Dodaj do ulubionych

dyskretny kochanek dla spragnionej, Lublin

19.02.13, 23:24
Witam
przystojny, młody, zadbany, mężczyzna ceniący kulturę osobistą, bez nałogów

Kieruję swoje ogłoszenie w stronę kobiet, którym brakuje namiętności i pożądania...mogę być Twoim dyskretnym przyjacielem z którym możesz porozmawiać na wszystkie tematy, napisz jeśli jesteś zainteresowana nic nie tracisz możesz tylko zyskać. martin900@o2.pl
Obserwuj wątek
    • manna2015 Re: dyskretny kochanek dla spragnionej, Lublin 30.07.14, 21:15
      Szukam znajomosci z kims kto wie jak zaspokoic namietna kobietę i dotrzymac
      jej towarzystwa ;-)
      Jestem atrakcyjna kobieta, ktora nie ma zbyt wiele czasu na szukanie
      znajomosci.
      Czy moge dowiedziec sie czegos wiecej o Tobie.
      Anna
      • gordong81 Re: dyskretny kochanek dla spragnionej, Lublin 31.07.14, 11:49
        Witaj Anno.
        Jeżeli chcesz poznać dyskretnego wesołego i namiętnego mężczyznę napisz .
        Jeżeli możesz napisz maila gordong81@wp.pl intymniej będzie porozmawiać na mailu.
        Pozdrawiam
        • manna2015 Re: dyskretny kochanek dla spragnionej, Lublin 01.08.14, 16:54
          Z checia :-)
          Anna
          • freeman67 Re: dyskretny kochanek dla spragnionej, Lublin 05.08.14, 21:00
            Halo Anno :) masz ochote na bliższą znajomość? podaj maila :)
          • dawidson91 Re: dyskretny kochanek dla spragnionej, Lublin 25.02.15, 10:33
            Witaj Anno :-) Jestem z Lubelskiego,chetnie Cie poznam i porozmawiam i mam nadzieje,ze sie dobrze wszystko potoczy:-) Zapraszam do kontaktu, dawido270@gmail.com ,Pozdrawiam-Dawid :)
    • joa_nn Re: dyskretny kochanek dla spragnionej, Lublin 04.06.15, 20:09
      Polecam Ci stronę piekneibogaci.pl
    • seks.chetna1995 Re: dyskretny kochanek dla spragnionej, Lublin 30.11.17, 15:08
      Cześć mam na imię Ania, szukam mężczyzny do stałych spotkań, na drinka, do kina, seks, mieszkam sama więc możemy spotykać się u mnie, bardzo lubię seks, zainteresowany zadzwoń 665984725

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka