fajny83 19.12.07, 04:13 Witam serdecznie. Mam 25 lat jestem żonaty i poszukuje kochanki w wieku od 20-35 lat.Mile widziane foto. Odpowiem na każdego maila. Serdecznie zapraszam. Mile widziane województwo pomorskie. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gryzelka26 Re: Ogłoszenie :) 25.01.08, 08:44 wiesz co zadziwiasz mnie, masz żonę i co szukasz przygód, jak możesz byc tak zakłamany.po co się z nią żeniłeś żeby ja ranić...jestes beznadziejny...szkoda mi twojej żony że trafiła na takiegoooo.... Odpowiedz Link
trini31 Re: Ogłoszenie :) 24.10.08, 20:33 Po co te nerwy? Nikt nikomu pistoletu do skroni nie przykłada. Facet stawia sprawę jasno. Czysty układ .Chcesz to w to wchodzisz nie to nie.Ps. Nie rozczulaj się zbytnio nad jego żonką.Może to wredna i oziębla suka. Odpowiedz Link
tala22 Re: Ogłoszenie :) 09.07.08, 16:34 czesc mam mam 20 lat nie wiem czy bedzie Ci to odpowiadało jestem z podkarpacia chetnie wysle Ci zdjecie ale oczekuje tego takze z twojej strony. Pisze dlatego poniezaz takze szukam przygody mam faceta ale nie on ciagle wyjezdza nie chce sie pakowac w nowe zwiazki potrzebuje tylko kochanka i nie tylko dla sexu ale takze aby zemna pobył porozmawiał Odpowiedz Link
doroti1982 Re: Ogłoszenie :) 23.10.08, 09:42 hej:) mogę zapytac dlaczego? szukasz przygód? i co jest nie tak twoim zwiazku ze szukasz kogos innego? pytam z ciekawosci?pozdrawiam Odpowiedz Link