Dodaj do ulubionych

Aktrakcyjna szuka fajnych ludz i- dolnośląskie

30.12.16, 18:36
Jestem atrakcyjną 30 plus kobieta i troche nudzi mi sie w zyciu. Mam duzy niedosyt w otaczaniu sie interesujacymi ludzmi. Szukam fajnych znajomosci z chlopakiem i/lub dziewczyna, opartych na przyjazni i odkrywaniu nowych przestrzeni w swiecie erotycznym. Jesli jestes zadbany (wysportowany),  energiczny/a, nowoczesny/a i studiujacy/a napisz. :). Szukam młodszego towarzystwa i tak sobie wymyslilam, ze 25 max. Fajnie byloby gdybys lubil sport i intensywne zycie, nie odkladal nic na potem a kazdy dzien chcial konczyc czyms nowym. W odpowiedzi umieść kilka informacji na swój temat, zainteresuj mnie soba :).
Obserwuj wątek
    • masterbreslau Re: Aktrakcyjna szuka fajnych ludz i- dolnośląski 06.02.17, 21:48
      Tak sobie wymyśliłaś że jeśli byś była odmiennej płci to szybciej byś znalazła osobę o twoich preferencjach. Uprawiam różne sporty , lubię nowoczesne rzeczy. Tylko ten wiek nie wiem w czy ma mnie ograniczać ...
    • topik123488 Re: Aktrakcyjna szuka fajnych ludz i- dolnośląski 15.02.17, 04:13
      25 lat. Napisz prywatna wiadomość a na pewno się dogadamy. Topik123488@wp.pl
    • tomaszeczek87 Re: Aktrakcyjna szuka fajnych ludz i- dolnośląski 20.07.17, 19:03
      Czesc. Odezwij sie na priv - tomaszeczek87@gazeta.pl - nie zawiedziesz się :-)
    • tomaszek1990qq Re: Aktrakcyjna szuka fajnych ludz i- dolnośląski 09.10.17, 19:26
      witam zadzwoń jestem otwarty na propozycje jestem ugodowy człowiekiem 576139336 czekam
    • seks.chetna1995 Re: Aktrakcyjna szuka fajnych ludz i- dolnośląski 29.11.17, 15:57
      Cześć mam na imię Ania, szukam mężczyzny do stałych spotkań, na drinka, do kina, seks, mieszkam sama więc możemy spotykać się u mnie, bardzo lubię seks, zainteresowany zadzwoń 665984725

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka