Dodaj do ulubionych

dobry fitness w Krakowie - gdzie????

20.05.09, 00:23
Witajcie! Przeglądałam forum i wiem, że taki temat już był, ale 4 lata temu i na pewno od tego czasu coś się zmieniło. Może znacie dobry fitness club w Krakowie? Najlepiej dzielnice - Nowa Huta i Śródmieście:) Próbowałam już w Relax Body Club, ale nie byłam zachwycona. czekam na Wasze sugestie!!!

Pozdrawiam:)
Obserwuj wątek
    • pinkpanther Re: dobry fitness w Krakowie - gdzie???? 30.05.09, 13:42
      Ja chodzę do Platinium na Lea i bardzo polecam, ale nie wiem, czy chciałoby ci
      się dojeżdżać do Bronowic.
      • Gość: ćwiczący Re: dobry fitness w Krakowie - gdzie???? IP: *.dynamic.chello.pl 30.04.14, 14:25
        Na Lea chodzi już tyle ludzi że jest jak w słoiku z śledziami - zresztą chyba jest tak w większości klubów tej sieci. Sam klub jest całkiem niezły, mają nowy sprzęt i instruktorów ( jednych lepszych innych gorszych - jak to zwykle bywa ). Największą wadą jest to że klub nie jest przystosowany do takich ilości osób które tam chodzą ( szczególnie męska szatnia to jakiś kiepski kawał ). Towarzystwo które tam przychodzi tez jest bardzo różne. Sporo dziwnych typków i cwaniaczków ale tak jest teraz raczej wszędzie.
        • Gość: Kaj Re: dobry fitness w Krakowie - gdzie???? IP: *.209.45.200.pldt.net 30.07.14, 22:48
          Dlatego właśnie lubię energym Mają całkiem fajny grafik i nie upychają ludzi na siłę ;)
      • renata198101 [...] 28.04.15, 16:31
        Treść postu jest niedostępna.
    • Gość: gin Re: dobry fitness w Krakowie - gdzie???? IP: 91.196.28.* 30.05.09, 18:48
      Moja kobieta chodziła do młynu na Dolnych Młynów :)
      Bardzo zadowolona, przemiła obsługa tylko dość drogo :(
    • ziemia.ognista Re: dobry fitness w Krakowie - gdzie???? 30.05.09, 19:32
      A ja polecam Park Wodny.
    • Gość: gosia Re: dobry fitness w Krakowie - gdzie???? IP: *.tktelekom.pl 22.07.09, 15:16
      Zerknij na stronę sempretaniec.pl
      Mają tam ładne sale i fajnych instruktorów. No i przede wszystkim są w centrum
      krakowa (kazimierz)ul Berka joselewicza 26 i mają naprawdę konkurencyjne ceny.
      • white.cassis Re: dobry fitness w Krakowie - gdzie???? 23.07.09, 23:21
        ja polecam fitness team koło Korony, szczególnie zajęcia u Wojtka i Moni!
      • Gość: dawid Re: dobry fitness w Krakowie - gdzie???? IP: *.ghnet.pl 08.11.09, 20:14
        sprawdź na in-fitness.pl, tam znajdziesz taki fitness jaki Ci pasuje
        • Gość: asanka Re: dobry fitness w Krakowie - gdzie???? IP: *.chello.pl 08.12.09, 23:20
          Polecam fajny fitness z siłownią, tylko dla kobiet w Hucie, na os. Spółdzielczym 5. Nazywa się Active Niuton-kameralnie, miło i niedrogo:-) Pozdrawiam!
          • june82 Re: dobry fitness w Krakowie - gdzie???? 08.01.10, 10:33
            ja polecam klub eden na os. na lotnisku; tribal fitness, energice na
            al. slowackiego, tribal fitness i energym na wroclawskiej.
            odradzam za to park wodny - jakis dzwiny maja tam system....
    • Gość: zielonaszalona2 Re: dobry fitness w Krakowie - gdzie???? IP: *.compower.pl 11.02.10, 09:49
      ja polecam Studio Szyk
      os. Dywizjonu 303 3/2
      niedrogo, przyjemnie:)
    • Gość: fitka Re: dobry fitness w Krakowie - gdzie???? IP: *.ghnet.pl 19.02.10, 00:16
      Polecam Tribal Fitness na św. Filipa,kameralny klubik,ale zajęcia na wysokim
      poziomie:)
    • shadowtricks Re: dobry fitness w Krakowie - gdzie???? 23.02.10, 11:36
      w Hucie bardzo polecam Wellness Club w parku wodnym:)
      • Gość: ann Re: dobry fitness w Krakowie - gdzie???? IP: 77.236.28.* 21.09.10, 23:21
        Pragnę wszystkich ostrzec przed Relax Body Club na ul. Mogilskiej !! Czarna rozpacz !! Szczególnie jeżeli chodzi o obsługę !!
    • Gość: koala Re: dobry fitness w Krakowie - gdzie???? IP: *.ghnet.pl 08.11.10, 22:18
      Zdecydowanie Manufaktura Zdrowia! mają bardzo różnorodne zestawy ćwiczeń, dobry sprzęt i fajna atmosfera do tego
    • latte-macchiato Re: dobry fitness w Krakowie - gdzie???? 18.11.10, 01:27
      ja polecam Azika na Kurdwanowie, mają super wyposażoną siłownię i duży wybór zajęć... a najlepiej zajrzeć na stronę :)
    • Gość: philip morris Re: dobry fitness w Krakowie - gdzie???? IP: *.chello.pl 18.11.10, 21:43
      na czyżynach otwiera się nowy duży fitness i siłownia , wygląda całkiem fajnie. będę miał blisko na trening :) 1.12 otwarcie zdam relacje.
    • Gość: Fitnessok Re: dobry fitness w Krakowie - gdzie???? IP: *.telpol.net.pl 20.12.10, 12:54
      Witam, zapraszam do dodania obiektu sportowego - klubu do forum sportowego sportbb

sportbb.pl/

Pozdrawiam.
    • Gość: Kika Re: dobry fitness w Krakowie - gdzie???? IP: *.linuxpl.com 05.05.11, 12:48
      Ja zdecydowanie polecam Fitness Młyn. W okolicy rynku, dobry dojazd, miła obsługa, super trenerzy, fajny klimat. Chodzę tam już od roku i nie zamieniłabym tego klubu na żaden inny... No chyba że na nowy obiekt Młyn Garden Spa który w czerwcu ma zostać otwarty na Zabłociu. Ci sami właściciele, ta sama kadra tylko będzie jeszcze lepiej: 2 tys. m2, siłownia, fitness, indoor cycling, basen, sauny, masaże, dietetycy... Dodatkowo z tego co powiedzieli mi w klubie na terenie nowego obiektu ma być dodatkowo lunch bar serwujący dietetyczne potrawy i mini przedszkole w kórym będzie można w trakcie ćwiczeń zostawić swoje dziecko pod okiem wykwalifikowanych opiekunek
      • Gość: hanka Re: dobry fitness w Krakowie - gdzie???? IP: *.dynamic.chello.pl 08.05.11, 16:26
        mini przedszkole? brzmi rewelacyjnie! chętnie chodziłabym na zajęcia fitness, ale często po prostu nie mam z kim zostawić dziecka, więc taka opcja byłaby dla mnie idealna. a nie wiesz gdzie dokładnie ma być ten klub?
        • Gość: :) Re: dobry fitness w Krakowie - gdzie???? IP: *.multi-play.net.pl 09.05.11, 23:44
          Kraków - Zabłocie, ul. Przemysłowa 4
        • Gość: Gość Re: dobry fitness w Krakowie - gdzie???? IP: *.dynamic.chello.pl 20.07.11, 14:16
          Jasne jasne... wszystko świetnie tylko dlaczego nie respektują krat Multisport itp.? Ceny mają totalnie przesadzone zapewne będą tam chodzić sami zarobieni biznesmeni wiec klimat na ćwiczenia kiepski:( a mogło być fajnie:(
      • zaintere-sowana co Wy na fitness w Niepołominach???dojazd w cenie 16.07.11, 17:19
        hej Kobietki;D słyszałam o nowo powstającym fitness-siłowni-solarium w Niepołomicach. Z tego co wiem dojazd w dwie strony ma być wliczony w koszt karnetu. Klub ma być super wyposażony. Do tego ma być "kącik malucha" - zapewniona opieka nad naszymi pociechami;D
        co Wy na to??? ja myślę że byłabym zainteresowana:):)
      • Gość: koko Re: dobry fitness w Krakowie - gdzie???? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.08.11, 15:35
        Rocznie w grubych tysiacach sie licza, czego chyba zaden budzet domowy klasy sredniej nie zdzierzy, co?
    • revivale Re: dobry fitness w Krakowie - gdzie???? 10.10.13, 23:13
      www.trainperfect.pl tutaj masz bardzo dobry fitness, ja z koleżankami tam chodzę i bardzo ale tobardzo polecam kazdemu :)
    • Gość: Anka Elite Fitness na Dekerta IP: *.ip.netia.com.pl 03.01.14, 19:52
      Ja chodzę na Dekerta 24 do Elite Fitness, przeniosłam się z FA. Polecam fajna atmosfera i trenerzy na 5+ !!
      • Gość: piotrek Re: Elite Fitness na Dekerta IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 10.01.14, 21:57
        Ja byłem dziś na dniach otwartych - jak dla mnie bomba :)
        Nie tylko zajęcia fitness był też latino, tabata - super energia
      • Gość: Marycha Re: Elite Fitness na Dekerta IP: *.ip.netia.com.pl 14.01.14, 18:56
        A na jakie zajęcia tam chodzisz? Ja szukam kompana do tego żeby pójść gdzieś na zajęcia. Jakie mają ceny?
        • Gość: MEGI Re: Elite Fitness na Dekerta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.14, 11:32
          Karnet miesięczny mają za 99 zł, można też korzystać z karty benefit i ok system.
          Ja chodzę głownie na zumbę, ale można znaleźć inne ciekawe zajęcia.
          POLECAM jest kameralnie a nie jak w tych wielkich fitness klubach.

do zobaczenia :)
    • Gość: fitnessplatnium Re: dobry fitness w Krakowie - gdzie???? IP: 46.22.174.* 08.01.14, 11:53
      Witam :)
      Juz 31.01.2014r. w Krakowie otwiera się kolejny klub Fitness Platinium na ul.Szlak 67 !!:))))
      W naszej ofercie :
      siłownia,spełniające każde wymogi sala fitness,MMA,bogata oferta zajęć fitness : ABT,TBC,,TRX,ZUMBA i wiele wiele innych :), sauna sucha,jacuzzi,strefa funkcjonalna move it, strefa cardio- 22 bieżni... oraz bezłpatny parking dla klientów( 30 miejsc)

Profesjonalna kadra, obsługa,sprzęty- wszystko czego pragniesz -dajemy Ci jednym miejscu:)

Zapraszamy do Krakowa :)

Fitness Platinium

www.facebook.com/photo.php?fbid ... =1&theater

• weronika198585 Re: dobry fitness w Krakowie - gdzie???? 28.04.15, 16:58
        Witam wszytkich, mam parę ale do tego platinium

skoro profesjonalna kadra, to dlaczego na gowork ma tak słabą ocenę, chyba tak na prawdę nie jest tam tak dobrze jak tu piszą, zobaczcie sobie sami:
        www. gowork .pl/opinie_czytaj,902437

Osobiście zastanowiła bym się 3 razy zanim bym zdecydowała sie na ten motłoch i lans, w Krakowie jest wiele siłowni o lepszych standardach i zdecydowanie lepszej kadrze.

Pozdrawiam
        Życzę wszystkim dobrych wyborów.
    • Gość: Agat Re: dobry fitness w Krakowie - gdzie???? IP: *.static.as29550.net 22.07.14, 21:46
      Ja bardzo lubię Energym na wrocławskiej, a najbardziej zajęcia z Anią Moskwa. Ogólnie mają bardzo fajny, rozbudowany grafik i masę zajęć - duży plus za to ;)
    • Gość: Agnieszka Re: dobry fitness w Krakowie - gdzie???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.14, 09:33
      Ja bym polecała Dance and Fitness Inspiration. Jest genialnie. Oprócz fitnessu w cenie karnetu jest indoor cycling. Miła atmosfera. A przede wszystkim super zajecia, w ciagu 2 miesiacy schudlam 20 kg chodzac tylko na jedne zajecia tylko wiadomo codzinnie. Choc podobno wystarczy minimum 3 razy w tygodniu. Polecam wszystkim ktorzy chca zmienic swoje zycie na lepsze.
      • Gość: Jola Re: dobry fitness w Krakowie - gdzie???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.14, 17:31
        Ja też chodziłam do Dance and Fitness Inspiration. Byłam bardzo zadowolona, jednak z powodu pracy musiałam przeprowadzić się do innego miasta. Bardzo mi brakuje zajęć z Rakowickiej. Oczywiście ulubione bylo wzmanianie, ale uwielbiam takze indoor cycling. Chodziłam w różne miejsca i nie powiem ale nie byłam zadowolona. W Inspiration zawsze byłam zadowolona. Nigdzie nie ma takich zajec ze wzmacniania jak u Tomka. Kazdemu polecam zajecia. Tylko trzeba byc wytrwalym.
    • maciek_72 Re: dobry fitness w Krakowie - gdzie???? 08.08.14, 15:33
      fitness platinium jest ok, chociaż dużo tam ludzi
      • Gość: Anastazja Re: dobry fitness w Krakowie - gdzie???? IP: *.server7.tvdw.eu 10.02.15, 21:23
        Ja polecam www.BalanceFitness.pl na Nowym Kleparzu. Bardzo przyjemna siłownia (bez tłumów) z profesjonalnym podejściem do klienta, na prawde staraja się jak moga. W szczególności polecam zajęcia aqua fitnessu i aqua aerobicu są niesamowite. Ania
    • Gość: Anastazja Re: dobry fitness w Krakowie - gdzie???? IP: *.server7.tvdw.eu 10.02.15, 21:27
      Ja polecam www.BalanceFitness.pl na Nowym Kleparzu. Bardzo przyjemna siłownia (bez tłumów) z profesjonalnym podejściem do klienta, na prawde staraja się jak moga. W szczególności polecam zajęcia aqua fitnessu i aqua aerobicu są niesamowite!
    • Gość: fiolka Re: dobry fitness w Krakowie - gdzie???? IP: *.173.14.120.tesatnet.pl 19.01.16, 20:42
      Saturn Fitness jest bardzo dobry, mają basen, ale jeszcze nie bylam. na razie łączę zajecia fitness, pilates z silownią, ale na silce to glownie cos na nogi i na brzuch, a na koniec rowerek i bieżnia, wiec po takim treningu jestem już tak wypompowana że nie mam na nic innego sily
    • Gość: fizia Re: dobry fitness w Krakowie - gdzie???? IP: *.173.14.120.tesatnet.pl 21.01.16, 16:42
      Na ul. Przemysłowej jest Saturn Fitness, jest dobry dojazd, klub bardzo ładny, ostatnio poszłam sobie dodatkowo na zajęcia z pilatesu, nie dopłaca się nic extra, wszystkie zajęcia są w cenie karnetu, jest siłka, fitnessy, strefa relaksu i basen
    • snowwwhite Re: dobry fitness w Krakowie - gdzie???? 03.02.16, 16:22
      zapisałam się 2 tygodnie temu do Saturna na Przemysłowej. Jest super :)
      • Gość: pestka Re: dobry fitness w Krakowie - gdzie???? IP: *.173.14.120.tesatnet.pl 05.02.16, 11:37
        na ul Przemysłowej masz Saturn Fitness oprócz tego że mają fitness, zumbe, pilates i sporo innych zajęć, siłownię to jest też basen czego nigdy wczesniej nie spotkałam w zadnychklubach fitness a zawsze mi tego bardzo brakowało
    • Gość: fitbase Re: dobry fitness w Krakowie - gdzie???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.16, 21:17
      Hej, założyłam nową stronę fitbase.pl która ma na celu stworzyć bazę fitness clubów wraz z opiniami i rankingiem stworzonym przez osoby korzystające z ich usług. Stronka jest jeszcze w fazie rozwoju więc miałabym prośbę, jeśli chodzisz do takich miejsc, wejdź na stronę wyszukaj swój fitness club i oddaj głos, będę wdzięczna również za każdy zostawiony komentarz. Jeśli nie ma Twojego klubu w bazie daj mi znać to na pewno go dodam. Na stronkę wrzucam też przepisy na zdrowe i smaczne posiłki, polecam uwadze :) Z góry dzięki za każdą pomoc !
    • saraa1234 Re: dobry fitness w Krakowie - gdzie???? 24.03.16, 13:51
      Platinum jest bardzo dobry i mają fajną siłownie

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka