Dodaj do ulubionych

Dotacja na warsztat samochodowy- od czego zacząć?

11.04.13, 18:58
Gdzie szukać informacji, pomocy w kwestii pozyskiwania dotacji na warsztat samochodowy?
Może ktoś ostatnio przechodził i podpowie coś konkretnego
Obserwuj wątek
    • adi6870 Re: Dotacja na warsztat samochodowy- od czego zac 25.04.13, 13:20
      O dotacje możesz sie starać albo ze środków UP albo unijnych
      Wystarczy dobry biznes plan
      Jak szukasz pomocy skontaktuj się z detailking.pl/
      To firma zajmująca sie wyposażeniem warsztatów i myjni samochodowych ale też pomagają w rozwinięciu biznesu, stworzeniu biznesplanu czy pozyskaniu dotacji. Są skuteczni czego sam doświadczyłem i możesz liczyć na kompleksową pomoc
    • eurolider2012 Re: Dotacja na warsztat samochodowy- od czego zac 21.05.13, 10:46
      karamba252 napisała:

> Gdzie szukać informacji, pomocy w kwestii pozyskiwania dotacji na warsztat samo
      > chodowy?
      > Może ktoś ostatnio przechodził i podpowie coś konkretnego
      Witamy,
      zasadnicze pytanie: gdzie miałby być zlokalizowany warsztat ( województwo i miejscowość).
      • mala1979 Re: Dotacja na warsztat samochodowy- od czego zac 02.06.13, 16:57
        WItam, mnie również interesuje pozyskanie dotacji na rozwój/moderniazcję działającego od roku warsztatu samochodowego.
        Chodzi o Piastów, województwo mazowieckie.
        Czy ktoś jest w stanie cokolwiek podpowiedzieć?
        Gdzie szukać informacji?
        • sambias Re: Dotacja na warsztat samochodowy- od czego zac 01.09.13, 07:39
          mala1979 napisała:

> WItam, mnie również interesuje pozyskanie dotacji na rozwój/moderniazcję działa
          > jącego od roku warsztatu samochodowego.
          > Chodzi o Piastów, województwo mazowieckie.
          > Czy ktoś jest w stanie cokolwiek podpowiedzieć?
          > Gdzie szukać informacji?

Zadzwoń do Ecomyjni , namiary masz na stronie ecomyjnia.pl/
          Oni Ci na 100% pomogą w pozyskaniu dotacji a i w wyposażeniu warsztatu
          W dotacjach są bezkonkurencyjni
          • eurolider2012 Re: Dotacja na warsztat samochodowy- od czego zac 02.09.13, 12:29
            Z pustego i Salomon nie naleje- w woj. mazowieckim programu wspierającego przedsiębiorców po prostu nie ma. Jedyną szansą są niskooprocentowane pożyczki unijne Jeremie lub wsparcie w ramach lokalnych grup działania dla miejscowości do 5 tys. mieszkańców.
            Na wsparcie mogą liczyć na chwilę obecną przedsiębiorcy z woj. kujawsko-pomorskiego, dolnośląskiego, podkarpackiego i opolskiego.
            Pozdrawiamy, Eurolider Wrocław
    • ponklo Re: Dotacja na warsztat samochodowy- od czego zac 24.02.16, 22:22
      Po otrzymaniu funduszy na rozwój firmy należy pamiętać, by w jak najbardziej rozsądny sposób je rozdysponować. Przydany przy tym możę być audyt wzorniczy, który właśnie ukazuje w co należ zainwestować i pokazuje możliwosci firmy www.creativecraft.pl/audyt-wzorniczy/audyt-wzorniczy-audyty-wzornicze.php
    • goldenteam.slask Re: Dotacja na warsztat samochodowy- od czego zac 11.05.16, 17:30
      Crowdfunding jest legalnym i alternatywnym źródłem pozyskiwania środków finansowych na przedsięwzięcia biznesowe, programy innowacyjne, wynalazki, fundacje, stowarzyszenia, cele charytatywne oraz prywatne przedsięwzięcia (cele i marzenia) włącznie z zakupem dóbr luksusowych.

Firma Crowdfunding International działa pod nadzorem Komisji Nadzoru Finansowego, w Polsce została uchwalona przez Prezydenta Komorowskiego w kwietniu 2014 roku.

# Jesteś Mamą tak jak ja i chciałabyś połączyć pracę zdalną z opiekowaniem się swoim dzieckiem?
      # Marzysz o swoim mieszkaniu, samochodzie?
      # Chciałbyś założyć własną działalność, ale nie posiadasz środków na start?
      # Może chciałbyś spłacić kredyt hipoteczny o kilkanaście lat wcześniej?
      # Szukasz środków na innowacyjny projekt?
      # Potrzebujesz środków na leczenie bądź rehabilitację?
      # Praca w domu to coś do czego dążysz?

Projekt Crowdfunding International różni się od innych Crowdfundingów możliwością wydawania środków w trakcie ich zbierania. Nie musisz czekać, aż nazbierasz całą kwotę, możesz po drodze wypłacić częściowe darowizny .

Żeby cały program prężnie działał, od każdego użytkownika jest wymagana wpłata na projekt, który możesz sam wybrać.
      Inwestycja jaką ponosisz dołączając do programu crowdfundingowego wielokrotnie Ci się zwróci, co zresztą zobaczysz na filmie.

www.youtube.com/watch?v=UjQt3MqE8xo

Zapraszam do współpracy.

Pytania proszę kierować na adres e-mail:

bop.kontakt@gmail.com
      sylwiateam@gmail.com
    • knaper88 Re: Dotacja na warsztat samochodowy- od czego zac 20.11.16, 23:54
      ja zastanawiam się nad otworzeniem stacji kontroli samochodów i chciałbym postawić podobny budynek do tego: www.ocmer.com.pl/hale/stacje-obslugi-samochodow - czy ktoś orientuje się, czy na takie budynki mogę dostać gdzieś dotację z funduszy? Jestem z Warszawy a piszę to, bo o ile pamiętam to jest to istotne przy takich kwestiach!
    • 4xawery Re: Dotacja na warsztat samochodowy- od czego zac 22.02.17, 11:14
      Od biznes planu. Nie jest łatwo pozyskać środki z unii europejskiej, ale skoro inni dają radę to dlaczego ty nie ;) Ja zaczął bym od poczytania jakiegoś poradnika vaxla.pl/services/jak-przygotowac-sie-jak-zaczac/ i nie przejmował się początkowymi (pewnymi jak w banku) trudnościami. Za darmo w tej unnii nie jesteśmy, mają fundusze, niech dają.
    • bizplanner Re: Dotacja na warsztat samochodowy- od czego zac 27.05.19, 03:16
      najlepiej u mnie ;)
    • krzysiek1241 Re: Dotacja na warsztat samochodowy- od czego zac 18.11.19, 11:51
      siegstar.com/artykuly/dotacja-na-warsztat-samochodowy-co-jest-wazne/
    • bizplanner Re: Dotacja na warsztat samochodowy- od czego zac 28.11.19, 01:34
      zapraszam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka