Dodaj do ulubionych

szukam kochanka Kraków

05.05.13, 14:32
jak w temacie. jestem wysoką (180cm) 35-letnią kobietą. poszukuję mężczyzny zainteresowanego znajomością opartą głównie na erotycznych spotkaniach jednak nie tylko. ponieważ mam spore potrzeby interesuje mnie stała znajomość i regularne spotkania. szukam mężczyzny, z którym nie tylko będę dzielić rozkosze cielesne ale też takiego, z którym będę miała o czym porozmawiać a może też czasem gdzieś wyjść czy razem wyjechać. preferuję panów młodszych od siebie chociaż to nie warunek. natomiast warunkiem jest wzrost - uwielbiam mężczyzn wyższych od siebie, w których ramionach mogę się czuć małą kobietką.
odpowiadam tylko na maile
Obserwuj wątek
    • moonphases Re: szukam kochanka Kraków 13.05.13, 22:44
      Napisz do mnie.
      arrhodess@o2.pl
      Pozdrawiam.
      Czekam z niecierpliwością.
    • cichyy21 Re: szukam kochanka Kraków 15.05.13, 22:31
      Tu jest ogłoszenie które sam zamieściłe, jeżeli Cie zainteresuje- napisz ;) kto wie, może przygoda przywieje mnie do Krakowa ciskając Ciebie w moje ramiona.. ;) (nie, rym nie był intencyjny :D )

forum.gazeta.pl/forum/w,34266,144453248,144453248,mlody_i_atrakcyjny_szuka_kochanki_Wwa.html
    • polk23 Re: szukam kochanka Kraków 26.05.13, 23:35
      Witaj, jestem bardzo zainteresowany ;)
      Ogromnie pociągają mnie kobiety w okolicach 30 do 40 lat.
      Ja mam 23 lata, 185 cm, blondyn, studiuję w Krakowie. Jakieś większe szczegóły i fotkę mogę podesłać jeżeli chcesz ;)
    • kochank Re: szukam kochanka Kraków 29.05.13, 11:04
      Witaj, jestem bardzo zainteresowany, mam 183, 34 lata, zalezy mi również na dyskrecji. Podaj mail.
    • dieteufelin Re: szukam kochanka Kraków 01.06.13, 14:57
      ponawiam.
      odpowiadam tylko na maile wysłane na adres dieteufelin@gazeta.pl
      NIE odpowiadam na wiadomości typu "cze, mam 20cm" - ich autorzy kompletnie mnie nie interesują
      fotki wysyłam tylko panom, którzy mnie zainteresują
      p.s. jeśli masz bardzo krótką smycz to nie pisz do mnie
    • danny22222 Re: szukam kochanka Kraków 13.06.13, 18:44
      Witaj,
      mam na imię Daniel. W lutym zakończyłem mój 4,5 letni związek.. uff... i na razie nie chcę się głęboko angażować w nowy. Jednak bardzo brakuje mi kobiecej energii przy mnie, nie przeczę, że tak jak Tobie erotycznych doznań, może nawet wspólnych wyjść ale na pewno nie chciałbym ponownego współuzależniania się od siebie. Jeśli o mnie chodzi to mam 27 lat, jestem wysoki (186 cm), szczupły (72 kg), podobno przystojny:) ale to nie mnie oceniać.. Byłoby miło się spotkać i po prostu porozmawiać jak człowiek z człowiekiem i zobaczyć czy to jest to..

Pozdrawiam Cię serdecznie
      Daniel
    • gogeta33 Re: szukam kochanka Kraków 14.06.13, 20:49
      witaj może sie poznamy przy kawie zapoznawczej 723415932 mam 190 wz.
    • highwave99 Re: szukam kochanka Kraków 16.06.13, 20:57
      Witaj. Jeżeli ogłoszenie jest aktualne to może to co napiszę będzie tym co chciałabyś przeczytać. Mam 25 lat i marzy mi się spotkanie z kobietą starszą ode mnie. Obecnie kończę studia, jestem niezależny finansowo. Szukam jednej kobiety, z którą stworzyłbym układ do miłych spotkań, jestem sprawny fizycznie, 74 kilo wagi. Problemem może być mój wzrost gdyż jestem tylko 3 cm wyższy od Ciebie, wiec nie wiem czy Cię to zadowala :) Jeżeli miałabyś ochotę dowiedzieć się o mnie czegoś więcej, napisz.
      Pozdrawiam Cię.
    • maxgs1228 Re: szukam kochanka Kraków 17.06.13, 19:57
      Hej ja 24 l mam 178 lubię sex chcesz to pisz lub dzwon 500058879 lubię sex bardzo a jak ze starsza kobieta to bez tabu mlode tylko rozkladaja nogi i wiele nie umia
    • dam_ci_rozkosz Re: szukam kochanka Kraków 10.07.13, 14:08
      Witaj. Jeśli nadal jesteś zainteresowana kogoś z ciekawą osobowością oraz na poziomie odpisz. Mam 27lat 190cm wzrostu 115kg duża atletyczna sylwetka brunet krótko ścięty. Przy mnie napewno fizycznie poczujesz się malutką kobietką :). Jestem kulturalnym, dojrzałym emocjonalnie facetem- sama będziesz mogła potwierdzić kiedy mnie poznasz( jeżeli tylko zechcesz) Ze mną nie można się nudzić posiadam spory temperament i chciałbym dość często się spotykać. Potrafię także pośmiać się pożartować oraz zupełnie poważnie porozmawiać kiedy tego potrzebujesz. Jeżeli potrzebujesz zarazem bratniej duszy oraz sympatycznej znajomości czekam na wiadomość e-mail adamek.25@o2.pl
    • marekwlasne Re: szukam kochanka Kraków 31.03.15, 13:07
      Witam cie serdecznie ja z okolic Krakowa 185cm wzrostu w wieku 23 lat i bardzo chętnie się z tobą spotkam i zostanę przyjacielem w każdej sprawie. Więc może na początek się spotkamy na kawkę czy herbatę a może dasz się skusić na piwko ;-)
    • samotny21latek Re: szukam kochanka Kraków 05.04.15, 13:05
      Witam mam 21lat szukam doswiadczonej kobiety wyrozumiałej i cierpliwej z
      która mogł bym nabrać lepszego doświadczenia w tych sprawach. Nie
      jestem napalonym chłopakiem czekajacym na okazje. Bardziej licze na sex
      korepetycje z dojrzała kobietą
    • has_ia Re: szukam kochanka Kraków 10.04.15, 09:26
      Panowie jak was tutaj dużo! Wierzę, że potraficie spowodować, że kobieta będzie czuć się zaspokojona cieleśnie i emocjonalnie!!! Mogę WAM pomóc. Wystarczy, że napiszecie kilka słów o sobie i wyślecie foteczkę na joannaholtzman@gmail.com ja zaś zarejestruje WAS na nowym portalu, który powstał w tym celu pracazukladem.info/ To jak będzie?
    • voegelin Re: szukam kochanka Kraków 28.09.15, 16:57
      Cześć :)

Jestem wyższy i młodszy od Ciebie :) kwalifikuję się?

Voegelin@protonmail.com
    • seks.chetna1995 Re: szukam kochanka Kraków 30.11.17, 07:47
      Cześć mam na imię Ania, szukam mężczyzny do stałych spotkań, na drinka, do kina, seks, mieszkam sama więc możemy spotykać się u mnie, bardzo lubię seks, zainteresowany zadzwoń 665984725
    • natalia9512 Re: szukam kochanka Kraków 13.05.22, 12:17
      Według mnie o wiele lepszym wyjściem jest spotkanie się na sex randkę w Krakowie przez portal eroprzygoda.pl/sex-randki-krakow/
    • mlodykrakow98 Re: szukam kochanka Kraków 14.05.22, 16:39
      Witam miły 23 latek z Krakowa zainteresowany. Ja 198 cm wzrostu szczupły szatyn o niebieskich oczach. Jeśli jesteś zainteresowana napisz na maila mateuszdude34@gmail.com
    • sylweks1810 Re: szukam kochanka Kraków 09.06.22, 07:17
      Witaj chciałbym cie poznać jeśli nada aktualne zapraszam do kontaktu
    • kamilg1337 Re: szukam kochanka Kraków 14.07.22, 13:20
      witam jestem zainteresowany napisz kamix1@interia.eu
    • barbie9555 Re: szukam kochanka Kraków 04.12.22, 12:37
      Radzę skorzystać z jakiś portali randkowych, a nie pisać o tym na forum. Ze swojej strony polecam najlepsze portale randkowe na darmowerandki.online/najlepsze-portale-randkowe/
    • mezzolitroce Re: szukam kochanka Kraków 09.01.23, 11:09
      dieteufelin napisała:

> jak w temacie. jestem wysoką (180cm) 35-letnią kobietą. poszukuję mężczyzny zai
      > nteresowanego znajomością opartą głównie na erotycznych spotkaniach jednak nie
      > tylko. ponieważ mam spore potrzeby interesuje mnie stała znajomość i regularne
      > spotkania. szukam mężczyzny, z którym nie tylko będę dzielić rozkosze cielesne
      > ale też takiego, z którym będę miała o czym porozmawiać a może też czasem gdzie
      > ś wyjść czy razem wyjechać. preferuję panów młodszych od siebie chociaż to nie
      > warunek. natomiast warunkiem jest wzrost - uwielbiam mężczyzn wyższych od siebi
      > e, w których ramionach mogę się czuć małą kobietką.
      > odpowiadam tylko na maile

Witam,

Mówisz po angelsku? Ja mieszkam w Krakowie ale mówię trochę po polsku. Mam 37 lat i jestem żonaty
Inne wątki na temat:

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka