Dodaj do ulubionych

Zdrofit w Warszawie - wasze opinie!

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.07, 13:29
jw
Obserwuj wątek
    • patsik Re: Zdrofit w Warszawie - wasze opinie! 25.11.07, 21:26
      krótkie pytanie, krótka odpowiedź: super!!!
      :)
      • Gość: *** Re: Zdrofit w Warszawie - wasze opinie! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.07, 17:39
        to ja poproszę o szczegóły :)
        coś o zajęciach, instruktorach, atmosferze itp.
        • patsik Re: Zdrofit w Warszawie - wasze opinie! 27.11.07, 08:20
          na ile mogę się wypowiadać, bo to mój pierwszy i jedyny fitness klub
          w Warszawie :)

instruktorzy - kompetentni, uprzejmi, uśmiechnięci
          atmosfera - bardzo przyjazna
          ćwiczenia - dość męczące i urozmaicone (to fitness)
          przyrządy - dużo, różnorodnie i nowocześnie (to siłownia)
          szatnie - trochę ciasno, ale do wytrzymania
          toaleta+prysznice - przydałoby się jeszcze jedno pomieszczenie, ale
          też da się wytrzymać

jednym słowem: super miejsce :)
          niech dodatkową rekomendacją będzie fakt, że dojeżdżam tam 30
          kilometrów!
        • Gość: gośc Re: Zdrofit w Warszawie - wasze opinie! IP: *.197.158.213.umts.dynamic.eranet.pl 08.02.08, 19:12
          JAK DLA MNIE KIEPSKO:-( Wybrałem ENERGY FITNESS CLUB na GROCHOWSKIEJ 170A
    • Gość: ania Re: Zdrofit w Warszawie - wasze opinie! IP: 212.76.37.* 17.01.08, 19:25
      Zdrofit jest super miejscem, gdzie mogę być pewna, że jestem pod fachową opieką,
      a przy tym czuję się tam, jak u siebie - zawsze ktoś mi pomoże, spyta, jak mi
      idzie, uśmiechnie się... Grafik aerobiku jest taki, że o każdej porze znajduje
      zajęcia dla siebie. Szatnie trochę ciasne, ale nie do szatni tam przychodzę :)
      Aha! Jak byłam chora, to zawiesiłam abonament i mi nie przepadł!
    • Gość: fitnesska Re: Zdrofit w Warszawie - wasze opinie! IP: *.acn.waw.pl 09.02.08, 21:20
      ostatnio ruszył aerobic na Wodniku, to pare kroków od Zdrofitu.
      na Wodniku jest duuzo taniej (w Zdroficie karnet kosztuje 120 zł a w Wodniku 80
      zł). oczywiście mówię to u tradycyjnym aerobicu a nie o aqua aerobicu.
      a warunki lepsze niż w Zdroficie - przede wszystkim dużo większa sala,
      ograniczenie liczby ćwiczacych (w Zdroficie czasem wpuszczają za dużo pan na salę)
      zajęcia na Wodniku z powerem. naprawde polecam :)
    • Gość: gość Re: Zdrofit w Warszawie - wasze opinie! IP: *.eranet.pl 10.02.08, 21:26
      ZDROFIT niszczeje ja też przeniosłam się do ENERGY na Grochowską 170A i szczerze
      polecam fitness i siłownię :-
      • rogatek_bambi Re: Zdrofit w Warszawie - wasze opinie! 11.02.08, 21:10
        Energy jest jakn araize najlepszym klubem w tej czesci wawy ale polecam takze
        fitness club grochów na zmienieckiej
    • magdii Re: Zdrofit w Warszawie - wasze opinie! 12.02.08, 09:40
      Polecam Zdrofit, chodze tam już trzeci rok, instruktorzy od mniej
      męczących do poważnie dających w kość, obsługa dopasowana pod
      klienta: można zawiesić karnet, ponarzekać na zajęcia, jeśli nie
      pasują, a oni postarają się dostosować. Sale i szatnie troche małe.
      • Gość: Kejti Re: Zdrofit w Warszawie - wasze opinie! IP: *.chello.pl 22.06.08, 15:18
        pytanie do studentek/studentów chodzących obecnie do Zdrofitu... czy to prawda,
        że teraz karnet studencki ważny jest w pełnych godzinach otwarcia? czyli np.
        karnet open kosztowałby mnie tylko 149 zł? i chyba siłownia też jest w pakiecie?
        • Gość: fitbaba Re: Zdrofit w Warszawie - wasze opinie! IP: *.acn.waw.pl 01.07.08, 11:34
          bieda-fitnesik w sypiącej się ruderze. ja również polecam ebergy, a na jsieni
          bedziemy mieć gymnasiona:)
          • Gość: ravi Re: Zdrofit w Warszawie - wasze opinie! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.07.08, 00:20
            Polecam jaknajbardziej, fachowa, miła obsługa, promocje, czysto i
            schludnie!!
          • Gość: Kejti Re: Zdrofit w Warszawie - wasze opinie! IP: *.chello.pl 21.07.08, 23:03
            Chodziłam przez miesiąc do energy, bo mam blizej... zainwestowałam nawet tę
            astronomiczną cenę 350 zł. w Zdroficie trenowałam 5 razy w tygodniu i chodziłam
            na siłownię, więc to samo kosztowało mnie 2 stówy, a nie 3. Poza tym byłam
            przyzwyczajona do zdrofitowej atmosfery. a w energy jest snobistycznie, pełno
            lanserów. szybko uciekłam. zdecydowanie wolę podjechać nieco dalej do Zdrofitu.
            obecnie jako studentka zapłaciłam w Zdroficie znacznie taniej za mój karnet
            open- połowę tego co w energy.
            • Gość: zuzia Re: Zdrofit w Warszawie - wasze opinie! IP: *.eranet.pl 08.10.08, 17:29
              Nie wiem za co płaciłaś tyle.Ja chodzę do Energy i od cen w cenniku mam
              35%zniżki.Polecam Energy Fitness na Grochowskiej 170a...
              • Gość: Kejti Re: Zdrofit w Warszawie - wasze opinie! IP: *.chello.pl 15.10.08, 01:18
                35% zniżki to przy umowie rocznej, a ja chodziłam nomalnie.
                i patrząc wstecz, to faktycznie nie wiem za co aż tyle płaciłam.
                • Gość: DOROTA Re: Zdrofit w Warszawie - wasze opinie! IP: *.eranet.pl 11.02.09, 16:02
                  JA TEŻ MAM UMOWĘ I PŁACĘ MIESIĘCZNIE FITNESS+SIŁOWNIA OPEN 195ZŁ.MĄŻ MA SIŁOWNIĘ
                  OPEN 7-23 I PŁACI 117ZŁ.POLECAM ENERGY na GROCHOWSKIEJ 170A.MYŚLĘ,ŻE NIE UMYWA
                  SIĘ CO DO ZDROFITU.GUSTA SĄ RÓŻNE DLA MNIE DO ENERGY CHODZĄ NORMALNI LUDZIE A
                  NIE "LANSERZY". CZASAMI MOŻNA SPOTKAĆ AKTORÓW,PIOSENKARZY,PREZENTERÓW
                  TELEWIZYJNYCH.CZY TO JEST LANS?
                  • Gość: gość Re: Zdrofit w Warszawie - wasze opinie! IP: 62.29.138.* 07.04.09, 13:31
                    tak to jest lans !!! jak ktos chce tylko tyłkiem pokrecic i pogapic
                    sie na aktorow i świecic ciuchami z metkami a nie trenowac.tu tylko
                    tacy przychodza!!!!!!!!!
    • Gość: na Fieldorfa? Re: Zdrofit w Warszawie - wasze opinie! IP: 195.117.146.* 07.04.09, 22:38
      Jeżeli chodzi o ten Zdrofit na Fieldorfa, to tu jest o nim
      www.sybil.pl/event/full-details/id/18395
    • Gość: Majka Re: Zdrofit w Warszawie - wasze opinie! IP: *.static.chello.pl 12.07.23, 12:23
      Do czego mogę się przyczepić to sprzęt. Przypuszczałam, że klub powinien zadbać o osoby ćwiczące i wyposażyć kluby w działający sprzęt. Tymczasem na siłowniach nie ma gum do ćwiczeć, wiem one często pekają itp. ale bez przesady. Wydaje się nie małe pieniądze za karnety, od czasu do czasu ktoś powinien się przejść po siłowni sprawdzić w jakim stanie jest sprzęt i wyposażyć w nie popękany i zasznurowany, tylko żeby był kompletny.
    • Gość: Olo Re: Zdrofit w Warszawie - wasze opinie! IP: *.warszawa.vectranet.pl 03.10.23, 15:29
      Zróbcie wreszcie linkę na Pużaka bo 2tygodnie ją już naprawicie!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka