akcja44 01.01.18, 00:21 Wrocław Wiek odpowiedni, tzn mocno średni. Ale nie za bardzo średni;), żeby miał jednak jeszcze trochę powera Aha, nieżonaty, bo nie lubię komplikacji Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
akcja44 Re: Szukam kochanka i przyjaciela na dłużej 01.01.18, 18:05 Celem uzupełnienia mojego wątku zaznaczę jeszcze, że liczba 44 w moim nicku nie jest rokiem mojego urodzenia. To tak na wszelki wypadek zaznaczam, gdyby ktoś się tym zasugerował i zwątpił Odpowiedz Link
adam_gorski Re: Szukam kochanka i przyjaciela na dłużej 02.01.18, 09:50 rozwiedziny z Prukowa - 43 lata adam.gorski@gazeta.pl Odpowiedz Link
kazamaj1994 Re: Szukam kochanka i przyjaciela na dłużej 12.02.18, 14:57 Ooo to już zauważamy coś wspólnego? 94 to nie mój rocznik, a 30 z mocnym akcentem na ta druga cyfrę to na pewno według Ciebie mocno średni. ;) Przypadek....? Nie sądzę :D A tak poważnie, witam Cie bardzo ochoczo, nazywam się Paweł i stacjonuje we Wrocławiu. Nieżonaty, nie dzieciaty, niekudłaty... hm. Dosyć szczupły brunet mocno średniego wzrostu (ale nie za bardzo średniego :D) Dominującą cechą motoryki będzie: Zwinność. Ale kochanek to nie tylko sposób i jakość ruchów, zachęcam więc do zwrócenia uwagi również na sposób bycia, cytując osoby lepiej mnie znające - Z reguły wesoły, otwarty i miły człowiek. Co za banda klamczuchów. Od siebie dodam, że również preferowałbym nawiązać kontakt o charakterze głębszym niż jednokrotna przygoda, ze względu na fakt, iż podczas aktu miłosnego bardzo cenię sobie myślenie o urzekających mnie cechach nie tylko fizycznych partnerki. Urzekł mnie Twój nacisk na przedstawienie pewności siebie zmieszczony w tak zwięzłej wypowiedzi (celowo czy też nieświadomie, chyba nawet wolałbym to drugie ;) ) i chyba w dużej mierze tym staram się usprawiedliwić zaangażowanie z jakiego właśnie zdałem sobie sprawę, kiedy tak gorąco liczę na przerodzenie tej odpowiedzi w owoc jakiegokolwiek pozytywnego skutku. Ale bardzo proszę Cię, jeśli zechcesz odpisać to jedynie jeśli nie jesteś starym spoconym dziadem w takim podkoszulku wiesz.. jak w reklamie. Pierwszy i możliwe, że ostatni raz w życiu na coś takiego się porwałem i staram się zachować wszelkie środki ostrożności, rzecz jasna bez obrazy :) ps. Wiem, że ten sposób pisania czasem jest postrzegany jako zuchwały albo przemądrzały, zapewniam, że zupełnie taki nie jestem, więc liczę, że nie wybierzesz tej ewentualnej wątpliwości jako czynnika decydującego o losach mojego zgłoszenia. W końcu każdy paw w zalotach rozkłada wachlarz na swój własny, unikatowy sposób :D Miłego dnia. :) Odpowiedz Link
akcja44 Re: Szukam kochanka i przyjaciela na dłużej 25.05.18, 23:14 Nie jestem spoconym dziadem:>O Jak przez kilka dni nie widziałam na tym forum sensownych odpowiedzi to przestałam zaglądać. A teraz zajrzałam i przeczytałam:) Odpowiedz Link
wprost19866 Re: Szukam kochanka i przyjaciela na dłużej 05.03.18, 09:14 a ja pomprostu powiem 32 latek chetny na dluzsza znajomosc hahaha mily, sympatyczny, wysportowany...i lubiacy ostrzej;) Odpowiedz Link
virginmaiden Re: Szukam kochanka i przyjaciela na dłużej 17.03.18, 03:24 Mogę prosic o kontakt ? w sensie o odpisanie na tą wiadomośc. Odpowiedz Link
madzia78-ltd Re: Szukam kochanka i przyjaciela na dłużej 19.04.18, 09:26 pani szuka przyjaciela czy kochanka bo jest roznica milego dnia Odpowiedz Link
minetka69 Re: Szukam kochanka i przyjaciela na dłużej 06.05.18, 05:44 Tylko z kad ten kochanek cała Polska? Odpowiedz Link
szept90 Re: Szukam kochanka i przyjaciela na dłużej 14.05.18, 03:49 Dla mnie, może być i cała Polska :) Pozdrawiam. Odpowiedz Link
szept90 Re: Szukam kochanka i przyjaciela na dłużej 14.05.18, 03:50 Może Pani szuka kochanka, który będzie jej przyjacielem? ;> Odpowiedz Link
patryk9425 Re: Szukam kochanka i przyjaciela na dłużej 15.12.18, 19:01 Hej skąd jesteś? Odpowiedz Link
wloskiadam36 Re: Szukam kochanka i przyjaciela na dłużej 27.10.18, 11:22 Cześć twoje ogłoszenie nadal aktualne jeśli tak to proszę o kontakt na wloskiadam36@gazeta.pl Odpowiedz Link
patryk9425 Re: Szukam kochanka i przyjaciela na dłużej 21.11.18, 22:29 Witam. Poznam kobietę z woj. Śląskiego która potrzebuje męskiego towarzystwa, relaksu, dyskrecji, przygody sexu przyjaźni może stałego układu? Jeżeli tak to zapraszam do kontaktu Patryk9425@interia.pl Odpowiedz Link
patryk9425 Re: Szukam kochanka i przyjaciela na dłużej 15.12.18, 18:36 Patryk9425@gazeta.pl Odpowiedz Link
toporek55 Re: Szukam kochanka i przyjaciela na dłużej 13.02.19, 03:04 witaj jezeli masz ochote na 45 latka rozwodnika z Legnicy zapraszam. 535028774 Odpowiedz Link