zobaczenia na fat burning Odpowiedz Link Zgłoś
gofera2 Re: Smecz - fitness w Piasecznie. 25.01.07, 08:25 cześć wczoraj byłam na fut burning u Martyny, ale Ela jest nie zastąpiona ona ma w sobie takiego powera,że się wszystko chce , mam zamiar chodzić tylko do Eli ona mnie powala na kolana. Odpowiedz Link Zgłoś
gofera2 Re: Smecz - fitness w Piasecznie. 27.01.07, 11:36 cześć właśnie wróciłam z aerobiku body gim było świetnie, wyszłam mokra ale warto było, naładowałam się Ela jest niezastąpiona Odpowiedz Link Zgłoś
myniek1 Re: Smecz - fitness w Piasecznie. 27.01.07, 18:46 Hej. Ja byłam w środę na dance class z Martyną ale stwierdziłam, ze to za wolne tempo bo nie słaniałam się na nogach po powrocie do szatni. A taki efekt robi na mnie wrażenie. Mi też najlepiej u Eli :) Wybieram się w pon. na fat burning, bo w niedzielę rano pośpię. No chyba że coś mi odbije i raniutko stawię się na ćwiczonka. Pozdrowionka gofera2 :) Odpowiedz Link Zgłoś
gofera2 Re: Smecz - fitness w Piasecznie. 29.01.07, 07:56 to Myniek co do ćwiczeń z Martyna mam takie same zdanie, powinna sobie już odpuścić, a Ela wulkan energii jest zawsze pełna sił i to się udziela, do zobaczenia w poniedziałek na zajęciach na fat burning pozdr Myniek1 Odpowiedz Link Zgłoś
esk16 Parę pytanek :) 29.01.07, 17:38 Z uwagą przeczytałam cały watek i mam kilka pytań :) Czy nie trzeba z góry deklarować na jakie zajęcia i na którą godzinę mam chęć chodzić? Przyznam, że często siedzę po godzinach, co drugi weekend na uczelni i ciężko mi się dostosować... CZy chodzicie na zabiegi kosmetyczne oferowane w Smeczu? Które zajęcia wybarć an początek?- moja kondycja leży... Pozdrawiam, esk16 Odpowiedz Link Zgłoś
gofera2 odp 30.01.07, 07:53 nie musisz deklarować na jakie godz i na jakie zajęcia chcesz chodzić są plusy i minusy (-) jest to ,że czasami na zajęcia przychodzi bardzo dużo osób....... niestety nie chodzę na zabiegi upiekszające na początku proponuje Ci na rozruszanie fat burning i body gim pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: leniwiec Re: Smecz - fitness w Piasecznie. IP: *.t8.pl 31.01.07, 22:23 Cały czas śledzę wasze uwagi na temat klubu Smecz i nabieram chęci na zapisanie się.Trochę pogoda teraz beznadziejna i dla kogoś kto nie jest maniakiem fitnessu,stanowi wielką przeszkodę. Bardzo jestem ciekawa tej Eli-Terminatora i wyobrażam sobie ją jako taką wielką babę z muskułami.Napiszcie czy trafiłam.Nie wiem czy ktoś mi odpisze bo nikogo z was nie znam i jeszcze do klubu nie należę.Ale skoro,piszecie, że taki fajny panuje klimat to pewnie się skuszę.A ta Martyna to ta z telewizji? Odpiszcie mi dziewczyny Odpowiedz Link Zgłoś
gofera2 Re: Smecz - fitness w Piasecznie. 01.02.07, 08:03 Ela jest szczuplutka , ale wszystko ma na swoim miejscu ona jest boska, u niej mogłabym wytrzymać nawet 3 godz tak zaraża zapałem widać że robi to ,,z miłości'' do fitness , Martyna tak była w telewizji ma duze osiagnięcia w fitness ale i tak wole Elę Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Beti Re: Smecz - fitness w Piasecznie. IP: *.t8.pl 31.01.07, 22:32 Cześć leniwcu po pierwsze Ela wygląda jak gazela.Ma piękną figurę i dlatego wierzę w jej ćwiczenia. Terminator bo nie olewa grupy tylko poprawia,zwraca uwagę by nie ćwiczyć na {pałę}jak to ona mówi i tak podpuszcza tak zachęca,że wyciska wszystkie poty i głupio wymiękać.Moja koleżanka po pierwszym razie tak się wczuła w ten fitness,że chodzi teraz codziennie.Razem się śmiejemy ile razy Ela powie - przysięgam dziewczyny ostatni raz-.My już wiemy,że to podpucha ale i tak lecimy z Elą.A co do klimatu to jest-fajowo-naprawdę!Szkoda,że nie ma jakiś imprezek może zapytamy się Eli? Wpadaj i nie odkładaj.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
gofera2 Re: Smecz - fitness w Piasecznie. 01.02.07, 08:07 Ela jest takim fajnym człowiekiem ma to coć co musi miec instruktorka tak jak wyzej napisała koleżanka wchodzi na ambicję i dajesz z siebie wszystko, jakby Ela zrezygnowała to bym zrezygnowała ze smecha i poszłabym tam gdzie ona ćwiczy Odpowiedz Link Zgłoś
myniek1 Re: Smecz - fitness w Piasecznie. 02.02.07, 21:37 Buuu Miałam tydzień przerwy bo moja dzidzia była chora ale od poniedziałku wracam. I potwierdzam w 100% to co mówią przedmówczynie: Ela zaraża entuzjazmem i ma boską figurkę! Odpowiedz Link Zgłoś
gofera2 Re: Smecz - fitness w Piasecznie. 05.02.07, 08:16 Myniek1 zdróweczka dla ,,dzidzi''' eeeee masz niezła figurkę po dziecku..... Odpowiedz Link Zgłoś
myniek1 Re: Smecz - fitness w Piasecznie. 07.02.07, 22:10 Dzięki, dzięki :) News z ostatniej chwili: podobno od przyszłego tygodnia mają być zajęcia w weekendy po południu (16, 17), nastawione na "power aerobic" i wycisk - jak to dziś powiedziała Martyna. Bardzo mnie to cieszy, bo niestety na poniedziałkowych i dzisiejszych zajęciach z Marysią -FB- (bardzo miłą z resztą) nie dałam rady się spocić :( A lubię wyczołgiwać się do szatni, wtedy wiem, że ćwiczyłam. Odpowiedz Link Zgłoś
gofera2 Re: Smecz - fitness w Piasecznie. 08.02.07, 08:15 cześc Myniek ja po ostatnich zajęciach z Marysią powiedziałam sobie ,,,nigdy w zyciu'' jest tak light-cikowo że też kropelka potu nawet nie spadnie, Myniek to juz potwierdzone w weekand?,ze będa ostre zajęcia nareszcie coś dla mnie Odpowiedz Link Zgłoś
myniek1 Re: Smecz - fitness w Piasecznie. 08.02.07, 10:38 Przy mnie Martyna (na recepcji) ukadala grafik na weekend i mowila nam, ze wprowadzaja te nowe zajecia od przyszlego tygodnia. Takze chyba pewne. I nie jestem tego pewna na 100% ale wydaje mi sie widzialam na tym grafiku Ele. Sorry za brak polskich znakow ale komp. z ktorego pisze po prostu ich nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
gofera2 Re: Smecz - fitness w Piasecznie. 08.02.07, 11:37 Myniek a Marysia prowadziła fat burning czy step? Moim zdaniem na takie zajęcia nadaje sie tylko Ela, fajnie byłoby jakby ona prowadziła pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: bb-m Re: Smecz - fitness w Piasecznie. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.07, 13:15 Dziewczyny to prawda Ela jest świeta, do końca stycznia była jeszcze Iza, ale niestety odeszła. Zostje tylko Ela, inne instruktorki sa mówiąc brzudko do kitu, na zajęciach u magdy cały czas ziewałam, Martyna jest w ciąży więc nie powinna już prowadzić zajęć, bo ja tam przychodze po to żeby się spocić a nie poto, żeby martyna uważała na siebie. Co do Marysi to jeszcze nie byłam u niej, ale po Waszych wypowiedzach, wiem, że nie mam czegu na jej zajęciach szukać. Od marca otwierają drugą salę, ale co z tego jak tylko u eli będą tłumy a u innych nie. Moim zdaniem wielkim błędem było pozbycie się Izy, to jest też super babka, która zaraża swoją energią tak jak Ela, i po jej zajęciach ledwo schodziłam ze schodów. Odpowiedz Link Zgłoś
gofera2 Re: Smecz - fitness w Piasecznie. 08.02.07, 15:22 no niestety chyba komuś (Iza_) weszła na ego ,ze jest lepsza (od mistrzyni) Martyna nie lubi lepszych od siebie, obawiam się,że Ela tez będzie miała problemy, napisalismy dużo grupą do Martyny,żeby zwiększyli jej liczbę godz efekt był taki,że jej zmniejszyli , to jest chore my płacimy my wymagamy. Martyna pozbyła się dobrej instruktorki,żeby swoje przeciętne koleżanki za bardzo się nie wyróżniały Odpowiedz Link Zgłoś
myniek1 Re: Smecz - fitness w Piasecznie. 09.02.07, 10:37 To był Fat Burning bez potu :) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: bb-m Re: Smecz - fitness w Piasecznie. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.07, 15:23 właśnie zauważyłam, że Ela ma mniej godzin. Widać Martyna nie doba o swoich klientów, efekt będzie taki, że ich straci. Nie wiem po co im ta nowa sala, chyba, żeby mieli więcej sprzątania. Dziś ide ostatni raz, niestety chyba na zajęcia do Magdy, poziewam sobie do woli. Rezygnuje narazie z chodzenia ze względów zdrowotnych, ale napewno jak wróce do ćwiczeń to pójde do Izy, mam nadzieję, że będzie gdzieś w okolicach prowadziła zajęcia. Odpowiedz Link Zgłoś
gofera2 Re: Smecz - fitness w Piasecznie. 12.02.07, 10:31 jedyny minus klubu to to,ze nie liczy sie zdanie uczestniczek tylko jest jakas chora rywalizacja pani kierownik instruktorek Odpowiedz Link Zgłoś
gofera2 Re: Smecz - fitness w Piasecznie. 13.02.07, 08:39 byłam wczoraj na fat burning , Elka jest super , tak się ubawiłam na zajęciach wróciłam mile zmęczona ale jaka zrelaksowana Odpowiedz Link Zgłoś
myniek1 Re: Smecz - fitness w Piasecznie. 14.02.07, 11:02 Hej to Ela prowadzi jednak poniedziałkowy Fat Burning? Cholercia, a nie poszłam bo mi sie nie chciało usypiać u Marysi. Odpowiedz Link Zgłoś
gofera2 Re: Smecz - fitness w Piasecznie. 14.02.07, 14:38 tak była w poniedziałek, chyba duzo os tak myślało jak Ty , bo było niewiele osób, ale Elka dała czadu o dziwo powiedziała,że sama się zmęczyła.........! dzis tez idę do niej na body form i mam nadzieję,że dam radę na fat burning pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Aśka Re: Smecz - fitness w Piasecznie. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.07, 20:41 Moim zdaniem zajęcia są świetne, faktycznie Ela jest najlepsza! Ja chodze już bardzo długo,również mam super efekty,tzn jak dla mnie ;) schudłam 7 kg,ale mam dużo mniej cm w obwodach,pozatym te ćwiczenia bardzo ładnie kształtują figurę. Najbardziej podoba mi się atmosfera,i to że np. w noworoczne zajęcia zostałyśmy poczęstowane lampką szampana,dzień kobiet kwiaty (tulipany),w tłusty czwartek pączki itp.,moim zdaniem super. Jedyna wada to że na zajeciach Ani raczej się nie męcze,ale przeciez zawsze mozna wybrac inna trenerkę:) Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
gofera2 Re: Smecz - fitness w Piasecznie. 15.02.07, 08:12 Asia a ile już chodzisz?, ja trzeci miesiąc, Ela powiedziała,żebym miała super figurkę muszę intensywnie ćwiczyć codziennie do czerwca mam nadzieję,ze tak będzie przy dobrej zdrowej diecie (od calanetics brzuszek robi się twardy i nie mam z boku wałeczków) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Aśka Re: Smecz - fitness w Piasecznie. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.07, 12:20 ja chodzę już bardzo długo,ale z przerwami na kryzys... Napewno Ci sie uda osiągnąć cel,ale musisz byc cierpliwa,no i stosować diete,nie zbyt destrukcyjną bo potem i tak 'zjesz swoje';) organizm upomnie się w swoim czasie o jedzonko :( Byłam na pirwszych zajeciach,lekcji pokazowej bardzo mi sie spodobało,i tak jest do tej pory... W Smeczu grałam w tenisa, pamiętam ten klub jeszcze z czasów kiedy nie było dużego budynku,a jedynie 3 pomieszczeniowy domek,teraz widze że klub sie rozwija w bardzo szybkim tempie,jestem pod wrażeniem! Odpowiedz Link Zgłoś
gofera2 Re: Smecz - fitness w Piasecznie. 16.02.07, 16:00 juz się nie mogę doczekać zajęć z Elą (body gim), mam nadzieję,że da nam wycisk, ona jest dobra w każdej dziedzinie, w środę byłam na stepach , tłumaczyła łatwo nic się nie myliłam w przeciwieństwie do tłumaczenia niektórych, a byłam bardzo instruktorek............. robimy ranking najlepszej instruktorki dla mnie 1 miejsce ma Ela wiecie,że Eli chcą zabrać fat burning? co za głupota, ciekawa jaki to ma cel? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ani-ta, Re: Smecz - fitness w Piasecznie. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.07, 20:05 ELAELAELA:) stanowczo Ela;) Odpowiedz Link Zgłoś
gofera2 Re: Smecz - fitness w Piasecznie. 20.02.07, 08:07 Mam złą wiadomość , Ela jest chora nie będzie jej cały tydzień;-( pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
gofera2 Re: Smecz - fitness w Piasecznie. 20.02.07, 10:22 wczoraj widziałam Anne na stepach wydaje się fajnie prowadzi zajęcia, podobało mi sie jak patrzyłam na grupę, dziewczyny się nie gubiły Odpowiedz Link Zgłoś
gofera2 Re: Smecz - fitness w Piasecznie. 26.02.07, 15:41 cześć byłam ostatnio chora, nie wiecie czy Ela już wróciła z choroby? pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: d.blue Re: Smecz - fitness w Piasecznie. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.07, 20:10 i ja bardzo jestem ciekawa co z Ela bo jak jej nie ma to wole siedzieć w domu i tyć... Odpowiedz Link Zgłoś
gofera2 Re: Smecz - fitness w Piasecznie. 01.03.07, 08:04 cześć jest, byłam wczoraj na body form dała wycisk, dzis sie ciężko wchodzi po schodach;-) pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
myniek1 Re: Smecz - fitness w Piasecznie. 01.03.07, 11:18 Ja niestety gniję w domu i szukam wymówek. Odpowiedz Link Zgłoś
gofera2 Re: Smecz - fitness w Piasecznie. 01.03.07, 13:08 Myniek1 nie no nie możesz mi tego zrobić, ja bede w sob 2 godz od 15 jest nowa sala;-) Odpowiedz Link Zgłoś
d.blue Re: Smecz - fitness w Piasecznie. 01.03.07, 22:08 ja mam plan być jutro na 17; może wpadnie któraś z was??? Odpowiedz Link Zgłoś
gofera2 Re: Smecz - fitness w Piasecznie. 02.03.07, 08:05 w piatek jest Marysia a ja wole iść w sob do Elki , po zajęciach z Marysią nie jestem zmęczona a po zajęciach z Ela padam na.......ale jest miło pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
d.blue Re: Smecz - fitness w Piasecznie. 02.03.07, 08:37 ooo nie ja też muszę padać na...; więc w sobotę o której Ela ma zajęcia?? Odpowiedz Link Zgłoś
gofera2 Re: Smecz - fitness w Piasecznie. 02.03.07, 09:40 Ela w weekand jest od 09 do 11 9 Body Form 10 Body Gim 11Streching niedziela 9 Body Gim 10 Body Form 11 Streching ja idę w sob na 2 godz , przynajmniej chciałabym nie wiem czy Ela mnie za bardzo nie wymęczy Odpowiedz Link Zgłoś
aldona_25 Re: Smecz - fitness w Piasecznie. 03.03.07, 11:54 Ja głosuje na Anię, przynajmniej wie o co chodzi w prowadzeniu zajęć,nie robi popyliny.Chodzę do niej od 3 mc i schudłam 5kg!!! Ostatnio byłam u instruktorki która prowadzi wszystki zajęcia tak samo,to chyba była Ela Odpowiedz Link Zgłoś
gofera2 Re: Smecz - fitness w Piasecznie. 06.03.07, 09:26 ja akurat nie zgadzam się że Ela wszystkie zajęcia prowadzi tak samo, ja jestem bardzo zadowolona z jej zajęć i dużo osób bo są do niej tłumy chodzę od grudnia i też zrzuciłam 5 kg i 6 cm w tali Odpowiedz Link Zgłoś
aldona_25 Re: Smecz - fitness w Piasecznie. 07.03.07, 11:09 Masz rację Ela inaczej prowadzi Callanetics,reszta tak samo :) Na zajęciach byłam już u wszystkich instruktorek i najbardziej odpowiadają mi zajęcia u Ani i Anny (rewelacyjnie prowadzi step). Jak ruszy nowy grafik to wybieram się na salsę tylko nie wiem kto będzie prowadził. Wiecie coś na ten temat? Odpowiedz Link Zgłoś
gofera2 Re: Smecz - fitness w Piasecznie. 07.03.07, 12:47 salse podobno ma prowadzić Iza U Anny nie byłam ale widziałam fajnie wyglądają zajęcia, a Ela to moja ulubiona instruktorka Odpowiedz Link Zgłoś
kizia35 Re: Smecz - fitness w Piasecznie. 08.03.07, 20:44 Witam, nie wiedziałam,że Nasz klub ma forum.Dziś je znalazłam. Zgadzam się Ania bardzo profesjonalnie prowadzi zajęcia,widać że zna się na rzeczy. Szkoda że Martyna już nie prowadzi zajęć bo jest mistrzynią latino,nawet brzuszkiem wygląda przepięknie i dawała czadu Odpowiedz Link Zgłoś
aldona_25 Re: Smecz - fitness w Piasecznie. 03.03.07, 11:59 Nie wiem czy byłyście na Pilatesie u Ani ale jest super, Madzia też fajnie prowadzi zajęcia. Odpowiedz Link Zgłoś
gofera2 Re: Smecz - fitness w Piasecznie. 14.03.07, 14:58 byłam kiedys u Ani bardzo fajnie prowadzi, relaksuje się na jej zajęciach, u Magdy byłam też mi się podoba warto chodzić do różnych instruktorek ja ostatnio ćwiczę w domu i biegam , czuje sie rewelacyjnie pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: leniwiec Re: Smecz - fitness w Piasecznie. IP: *.pl 15.03.07, 18:43 Przekonałam się do tego waszego klubu i już drugi miesiąc chodzę. Najlepiej mi pasuje Ela bo i tempo i jakaś taka fajna atmosfera.Marysia tak prowadzi,że nie wiem co będzie dalej a ja i tak jeszcze tych kroków dobrze nie umiem.Trochę jest zamieszania z tymi nowymi salami nie wiem jak to teraz będzie.Dzięki dziewczyny za to zachęcenie do smecza bo jest nprawdę fajnie - i skutecznie!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
gofera2 Re: Smecz - fitness w Piasecznie. 16.03.07, 07:53 cieszę się ,ze sie przekonałaś, sala nowa nie jest otwarta bo nie dowieźli szafek , ale juz wkrótce , cieszę się bo na nowej sali Ela ma duzo zajęć Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: kotka Re: Smecz - fitness w Piasecznie. IP: *.pl 15.03.07, 18:49 Też byłam u Ani......???? szkoda,że jej te ćwiczenia nie pomagają bo lepszą bym miała zachętę! Odpowiedz Link Zgłoś
kizia35 Re: Smecz - fitness w Piasecznie. 16.03.07, 11:31 Ania nie ma celulitu, więc jej ćwiczenia pomagają. widziałam ja pod prysznicem i mimo,że nie jest chudziną to jest "jędrna" Odpowiedz Link Zgłoś
gofera2 Re: Smecz - fitness w Piasecznie. 26.03.07, 08:29 cześc byłam u Ani na drugiej godz w niedziele, ale po zajęciach u Eli nie wytrzymałam, a dziś oj boli pupa i bardzo nogi pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
d.blue udało mi się ruszyć z domu!! 05.03.07, 19:42 dzisiaj na 17... była może któraś z was??? niestety Ela ma teraz większość zajęć w godzinach rannych z wyjątkiem g.18 poniedziałek i g.17 środa; dzisiaj na 18 miała dziki tłum na sali... nie wiem jak oni się wszyscy pomieścili???? Odpowiedz Link Zgłoś
gofera2 Re: udało mi się ruszyć z domu!! 06.03.07, 08:12 cześć ja przyszłam na 17 ale poszłam na siłownię, byłam na 18 u Eli było sporo dziewczyn ale sie pomieściłyśmy wole jak jest bardziej kameralnie pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: d.blue Re: udało mi się ruszyć z domu!! IP: 83.238.132.* 06.03.07, 12:50 jesli jestes drobną blondynką i masz dwa wejscia na siłownie to wiem jak wyglądasz.... Odpowiedz Link Zgłoś
gofera2 Re: udało mi się ruszyć z domu!! 06.03.07, 13:12 ja wiem czy taką drobną , raczej normalna, a na siłownie poszłam bo Marysia mnie nie porywa ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
d.blue masz racje co do Marysi 06.03.07, 18:14 dzisiaj powinnam po takiej długiej przerwie na czworaka chodzić... trudno, ale inne godziny mi nie pasują... Odpowiedz Link Zgłoś
gofera2 Re: masz racje co do Marysi 07.03.07, 08:03 cześć ja dzis idę do Eli na 17 Odpowiedz Link Zgłoś
d.blue :( 07.03.07, 21:16 zdążyłam wykupić akrnet i powaliła mnie choroba; dzisiaj cały dzień w łóżku ale dochodze do siebie; weekend odpada ale poniedziałek 17 aktualny Odpowiedz Link Zgłoś
gofera2 Re: :( 08.03.07, 08:42 to wracaj do zdrowia, ja wczoraj nie poszłam (sprawy kobiece nie pozwoliły) ale idę dzis ciekawe do kogo trafię wszystkiego najlepszego z Okazji Naszego Święta, abyśmy były wiecznie młode atrakcyjne i wytrenowane ....i oczywiście zdrowe;-) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
gofera2 Re: :( 09.03.07, 07:58 byłam wczoraj u Magdy , nawet mi sie podobało pozdr ,,wyrobiła się'' Odpowiedz Link Zgłoś
exotic7 fitness 09.03.07, 12:58 dziewczyny czy wiecie co to za młody przystojny mężczyzna przychodzi na fitness? jestem nim zainteresowana, ma któraś kontakt? Odpowiedz Link Zgłoś
exotic7 Re: fitness 09.03.07, 13:00 dobrze że ta paskudna martyna nie prowadzi!!! co o niej myślicie? Odpowiedz Link Zgłoś
aldona_25 Re: fitness 09.03.07, 13:35 Martyna jest wice miss świata w fitnesie, z pewnością nie jest brzydka. Zajęcia prowadzi rewelacyjne, nie wiem dlaczego się jej tak uczepiłaś. ps. a Ty wyglądasz jak miss świata? może zamieścisz swoje zdjęcie to porozmawiamy o Twoim wyglądzie? Odpowiedz Link Zgłoś
exotic7 Re: fitness 09.03.07, 13:04 dobrze że ta martyna uz nie prowadzi! ćwicząc w ciąży wyglądała nieapetycznie!!! co o tym sadzicie? Odpowiedz Link Zgłoś
aldona_25 Re: fitness 09.03.07, 13:29 Jesteś zazdrosna,że Martyna bardzo ładnie wygląda nawet w ciąży? Odpowiedz Link Zgłoś
myniek1 Re: fitness 10.03.07, 23:39 Życzę ci żebyś w ciąży wyglądała choć w połowie tak dobrze jak Martyna. I trzeba ją podziwiać, że ma tyle energii i zdrowia "z brzuszkiem" by prowadzić zajęcia. Większość dziewczyn na jej miejscu wyleguje się przed TV i wcina chipsy :( a potem narzeka że jest gruba. Ufff a ja ciągle gniję w domu. Nie mam czasu na ćwiczenia :( Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Kaśka Re: fitness IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.07, 21:46 Dziewczyny co Wy mówicie?! Martyna jest piękną kobietą,świetną instruktorką! Nie dość,że sama ćwiczyła,to jeszcze pokazywała nam,że w nawet w ciąży można ćwiczyć,dbać o siebie i wyglądać super,mam racje? P.S Kiedy rusza nowa salka? Wreszcie w weekend będzie gdzie zostawić moje dzieciątko,bo podobno ma być opieka,tak? :) Odpowiedz Link Zgłoś
gofera2 Re: fitness 12.03.07, 08:59 hahahahahahah nie nie mam, ale jest instruktorem tenisa idź na lekcje;-) Odpowiedz Link Zgłoś
gofera2 Re: fitness 12.03.07, 09:00 potwierdzone Iza wraca zajęcia ma w czwartki Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Sylw. Re: fitness IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.07, 22:44 Dziewczyny, nie zgadzam się z Wami jeśli chodzi o Anię! Ania jest tak samo dobra jak Ela. Chodze systematycznie do Ani,jest moją ulubioną trenerką,u niej najbardziej pracują mięścnie brzucha,dlatego efektu nie ma odrazu,bo tutaj potrzebna jest SYSTEMATYCZNOŚĆ:) Odpowiedz Link Zgłoś
aldona_25 Re: fitness 17.03.07, 15:53 Masz racje Ania jest super i dała czadu w czwartek :)) Też jest moją ulubioną instruktorką, Magda też bardzo fajnie prowadzi,dziewczyna ma talent ;) Odpowiedz Link Zgłoś
aldona_25 Re: fitness 17.03.07, 15:57 Byłyście na salsie u Izy? Fajnie ją prowadzi? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: p Re: fitness IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.07, 17:02 Ja byłam ;) Rewelacja,ciesze się że Iza wróciła. W czwartek (o 19) oczywiście też bedę:) Odpowiedz Link Zgłoś
aldona_25 Re: :( 09.03.07, 13:46 Mówiłam, że Magda fajnie prowadzi zajęcia.Wszystkie instruktorki są ok :) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: . Re: :( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.07, 19:41 Martyna jest przeciętna i tyle. Zbyt przypakowana jak dla mnie :P Odpowiedz Link Zgłoś
bb-m2 Re: :( 12.03.07, 10:10 Martyna prowadziła fajnie zajęcia dopóki nie zaszła w ciąże, potem jej zajęcia były nudne i mało aktywne. Moim zdaniem skoro płacę to wymagam, a nie mam płacić za to, że Martyn się oszczędza bo jest w ciąży. Poza tym jest hmmm mozna powiedzieć średnio sympatyczna. Najfajniej prowadzi zajęcia Ela, kiedyś była Iza, ale niestety odeszła. Zajęcia u Magdy przynjamniej jakiś miesiąc temu były, nudne, drętwe, w ogóle się nie męczyłam. Odpowiedz Link Zgłoś
exotic7 Re: :( 12.03.07, 15:39 cieszę się że podzielasz moje zdanie o martynie. jak można tak męczyć dziecko tymi ćwiczeniami, ona prowadzi bardzo intensywnie. Odpowiedz Link Zgłoś
myniek1 Re: :( 13.03.07, 12:41 Męczyć dziecko? Co ty gadasz? Jeśli jesteś zdrowa możesz uprawiać każdą formę sportu przez niemal całą ciążę. Dla dziecka tylko lepiej i dla przyszłej mamy też. Odpowiedz Link Zgłoś
kizia35 Re: :( 12.03.07, 18:53 Aby ćwiczenia były efektywne nie zawsze musisz się zmęczyć np. tłuszcz spalasz przy tętnie 150 (wysiłek umiarkowany. Wyższe tętno ok 170 podnosi Twoją wydolność ale nie spalasz tłusszczu.. polecam forum o aerobach, można dowiedzieć się wielu ciekawych rzeczy na temat jaka powinna być intensywność ćwiczeń w zależności od tego co chcesz osiągnąć :) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: livia Re: :( IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 14.03.07, 14:05 chętnie zerknę podaj link. Od połtora roku chodze do smecz. Odpowiedz Link Zgłoś
kizia35 Re: :( 16.03.07, 11:23 www.kulturystyka.pl Tu jest wszystko,o suplementacji też sporo można się dowiedzieć :)polecam Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: LIVIA Re: :( IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 16.03.07, 16:07 dzięki,czeka mnie dobra lektura. dziewczyny widziałyście nową sale? Odpowiedz Link Zgłoś
d.blue gofera... 23.03.07, 14:15 czy ty aby nie byłaś wczoraj na siłowni tak po 18? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: :) Re: gofera... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.07, 20:05 wczoraj nie byłam na salsie, nie mogłam a tak chciałam :/ byłam wcześniej,a czemu pytasz? Odpowiedz Link Zgłoś
d.blue Re: gofera... 23.03.07, 22:37 bo myślałam, że cie spotkałam... ja chodzę twardo codziennie na 17; jutro postaram się zwlec z wyrka na 9; jakbyś była to będę miała różę w butonierce.... :) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ;) Re: gofera... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.07, 18:25 dzisiaj zwlekłam się ledwo z łozka.... ale na 11 :P Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: pawel Fitness i siłownie w Warszawie IP: 195.117.230.* 26.03.07, 11:28 W Życiu Warszawy jest dobry informator - kluby fitness i siłownie w Warszawie www.zw.com.pl/zw2/index.jsp?place=Lead04&&news_cat_id=554&news_id=152745&layout=0&page=text Odpowiedz Link Zgłoś
gofera2 Re: Fitness i siłownie w Warszawie 24.05.07, 13:55 17,06 jest maraton aerobowy ja juz sie zapisałam (koszt 30zł, jak sie wpłaci do 06,06 zniżka 5 zł, 4*45 min później przerwy 15 min , po maratonie grill ........., która sie pisze Odpowiedz Link Zgłoś
d.blue Re: Fitness i siłownie w Warszawie 01.06.07, 21:23 taaa, a karetki będą czekały jakby co przy wejściu??? ja dałam sobie siana z fitness- nie mam motywacji Odpowiedz Link Zgłoś
gofera2 Re: Fitness i siłownie w Warszawie 06.06.07, 09:49 jak to nie masz motywacji, zbliża sie lato, wyjście w bikini, to mnie mobilizuje i lepsze samopoczucie ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
agnes20012 Re: Fitness i siłownie w Warszawie 08.06.07, 10:47 Goraco zapraszamy przez cale wakacje odbywac sie beda wakacyjne warsztaty taneczne wiecej informacji na stronie www.fitnessart.pl Zaprosiliśmy wspanialych nauczycieli, pedagogow i choreografów z polski, kuby, wenezueli .dodatkowo organizujemy dla tych ktorzy pozostaja w okresie wakacyjnym 2 miesieczny wakacyjny program odchudzajacy body slim www.fitnessart.pl Odpowiedz Link Zgłoś
gofera2 Re: Fitness i siłownie w Warszawie 18.06.07, 08:44 Maraton był świetny i wbrew pozorom nie były potrzene karatki, świetnie sie bawiłam i dzis jestem zmęczona ale nie mam zakwasów (moze dlateho ze ćwiczę 7 miesiąc) było warto niezła frajda i egzamin wytrzymałościowy pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
gofera2 Re: Fitness i siłownie w Warszawie 21.06.07, 13:13 ostatnio byłam na body form u Ani Ż jest świetna, robi wszystko tak dokładnie , bardzo mi sie podobało na zajęciach , szkoda ,że ma zajęcia tak poźno hej fitnesski co sie nie odzywacie?? Odpowiedz Link Zgłoś
myniek1 Re: Fitness i siłownie w Warszawie 01.09.07, 21:42 Dziewczyny ale mi wstyd. Odpadłam na tak długo. Ale wreście mam większy luz w pracy i dziecko od jutra w przedszkolu! Zaczynam znów jak najszybciej! ... muszę zrzucić 3 - 5 kilo! Odpowiedz Link Zgłoś
bb-m2 Re: Fitness i siłownie w Warszawie 28.09.07, 14:34 Ja nie chodze już od lutego, bo jestem w ciaży, już niedługo rozwiązanie i jak tylko sie pozrastam wracam do ćwiczeń, będe miala bardzo duzo do zrzucenia. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: anek Re: Fitness i siłownie w Warszawie IP: 80.51.198.* 22.01.08, 11:25 hej hej tak Was czytam i chyba do Was dołączę od zaraz :) pozdrawiam pojade tam jeszcze dzis Odpowiedz Link Zgłoś