Dodaj do ulubionych

produkty coral club international

21.10.08, 13:14
co myslicie o produktach coral club international,dowiedzialamsie ze
po dietach w tym kopenhaskiej mam maly ubytek wapnia i grzybice i
pasozyty w organizmie, polecono mi zazywac produkty tej wlasnei
firmy, ok, 8 kapsulek dziennie;/kuzwa czy watroba na tym nie ucierpi?
ponoc sa naturalne, ale ja nie wierze ze tabletki sa dobre w 100%
dla organizmu/schudlam w 2,5 miesiaca 15 kg, od 2 miesiecy znowu jem
nie racjonalnie;/
Obserwuj wątek
    • Gość: www.DzwonDarmo.Com Re: produkty coral club international IP: *.vdnet.lt 19.02.09, 08:16
      Ci co korzystają są bardzo zadowoleni. Obecnie można już też bez problemu je dostać w Polsce oraz zostać członkiem Coral-Club.pl
    • mort_subite Re: produkty coral club international 19.02.09, 12:06
      ekwiatuszek napisała:

> co myslicie o produktach coral club international,dowiedzialamsie
      ze
      > po dietach w tym kopenhaskiej mam maly ubytek wapnia i grzybice i
      > pasozyty w organizmie, polecono mi zazywac produkty tej wlasnei
      > firmy, ok, 8 kapsulek dziennie;/kuzwa czy watroba na tym nie
      ucierpi?
      > ponoc sa naturalne, ale ja nie wierze ze tabletki sa dobre w 100%
      > dla organizmu/schudlam w 2,5 miesiaca 15 kg, od 2 miesiecy znowu
      jem
      > nie racjonalnie;/

Rzut oka na stronę internetową wskazuje, że to marka oferująca mniej
      lub bardziej typowe suplementy diety o nieweryfikowalnym w wielu
      przypadkach działaniu, coś w rodzaju Herbalife i podobnych. Stoją za
      nimi szerzej nie znane "autorytety naukowe" w rodzaju dr
      Christophera Hillsa, Lee Phelpsa czy Clintona Howarda (nazwiska
      wzięte z opisu jakiejś "cudownej" substancji, prawdopodobnie będącej
      najzwyklejszym w świecie kompleksem multiwitamina+minerały, tyle
      tylko, że dzięki marketingowemu voodoo droższej, niż konkurencyjne).
      Całość obudowana w sprytny marketing, pozorujący ekskluzywność
      produktu, naukowość i naturalność receptur poszczególnych
      specyfików, pozwalający na sprzedaż po cenach zawyżonych, w stosunku
      do oferty zbliżonych wynalazków, dostępnych chociażby w aptekach.
      Ogólnie: dużo bełkotu, mało konkretów.
      Sugestia z mojej strony: jeśli cierpisz na dolegliwości związane z
      zakłóceniem róznowagi organizmu wywołanym dietami, to przede
      wszystkim nie szukaj pomocy w internecie czy o hochsztaplerów
      oferujących cuda na kiju, ale zgłoś się do lekarza, zrób wymagane
      badania i postępuj według jego zaleceń. Jeśli co gorsza "dorobiłaś
      się" grzybicy i pasożytów, to tym bardziej poddaj się leczeniu. U
      lekarza, lekami z apteki, nie u szamana, "magicznymi i
      ekologicznymi" proszkami czy tabletkami, polecanymi przez
      Wielkiego_Niewiadomokogo uśmiechającego się z kolorowej ulotki. Poza
      tym przejdź na racjonalną, zrównoważoną dietę, to naprawdę nie jest
      aż takie trudne, kwestia chęci i odrobiny silnej woli. A jeśli już z
      jakichś niezrozumiałych z racjonalnego punktu widzenia względów
      musisz szprycować się dziwacznymi suplementami, to raczej kupuj je w
      aptece. Będziesz przynajmniej mieć gwarancję, że kupione
      parafarmaceutyki podlegają jakiejś, choćby tylko elementarnej, ale
      zawsze, kontroli. Czasem też uda się trafić na farmaceutę, który
      pomoże wybrać bardziej odpowiedni preparat. A wynalazków oferowanych
      przez rozmaite "ekskluzywne kluby" raczej unikaj, bo nie wiadomo, co
      tak naprawdę zawierają w sobie. Bo deklaracje producenta na pewno na
      bezrefleksyjne zaufanie.

mort_sceptyk
      • Gość: Coral Club Re: produkty coral club international IP: *.vdnet.lt 02.03.09, 09:38
        Na pewno masz racje. Zawsze warto skonslultować z lekarzem przyjmowanie lekarstw jak i suplementów diety itp.
        Nie zgodze się jedynie z tym że suplementy na rynku nie podlegają kontroli
        Pewne wątpliwości może też budzić to co poleca farmaceuta (a często, niestety też lekarz).
        Co do produktów to wiele z nich polecają również lekarze.
        Ale oczywiście każdy ma prawo mieć swoje zdanie na każdy temat i.. racjonalne podejście na pewno jest dobre.
        A Coral Club... to jedna z form dystrybucji. Obniżających koszty gdzie indziej. Jedny korzystają tylko z tradycyjnych form dystrybucji. Inni nie. Kwestia wyboru działań marketingowych i kosztów dotarcia do klienta.
        Na pewno warto zrobić badania w kropli krwi jeżeli podejrzewa się pasożyty.
        Co do ekwiatuszka to prawdopodobnie zasugerowano korzystanie z microhydrinu ale tam powinni powiedzieć że do 8 tabletek w dzień. A dokładnie kapsułek. Jeżeli to chodzi o ten specyfik.
        Do pozbycia się pasożytów polecam Colo Vada Plus. Polecana przez lekarzy i... przez wielu z nich uważana za najlpszy środek do oczyszczenia organizmu. Ale to może też ich subiektywna ocena ;)
        Pozdrawiam i zawsze warto myśleć racjonalnie i z pewną dozą sceptyzmu
        Coral Club
      • Gość: Mellon Re: produkty coral club international IP: *.tktelekom.pl 23.04.13, 10:50
        Cyt. " U lekarza, lekami z apteki, nie u szamana, "magicznymi i ekologicznymi" proszkami czy tabletkami [...]" Nie byłbym taki pewny czy to dobra rada. Zwykły Rutinoscorbin ma: "trociny" - stearynian magnezu (przeciwzbrylający szajs), dwutlenek tytanu (może być źródłem lawinowo rosnących wolnych rodników), barwnik żółty w otoczce, jeden z mocniejszych - na pewno ze zdrowiem nie mający nic wspólnego. Sumując - zażywanie Rutinoscorbinu może przynieść więcej szkód niż korzyści /moim zdaniem/.
    • Gość: Coral Club Polska Re: produkty coral club international IP: *.vdnet.lt 02.03.09, 09:30
      Można je zakupywać już bezpośrednio przez internet lub rozpocząć nawet współpracę z firmą.
      www.Coral-Club.pl
      • galaxia Re: produkty coral club international 31.03.19, 19:55
        Zakupywać - jaką jest forma podstawową tego słowa "kupywać" ? Jak wasze pojęcie o leczeniu jest takie jak o języku to miej Panie w opiece klientów.
    • turzak Re: produkty coral club international 11.12.13, 18:48
      Zaufaj swojemu organizmowi. Jeśli schudłaś i czujesz się dobrze to nie widzę problemu.
      Jeśli suplementy naturalne (na bazie roślin) są z pewnego źródła to nie ma obawy o przedawkowanie czy efekty uboczne, co najwyżej biegunka jeśli miesięczną dawkę zażyjemy. Przy takiej dawce syntetycznych "schodzimy" z tego świata. Taka jest różnica między naturalnymi a syntetycznymi. Nie będę tu tłumaczył różnicy między tymi samymi substancjami lewo (naturalne) i prawoskrętnymi (sztuczne) - odsyłam do google.
      Rady typu zrób badania u lekarza (współczesnego szamana) nie w każdym przypadku pomogą. Kto studiował wie co się wyprawia na studiach medycznych. Sam nie korzystam przy zwykłych chorobach z ich "pomocy" a raczej z tego co przedstawiciele medyczni im podsuną do wciskania pacjentom. Trochę zdrowego rozsądku i wiedzy wystarczy by sobie radzić.
      Same klasyczne badania krwi nie pokazują co się dzieje w organizmie. Nie wykrywają grzybicy, pasożytów i wielu innych dolegliwości. Przede wszystkim nie informują o zakwaszeniu organizmu a to główna przyczyna pogarszania stanu zdrowia.
      W wielu przypadkach wystarczy pić odpowiednią ilość wody o dobrych parametrach i odstawić gluten (wszystko co związane ze zbożami) i zdrowie wraca samo bez naszej ingerencji.
      Ja ładuję w rodzinę produkty Coral w dużych ilościach i wszyscy czują się dobrze (w ogóle nie chorują). Polecam jako sprawdzone suplementy.
    • Gość: Ela Re: produkty coral club international IP: *.derkom.net.pl 16.01.16, 00:55
      Polecono mi produkty tej firmy, ale tez się zastanawiam, czy warto? A co ze skutkami ubocznymi? Coś ostatnio zaczynają mnie boleć nerki.
    • 1982robo Re: produkty coral club international 16.02.16, 06:42
      ja też to biorę, już miesiąc, teraz będę drugi zaczynał, nie długo zrobię badanie krwi, zobaczę czy wyniki się poprawiły, jak nie to napisze odpowiednia opinie na temat tych produktów. teraz biorę, black walnut levels, para-fait, coral burdok roof plus woda coral mine, później będę brał digestable, artischoke i lecitin. zobaczymy
      • eve898 Re: produkty coral club international 14.03.16, 15:07
        Hej :)
        I jak tam kuracja Coral produktami ? Są efekty ? Ja zamierzam zamówić Colo Vada Plus detox 14-dniowy i Coral Mine. Walcze z candida i pasozytem. A Ty na co przjmujesz ?
        • eve898 Re: produkty coral club international 14.03.16, 15:26
          Czytalam o tych produktach które przyjmujesz. widze ze masz wszystko dokladnie przemyslane :) Sam sobie taka kuracje ustalileś ? mógłbys napisać ile tabletek, ile razy dziennie i jak dłógo stosować ? Jest tyle róznych suplementów ze ja mam problem z tym co brac jak łaczyc i jak dłogo :) Dziekuję z góry :) Pozdrawiam
        • coralowazadowolona Re: produkty coral club international 18.06.17, 07:26
          Ja jestem zadowolona z kuracji coralowymi produktami.
      • sebakarttt Re: produkty coral club international 29.05.17, 20:34
        I jaką opinie masz masz teraz na temat tych produktów ,bo sam się decyduje od roku ale coś nie ufam
        • Gość: edda Re: produkty coral club international IP: 90.253.55.* 03.07.19, 13:03
          hejka, ja wyleczylam wiele chorob dzieki tym ziolom - moje dzieci tez mialy problemy ze skora i trawiniem -i ziola okazly sie najlepsze - a doktor tylko zaaplikowal nam masci z stertdami i oznajmil ze niestety tak juz bedzie i ze to egzema i nie da sie wyleczyc, a okazalo sie ze corka nie tarwila prawidlowo bo nie bylo enzymow i organizm wyrzucal wszystko przez skore- ale to powiedzial nam ''szaman zielarski'' i podal ziola ktore fajnie pomogly, a jak tylko jakies przeziebienie nas lapie to siegamy po mieszanki ziolowe z corala i po kilku dniach wszystko przechodzi.
          • Gość: ewa Re: produkty coral club international IP: *.dynamic.chello.pl 03.08.21, 01:22
            edda jakie produkty coral lub ziołowe inne pomogły córce na egzeme ? Czy możesze podać , też moja córka ma taki problem i nie mozemy sobie poradzić. napisz na emaila eerodka@gmail.com
      • Gość: Gogo1906 Re: produkty coral club international IP: *.10-1.cable.virginm.net 05.06.21, 18:54
        Hej możesz się ze mną skontaktować na email GoGo1906@gmail.com
    • Gość: Iza Re: produkty coral club international IP: *.centertel.pl 31.12.19, 03:01
      Nie ucierpi. Stosuje od 2lat supłementy tej firmy i moja wątróba ma się dobrze. To są extraty dobrej jakości
      • Gość: obietywny Re: produkty coral club international IP: *.dynamic.chello.pl 09.01.20, 21:08
        Suplement to nie lek a produkty coral club sa mega drogie w porównaniu z tym co można kupić w aptece. Coral Club pełen szamanów, którzy leczą za pomocą: oglądania kropli krwi pod mikroskopem albo oberonem a potem zlecaja tyle suplementów diety, że w coral club wychodzi 1-2 tys za osobę minimum. Najgorsze że na to łapią się wykształceni ludzie. Przestają chodzić do lekarzy tylko wierzą takim cudotwórcą, którzy są jak się potem okazuje najlepszymi sprzedawcami w coral club. I oczywiście "leczą" ludzi tylko z powołania, a kasa to tylko "skutek uboczny". W mojej rodzinie ludzie wpadli w sidla tej firmy, wydają na produkty majątek, nie badają się bo lekarze kłamią i wyglądają jak ludzie z obozu. Tragedia.
    • konrad_skukowski Re: produkty coral club international 24.12.22, 14:56
      Od bardzo dawna stosuję witaminy Coral Club. Bardzo wysoka jakość. Kupuję na tej stronie - coral-life.pl/. Polecam wszystkim

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka