Dodaj do ulubionych

47 latka szuka przyjaciela

11.06.12, 08:33
Mam mieszane uczucia ,że się tu zarejestrowałam ale może ktoś zechce ze mną pogadać.
Mam skończone 47 lat , jestem zadbaną kobietą o dobrej aparycji.Niestety żyjemy z mężem
obok siebie całe lata.Sex uprawialiśmy tylko do chwili poczęcia syna czyli ostatni raz 20 lat temu.
Umieram psychicznie a moje poczucie własnej wartości coraz bardziej nurkuje tym bardziej ,że 2 miesiące temu odkryłam co najmniej psychiczną zdradę mojego męża.Porozmawialiśmy szczerze i niby wszystko powinno powrócić do normy to jednak pomimo,że mąż mocno się stara
ja nie potrafię mu już zaufać tym bardziej,że "dowód" mam na e-mailu i często do niego wracam
Jestem już na tyle zdesperowana brakiem bliskości ze strony męża , że odważyłam się zaistnieć na forum .Może ktoś ma podobną sytuację i pomożemy sobie wzajemnie.ALEX
Obserwuj wątek
    • mag_111 Re: 47 latka szuka przyjaciela 12.06.12, 08:37
      Witaj,
      mam podobne kłopoty. Jestem 50 letnim facetem.
      Mieszkam w W-wie. Czy chcesz na ten temat porozmawiać?
      Pozdrawiam.
      T.
      mój adres:
      mag111@gazeta.pl
    • tadewu111 Re: 47 latka szuka przyjaciela 15.06.12, 09:30
      Hej, Hej_czy jeszcze żyjesz ALEX?
      Może pogadamy?
      T.
      • aleksis1313 Re: 47 latka szuka przyjaciela 15.06.12, 10:46
        Żyję , ale już prawie utonęłam we łzach ponieważ myślałam , że nikt nie zechce ze mną pogadać :) a tu taka miła odmiana A.
    • 3rafaello Re: 47 latka szuka przyjaciela 15.06.12, 14:17
      Witaj Aleksis. Rafaello z tej strony, jestem z Wawy. Jeśli chciałabyś ze mną porozmawiać to będzie mi bardzo miło, tel 787-836-948. Pozdrawiam Cię.
      • aleksis1313 Re: 47 latka szuka przyjaciela 16.06.12, 10:25
        Witam!!
        Raf.dzięki za nr. telefonu ale na razie wolałabym pogadać poprzez e-maila.
        Gdyby ktoś chciał do mnie napisać podaję swój adres : aleksis@onet.pl
        buziaki chłopaki
    • gornik1959 Re: 47 latka szuka przyjaciela 16.10.12, 16:57
      aleksis1313 napisał(a):

> Mam mieszane uczucia ,że się tu zarejestrowałam ale może ktoś zechce ze mną pog
      > adać.
      > Mam skończone 47 lat , jestem zadbaną kobietą o dobrej aparycji.Niestety żyjemy
      > z mężem
      > obok siebie całe lata.Sex uprawialiśmy tylko do chwili poczęcia syna czyli osta
      > tni raz 20 lat temu.
      > Umieram psychicznie a moje poczucie własnej wartości coraz bardziej nurkuje tym
      > bardziej ,że 2 miesiące temu odkryłam co najmniej psychiczną zdradę mojego męż
      > a.Porozmawialiśmy szczerze i niby wszystko powinno powrócić do normy to jednak
      > pomimo,że mąż mocno się stara
      > ja nie potrafię mu już zaufać tym bardziej,że "dowód" mam na e-mailu i często d
      > o niego wracam
      > Jestem już na tyle zdesperowana brakiem bliskości ze strony męża , że odważyłam
      > się zaistnieć na forum .Może ktoś ma podobną sytuację i pomożemy sobie wzajemn
      > ie.ALEX
      chętnie z tobą pofigluję-Janusz.
Inne wątki na temat:

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka