Dodaj do ulubionych

szukam kochanka z weną

11.12.10, 16:28
Jestem znudzoną i zawiedzioną młodą mężatką. Moje życie jest denne. Nie mam o czym rozmawiać ze swoim mężem, on siedzi głównie przed komputerem, je i śpi. Nie chce pójść do kina czy do teatru, bo po co?! W domu nie pomaga. W łóżku ciągle ta sama bajka. Jedyne dobre to to, że chodzi do pracy i dobrze zarabia. Ale czy to ma być jedny powód istnienia naszego związku? Nie wiem po co był ten ślub. Szczerze żałuję.Wstydze się go, szczególnie że większość moich koleżanek ma naprawdę fajnych mężów, oczytanych, obytych, interesujących się polityką, biznesem, sztuką. Kusi mnie to, żeby go zdradzić. Nie jestem Matką Polką, nie będę go nawracać, prosić, uczyć, zwracać uwagę. Nie mam do tego cierpliwości ani chęci. Chcę też mieć coś od życia. Jeśli jesteś zainteresowany żeby mi potowarzyszyć, napisz! W-wa. Atrakcyjna blondynka 170/63/28
Obserwuj wątek
    • aqsw1 Re: szukam kochanka z weną 11.12.10, 20:16
      Sprawdź pocztę, masz wiadomość :)
    • planespotter Re: szukam kochanka z weną 12.12.10, 09:16
      nudzie mówimy stanowcze NIE;)
      (na priv)
    • armani1977 Re: szukam kochanka z weną 08.01.11, 11:37
      Napisz telefon na priv lub freomonek@interia.pl ,jak bede w Warszawie to mozemy sie spotkac.
    • pawellipka Re: szukam kochanka z weną 04.05.11, 15:54
      Witaj. Jestem w podobnej sytuacji. Chętnie się spotkam, jeżeli się nie obawiasz. Nie będę się uwywnętrzniał publicznie, bo prawdopodobnie nie szukasz kogoś, kto chce sie wypłakać, ale kiedy zapytasz chętnie odpowiem. Kiedy będziesz mówić wysłucham. Kiedy będziesz miała ochotę spotkam się i pożartujemy z polityki, obejrzymy wystawę, pójdziemy d kina lub zrobimy coś co oboje lubimy ;-)
      napisz na pawellipka@onet.pl
    • amstel0 Re: szukam kochanka z weną 08.05.11, 18:24
      Ja mieszkam w Warszawie :)
      makdelete@yahoo.com
    • 3rafaello Re: szukam kochanka z weną 02.06.12, 13:29
      31 letni szatyn, przystojny mundurowy, wysportowany i kulturalny, z Wawy. 186cm wzrostu 94kg. Czekam na odpowiedz. Pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka