Dodaj do ulubionych

Szukam... oferuje.. chciałabym.

20.09.15, 16:14

... szukam kogoś. nie kochanka, nie przyjaciela. Ale może kogoś kto by łączył te wszystkie cechy? lubię rozmawiać, na wszystkie tematy, flirtować, czuć dreszczyk podniecenia otwierając maila od nieznajomego, lubię poznawać, bawić się słowem..
... oferuję flirt, poczucie humoru i odrobinę szaleństwa..
... chciałabym poznać faceta, który umie zaintrygować, zainteresować i uwieść słowem.. na początek..
Obserwuj wątek
    • mrzygi1 Re: Szukam... oferuje.. chciałabym. 20.09.15, 19:20
      czesc ok jestem jurek na poczotek mozemy popisac poznac sie blizej pozdrawiam
    • voegelin Re: Szukam... oferuje.. chciałabym. 24.09.15, 17:13
      Cześć,

Ja również szukam i to intensywnie. Napisz do mnie, porozmawiajmy, zobaczymy czy zaiskrzy :)

Voegelin@protonmail.com
    • sanczopansa123 Re: Szukam... oferuje.. chciałabym. 25.09.15, 23:06
      skąd jesteś ?
    • plk7 Re: Szukam... oferuje.. chciałabym. 10.10.15, 18:03
      W takim razie to ja
      1. Jestem "ktoś"
      2. Nie jestem Twoim kochankiem, bo się nigdy nie spotkaliśmy
      3. Nie jestem przyjacielem, bo nie znamy się
      4. A mimo wszystko łączę te cechy, bo serce mi wali i ręce się trzęsą, kiedy teraz piszę i chyba bardzo dobrze rozumiem czego potrzebujesz. Nie chcesz wiedzieć, czy jestem Marek czy Wacek, czy jestem z Krakowa, czy z Koziej Wólki. Chcesz wymienić kilka mailów (a może maili? :)) i bawić się w cichego wielbiciela albo przerwać korespondencję po kilku razach i zapomnieć. Krótko mówiąc potrzebujesz poflirtować z kimś, kto sprawi, że poczujesz się atrakcyjna ale nie zburzy Twojego całego życia.
      Wiesz? Nie miałem pojęcia, że może być taki złoty środek i dopiero po przeczytaniu Twojego postu uświadomiłem sobie, że też tego potrzebuję - ja, czyli "ktoś" ;)
      • takajaknikt Re: Szukam... oferuje.. chciałabym. 11.10.15, 21:05
        Plk zapraszam na prv :-)
        • plk7 Re: Szukam... oferuje.. chciałabym. 12.10.15, 21:22
          Napisałem ale chyba jeszcze nie ogarniam tej poczty, więc daj znać czy doszło...
    • prezes6807 Re: Szukam... oferuje.. chciałabym. 13.10.15, 15:02
      No dobrze a co jak już poznasz i poczujesz ze ten który właśnie pisze jest ta osoba na którą możesz postawić ,a później poczujesz więcej i będziesz chciała więcej jesteś na to gotowa prezes693@o2.pl
      • takajaknikt Re: Szukam... oferuje.. chciałabym. 13.10.15, 21:53
        Nie. Nie jestem na to gotowa. Niemniej prawdopodobienstwo tego, że tak się stanie jest na tyle małe, że jestem w stanie podjąć to ryzyko. A Ty? Jesteś na to gotowy?
    • samotnyzwawy Re: Szukam... oferuje.. chciałabym. 18.10.15, 11:02
      A jakis mail do Ciebie jest ?;)
      • takajaknikt Re: Szukam... oferuje.. chciałabym. 20.11.15, 21:13
        Nikt nie jest zainteresowany :-)?
        • takajaknikt Re: Szukam... oferuje.. chciałabym. 27.11.15, 14:54
          Up :-)
    • marcinzgadnij Re: Szukam... oferuje.. chciałabym. 28.11.15, 16:35
      cześć
      • takajaknikt Re: Szukam... oferuje.. chciałabym. 28.11.15, 16:42
        Cześć :-)
        • marcinzgadnij Re: Szukam... oferuje.. chciałabym. 28.11.15, 18:20
          :) poznamy sie
          • takajaknikt Re: Szukam... oferuje.. chciałabym. 28.11.15, 19:37
            Podaj maila :-)
            • takajaknikt Re: Szukam... oferuje.. chciałabym. 05.12.15, 15:24
              Podbijam :-)
              • dam_ci_rozkosz Re: Szukam... oferuje.. chciałabym. 15.12.15, 05:32
                Witaj jestem z okolic Krakowa jeżeli jesteś poważnie zainteresowana kimś nietuzinkowym potrafiącym urozmaicić twój czas odezwij się na adamek.25@o2.pl pozdrawiam
              • marcinzgadnij Re: Szukam... oferuje.. chciałabym. 18.01.16, 20:15
                marcinzgadnij@wp.pl
    • 3olga1 Re: Szukam... oferuje.. chciałabym. 01.01.16, 14:34
      mam 48l takiego zonamuniedaje czysty wsgledem nas jest napisz doniego pawel-100@tlen.pl ma imie darek zaproponujpszyjanz pomoc mozna pszes fi....do jego serca dosc milo pozdrawiam
    • on32wawaa Re: Szukam... oferuje.. chciałabym. 02.01.16, 09:31
      Kochana....

Ogloszenie aktualne?

Jak tak to napisz

On32wawaa@gmail.com

Czekam :))
      • 3olga1 Re: Szukam... oferuje.. chciałabym. 02.01.16, 11:04
        wyslalam ci napoczte bkluszaka dzabaw
    • darekch2606 Re: Szukam... oferuje.. chciałabym. 15.01.16, 11:34
      Patrze na te wpisy i wszystkim sloma z butow wystaje. Można powiedzieć dno? Powodzenia ciekawa Damo
    • zbysiu181 Re: Szukam... oferuje.. chciałabym. 11.02.16, 19:08
      Ciekawe perspektywy,nurtuje mnie w jakim wieku kobieta przedstawia takie zainteresowania?
    • shreejneesh Re: Szukam... oferuje.. chciałabym. 22.06.16, 22:07
      Hej tu Jacek 36 lat szukam i co mogę zaproponować, dyskretne wspólne spędzenie czasu, kino, kolacja dyskretna knajpka, wspólny wyjazd, spełnienie marzeń łóżkowych - kto wie, jeżeli znajomość dojdzie do takiego etapu, nie wykluczam niczego,
      po prostu szukam fajnej kobiety, która szuka faceta któy sprawi, że czasami się jeszcze uśmiechnie :))
      Jestem niezależny pracuję i jestem zwykłym, wiem że fajnym facetem, sympatycznym, potrafię rozmawiać o różnych rzeczach, lubię film i spokojny wieczór w domu.

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka