Dodaj do ulubionych

szukam kochanka - warmińsko-mazurskie

14.02.13, 13:01
Poznam Pana, najchętniej żonatego, dyskretnego, zadbanego w wieku do 40 lat. Jestem mężatką, mam 32 lata. Nie interesuja mnie chłopcy szukający sponsorki. Kontakt mm-1981@wp.pl
Obserwuj wątek
    • prezes693 Re: szukam kochanka - warmińsko-mazurskie 16.03.13, 02:56
      Witaj moze mogłbym nim byc ja ? 43 latek wysportowany z brzuszkiem
    • mtzk811 Re: szukam kochanka - warmińsko-mazurskie 21.10.13, 09:00
      Witaj,
      Poznamy sie?
    • marcinszukam Re: szukam kochanka - warmińsko-mazurskie 19.06.14, 13:29
      Kontakt mm-1981@wp.pl
    • marcinszukam Re: szukam kochanka - warmińsko-mazurskie 19.06.14, 13:30
      Witam .Jestem zainteresowany spotkaniem z tobą, wami,proszę o kontakt i jakieś szczegóły.Czekam na odpowiedz Pa.
    • ozg-a46 Re: szukam kochanka - warmińsko-mazurskie 20.06.14, 19:16
      pisz kochanie kamil.magalski@onet.pl
    • dawwie1 Re: szukam kochanka - warmińsko-mazurskie 02.12.16, 19:56
      Cześć mam na imię Damian mam 33 lata jestem wysokim szczuplym brunetem szukam przyjaźni rozmów sexu ale nie na raz bo mnie to nie bawi kobieta to nie zabawka
    • ksieciu007 Re: szukam kochanka - warmińsko-mazurskie 11.07.17, 16:08
      Witam!!! Przeczytaj do końca warto. Jestem fajnym facetem mobilny miły, jak najbardziej jestem realny a higiena to priorytet. Mogę sie spotkać praktycznie codziennie. Podaj nr to zadzwonię i uzgodnimy coś więcej. Uwielbiam seks w roznych pozycjach i w rozne dziurki (seks nie jest konieczny tylko jak Ty chcesz).
      Mam 180cm zielone oczy sylwetka normalna 82kg.

MASAŻ
      Mogę cie równie wymasować, masuje w bieliźnie spodniach lub nago, masuje rękami nagim ciałem, podczas masażu możesz mnie dotykać w każdą część ciała. Kazda kobieta potrzebuje przyjemności i relaksu, czy nie było by ci przyjemnie zrelaksować się po całym ciężkim dniu pracy w towarzystwie młodego dobrze zbudowanego ale nie umięśnionego masażysty który oferuje ci masaż standardowy lub erotyczny podczas którego możesz mnie dotykać w kazda część mojego ciała a ja również wymasuje kazda część twojego ciała nie omijają okolic intymnych jezeli ze chcesz masaż erotyczny Pozdrawiam i czekam na odpowiedź. jaiwy@op.pl
    • seks.chetna1995 Re: szukam kochanka - warmińsko-mazurskie 30.11.17, 07:16
      Cześć mam na imię Ania, szukam mężczyzny do stałych spotkań, na drinka, do kina, seks, mieszkam sama więc możemy spotykać się u mnie, bardzo lubię seks, zainteresowany zadzwoń 665984725
    • seks.chetna1995 Re: szukam kochanka - warmińsko-mazurskie 30.11.17, 07:17
      Cześć mam na imię Ania, szukam mężczyzny do stałych spotkań, na drinka, do kina, seks, mieszkam sama więc możemy spotykać się u mnie, bardzo lubię seks, zainteresowany zadzwoń 665984725 zapraszam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka