julianne73 26.05.09, 19:43 Chyba już dojrzałam,do zrobienia czegoś dla siebie.Nie chcę już więcej opłakiwać jego zdrad,chcę ją sama skosztować.Jestem po 30-ce i potrzebuję poczuć się pożądaną kobietą. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
raf_ael Re: Zdrada męża - podkarpacie 26.05.09, 21:41 Jeśli chcesz mogę ci to zapewnić napisz do mnie a dowiesz się czegoś więcej omnie macpie52@wp.pl Odpowiedz Link
vertical34 Re: Zdrada męża - podkarpacie 28.05.09, 13:26 Napisz do mnie może to ja okażę się tym właściwym , który da Ci to czego szukasz i potrzebujesz . Pozdrawiam mój e-mail kri33@op.pl Odpowiedz Link
scooter1111 Re: Zdrada męża - podkarpacie 29.05.09, 13:09 czesc jestem 30 letnim blond facetem żonatym. niestety moje życie erotyczne z zona nie układ się kocham ja bardzo aczkolwiek ja potrzebuje urozmaiceń w seksie a ona tego nie lubi nie chce, nasze życie erotyczne umarło.doszło nawet kiedys z jej stroy do zdrady mnie nie mogłem sie z tym pogodzic od tej pory stałem sie inny nie ufny i sam szukam ciekawosci jak too jest w zdradzie bedac w stałym zwiazku. ona obcnie wychodzi załozenia jesli chce to sam sie mecz i łas a i tak odwalimy tzn sztuke która polega na rutynie 69 ja na górze i misjonarz i tylko tyle. pozdrawiam jeśli jesteś zainteresowana mną zapraszam odezwij sie Odpowiedz Link
julianne73 Re: Zdrada męża - podkarpacie 30.05.09, 22:11 Ja też nie chcę rozbijać mojego małżeństwa,ale po zdradzie mojego męża czuję się niedowartościowana, i chcę się poczuć kobietą.Aczkolwiek dla mojego męża byłam najlepszą kochanką ,a tamto to tylko litość nad biedną kobietką(moją przyjaciółką,która nie potrafi znaleźć sobie faceta).Napisz coś więcej o sobie,skąd jesteś?(bo ja z Rzeszowa ) Odpowiedz Link
larspatyk wyobraź sobie... 14.06.09, 11:13 ...że ustami muskam Twoją szyje...języczkiem powoli drażnie Twe nagie ramiona, czujesz na sobie mój ciepły oddech...moje dłonie błądzą po Tobie, powoli drażniąć i gładząc...ustami zaczynam pieścić Twe uszko...cicho pomrukując lekko je przygryzam...ocieram sie o Ciebie całym ciałem, czujesz jak rośnie moje pożądanie i podniecenie... Odpowiedz Link