puma_34 25.01.08, 01:33 chciałabym nawiązać kontakt z osobami zajmującymi się wnioskowaniem o dotacje z funduszy UE, w celu wymiany informacji a czasem i zasięgnięcia porady Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
deptaczek Re: praktycy we wnioskowaniu o środki UE 25.01.08, 14:10 pumo forum działa jak działa, czyli tak sobie (pewnie to kwestia zapracowania tych, o których Ci chodzi) ale zazwyczaj można liczyć na cenne uwagi kilku fachowców: hubertusa, k.grada, cotbus,... jeśli i Ty zaczniesz się udzielać, będzie tylko lepiej Odpowiedz Link
puma_34 Re: praktycy we wnioskowaniu o środki UE 25.01.08, 17:08 bardzo dziękuję za podpowiedź. Też się tym troszkę zajmuję i myśle że wymiana informacji i wzajemna pomoc przyda się nam wszystkim. Pozdrawiam, Ps. Też mam dwójkę dzieci:) Odpowiedz Link
hubertus_zamoscicus Re: praktycy we wnioskowaniu o środki UE 25.01.08, 23:14 fakt - jak się ma dwóję małych dzieci, żone w szpitalu, firmę na głowie i klientów w terenie...to na forum czasami czasu brak :) ale w razie cuś - pomożemy :) Odpowiedz Link
cotbus76 Re: praktycy we wnioskowaniu o środki UE 28.01.08, 07:44 U mnie niestety rzadsze wizyty na forum wymusił projekt transgraniczny, który oficjalnie przygotowuję z zespołem a nieoficjalnie sama, bo moi szanowni współzespołowcy poza roztaczaniem przed szefem złotych wizji jakoś nie bardzo chcą się wziąć do konkretnej roboty :(. Ale w razie potrzeby także chętnie służę pomocą towarzyszom niedoli ;) Odpowiedz Link
kenzo2909 Re: praktycy we wnioskowaniu o środki UE 25.02.08, 20:52 Czy pisząc o projekcie transgranicznym miałas na myśli Program Południowy Bałtyk?? Odpowiedz Link
cotbus76 Re: praktycy we wnioskowaniu o środki UE 27.02.08, 15:31 Niestety nie. Jestem z południowej Polski. Moja "Golgota" to program transgraniczny Polska - Czechy. Odpowiedz Link
lulu2404 Re: praktycy we wnioskowaniu o środki UE 25.07.08, 09:59 Hej też sie tym zajmuje i chętnie nawiąże kontakt ze specjalistami, czy towarzyszami niedoli. Odpowiedz Link
amon3 Re: praktycy we wnioskowaniu o środki UE 14.12.08, 10:17 cze chciałabym nawiązać kontakt z osobami zajmującymi się wnioskowaniem o dotacje z funduszy UE, prowadzę działalność 2 lata , potrzebne mi są środki na sprzęt kosmetyczny czy ktoś mi pomoże , dodam że jestem z mazowieckiego Odpowiedz Link
amon3 Re: praktycy we wnioskowaniu o środki UE 15.12.08, 13:59 amon3 napisała: > cze chciałabym nawiązać kontakt z osobami zajmującymi się > wnioskowaniem > o dotacje z funduszy UE, > Odpowiedz Link
monaki Re: praktycy we wnioskowaniu o środki UE 16.12.08, 08:40 towarzyszom niedoli rowniez sluze pomoca.. wespol w zespol!! www.twojeinnowacje.pl Odpowiedz Link