robert0t 02.04.12, 13:58 Czy wiecie coś na temat unijnego wsparcia organizacji kulturalnych? Czytałem ostatnio, że mało osób w ogole z tego korzysta... www.twojaeuropa.pl/3161/unijne-wsparcie-organizacji-kulturalnych Dlaczego? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
luid Re: Fundusze unijne - wsparcie kultury 29.10.12, 16:02 na pewno takie są, mało sobie zdajemy sprawę z tego ile funduszy idzie na sprawy i działalność, z którą spotykamy się na co dzień. Odpowiedz Link
sawqeluna Re: Fundusze unijne - wsparcie kultury 04.11.12, 20:37 luid napisał: > na pewno takie są, mało sobie zdajemy sprawę z tego ile funduszy idzie na spraw > y i działalność, z którą spotykamy się na co dzień. komunikacja miejska u mnie w mieście, drogi i torowiska i wszelkie inne pozostałości i spuścizna po Euro Odpowiedz Link
sawqeluna Re: Fundusze unijne - wsparcie kultury 04.11.12, 20:36 jak mało? mało to my wiemy o wykorzystaniu, prawie w każdym województwie cała suma jest co roku wykorzystywana. Odpowiedz Link
beattka.mom Re: Fundusze unijne - wsparcie kultury 26.05.13, 22:55 www.youtube.com/watch?v=42-w6jgjIng&list=PLmG7PcvDYbV84w_sXWcplHUyhbPw-V8UI&index=2 Odpowiedz Link
matiooo Re: Fundusze unijne - wsparcie kultury 28.05.13, 11:44 Jest dokładnie jak w tym filmiku. Każdy marudzi, nie dostrzegając jak dużo się zmieniło Odpowiedz Link
matiooo Re: Fundusze unijne - wsparcie kultury 30.05.13, 22:03 No właśnie nie wiem na czym to polega. Narodowa nieumiejętność w mówieniu pochwał chyba. Odpowiedz Link
beattka.mom Re: Fundusze unijne - wsparcie kultury 31.05.13, 17:12 Wiadomo cześć tych pieniędzy idzie też do inwestorów prywatnych i napędza gospodarkę to może dlatego tego tak nie widać. Odpowiedz Link
beattka.mom Re: Fundusze unijne - wsparcie kultury 02.06.13, 21:22 widzę, że narzekanie to cecha narodowa :D Kasy jest dużo do wydania i jest dobrze wydawana :) Odpowiedz Link
matiooo Re: Fundusze unijne - wsparcie kultury 05.06.13, 01:18 A w ile rzeczy się dzieje gdzie nie stawia się tabliczek: szkolenia, dofinansowania edukacji, kultury itd. Odpowiedz Link
beattka.mom Re: Fundusze unijne - wsparcie kultury 09.06.13, 11:11 no właśnie na wszystkim co sfinansuje Unia musi być jej logo. Kiedyś do pracy zakupiliśmy kamery za kasę z Unii i każdą musieliśmy osobno oklejać. A jak coś jest niematerialne, to i tak musi gdzież być jakaś tablica, że to za fundusze z UE. Odpowiedz Link
4zbyszko77 Re: Fundusze unijne - wsparcie kultury 06.06.13, 01:06 hiroa napisał(a): > nad tym tez się zastanawiałam ... ile jest takich projektów o których zwykły sz > ary człowiek nie wie to proste przy zalozeniu ze kazdy patrzy na czubek wlasnego nosa, w kiazke, czy telefon to nie widac nic www.youtube.com/watch?v=42-w6jgjIng no sorry, ale tego jest tyle w okol nas ze mozna sie potknąć o te tabliczki, a i tak wiekszosc powie Ci ze nic sie nie dzieje Odpowiedz Link
beattka.mom Re: Fundusze unijne - wsparcie kultury 09.06.13, 11:12 Nie wszystkie projekty muszą być materialne. Odpowiedz Link
ponklo Re: Fundusze unijne - wsparcie kultury 24.02.16, 22:19 Jeżeli mamy zamiar powiększać firmę, to niezbędne jest również wynajęcie firmy, która przeprowadzi audyt wzorniczy, przykłądowo ta www.creativecraft.pl/audyt-wzorniczy/audyt-wzorniczy-audyty-wzornicze.php myślę, że to może być główą przyczyną. Ludzie po prostu boją się brać dotacje, gdy nie wiedzą jak potem nimi dysponować, a wystarczy audyt wzorniczy. Odpowiedz Link
goldenteam.slask Re: Fundusze unijne - wsparcie kultury 11.05.16, 17:30 Crowdfunding jest legalnym i alternatywnym źródłem pozyskiwania środków finansowych na przedsięwzięcia biznesowe, programy innowacyjne, wynalazki, fundacje, stowarzyszenia, cele charytatywne oraz prywatne przedsięwzięcia (cele i marzenia) włącznie z zakupem dóbr luksusowych. Firma Crowdfunding International działa pod nadzorem Komisji Nadzoru Finansowego, w Polsce została uchwalona przez Prezydenta Komorowskiego w kwietniu 2014 roku. # Jesteś Mamą tak jak ja i chciałabyś połączyć pracę zdalną z opiekowaniem się swoim dzieckiem? # Marzysz o swoim mieszkaniu, samochodzie? # Chciałbyś założyć własną działalność, ale nie posiadasz środków na start? # Może chciałbyś spłacić kredyt hipoteczny o kilkanaście lat wcześniej? # Szukasz środków na innowacyjny projekt? # Potrzebujesz środków na leczenie bądź rehabilitację? # Praca w domu to coś do czego dążysz? Projekt Crowdfunding International różni się od innych Crowdfundingów możliwością wydawania środków w trakcie ich zbierania. Nie musisz czekać, aż nazbierasz całą kwotę, możesz po drodze wypłacić częściowe darowizny . Żeby cały program prężnie działał, od każdego użytkownika jest wymagana wpłata na projekt, który możesz sam wybrać. Inwestycja jaką ponosisz dołączając do programu crowdfundingowego wielokrotnie Ci się zwróci, co zresztą zobaczysz na filmie. www.youtube.com/watch?v=UjQt3MqE8xo Zapraszam do współpracy. Pytania proszę kierować na adres e-mail: bop.kontakt@gmail.com sylwiateam@gmail.com Odpowiedz Link