Gość: marta fit IP: 89.127.238.* 05.01.08, 23:02 Ile za godzine dostaje instruktor za godzine zajec,a ile trener personalny za 1trening?Najbardziej interesuje mnie W- wa,Poznan,Wroclaw,Trojmiasto. Mniej wiecej rzecz jasna.Dziekuje Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: trener osobisty Re: ile zarabia instruktor fitness i trener perso IP: *.met.pl 12.01.08, 20:25 najlepsi intruktorzy fitness zarabiają około 3-4,5 tys zł miesiecznie jezeli prowadzą konwencje fitness to mogą dorobic około 2 tys. Trenerzy personalni zarabiają ok 2-3 tys miesiecznie ale pod warunkiem ze tylko tym sie zajmują chociaż i tu zdażają sie wyjątki kiedy trener potrafi zarobić nawet 20-30 tys m-ca ale takiego znam jednego w Warszawie. Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: instruktor Re: ile zarabia instruktor fitness i trener perso IP: *.met.pl 21.10.08, 20:33 to zależy od wielu czynników, ile siłowni obsługuje trener w jak wiele miejsc jest w stanie dojechac i na jakim obszarze działa? średnia pensja wynosi miedzy 4-6 tys.m-ca , u trenerów dobrze znanych w swoim zawodzie na przełomie 10-14 tys m-ca zaś u tych najlepszych chociaż takiego znam jednego myśle na przełomie 15-20 tys. chociaz i tu sie moge mylic ponieważ nie wiem ile treningów z dijazdem taki człowiek jest w stanie zrobić? myśle że super praca, czas nielimitowany,zero presji,sam luz a przy okazji mozliwosc poznania ciekawych ludzi. Odpowiedz Link Zgłoś
aleks652 Re: ile zarabia instruktor fitness i trener perso 11.08.10, 13:26 Na pewno im wcześniej człowiek się za to zabierze tym lepiej, dopóki rynek jest nieprzesycony i łatwiej wyrobić sobie nazwisko. A co do tego ile zarabia trener personalny to zależny jednak w dużej mierze od miejsca zamieszkania. We Wrocławiu czy Szczecinie na pewno nie wyciągnie tyle co w Warszawie Odpowiedz Link Zgłoś
jola09876 Re: ile zarabia instruktor fitness i trener perso 03.05.13, 13:00 ile morze zarobić trener karate ,trener siłowni i instruktor fitness w miasteczku Przeworsk koło Rzeszowa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: ile zarabia instruktor fitness i trener perso IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.13, 10:00 SZKOLENIA WAKACYJNE system ciągły - intensywny kurs instruktora fitness 19.08- 31.08.2013 kurs instruktora siłowni 19.08 - 31.08.2013 kurs trenera personalnego 19.08 - 06.09.2013 Informacje i zapisy www.edukacjafitness.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta fit Re: ile zarabia instruktor fitness i trener perso IP: 89.127.238.* 13.01.08, 00:10 Dziekuje za odpowiedz.Sprawa wyglada tak,ze jestem instruktorem fitness i trenerem personalnym od kilku lat.Zdobywalam doswiadczenie w Polsce,obecnie jestem w Irlandii,pracowalam tez przez pare miesiecy w Sydney.Mam kwalifikacje roznych polskich szkol,irlandzkich i amerykanskich,mam doswiadczenie w prowadzeniu zajec i treningach osobistych.Ciagle podwyzszam kwalifikacje,jezdze na warsztaty taneczne.Zarobki w Irlandii daja duze mzoliwosci finansowe.Natomiast poziom i oczekiwania,ktore ta branza stawia sa duzo mniejsze niz te w Polsce.Dlatego tez mysle o powrocie do kraju.Pomysle,poszukam...Dzieki z apomoc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trener Re: ile zarabia instruktor fitness i trener perso IP: *.chello.pl 19.05.08, 06:58 to zależy od wielu czynnikow.Ci najlepsi koszą okolo 10 tys. miesiec znie albo i wiecej.moja pensja na przelomie od stycznia do kwietnia uśredniając wyniosla w granicach 15 tys zł wiec chyba tragedii nie ma.polecam !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewelina Re: ile zarabia instruktor fitness i trener perso IP: *.dynamic.mm.pl 30.08.17, 17:32 Otwórz swój klub :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KAMIL Re: tReNeR pErSoaLnY IP: *.aster.pl 07.01.09, 23:11 Z tego,co się orientuję to około 60-150zł za godzinę treningu.W zależności od poziomu wyszkolenia polecam tych,którzy akcent dją na dietę,psychologię,suplementację i mają własny staż.Z tego,co mówą moi zanjomi,to nie zawsze wiek gra rolę .Ja osobiście trenuję u chłopaka(kurde o ma 24 lata!!),a doświadczenie,jakie ma w tym zawodzie jest bardzo duże.10LAT TRENINGI(lekka atetyka,pływanie ,kolarstwo,triathlony,branża modelingu,dorzadztwo dietetyczne i suplementacyjne,po AWF-ie),aktywny zawodnik.Pozecam gorąco,z tego,co wiem strona jego rusza około marca (trenerosobisty24.com i twojasylwetka.com).Polecam,jeśli chcecie człowiek pasjonata i profesjonalistę.Galerie Łukasz umieści na stronce.POlecam,choć naprawdę trenował mnie kilku personal traiers,ten tym żyje.Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zmuda Re: ile zarabia instruktor fitness i trener perso IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.09, 17:36 W Poznaniu za godzine zajec instruktor fitnes otrzymuje ok 40-50 zl brutto, trener personalny 40 zl brutto za godzine treningu. Trener personalny pracujacy w fitness klubie zarabia od 1200 do 3000zl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trener osobisty Re: ile zarabia instruktor fitness i trener perso IP: *.met.pl 31.05.09, 01:12 pracuje w poznaniu dla firmy treningosobisty.pl i zarabiam trochę więcej niż 3000 pln. Ta firma umożliwia mi prace na siłowni jako instruktor oraz mozliwość prowadzenia zajęć z aero-boxu a dodatkowo podsyła klientów na treningi indywidualne... to co źle jak na studenta AWF Poznań cieniak Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł Szczech Trener personalny Paweł Szczech IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.09, 08:38 Treningi personalne- kształtowanie sylwetki i odchudzanie Nowopowstała strona gromadząca trenerów i instruktorów różnych dyscyplin sportu, gotowych na trening indywidualny osób, których celem jest poprawa kondycji, motoryki oraz utrata zbędnych kilogramów. Trening personalny jest najbardziej efektywną formą zajęc ruchowych dla osób ,które wymagają stuprocentowej skuteczności pracy nad własną sylwetką. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michał Gronowski Re: ile zarabia instruktor fitness i trener perso IP: *.chello.pl 12.08.09, 22:47 na stronie http://www.trener-personalny.pl macie moją ofertę. zapraszam do współpracy. Posiadam ponad 8 letni staż treningowy, współpracuję także przy tworzeniu czasopisma „Generation Fitness”. Zachęcam do lektury, mam tam swoją rubrykę, w której doradzam czytelnikom. Mogę pochwalić się zwycięstwem w konkursie czytelnik na okładkę miesięcznika „Men’sHealth”, wieloma sesjami komercyjnymi i nagraniami reklam telewizyjnych. Jak widać opłaca się trzymać formę i gdyby nie rozpoczęcie kilka lat temu ćwiczeń, moja kariera nigdy by tak się nie potoczyła. Zachęcam zatem do wspólnych treningów, by Wasze marzenia się spełniły! zdjęcie1 zdjęcie2 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łukasz Re: ile zarabia instruktor fitness i trener perso IP: *.chello.pl 05.11.09, 19:13 Trener personalny zarabia od 50-150zł za trening(45-90 minut). Oczywiście jest to uzależnione od poziomu trenera, rodzaju treningu oraz miejsca treningu. Pozdrawiam Łukasz Bort www.personalny-trener.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fitness Master Re: ile zarabia instruktor fitness i trener perso IP: *.ssp.dialog.net.pl 09.03.11, 18:19 to jakiś wątek pochwalny jednej firmy Hehe DOBRE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamil Re: ile zarabia trener osobisty IP: 109.243.184.* 14.01.10, 20:39 wystarczy zerknąć na stronę jednego z najlepszych trenerów w polsce nie jest najdroższy ale podobno najskuteczniejszy www.TrenerOsobistyOnline.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olgaaaa Re: ile zarabia instruktor fitness i trener perso IP: *.icpnet.pl 08.03.11, 13:42 XII Poznańska Konwencja Fitness- 26 marca 2011r. Zapraszamy wszystkich pasjonatów fitnessu na XII edycję Poznańskiej Konwencji Fitness która odbędzie się w Poznaniu. Zarówno amatorzy jak i profesjonalni instruktorzy będą mieli szansę zapoznań się z najnowszymi trendami w zajęciach fitness. Gościem tegorocznej konwencji będzie Olivier Radig fantastyczny instruktor z pasją i doświadczeniem. Zachęcamy do zapoznania się z programem konwencji : HALA SPORTOWA 10.00 - 10.50 - Anna Jeschke - ZUMBA 11.00 - 11.50 - Oliver Radig - L.A. HOUSE DANCE 12.00 - 12.50 - Magdalena Prieditis - STRONG BODY & STEP 13.00 - 13.50 - Abby Aouragh- FLEXI BAR Przerwa 14.30 - 15.05 - Oliver Radig - warsztaty metodyczne 15.10 - 16.00 - Magdalena Prieditis - AFRO PLANET 16.10 - 17.00 - Oliver Radig - STEP NEW SCHOOL 2011 17.00 - 17.30 - Elżbieta Majchrowicz - BODY & STRETCH SALA FITNESS 11.00 - 11.50 - Anita Tarnowska - STEP 12.00 - 12.50 - Lidia Grzelak - BEBALANCED BASIC Przerwa 14.00 - 14.50 - Elżbieta Majchrowicz - CHOREOTERAPIA 50+ 15.00 - 15.50 - Abby Aouragh & Lidia Grzelak - XCO CARDIO BASEN 13.300 - 13.50 - Justyna Tabor - AQUA TBC 14.00 - 14.50 - Anna Jeschke - ZUMBA AQUA Więcej informacji na : www.fitnessmaestro.pl ZAPRASZAMY! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michał Gronowski Re: ile zarabia instruktor fitness i trener perso IP: *.dynamic.chello.pl 02.07.11, 12:31 zarobki są zależne tylko od tego, ile tak naprawdę chcesz pracować! trener personalny Michał Gronowski Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Zapędowska Re: ile zarabia instruktor fitness i trener perso IP: *.dynamic.chello.pl 20.08.11, 19:06 I tu Michał napisałeś świętą prawdę :) Polecam Michała-profesjonalna osoba,a do Trójmiasta zapraszam do mnie :) Sportyewa.pl Odpowiedz Link Zgłoś
strefafitness Re: ile zarabia instruktor fitness i trener perso 22.08.11, 00:04 PRACA DLA MIŁOŚNIKÓW I PASJONATÓW FITNESSU W NOWATORSKIM KLUBIE FITNESS Instruktorze, trenerze złóż aplikację! Czekamy na Twoje zgłoszenie! Poszukujemy: - PASJONATÓW fitnessu prowadzących: bosu, trening ze sztangami, trening na rowerach - POZYTYWNIE zakręconych na punkcie SALSY, ZUMBY, TAŃCA - PRZEPEŁNIONYCH pozytywną energią (harmonią) instruktorów YOGI , PILATES - WALECZNYCH instruktorów sztuk walki - TRENERÓW PERSONALNYCH - NOWATORSKICH ludzi sportu, którzy chcą swoją pasję przekazywać innym Więcej szczegółów na: www.facebook.com/StrefaFitness oraz www.strefa-fitness.pl Nie zastanawiaj się, dołącz do NAS!!!! Aplikację wysyłajcie na adres: rekrutacja@strefa-fitness.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fire Re: ile zarabia instruktor fitness i trener perso IP: *.centertel.pl 08.02.12, 14:50 Zarabiają sporo! praca.wp.pl/title,Instruktor-tanca-zajecie-dochodowe,wid,14235362,wiadomosc.html można liczyć na niezłe dochody z takich zajęć bo jest na to moda teraz... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dawid Woźniakowski Re: ile zarabia instruktor fitness i trener perso IP: *.3.pl 17.11.11, 15:46 Tak jak wspomnieli koledzy i koleżanki z branży - zarobki są bardzo różne. Jednego miesiąca może to być 5 tys zł, a innego 15... :) Trener personalny Dawid Woźniakowski Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michał Dobry trener IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 13.03.12, 13:53 Dobry trener zarabia nawet kilkanaście tysięcy miesięcznie. A dobry trener to taki, który dba o efekty klienta, a nie miły trening jak niektórzy. Ja polecam Grzegorz Kaczmarka - www.gympro.pl Odpowiedz Link Zgłoś
sufin polecam trening personalny w Poznaniu -ok 50 zł 08.02.12, 20:05 Ceny przyzwoite, trenerka solidna i motywująca,a o to chodzi! Dojeżdża nawet do domu! 5 spotkań to koszt 280 zł - w sumie tylko trochę ponad 50 zł za lekcję, która trwa 90 minut! Sprzęt ma własny... www.arenaruchu.com.pl/trener-osobisty.html Odpowiedz Link Zgłoś
natanequ Re: ile zarabia instruktor fitness i trener perso 17.02.12, 19:02 Dokładnie, dużo zależy od doświadczenia i wykształcenia trenera. Ale równeiż miasto w którym się pracuje dużo daje. Ja w moim małym mieście muszę brać 30-40 za godzię, bo najzwyczajneij w świecie ludzie mało zarabiają... polecam więc większe miastacna start w tym biznesie.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciek Re: ile zarabia instruktor fitness i trener perso IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.12, 14:42 Zapraszam na www.treningiindywidualne.pl oraz na www.trenerosobistywarszawa.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michał Re: ile zarabia instruktor fitness i trener perso IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 13.03.12, 13:58 Dobry trener zarabia nawet kilkanaście tysięcy miesięcznie. A dobry trener to taki, który dba o efekty klienta, a nie miły trening jak niektórzy. Ja polecam Grzegorz Kaczmarka www.gympro.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jarek ile zarabia instruktor fitness i trener personal IP: *.toya.net.pl 17.10.13, 12:23 W łodzi sprawa wygląda inaczej, rynek dopiero się otwiera na tego typu treningi, z tego względu ceny także nie są wygórowane. Oczywiście zależy od trenera. www.personalwolf.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: artu7 Re: ile zarabia instruktor fitness i trener per IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 13.12.13, 06:58 To zależy od trenera personalnego każdy może sobie dyktować własne ceny. trener personalny Warszawa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trener personalny Zapraszam do współpracy IP: *.dynamic.chello.pl 22.06.14, 19:15 Jestem trenerem personalnym z wieloletnim doświadczeniem w branży fitness&wellness. Oferuję skuteczną pomoc w osiągnięciu wymarzonej sylwetki. Nie obiecuje gruszek na wierzbie, ale obiecać mogę, iż przy solidnej współpracy efekty będą pojawiały się z tygodnia na tydzień. Co zyskasz współpracując ze mną? (możliwość współpracy online) - skutecznie pozbędziesz się tkanki tłuszczowej, - odbędziesz motywujący trening personalny (siłownia, outdoor, dom klienta), - ukształtujesz, wymodelowanie sylwetkę, - poprawisz wyniki siłowe, - rozbudujesz proporcjonalną masę mięśniową, - poprawisz wydolność, wytrzymałość, czy sprawność fizyczną, - polepszysz swoje samopoczucie poprzez trening, - zlikwidujesz cellulit, - zmniejszysz wady postawy, - otrzymasz plan żywienia oraz treningu - układany zawsze indywidualnie pod Ciebie, Szczegóły: www.albertkosmider.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fanka Re: ile zarabia instruktor fitness i trener perso IP: *.205.145.113.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 20.07.14, 21:02 Coś w tym jest, wówczas tez taka praca która jest nasza pasją z pewnością daje dużą motywacje do działania. Mozna sie zgłosić jeszcze dzisiaj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: basia Re: ile zarabia instruktor fitness i trener perso IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.16, 14:22 ja chodze na fitness do Saturn Fitness bardzo podobają mi się zajęcia z instruktorką, mają bardzo dobrych trenerów, czesto dopytuje o szczegoly jezeli chodzi o moja diete bo jeszzce nie wiem do konca czy dobrze mysle i dobrze sobie wszystko obmysliłam, sa na szczescie bardzo pomocni Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oliwka Re: ile zarabia instruktor fitness i trener perso IP: *.man.poznan.pl 31.07.17, 14:33 Jeśli szukasz informacji na temat dokładnych cen i kosztów polecam artykuł: trenerpersonalny-poznan.pl/2017/07/27/ile-kosztuje-trener-personalny/ Odpowiedz Link Zgłoś
skyfall001 Re: ile zarabia instruktor fitness i trener perso 30.08.17, 09:34 Teraz jest tylu tych instruktorów i trenerów, że ciężko oszacować, pewnie w różnych miejscach, klubach i miastach będzie to wyglądało inaczej. Odpowiedz Link Zgłoś
wojtekr2018 Re: ile zarabia instruktor fitness i trener perso 03.07.18, 15:57 Rzeszowskie stawki to 60 - 80 zł za godzinę. W zależności jaki się ma kurs. Najbardziej cenione są kursy z zaświadczeniem MEN - w Rzeszowie można zrobic je tu www.akademiapolska.pl/kursy-i-szkolenia/trener-personalny/kurs-trenera-personalnego-rzeszow Odpowiedz Link Zgłoś
wojtekr2018 Re: ile zarabia instruktor fitness i trener perso 07.07.18, 12:03 polecam artykuł www.akademiapolska.pl/blog/poradnik/kurs-na-trenera-personalnego-czy-warto Odpowiedz Link Zgłoś