mm-1981 14.02.13, 13:01 Poznam Pana, najchętniej żonatego, dyskretnego, zadbanego w wieku do 40 lat. Jestem mężatką, mam 32 lata. Nie interesuja mnie chłopcy szukający sponsorki. Kontakt mm-1981@wp.pl Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
prezes693 Re: szukam kochanka - warmińsko-mazurskie 16.03.13, 02:56 Witaj moze mogłbym nim byc ja ? 43 latek wysportowany z brzuszkiem Odpowiedz Link
marcinszukam Re: szukam kochanka - warmińsko-mazurskie 19.06.14, 13:29 Kontakt mm-1981@wp.pl Odpowiedz Link
marcinszukam Re: szukam kochanka - warmińsko-mazurskie 19.06.14, 13:30 Witam .Jestem zainteresowany spotkaniem z tobą, wami,proszę o kontakt i jakieś szczegóły.Czekam na odpowiedz Pa. Odpowiedz Link
ozg-a46 Re: szukam kochanka - warmińsko-mazurskie 20.06.14, 19:16 pisz kochanie kamil.magalski@onet.pl Odpowiedz Link
dawwie1 Re: szukam kochanka - warmińsko-mazurskie 02.12.16, 19:56 Cześć mam na imię Damian mam 33 lata jestem wysokim szczuplym brunetem szukam przyjaźni rozmów sexu ale nie na raz bo mnie to nie bawi kobieta to nie zabawka Odpowiedz Link
ksieciu007 Re: szukam kochanka - warmińsko-mazurskie 11.07.17, 16:08 Witam!!! Przeczytaj do końca warto. Jestem fajnym facetem mobilny miły, jak najbardziej jestem realny a higiena to priorytet. Mogę sie spotkać praktycznie codziennie. Podaj nr to zadzwonię i uzgodnimy coś więcej. Uwielbiam seks w roznych pozycjach i w rozne dziurki (seks nie jest konieczny tylko jak Ty chcesz). Mam 180cm zielone oczy sylwetka normalna 82kg. MASAŻ Mogę cie równie wymasować, masuje w bieliźnie spodniach lub nago, masuje rękami nagim ciałem, podczas masażu możesz mnie dotykać w każdą część ciała. Kazda kobieta potrzebuje przyjemności i relaksu, czy nie było by ci przyjemnie zrelaksować się po całym ciężkim dniu pracy w towarzystwie młodego dobrze zbudowanego ale nie umięśnionego masażysty który oferuje ci masaż standardowy lub erotyczny podczas którego możesz mnie dotykać w kazda część mojego ciała a ja również wymasuje kazda część twojego ciała nie omijają okolic intymnych jezeli ze chcesz masaż erotyczny Pozdrawiam i czekam na odpowiedź. jaiwy@op.pl Odpowiedz Link
seks.chetna1995 Re: szukam kochanka - warmińsko-mazurskie 30.11.17, 07:16 Cześć mam na imię Ania, szukam mężczyzny do stałych spotkań, na drinka, do kina, seks, mieszkam sama więc możemy spotykać się u mnie, bardzo lubię seks, zainteresowany zadzwoń 665984725 Odpowiedz Link
seks.chetna1995 Re: szukam kochanka - warmińsko-mazurskie 30.11.17, 07:17 Cześć mam na imię Ania, szukam mężczyzny do stałych spotkań, na drinka, do kina, seks, mieszkam sama więc możemy spotykać się u mnie, bardzo lubię seks, zainteresowany zadzwoń 665984725 zapraszam Odpowiedz Link