Dodaj do ulubionych

Poznań. Młody biznesmen szuka kochanki ;)

14.06.12, 20:36
Młody biznesmen, zadbany, wykształcony, bardzo delikatny, z klasą i bardzo dyskretny poszukuje jednej dziewczyny w celu dyskretnych spotkań. Poszukuję dziewczyny atrakcyjnej i zadbanej, szczupłej, dla której istotne są takie detale jak seksowna bielizna, ładny makijaż, zadbane paznokcie, ładne buty, delikatna opalenizna. Gotów jestem za nasze spotkania przepełnione namiętnym i delikatnym seksem zapewnić tobie sporo luksusu. Jeżeli więc uważasz się za dziewczynę niebanalną , a jednocześnie chcesz być bardzo dobrze, delikatnie traktowana - bardzo serdecznie zapraszam. Upodobania, preferencje: seks tradycyjny, seks oralny. mile widziane zdjęcia
Obserwuj wątek
    • olwiam Re: Poznań. Młody biznesmen szuka kochanki ;) 18.11.12, 19:41
      Witaj, jestem studentką z Warszawy 19 lat szczupła blondynka, niebieskie oczy, podobno ladna Mam duże poczucie humoru i dużo fajnych pomysłów. Poznam Pana niezależnego finansowo, by nasz "związek" będzie opierał się na stałym układzie. Ja zapewniam swoją dyspozycyjność, wyłączność, dyskrecję. Jestem w stanie zaoferować stworzenie relacji partnerskich opartych na przyjaźni, bliskości i bez ingerowania w życie prywatne. Wszystkie szczegóły możemy ustalić, ponieważ jestem osobą bardzo elastyczna i wyrozumiałą. ;)
      • olwiam [...] 18.11.12, 19:42
        Treść postu jest niedostępna.
    • eliza243 Re: Poznań. Młody biznesmen szuka kochanki ;) 27.01.13, 10:36
      Witam jestem prezesem firmy i fundacji proszę o kontakt 508564049 chętnie poznam i dogadamy sie co i jak
    • nasz-aja Re: Poznań. Młody biznesmen szuka kochanki ;) 04.11.15, 15:29
      Witaj . Szukałam kogoś takiego jak ty.lecz niestety jestem z innego miasta . Nie uprawiam seksu "zawodowo"ale chciałabym znaleźć jedna taka osobę która łączy przyjemne z pożytecznym. :) jestem z Wrocławia . Jeśli kiedy kolwiek tu będziesz odezwij się jeśli będziesz miał ochote
    • seks.chetna1995 Re: Poznań. Młody biznesmen szuka kochanki ;) 01.12.17, 10:26
      Szukam kochanka poznam mężczyznę który lubi seks, ale i też wyjścia na spacer, do kina, żartownisie proszę nie dzwonić, tylko poważni mężczyźni, mam na imię Ania, liczę na dyskrecje, mój numer 665984725

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka