Dodaj do ulubionych

Szukam kochanka z wielkopolski

18.07.16, 11:19
Szukam kulturalnego,przystojnego kochanka na stały układ mój profil : anonse-ero.pl/oferta/poznam-inteligentnego-kulturalnego-mezczyzne-/452/ proszę o kontakt tylko poważnych mężczyzn erotomanom gawędziarzom dziękuję
Obserwuj wątek
    • grziesiekd Re: Szukam kochanka z wielkopolski 26.08.16, 13:08
      Hej. Bardzo chętnie Cię poznam. Więcej na priv. grziesiekd@wp.pl. Zapraszam do kontaktu.
    • ksieciu007 Re: Szukam kochanka z wielkopolski 11.07.17, 16:11
      Witam!!! Przeczytaj do końca warto. Jestem fajnym facetem mobilny miły, jak najbardziej jestem realny a higiena to priorytet. Mogę sie spotkać praktycznie codziennie. Podaj nr to zadzwonię i uzgodnimy coś więcej. Uwielbiam seks w roznych pozycjach i w rozne dziurki (seks nie jest konieczny tylko jak Ty chcesz).
      Mam 180cm zielone oczy sylwetka normalna 82kg.

MASAŻ
      Mogę cie równie wymasować, masuje w bieliźnie spodniach lub nago, masuje rękami nagim ciałem, podczas masażu możesz mnie dotykać w każdą część ciała. Kazda kobieta potrzebuje przyjemności i relaksu, czy nie było by ci przyjemnie zrelaksować się po całym ciężkim dniu pracy w towarzystwie młodego dobrze zbudowanego ale nie umięśnionego masażysty który oferuje ci masaż standardowy lub erotyczny podczas którego możesz mnie dotykać w kazda część mojego ciała a ja również wymasuje kazda część twojego ciała nie omijają okolic intymnych jezeli ze chcesz masaż erotyczny Pozdrawiam i czekam na odpowiedź. jaiwy@op.pl
    • seks.chetna1995 Re: Szukam kochanka z wielkopolski 10.10.17, 20:00
      Poznam mężczyznę z Wielkopolski, szukam faceta do regularnych seks spotkan, nie szukam sponsoringu, żartownisie proszę nie dzwonić, tylko poważni mężczyźni. 665984725
    • niros1987 Re: Szukam kochanka z wielkopolski 14.10.17, 14:08
      Jak masz ochotę to się odezwij. webmaster 1987@yahoo.com
    • seks.chetna1995 Re: Szukam kochanka z wielkopolski 29.11.17, 15:55
      Cześć mam na imię Ania, szukam mężczyzny do stałych spotkań, na drinka, do kina, seks, mieszkam sama więc możemy spotykać się u mnie, bardzo lubię seks, zainteresowany zadzwoń 665984725
    • ron59 Re: Szukam kochanka z wielkopolski 23.05.20, 09:11
      Witam a ile tam musi mieć kochanak
    • jkmsd Re: Szukam kochanka z wielkopolski 06.04.22, 16:00
      Miły zadbany 44 l,mieszkam koło Sierakowa międzychód .wielkopolska Jeżeli jesteś znudzona,zaniedbywana lub po prostu szukasz odskoczni od dnia codziennego szukasz kogoś dyskretnego bez burzenia swojej rodziny szukasz przyjaciela na stałe w pełni tego słowa znaczeniu to się odezwij Poznam mężatkę,wdowę , której brakuje pieszczot.
      Pozdrawiam mój mail ,,,
      jan.nertko@intmail.pl

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka