kasienka80 21.01.07, 20:03 Witam serdecznie, szukam jakiegos fajnego klubu fitness w Centrum Warszawy. Czekam na wasze porady !!!!! Z gory dziekuje Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cioccolato_bianco Re: Klub fitness Warszawa-Centrum 21.01.07, 23:23 gymnasion focus gymnasion women na ogrodowej lub na chmielnej fitness club s4 na nowowiejskiej platinum na warynskiego torwar fitness club atmosfera ruchu na wareckiej i na marianskiej calypso na pulawskiej (europlex) Odpowiedz Link Zgłoś
gosia244 Re: Klub fitness Warszawa-Centrum 27.01.07, 19:26 do kasienki 8o: ja rowniez szukam jakiegos fajnego klubu w centrum, poniewaz pracuje blisko dworca centalnego, najlepeij by mi pasowalo?? Chtenie bym sie zapisala,to co Kasiu moze razem sie wybierzemy ? jelsi masz ochote to napisz: marget22@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: esterrr Re: Klub fitness Warszawa-Centrum IP: *.chello.pl 28.01.07, 13:56 Blisko dworca centralnego polecam Gymnasion na CHmielnej dla kobiet. Bardzo fajnie, ladnie mile prowadzace :) i nie bardzo drogo, karnet open 119 na miesiac [polecenie placenia] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosia Re: Klub fitness Warszawa-Centrum IP: *.orange.pl 28.01.07, 18:05 Wielkie dzieki.A moze znasz ich strone internetowa? Odpowiedz Link Zgłoś
cioccolato_bianco Re: Klub fitness Warszawa-Centrum 28.01.07, 19:41 www.gymnasion.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosia Re: Klub fitness Warszawa-Centrum IP: *.orange.pl 28.01.07, 20:21 wielkie dzieki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: konefk Re: Klub fitness Warszawa-Centrum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.10, 13:57 Myslałam, ze Gymnasion ogłosił upadłość?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc w zlotych tarasach? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.07, 12:07 czy ktos wie jakie beda ceny w reinholdlifestyle.com ?????????????????// Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marek Re: w zlotych tarasach? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.02.08, 13:22 otwierają na pocz. maja, cena około 170 zł miesiecznie, karnet open Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: viva las vgas Re: w zlotych tarasach? IP: *.aster.pl 09.02.08, 09:04 W reinholdsie tak mówią od równo roku! Mieli otworzyć się na walentynki ale 2007! Następnie w maju, wrześniu, grudniu. Teraz wiosna 2008, w każdym razie ja zrobiłam małą awanturkę i oddali mi kaskę. Sprawcie fora z takich miast jak: Kraków, Chorzów, Wrocław tam też otwierają się od blisko roku :( Odpowiedz Link Zgłoś
narta_80 Re: w zlotych tarasach? 09.02.08, 15:42 potwierdzam. mydla oczy i wcale nie zamierzaja otwierac klubu! zapisalysmy sie tam razem z trzema kolezankami w lipcu zeszlego roku, klub mial ruszyc od wrzesnia, potem info, ze od grudnia. Teraz - nie wiadomo co... Wszystki wycofalysmy pieniadze. Kpina. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Basia Re: Klub fitness Warszawa-Centrum IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.01.07, 15:20 Hej, mogę ci polecić klub Pro Active, na Miedzianej w Wawie. To jest klub Andrzeja Suprona. Chodziłam tam kiedyś i jest na prawdę bardzo fajnie, teraz już do niego nie chodzę bo się przeprowadziłam i mam trochę za daleko :-( Odpowiedz Link Zgłoś
m_lena102 Re: Klub fitness Warszawa-Centrum 31.01.07, 17:52 ja też kiedyś ,przez kilka lat, chodziłam do pro-activ. Bardzo mi się podobało.Niestety zmieniłam pracę i jest mi zupełnie nie po drodze... Odpowiedz Link Zgłoś
hispana Re: Klub fitness Warszawa-Centrum 01.02.07, 15:23 polecam gymnasion prestige, rondo onz, 1 pietro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Klub fitness Warszawa-Centrum IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.07.11, 12:12 Ja na pewno nie polecam klubu w Zlotych Tarasach - Pure!!! Ogolnie zajecia sa fajne, ale obsluga - fatalna!!! Usmiechaja sie tylko do czasu, az podpiszesz umowe... pozniej nie ma nikt dla Ciebie czasu, menadzer klubu (odpowiedzialny prawie za wszystko) jest ciagle "nieosiagalny", a w recepcji juz kompletnie niczego nie wiedza. Poza tym trenerzy sa tam zblazowani i "napompowani" wlasnym poczuciem wyzszosci... zero usmiechu, zero serdecznosci.... Szczegolnie p.Leszek... nosi sie tak, jakby byl mistrzem swiata w fitness i kazdego ma za nic... grobowa mina, wzrok pelny nienawisci... A jakie problemy robia, jak chcesz zrezygnowac... nie dosc, ze po wygasnieciu umowy lub twojej rezygnacji sla smsy, ze prosze o natychmiastowa wplate, to jeszcze nie dotrzymuja slowa i nie zglaszaja do banku tego, ze umowa zostala rozwiazana! Wiec z twojego konta moze nadal schodzic kasa!!!! A ty dobijasz sie do menadzera, zeby to wyjasnic, a oni nie maja dla ciebie czasu! Zenada!!! Ogolnie NIE POLECAM!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pasjonat Super informator o klubach fitnes IP: 195.117.230.* 26.03.07, 12:00 Tu znajdziesz wszystko: www.zw.com.pl/zw2/index.jsp?place=Lead04&&news_cat_id=554&news_id=152745&layout=0&page=text Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jamciam Re: Super informator o klubach fitnes IP: *.play-internet.pl 08.11.11, 22:38 do tego informatora można dorzucić to że S4 otwiera sie na Grochowskiej od stycznia. Mieszkańcy Pragi beda mieli blizej:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emka Re: Klub fitness Warszawa-Centrum IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.06.07, 13:11 Nie wiem co dokładnie Cię interesuje, ale ja polecam nowy klub Reinhold Lifestyle (zajęcia fitness, siłownia, ścianka wspinaczkowa, spa itp.). Otwierają się w październiku. Teraz można kupić karnety w przedsprzedaży. Super cena za miesiąc a korzystasz ile chcesz i kiedy chcesz. I jeszcze prezenty dostajesz. Ja juz kupiłam. zobacz: www.reinholdlifestyle.com Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosia zapraszam cie juz w poniedizlaek na silownie IP: *.centertel.pl 16.06.07, 18:57 Mozesz sie wybrac ze mna w poniedzialke na silownie.Ide po raz pierwszy.to jest silownia tylko dla Pan, tez ide po raz peirwszy, fajnie by bylo isc z kims.Jelsi masz ochote. Napisz: gosia244@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosia244 Re: zapraszam cie juz w poniedizlaek na silownie IP: *.centertel.pl 16.06.07, 18:59 zapomnialam dodac, ide na silownie na ulice smolna 10, klub galaxy.wiec w centrum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: shy Re: Klub fitness Warszawa-Centrum IP: *.apus-net.pl 19.06.07, 10:15 mozesz tutaj znalezc www.olimpec.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zenek Re: Klub fitness Warszawa-Centrum IP: *.28.metrobip.com.pl 19.06.07, 17:35 Polecam. Bylem wczoraj u nich i sam cwiczylem na tym sprzecie. Seans - okolo 15-20 minut kosztuje 20zl a na haslo internet dostaje sie 25% rabatu czyli 15zl za seans. Seans tzn trening z trenerem - efekt jest taki jakby sie 2 godziny ciezko cwiczylo na silowni. Poprosili mnie zebym wrzucil info tu i owdzie. Inne firmy sciagaja po 50 PLN za seans - wiec oni sa tani 15PLN... Ich adres: fabrykaurody.lua.pl A pewne informacje na temat systemu Power Plate sa w linku na stronie glownej fabryki urody. Niektore cwiczenia ciezko bylo przejsc ale w zasadzie to chyba i tak nieporownywalnie prostsze i skuteczniejsze niz najbardziej zaawansowany trening na silowni... a cos o tym wiem. pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hmm Re: Klub fitness Warszawa-Centrum IP: 82.210.179.* 02.08.07, 00:13 ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: steal customer Klub fitness Warszawa-Centrum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.11, 12:01 [u] No w koncu wielki come back z wielkimi zyczeniami niepowodzenia dla menagerki i wyrazami szacunku dla Właściciela Clubu :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karola Re: Klub fitness Warszawa-Centrum IP: *.cn.com.pl 21.10.07, 20:38 polecam przegladnac: www.olimpec.pl/silownie-fitness/warszawa-27.html Odpowiedz Link Zgłoś
dzikoozka Re: Klub fitness Warszawa-Centrum 02.11.07, 11:51 na jakiej wysokosci Grochowskiej to bedzie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: Klub fitness Warszawa-Centrum IP: 212.76.37.* 28.03.08, 22:18 juz jest!! super klub- polecam gorąco mniej wiecej koło Ronda Wiatraczna, przystanek Czapelska Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aneczka_77 Re: Klub fitness Warszawa-Centrum IP: 82.160.206.* 31.03.08, 20:18 Witam serdecznie wszystkie kobietki :) mam do sprzedania ORBITREK YORK XC530, stan idealny, normalnie nówka. Kupiony 31.07.2006 r., pierwsze dwa tygodnie miałem zapał i ćwiczyłam a potem zapał przepadł i orbitrek stoi w pokoju za drzwiami :) Możliwość dowiezienia na terenie Warszawy :) Chętne Panie proszę o kontakt: aneczki@wp.pl; GG 797332 Odpowiedz Link Zgłoś
azazella Re: Klub fitness Warszawa-Centrum 03.04.08, 22:57 A ja polecam World Class Health Acadamy w hotelu Marriot - a więc bardzo blisko dworca centralnego. Jedyny minus to cena. Chyba, ze zapiszesz się na rok - wtedy w miarę opłacalnie. Nie ma tłumów, bardzo fajna atmosfera, świetny serwis. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Darek Re: Klub fitness Warszawa-Centrum IP: *.chello.pl 01.07.08, 01:06 Ewentualnie Holmes Place w hotelu Hilton. Bezpłatny parking, nie ma tłumów, łatwy dojazd Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koralik Re: Klub fitness Warszawa-Centrum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.08, 09:03 ja znam fajny klubik na bialolece.. www.przystaneksylwetka.pl jest inaczej niz wszedzie i sympatycznie..polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Margo Re: Klub fitness Warszawa-Centrum IP: *.adsl.inetia.pl 11.12.08, 20:16 Witam, Centrum to to nie jest, ale polecam bardzo fajny klub na Gocławiu, Panie tak fantastycznie prowadzą zajęcia, że w przeciągu 2 miesięcy schudłam 10 kilo. Byłam zachwycona. Polecam, podaję ich stronę www.figura.waw.pl Odpowiedz Link Zgłoś
carmen_kala Re: Klub fitness Warszawa-Centrum 02.07.09, 15:17 Ja planuję się wybrać na ten nowy fitness Jukari Fit To Fly, będzie w połowie lipca w klubie Pure w Złotych Tarasach, dobre opinie słyszałam o klubie więc chcę spróbować swoich sił latając na linach na Jukari;) Odpowiedz Link Zgłoś
carmen_kala Re: Pure w złotyc tarasach- Jukari 02.07.09, 15:19 Sorry, zapomniałam temat zmienić:) > Ja planuję się wybrać na ten nowy fitness Jukari Fit To Fly, będzie w połowie > lipca w klubie Pure w Złotych Tarasach, dobre opinie słyszałam o klubie więc > chcę spróbować swoich sił latając na linach na Jukari;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beata fitness Energy Fitness Centrum na Bielańskiej 4A IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 13.09.09, 20:09 Polecam miła obsługa oraz atmosfera,nowy klub.Polecam zajęcia u Tomka Zamieli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grażyna Re: Energy Fitness Centrum na Bielańskiej 4A IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.09, 23:48 Witam fakt super miejsce w dobrym punkcie komunikacyjnym.Teraz też chodzę do EFC na Bielańskiej w centrum.Może ktoś poleci coś jeszcze? Odpowiedz Link Zgłoś
lolita27 Re: Energy Fitness Centrum na Bielańskiej 4A 18.02.10, 12:27 Dziewczynki a jak tam z frekfencją? zapchane bardzo? Trzeba się zapsiywać an zajęcia czy wstęp wolny wg grafiku? Zastanawiam sie właśnie nad tym klubem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JUSTYNA Re: Energy Fitness Centrum na Bielańskiej 4A IP: *.147.50.50.nat.umts.dynamic.eranet.pl 18.02.10, 23:44 Witam na Bielańskiej tłumów jeszcze nie ma.Ale zapisywać się trzeba na zajęcia,można tego samego dnia.Polecam indoor cycling w Energy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda m. Re: Energy Fitness Centrum na Bielańskiej 4A IP: *.home.aster.pl 14.06.10, 19:19 Polecam energy na Bielańskiej.Od godziny 18.00 nie ma problemów z parkingiem a w końcu to Śródmieście. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: remigf Re: Energy Fitness Centrum na Bielańskiej 4A IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.12, 00:46 polecam gorąco na emili plater53 bardzo mila obsluga i bardzo fajne miejsce Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Energy Fitness Centrum na Bielańskiej 4A IP: *.dynamic.chello.pl 27.04.12, 12:10 CHAMSTWO!!!! moi drodzy jezeli chcecie sie tam wybrac to odradzam..Dzisiaj pojechalam razem z kolezanka na zajecia z TBC spoznilysmy sie tylko 10 minut i to dlatego ze jechalysmy tam pierwszy raz nie znajac dokladnej lokalizacji,NIE ZOSTALYSMY WPUSZCZONE NA ZAJECIA!! tak sie klientow nie zdobywy tylko traci. co za bezczelnosc,jedzie sie z drugiego konca Warszawy,placi sie za to i jeszcze taka sytuacja??!! Niegdy wiecej tam sie nie wybiore i nie polecam.no chyba ze chcecie sie stresowac dojazdem na czas..zero wyobrazni i zrozumienia..Bardzo bylo nie milo..:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szatanica Re: Energy Fitness Centrum na Bielańskiej 4A IP: *.aster.pl 15.06.12, 13:22 Tylko 10 minut???? Czyli opuściłyście najważniejsze - ROZGRZEWKĘ. Dziewczyno, ktoś wyświadczył Wam dużą przysługę, że nie wpuścił Was na zajęcia! To nie jest chamstwo, tylko profesjonalizm i zdrowy rozsądek instruktora/ki prowadzącego zajęcia. Nie zdajesz sobie chyba sprawy jak duże jest ryzyko kontuzji przy pominięciu rozgrzewki. Chciałaś poćwiczyć? trzeba było odpuścić sobie zajęcia TBC na które nie zdążyłaś i iść poćwiczyć w tym czasie na siłowni. Miej trochę wyobraźni i nie obwiniaj instruktorów za swoją niewiedzę i niekompetencję. Zachowanie osoby, która Cię nie wpuściła na zajęcia uważam za profesjonalne i jak najbardziej uzasadnione. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Milka Re: Energy Fitness Centrum na Bielańskiej 4A IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.13, 09:45 Jesli chodzi o aerobic to zdecydowanie sa przeludnione sale, firma idzie na zysk ale naprawde warunki czasami byly tragiczne nie mozna bylo cwiczyc tylko trzeba bylo uwazac zeby kogos z boku nie uderzyc :( silowania spoko duzo sprzetu, fachowa pomoc, mila obsluga recepcji. Wiec ogolnie polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Klub fitness Warszawa-Centrum IP: 194.145.205.* 05.10.09, 15:20 ja bardzo polecam zajecia fitness jakie sa prowadzone w budynku millenium plaza przy plazu zawiszy- everybody fitness club, duzo do wyboru i fajnie prowadzone zajecia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: Klub fitness Warszawa-Centrum IP: 85.222.87.* 30.11.09, 20:42 witam, odstąpię karnet do 3 lipca 2010 na siłownię i zajęcia fitness w klubie everybody w budynku millenium plaza. Podpisałam umowę na 12 miesięcy ale niestety nie będę mogła korzystać z klubu od połowy grudnia. Abonament miesięczny to 159 pln. proszę o kontakt na k8e@o2.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anka Re: Klub fitness Warszawa-Centrum IP: 80.51.101.* 27.03.10, 08:41 jest fajny kameralny klub (tani ) nastawiony na vacuwella ale jest i brama i miły instruktor na ursynowie (metro stokłosy) ul. zwm 13 jest i solarka i co najważniejsze trenujesz sama Odpowiedz Link Zgłoś
laatnala Re: Klub fitness Warszawa-Centrum 01.06.10, 15:00 Możesz sobie wypróbować (może nie tak całkiem w centrum, ale też nie jakoś mega daleko) jeden z 3 klubów Fitness Parku. Znajdują się one na warszawiance, w agorze i mercurym. Jak masz np. kartę multisportu to możena do nich uderzyć, bo je respektują Odpowiedz Link Zgłoś
adresnieprawidlowy Re: Klub fitness Warszawa-Centrum 08.06.10, 12:38 Ja nie bardzo się znam na tych fitness klubach, ale przez pewien czas chodziłem na siłownie do fitness parku. Mają chyba trzy kluby w Wa-wie a ja akurat na warszawiankę chodziłem. Wejdź sobie na ich stronkę może i poczytaj co tam mają w ofercie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sandra Re: Klub fitness Warszawa-Centrum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.10, 14:18 Ja polecam Everybody Fitness Club. Jest w samym centrum praktycznie, trochę schowany (bo w budynku Millenium Plaza), ale super atmosfera i bardzo fajna siłowania! Odpowiedz Link Zgłoś
czarny_winetu Re: Klub fitness Warszawa-Centrum 08.07.10, 11:06 Chodziłeś, tzn., ze juz nie chodzisz do Fitness Parku? Dlaczego? Coś nie tak? Ja się katuje na siłce już którys miesiąć i nie zamierzam przestawac, szczególnie przed urlopem :] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Weronika Re: Klub fitness Warszawa-Centrum IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.07.10, 17:22 Polecam Energy na Bielańskiej 4A w Centrum.Mają super klimę :-) reszta oczywiście też ok:-) Odpowiedz Link Zgłoś
czarny_winetu Re: Klub fitness Warszawa-Centrum 22.09.10, 11:45 Klima i w Fitness Parku jest, a do tego darmowa woda bez limitów ;) Lubie jak dba sie o swoich klientów, a ten klub z tego wręcz słynie. Zresztą gdyby tak nie było, to świeciłby pustkami a tak... :) Odpowiedz Link Zgłoś
lucyinthestars Re: Klub fitness Warszawa-Centrum 12.07.10, 11:22 Hmmm, wydaje mi się że Fitness Park Warszawianka (mają w sumie trzy obiekty, jeszcze jest Mercury o trzeci, którego nie pamiętam). Jest tam bardzo fajna atmosfera, długie godziny otwarci i spoko instruktorzy, których obchodzi to, co dzieje się na sali, pytają czy ćwiczenia działają, czy czujemy efekty i sprawdzają też każdego indywidualnie, a to akurat bardzo ważne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Re: Klub fitness Warszawa-Centrum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.10, 15:29 Miałam się tam wybrać, ale daleko mam, tzn nieodpowiedni dojazd. Ale może pojadę jednak Odpowiedz Link Zgłoś
lucyinthestars Re: Klub fitness Warszawa-Centrum 11.08.10, 12:09 Warto się wybrać. Teraz honorują karty Multisport bez dopłat i jest spoko konkurs. Jak zmierzysz kroki z domu do fitnessu to możesz wygrać krokomierze i darmowe karnety miesięczne. Trzeba chyba tylko napisać o tym na Facebooku, nie pamiętam szczegółów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: annnka Re: Klub fitness Warszawa-Centrum IP: *.u.itsa.pl 15.07.10, 16:16 Witam, jeśli szukasz klubu fitness w warszawie, to pod tym linkiem znajdziesz adresy i recenzje wielu klubów tego typu: www.dood.pl/wyszukiwarka/?co=fitness&gdzie=Warszawa Odpowiedz Link Zgłoś
kamilla-83 Re: Klub fitness Warszawa-Centrum 07.09.10, 18:15 Polecam Fitness Figura, wprawdzie nie jest w centrum, ale łatwe połączenia są na Gocław, klub jest blisko przystanku, na Abrahama 2a. Polecam:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Klub fitness Warszawa-Centrum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.10, 08:12 ja jestem bardzo zadowolona z klubu pure health and fitness!!! i tym w złotych i w blue city jest naprawde bardzo fajnie, obsługa zawsze miła i gotowa do pomocy:) Jeżeli jest ktoś zainteresowany to mam do sprzedania karnet Open na 3 miesiace: Karnet jest Open czyli na wszystko- basen,sauna,siłownia,jacuzzi,wszystkie zajęcia na sali fitness(m.in pilates,joga, sexy dance, taniec brzucha, salsa, areobic, zajęcia ala wojskowe i wiele wiele innych) i wszędzie czyli cała Polska:) jedynie czego nie obejmuje to solarium i osobisty trener. Karnet będzie wydany na Ciebie więc przy zgubieniu karnetu nadal można chodzic do klubu:) Karnet nie został jeszcze aktywowany więc z 3 miesięcy nie traci się ani jednego dnia!!!!!!!!!! Karnet będzie wydany w Pure w Złotych Tarasach i będzie to karnet platinium czyli najbardziej prestiżowy w Polsce. Karnet nie ma limitu dziennego więc można cały dzień spędzic w klubie:) Karnet upoważnia również do zniżek w wybranych sklepach w Złotych Tarasach-wszystkie zniżki są wymienione na str internetowej klubu:) Cena w klubie: 350 zł za miesiąc + 95 aktywacja czyli razem 1145 zł Moja cena: 1000 zł!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! za 3 miesiące razem z aktywacją!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! niestety cena nie jest do negocjacji, ponieważ pieniądze są mi potrzebne na leczenie bliskiej mi osoby!!!!!!!! zainteresowanych proszę o pilny kontakt pod numer 604-779-860 lub mail venustalareina@gmail.com kontakt jest o tyle pilny gdyż leczenie jest bardzo pilne Ewelina Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pure Re: Klub fitness Warszawa-Centrum IP: *.home.aster.pl 10.09.10, 13:18 Świetna reklama...poprzez pracownika pure...Czy nie stać was już na reklamę? Odpowiedz Link Zgłoś
grubosne Re: Klub fitness Warszawa-Centrum 22.09.10, 12:17 Ćwicz w domu ! Zapraszam Cię na plaskie brzuchy Odpowiedz Link Zgłoś
kitienna Re: Klub fitness Warszawa-Centrum 07.10.10, 09:26 niedaleko na południe od Centrum są 3 kluby Fitness Parku, w tym jeden ( na Warszawiance ) gdzie zajęcia fitness są praktycznie non-stop od 7-22 ;p więc można chodzić niezależnie od tego jak pracujemy ;) Odpowiedz Link Zgłoś