expert123 20.10.05, 09:09 miasta.gazeta.pl/katowice/1,35019,2976038.html Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ballest Re: kasa z Gliwic nazot do UE 20.10.05, 09:21 "Rybniccy urzędnicy poradzili sobie nieco lepiej niż gliwiccy. Wczoraj podpisano aneks do umowy, dzięki któremu PRInż przestał być tzw. liderem kontraktu, a obowiązki te wzięła na siebie czeska firma Ingstav Ostrava. Jednak i tak opóźnienia w Rybniku sięgają ośmiu miesięcy. Nie wiadomo, czy uda się je nadrobić. - O zwrocie unijnej dotacji nawet nie myślę. To byłaby tragedia - przyznaje Koper." No ja Gliwiczanie tylko w pysku mondrzy som, co udowodniajom dali na Forum Gliwice, to Slonzoki z Rybnika im juzas pokozali, ze som lepsi uot nich! Szkoda mi tych Zernikow Odpowiedz Link
sloneczko1 Re: kasa z Gliwic nazot do UE 22.10.05, 10:23 tyle ludzi tam mieszka i nikt nie umie podać jakiegoś rozwiązania? Odpowiedz Link
socer-schlesier Re: kasa z Gliwic nazot do UE 23.10.05, 10:35 Słoneczko, może nam cos podpowiesz. Odpowiedz Link