galon28 31.07.08, 13:32 Ja 37 lat miły gość szukam miłej Pani z lubelskiego Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
galon28 Re: Lublin i okolice szukam kochanki 20.08.08, 20:56 I jak naprawde nie ma miłych Pań z lubelskiego ? Odpowiedz Link
galon28 Re: Lublin i okolice szukam kochanki 19.09.08, 18:50 I co naprawdę nie ma chętnych i miłych Pań z lubelskiego Odpowiedz Link
jagoda-is-one Re: Lublin i okolice szukam kochanki 01.06.09, 23:43 galon28 napisał: > Ja 37 lat miły gość szukam miłej Pani z lubelskiego Jestem gotowa i mam ochote na romans mam nadzieje że to poważna oferta że mnie dobrze potraktujesz. Napisz coś o sobie! Odpowiedz Link
facet5 Re: Lublin i okolice szukam kochanki 02.06.09, 15:09 jagoda-is-one napisała: > galon28 napisał: > > > > Jestem gotowa i mam ochote na romans mam nadzieje że to poważna oferta że mnie > dobrze potraktujesz. Napisz coś o sobie! Hej ja mam 32 lata i 175 cm wzrostu, blondyn z krótkimi włosami, normalnej budowy ciala, lubiacy dobre kino, ksiazke i muzyke. Lubie wypady w miasto oraz poza miasto. Pracujący i posiadający auto. Możemy zawsze wyskoczyć gdzieś za miasto. Jestem poważnie zainteresowany zostanieńciem twoim kochankiem. Jestem z lublina. Proszę ciebie o podanie jakiegoś kontaktu byśmy sie mogli porozumieć poza forum. Czekam na odpowieź. Mam nadzieje ze na poważnie szukasz kochanka i poważna skaładasz propozycje. Pozdrawiam i miłego dnia życzę. Odpowiedz Link
slawko30lublin Re: Lublin i okolice szukam kochanki 12.06.09, 02:07 szukam kochanki do dyskretnych spotkań okolice lublina zainteresowane panie proszę pisać na margo10025@wp.pl napewno sie odedzwe mile widziane zdjęcia Odpowiedz Link