jamster1 06.09.10, 21:32 Mam 29 lat, mieszkam w Warszawie i potrzebuję towarzystwa fajnego mężczyzny. Jeśli masz ochotę na spotkania we dwoje, napisz. jamster1@o2.pl Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
eskar29 Re: Poznam mężczyznę 13.09.10, 19:47 a witam cie ,nie wiem co oczekujesz ,ale ja napewno chciałbym sie z kims związac na dobre, nie interesuja mnie romanse itd,licze na cos głębszego jak co to odpisz Odpowiedz Link
jamster1 Re: Poznam mężczyznę 16.09.10, 23:12 eskar29 napisał: > a witam cie ,nie wiem co oczekujesz ,ale ja napewno chciałbym sie z kims związ > ac na dobre, nie interesuja mnie romanse itd,licze na cos głębszego jak co to o > dpisz Chyba każdy tak naprawdę tego chce... Odpowiedz Link
jamster1 Re: Poznam mężczyznę - nieaktualne 19.09.10, 11:50 jamster1 napisała: > eskar29 napisał: > > > a witam cie ,nie wiem co oczekujesz ,ale ja napewno chciałbym sie z kims > związ > > ac na dobre, nie interesuja mnie romanse itd,licze na cos głębszego jak c > o to o > > dpisz > > Chyba każdy tak naprawdę tego chce... Odpowiedz Link
jamster1 Re: Poznam mężczyznę - nieaktualne 19.09.10, 11:51 TO JUŻ NIEAKTUALNE jamster1 napisała: > Mam 29 lat, mieszkam w Warszawie i potrzebuję towarzystwa fajnego mężczyzny. > > Jeśli masz ochotę na spotkania we dwoje, napisz. > > jamster1@o2.pl Odpowiedz Link