Dodaj do ulubionych

Dotacje unijne dla dzialanosci. CZY SĄ JESZCZE ?

23.11.13, 09:22
Witam, od 3 lat szukam, nic nie mogę znaleźć, inni jakoś znajdują, gdzie popełniam bład, gdzie szukać, mam dwie opcje.
firma istniejąca ponad 2 lata - handlowa- lekko usługowa, wlasciel ponad 25 lat, teren wiejski.wielkopolska

2 opcja: nowa firma jeszcze nie istniejąca, osoba ok 35-40 roku zycia, firma moze być usługowa, może być handlowa, tereny miejskie, wielkopolska.

Jestem pod wrażeniem czytając ze ktoś dostał 40 tyś na rozpoczecie np sklpeu internetowego lub innych podobnych, robię większę obroty bo ok miliona rocznie i bardzo potrzebuję pomocy.

Jarosław
Obserwuj wątek
    • e_r_i_n Re: Dotacje unijne dla dzialanosci. CZY SĄ JESZCZ 23.11.13, 21:11
      A na co to ma być dotacja?
    • bizplanner Re: Dotacje unijne dla dzialanosci. CZY SĄ JESZCZ 06.06.19, 02:27
      niestety nie wszystkie dotacje przewidują rozwój tradycyjnych firm. najlepiej skontaktuj się z punktem informacji funduszy europejskich dla Twojego wojewodztwa
    • bizplanner Re: Dotacje unijne dla dzialanosci. CZY SĄ JESZCZ 30.11.19, 19:35
      są szanse, wskazałem je na blogu
    • kaja70072 Re: Dotacje unijne dla dzialanosci. CZY SĄ JESZCZ 01.06.20, 19:04
      Szukaj aktualnych programów w wyszukiwarce dotacji. Masz tam podział na poszczególne województwa czy beneficjentów.
    • firmaroksanaslawinska Re: Dotacje unijne dla dzialanosci. CZY SĄ JESZCZ 22.07.20, 11:15
      Szanowni Państwo,
      reprezentuje firmę, która zajmuje się wsparciem przedsiębiorców w zakresie projektów inwestycyjnych. Pozyskujemy dofinansowania dla mikro, małych i średnich przedsiębiorstw z woj. łódzkiego. Chciałabym poinformować, iż istnieje możliwość pozyskania środków na:
      - wynagrodzenia dla pracowników
      - otworzenie działalności gospodarczej
      Zapraszam do kontaktu pod numerem 579 899 509.
    • kaja70072 Re: Dotacje unijne dla dzialanosci. CZY SĄ JESZCZ 30.08.20, 13:32
      W ogóle łódzkie ma dobrą passę, jeżeli chodzi o dotacje na rozpoczęcie firmy. Do końca roku 2020 będą nabory!

www.blackcatstudio-lodz.pl/
    • oglo80 Re: Dotacje unijne dla dzialanosci. CZY SĄ JESZCZ 31.03.21, 14:16
      sipp.pl/opinie/ - proponuję tu zapytać. Jest szansa, że się czegoś dowiecie..

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka