Dodaj do ulubionych

Publikowanie danych osobowych bez zgody

22.10.05, 17:46
..ich właściciela na forum !!

Dzisiaj na Forum Gliwice socer-schlesier bez mojej zgody opublikował
moje dane osobowe .

Nic nie usprawiedliwia takiego zachowania, nawet krytyka mojej skromnej osoby
jako moderatora tego forum.

Jeżeli wymaga się od innych kultury i poszanowania prywatności ...trzeba
najpierw zacząć od siebie socer !!!

A tak....te wielkie słowa o kindersztubie, kulturze osobistej i etykiecie
pozostaną jedynie pustymi frazesami w Twoich ustach .

Brzydzi mnie takie zachowanie.

O całym zdarzeniu poinformowałam administracje , żeby nie było niejasności.

I nie ma najmniejszego znaczenia skąd te dane wziąłeś ,najzwyczjniej w
swiecie sobie nie życzę ! kapewu ??
Obserwuj wątek
    • gospodyni_glywickego_forum wita Myha--jesteś tu zawsze mile widziana 22.10.05, 18:07
      myha1 napisała:

> ..ich właściciela na forum !!
      >> Dzisiaj na Forum Gliwice socer-schlesier bez mojej zgody opublikował
      > moje dane osobowe .
      >> Nic nie usprawiedliwia takiego zachowania, nawet krytyka mojej skromnej osoby
      > jako moderatora tego forum.
      >> Jeżeli wymaga się od innych kultury i poszanowania prywatności ...trzeba
      > najpierw zacząć od siebie socer !!!
      >> A tak....te wielkie słowa o kindersztubie, kulturze osobistej i etykiecie
      > pozostaną jedynie pustymi frazesami w Twoich ustach .
      >> Brzydzi mnie takie zachowanie.
      >> O całym zdarzeniu poinformowałam administracje , żeby nie było niejasności.
      >
      > I nie ma najmniejszego znaczenia skąd te dane wziąłeś ,najzwyczjniej w
      > swiecie sobie nie życzę ! kapewu ??

nic nie usprawiedliwia publikowania danych osobowych kogokolwiek na
      forum,albo w internecie--------jestem tego samego zadania
      • ballest Re: wita Myha--jesteś tu zawsze mile widziana 22.10.05, 19:33
        Ja tez !
      • myha1 Re: wita Myha--jesteś tu zawsze mile widziana 22.10.05, 20:28
        gospodyni_glywickego_forum napisała:
        >
        > nic nie usprawiedliwia publikowania danych osobowych kogokolwiek na
        > forum,albo w internecie--------jestem tego samego zadania

słoneczko dziękuję za poparcie .
        • sloneczko1 Re: wita Myha--jesteś tu zawsze mile widziana 22.10.05, 20:35
          myha1 napisała:

> gospodyni_glywickego_forum napisała:
          > >
          >
          > > nic nie usprawiedliwia publikowania danych osobowych kogokolwiek na
          > > forum,albo w internecie--------jestem tego samego zadania
          >
          >
          > słoneczko dziękuję za poparcie .
          >
          Myho--nie będę Cię przepraszać w imieniu Socera,bo jak podał Twoje dane
          to Cię zna i powinien wiedzieć teraz co ma zrobić---pozdrawiam
          • myha1 Re: wita Myha--jesteś tu zawsze mile widziana 22.10.05, 20:43
            sloneczko1 napisała:

>
            >
            > Myho--nie będę Cię przepraszać w imieniu Socera,bo jak podał Twoje
            dan
            > e
            > to Cię zna i powinien wiedzieć teraz co ma zrobić---pozdrawiam

ironią jest to , że nie zna mnie...a te dane dostarczył mu inny "przyjaciel"

ale Ty nie musisz mnie przepraszać.

też Cię pozdrawiam
    • szwager_z_laband Re: Publikowanie danych osobowych bez zgody 22.10.05, 19:57
      a czamu prawie nom sam o tym godosz?
      • myha1 Re: Publikowanie danych osobowych bez zgody 22.10.05, 20:26
        wyobraź sobie , że nie tylko Wam.
        Ale myślalam , że was to też dotyczy ,
        jako obronców kultury i etykiety na forum...cóż najwyraźniej podwójna
        moralność sie odezwała .

Czekałeś z tym wpisem na ballesta ?
        • ballest Re: Publikowanie danych osobowych bez zgody 22.10.05, 20:46
          MyHa, wisz co, Twoj uwielbiany Bartoszcze opublikowou na Katowicach moje i
          labanda nazwisko i imie , jest moderatorem a Twoje nazwisko nie zostauo
          opublikowane, Nasze nazwiska som tam do dzis, mimo interwencji nie wyciep je
          bartoszcze, to je roznica kultur , pra!
          • myha1 Re: Publikowanie danych osobowych bez zgody 22.10.05, 20:49
            ballest napisała:

> MyHa, wisz co, Twoj uwielbiany Bartoszcze opublikowou na Katowicach moje i
            > labanda nazwisko i imie , jest moderatorem a Twoje nazwisko nie zostauo
            > opublikowane, Nasze nazwiska som tam do dzis, mimo interwencji nie wyciep je
            > bartoszcze, to je roznica kultur , pra!

nie wstyd Ci ????
            własnie Tobie powinno być wstyd najbardziej !!!!!

To , że ktoś zrobił źle nie tlumaczy , że wolno tak robić !

Lepiej juz byś zrobił jakbyś zamilczał .
            • ballest Re: Publikowanie danych osobowych bez zgody 22.10.05, 21:00
              Nigdy nie napisalem , ze to w porzondku je, ale Wasz OBERMODERATOR uczy innej
              kultury, wiec se nie dziw, ze socer wybranke Bartoszcze troche podpuscil, ale
              nie opublikowal ani nazwiska ani imienia, wiec nie jamruj juz!
              Chyba, ze chcesz zeby koniecznie droga Twego idola poszedl i wszystko
              opublikowal?
              • myha1 Re: Publikowanie danych osobowych bez zgody 22.10.05, 21:04
                ballest napisała:
                > Chyba, ze chcesz zeby koniecznie droga Twego idola poszedl i wszystko
                > opublikowal?
                >

Ty mnie straszysz ..?????
                Chyba Cię pogięło , ballest !

Strzeż mnie Panie od takich "przyjaciół" .
              • sloneczko1 Ballest - ani sie waż to zrobić------przecież 22.10.05, 21:09
                to potępiasz i Ciebie też ktoś kiedyś tak zrobił i masz do dziś żal
                ballest napisała:

> Nigdy nie napisalem , ze to w porzondku je, ale Wasz OBERMODERATOR uczy innej
                > kultury, wiec se nie dziw, ze socer wybranke Bartoszcze troche podpuscil, ale
                > nie opublikowal ani nazwiska ani imienia, wiec nie jamruj juz!
                > Chyba, ze chcesz zeby koniecznie droga Twego idola poszedl i wszystko
                > opublikowal?
                >
                • ballest Re: Ballest - ani sie waż to zrobić------przeci 22.10.05, 21:23
                  Suoneczko, to co jou napisou to robi cauy czas Polska, jak napiesze ktos, ze
                  Polacy zamordowali 1500 jencow wojennych w Falaise, to oni napisza zaraz - a co
                  Hitler robiou? , tu jest ale odwrotnou sytuacja, tu wuasnie socer nie
                  opublikowau danych osobistych bo opublikowou tylko pierwsze dwie litery jej
                  inicjalow, ale ona dali tylko kopie w tym gownie !
            • borasca0107 Re: Publikowanie danych osobowych bez zgody 25.10.05, 04:46
              myha1 napisała:

> ballest napisała:
              >
              > > MyHa, wisz co, Twoj uwielbiany Bartoszcze opublikowou na Katowicach
              > > moje i labanda nazwisko i imie , jest moderatorem a Twoje nazwisko nie
              > > zostauo opublikowane, Nasze nazwiska som tam do dzis, mimo interwencji nie
              > > wyciep je bartoszcze, to je roznica kultur , pra!
              >
              >
              > nie wstyd Ci ????
              > własnie Tobie powinno być wstyd najbardziej !!!!!
              >
              > To , że ktoś zrobił źle nie tlumaczy , że wolno tak robić !
              >
              > Lepiej juz byś zrobił jakbyś zamilczał .

:)))))))))

Myha - dzieki - poprawilas mi humor!!! - juz dawno tak sie nie usmialam:))))))))

Krwawa Myha w akcji :)))) - jaka krwawa? Ten wpis ZAKRAWA tylko na miano
              glupiąteczka:))) - takiego idiotyzmu juz dawno nie czytalam:)))

Niech pomysle - za co ma byc Ballestowi wstyd???
              Za Twoja glupote???!! DOBRY KAWAL:))))))))))))
              Wydaje mi sie, ze sa chyba jakies leki na bulgoczącą nienawiść?:)
              Teraz wlasnie taką zabulgotalaś tutaj - batem Ballesta po plecach tylko
              za to, ze na początku napisal, ze on sie tez zgadza?!! - to znaczy nie popiera
              bezprawnego publikowania danych osobowych na forum...

chyba przegapilas wpis Sloneczka:
              forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=34281&w=30818675&a=30819273
              na wszelki wypadek gdybys jednak nie doczytala do konca:
              "nic nie usprawiedliwia publikowania danych osobowych kogokolwiek na
              forum,albo w internecie--------jestem tego samego zadania"

na co Ballest dopisal sie:
              forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=34281&w=30818675&a=30822089
              gdybys nie doczytala to tutaj jeszcze cytat:
              "Ja tez !"

Wiesz co to oznacza w moim jezyku polskim???
              ze Ballest jest takiego samego zdania jak Sloneczko - czyli posrednio
              przyznaje Tobie racje... A Ty zaczynasz swoje plucie na temat podwojnej
              moralnosci??? Myha - nie pisze, tego zlosliwie, bo za bardzo mnie
              rozbawilas tym razem:) - zanim cokolwiek napiszesz
              na forum to policz przynajmniej do trzech - bo czasami
              bardzo bezmyslne teksty wklejasz na forum - ja mam szczegolna
              alergie na glupote, a potem sie dziwisz, ze sie wtracam do dyskusji:)

a Tobie, Bartoszcze, moge dodac tylko jedno - przyjaciolom to sie wytyka bledy
              po cichu gdzies na uboczu, gdy robia z siebie idiotow publicznie - a nie
              pograza sie z nimi w tym samym blocie:) Nie odkrecaj teraz kota ogonem. Wiem,
              ze w ramach odwrocenia uwagi od piskow Myhy skupiasz uwage na Ballescie, ale
              zlituj sie wreszcie nad soba - zachowaj przynajmniej w jednym jakis umiar:)

Jesli ujawnione zostaly tylko inicjaly Myhy... to ... niech pomysle... niech mi
              ktos wytlumaczy - co to sa dane osobowe??? bo chyba takimi nie mozna napisac,
              ze sa to inicjaly??? Bo pod danymi inicjalami moze kryc sie kilkanascie
              milionow najprzerozniejszych nazwisk - a slowo, DANE OSOBOWE, kojarzy mi sie
              tylko z danymi jednej, konkretnej osoby, wiec minimum pelne imie i nazwisko -
              wiec o co ten caly pisk???? Tym bardziej, nie rozumiem tego wrzasku, skoro wpis
              socera zostal wyciety, i nawet nie ma gdzie zweryfikowac tych krzykow Myhy -
              gdybym ja miala wrzeszczec na forum i to jeszcze nie na swoim tylko sasiednim
              (!!?:), o kazdym, wycietym przeze mnie, obrazliwym trollowym wyzwisku mojej
              osoby, to niezle zaspamowalabym fora:)

Drogi Bartoszcze - co to jest?
              forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=59&w=18998300&a=18999885
              "Skoro się tak ładnie przedstawiłeś:)
              to nie będę więcej wycinał twojego nazwiska z forum."

Coz to - urzadzasz sobie prywatny folwark z publicznego forum?
              Twoim zakichanym obowiazkiem jest wycinanie nazwisk osob prywatnych,
              podobnie jak spamu - do upadlego ... a nie z tym przyglupawym usmieszkiem
              zacierajac rece pisac, ze "skoro... to..." Publikowanie danych osobowych bez
              zgody jest karalne - co z tego, ze Ballest napisal swoje nazwisko.... a gdzie
              napisal, ze zgadza sie na utrzymanie tego nazwiska na tym forum? Natomiast
              mozna sobie przynajmniej przez rok przesledzic Ballesta krzyki na roznych
              forach o tym, ze nie wykasowales tego nazwiska - jak widac, jak byk stoi
              rowniez wpis Ballesta... tak z ciekawosci - kto ponosi odpowiedzialnosc karna
              za to niepublikowanie danych osobowych??? Ten co napisal? Gazeta na lamach
              ktorej takie nazwisko forumowicza sie znajduje, czy moderator, ktory urzadza
              sobie prywatny folwarczek i wycina wedlug wlasnego widzimisie - moze wytnie
              moze nie wytnie - zalezy od humoru... pokaz mi tylko link, w ktorym Ballest
              wyraznie napisal, ze zgadza sie na to aby to jego nazwisko, nawet napisanie
              przez niego moglo zostac na forum - ja czegos takiego nie widze.. wiec Ty
              poszukaj - zanim zaczniesz sie madrzyc. Bo jesli o mnie chodzi to moge uznac,
              ze rownie dobrze ktos 'zlamal' ballestowy password, ewentualnie dorwal sie do
              komputera gdzie on byl juz zalogowany i pod jego nickiem napisal jego nazwisko
              na forum - a Ty sobie z powodu wlasnego widzimisie jeszcze tego nie wyciales...
              Bartoszczeeeeeeeeeeeee... nie rozdrazniaj Ty mnie:))))))
              • myha1 Re: Borasca.. 25.10.05, 07:47
                ....nie ujadaj tak strasznie., bo sie zaplujesz !!

Od kobiety i do tego moderatora jednego z for publicznych , oczekiwałabym
                trochę kultury .

jesteś wulgarna i arogancka ....a temat nie dotyczy Olsztyna , ale tego forum
                jak najbardziej .

Ballesat wie doskonale o czym ja piszę ....a Ty sie nie wkręcaj w tryby, jak
                maszyna chodzi .

A jeżeli Ci jeszcze tego nie powiedział , to może zaczął sie po prostu
                wstydzić , bo od początku tej sprawy powinien mnie właśnie On przeprosić ...

Dziś mnie to spotkało ...jutro każdego innego, nie czuj sie taka bezpieczna ...
                to możesz być też Ty .

To On jest za to odpowiedzialny , to tylko tak żebyś wiedziała i przestała
                jazgotać KOBIETO !!!

I w tym temacie tyle !
                • ballest MyHa histerii ciag dalszy ! 25.10.05, 07:54
                  Za co mam Cie przeprosic, za co, za nieopublikowanie TWOICH DANYCH!
                  Popatrz co zrobil Bartoszcze, on naprawde pozwolil na publikacje naszych imion
                  i nazwisk i dalej moderuje jak by sie nic nie zdazylo.
                  NAWET CIEBIE MODERATORKA ZROBIL!
                  TWOJE INICJALY, ale jaja, to se zwie KATZENJAMMER!
                • frelka1 Re: myha1 25.10.05, 11:50
                  Przestoń myha bamoncić
                  i fantazjyrować"
                  Łeb trza ci utrońcić
                  i do kibla schować.
              • bartoszcze Re: Publikowanie danych osobowych bez zgody 25.10.05, 16:41
                borasca0107 napisała:

> chyba przegapilas wpis Sloneczka:
                > "nic nie usprawiedliwia publikowania danych osobowych kogokolwiek na
                > forum,albo w internecie--------jestem tego samego zadania"
                > na co Ballest dopisal sie:
                > "Ja tez !"
                >
                > Wiesz co to oznacza w moim jezyku polskim???
                > ze Ballest jest takiego samego zdania jak Sloneczko

No proszę. Zapewne jak publikował dane Wilyma, to działał wbrew sobie. A może
                go ktoś zmuszał?

> Jesli ujawnione zostaly tylko inicjaly Myhy...

Szczerze mówiąc, to nie wiem, jakie dane MyHy zostały ujawnione. I zupełnie się
                szczegółami nie zajmowałem. Kula w płot, my dear.

> ktos wytlumaczy - co to sa dane osobowe??? bo chyba takimi nie mozna napisac,
                > ze sa to inicjaly??? Bo pod danymi inicjalami moze kryc sie kilkanascie
                > milionow najprzerozniejszych nazwisk - a slowo, DANE OSOBOWE, kojarzy mi sie
                > tylko z danymi jednej, konkretnej osoby, wiec minimum pelne imie i nazwisko -
                > wiec o co ten caly pisk????

Świetnie, że zwróciłaś na to uwagę. Zapytaj Hanysa, co mój post robi w
                chlewiku:))))

> "Skoro się tak ładnie przedstawiłeś:)
                > to nie będę więcej wycinał twojego nazwiska z forum."
                >
                > Coz to - urzadzasz sobie prywatny folwark z publicznego forum?
                > Twoim zakichanym obowiazkiem jest wycinanie nazwisk osob prywatnych,
                > podobnie jak spamu - do upadlego ... a nie z tym przyglupawym usmieszkiem
                > zacierajac rece pisac, ze "skoro... to..." Publikowanie danych osobowych bez
                > zgody jest karalne - co z tego, ze Ballest napisal swoje nazwisko.... a gdzie
                > napisal, ze zgadza sie na utrzymanie tego nazwiska na tym forum? Natomiast
                > mozna sobie przynajmniej przez rok przesledzic Ballesta krzyki na roznych
                > forach o tym, ze nie wykasowales tego nazwiska - jak widac, jak byk stoi
                > rowniez wpis Ballesta...

Cieszę się, że jeszcze prawnikiem jesteś:))))
                Każdemu wolno się na forum przedstawić, i jeżeli to robi, to sam publikuje
                swoje dane osobowe. A jak coś jest opublikowane, i to legalnie, to trudno
                czynić komuś zarzut, że to powtarza. Ośmieszasz się, kompletnie.
                Aha - dobrze jest być doinformowanym, zanim się coś napisze. Posty, o które
                ballest ma pretensje, pojawiały się na forum _zanim_ się przedstawił
                publicznie. I wyleciały, kiedy udało się ustalić, że dotyczą osoby, która sobie
                nie życzy, aby się na forum znajdowały.
                A tak na marginesie, my dear, Ty taka wyedukowana i uważająca to jesteś po tym,
                jak Cię Jabbur op..dolił za ujawnienie częściowego IP forumowicza?

> poszukaj - zanim zaczniesz sie madrzyc. Bo jesli o mnie chodzi to moge uznac,
                > ze rownie dobrze ktos 'zlamal' ballestowy password, ewentualnie dorwal sie do
                > komputera gdzie on byl juz zalogowany i pod jego nickiem napisal jego
                > nazwisko na forum

ROTFL. Więcej komentarza to nie wymaga:)))))

> Bartoszczeeeeeeeeeeeee... nie rozdrazniaj Ty mnie:))))))

Aż się boję:))))
                • szwager_z_laband Re: Publikowanie danych osobowych bez zgody 25.10.05, 18:54
                  bartoszcze fuj!
                  • bartoszcze Re: Publikowanie danych osobowych bez zgody 25.10.05, 21:23
                    szwager_z_laband napisał:

> bartoszcze fuj!

ale prawda parzy, uch, ale parzy..
                • ballest Re: Publikowanie danych osobowych bez zgody 25.10.05, 21:05
                  Bartoszcze podaj link do Wilyma, gdzie opublikowalem jego dane?
                  • bartoszcze Re: Publikowanie danych osobowych bez zgody 25.10.05, 21:21
                    proszę, balcio się próbuje odgryzać:))
                    no to wytłumacz ten wątek:
                    forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=94&w=17822405&v=2&s=0
                    Nawet nie zaprzeczałeś, że ujawnienie danych Wilyma miało miejsce.
                    Sam post zapewne jest skasowany, ale to ci nie pomoże, cwaniaczku..
                    • rodack2000 Re: Publikowanie danych osobowych bez zgody 25.10.05, 21:29
                      wlasciwie nie chciol jol sie wtroncac, ale jak jol przeczytol przitoczony przez
                      bartoszcze wypowiedzi musiol zech:

cytat (2 ostatniy):
                      ---------------------------------------------------------------------
                      • do ballesta
                      wilym 19.11.04, 21:59 zarchiwizowany

publikujac dane personalne uczestnika forum zlamales regulamin.
                      pomawiajac konkretna osobe i posuwajac sie do oszczerstwa zlamales prawo,
                      podpadasz pod kodeks karny.
                      W tej chwili tylko ode mnie zalezy czy zloze sprawe do sadu czy nie -
                      oskarzenie prywatne ma to do siebie, ze jest cierpliwe i wnikliwie
                      rozpatrywane. Twoj niemiecki domicyl nie jest tu przeszkoda - co najwyzej
                      pozbedziesz sie paru Euro z pensji w ramach pomocy PCK :-)))
                      zdrowka zycze

p.s. przy okazji zakpiles z labanda, bo to od niego wiesz kim jestem. Dal ci
                      moje dane w zaufaniu, ty to zaufanie wykorzystales i zakpiles z labanda! taki
                      z ciebie kumpel

• Re: do ballesta
                      stasiek17 19.11.04, 22:16 zarchiwizowany

Zgłoś to Wylim do admina, pamiętam jak w zeszłym roku ktoś opublikował dane
                      ballesta, to morde wydzierał po wszystkich forach i żądał od admina zabanowania
                      tego kogoś właśnie w oparciu o regulamin, a tu sprawa jest ewidentana.
                      ----------------------------------------------------------------------

czyli momy post wilyma z 19.11.04 a 16 minot pozni staska17, ktery pisze (pod
                      koniec 2004) o zeszlym roku (czyli ponad 12 miesiynci wczesni!!!) o
                      opublikowaniu danych balesta!!!

tu muszam ehrlich pedziec: ballest miol pieronowol cierpliwosc!!!!!!!!!!!!!!
          • expert123 Re: Publikowanie danych osobowych bez zgody 22.10.05, 22:25
            ballest napisał:
            > .. uwielbiany Bartoszcze opublikowou na Katowicach moje i
            > labanda nazwisko i imie , jest moderatorem

a jaburra to nie ruszo?
          • bartoszcze Re: Publikowanie danych osobowych bez zgody 22.10.05, 23:05
            ballest napisała:

> MyHa, wisz co, Twoj uwielbiany Bartoszcze opublikowou na Katowicach moje i
            > labanda nazwisko i imie ,

Ballest,
            wiesz, że kłamiesz.
            Sam to wcześniej przyznałeś.
        • szwager_z_laband Re: Publikowanie danych osobowych bez zgody 22.10.05, 20:58
          a czamu mo nos to dotyczyc, niyrozumia Twoich intyncji(??)

i czamu podwojno moralnosc ???

ps

czi uwazosz ze jo to pochwalom?

a jak niy to mozno mosz jakis inkszy cl w tym ze to sam dowosz - no to powiydz
          jaki???
        • hanys_hans Re: Publikowanie danych osobowych bez zgody 22.10.05, 21:05
          myha1 napisała:

> "wyobraź sobie , że nie tylko Wam."

Podug "netykiety" czysty spam

> Ale myślalam , że was to też dotyczy ,

Nos dotyczy "etyketa"

> jako obronców kultury i etykiety na forum...cóż najwyraźniej podwójna
          > moralność sie odezwała .

Pedziou bych pryndzy ze to sam je take podwoojne "obywatestwo" na terynie
          kerego forum nazbrojyu tam powiniyn lymsy dostac´

> Czekałeś z tym wpisem na ballesta ?

Mys´lisz ze niymoomy sam inkszy roboty! ballest mo tukej tela samo do gotki co
          korzdy inszy czymu by miou kery na jego wpis czekac´?

pyrsk_hanys_hans
          • szwager_z_laband Re: Publikowanie danych osobowych bez zgody 22.10.05, 21:20
            myszko Hanys Ci to za mie wytuplikowou, jo ino dodom ize tam niy kukom na te
            wasze "forum" i prosza wos ino o jedno -
    • broneknotgeld Re: Publikowanie danych osobowych bez zgody 22.10.05, 21:31
      A to ci klops!
      Bestoż wola karmynadle.
      • ballest Re: Publikowanie danych osobowych bez zgody 22.10.05, 21:44
        Pisze a nie wie co pisze, bo uona chce larma a nic wiyncy!
        Nie moze przebolec, ze my jom niezaakceptowali !
        • broneknotgeld Re: Publikowanie danych osobowych bez zgody 22.10.05, 21:46
          Niy no, niy przesadzej.
          Mie sie zdo, co czuje sie jakby zdradzono i tela.
        • ramon6 Re: Publikowanie danych osobowych bez zgody 22.10.05, 21:47
          Hallo Ballest, kaj to je tyn wpis z jyj danymi, bo niyporadza tukej tego nikaj
          znejsc.
          • szwager_z_laband Re: Publikowanie danych osobowych bez zgody 22.10.05, 21:48
            no podobno kajs na "Gorolowicach"
      • szwager_z_laband Re: Publikowanie danych osobowych bez zgody 22.10.05, 21:47
        z tym klopsym to mosz recht - to jest taki zraz mielony!
        • broneknotgeld Re: Publikowanie danych osobowych bez zgody 22.10.05, 22:05
          Toż se idzie klopsym "zrazić"
          Jak do gymby przidzie wrazić.
          • socer-schlesier Re: Publikowanie danych osobowych bez zgody 22.10.05, 23:02
            Ballest jak Twoje nazwisko tam (nie na tym forum) szargali mycha nie protestowała. Ja podalem tylko inicjały i straszine ona jest tym oburzona.
            Czy widzisz ta różnicę?
            • ballest Re: Publikowanie danych osobowych bez zgody 22.10.05, 23:19
              Widze, socer widze, - ale to jest POLSKA RACJA STANU, oni tego nie rozumiom,
              zreszta NIGDY NIE ZROZUMIOM !
              • hanys_hans Re: Publikowanie danych osobowych bez zgody 22.10.05, 23:23
                socer-schlesier napisał:

> Ballest jak Twoje nazwisko tam (nie na tym forum) szargali mycha nie protestowa
                > ła. Ja podalem tylko inicjały i straszine ona jest tym oburzona.
                > Czy widzisz ta różnicę?

Pieroona kandego! Couke czi miesioonce sztudjyrowouech ta pieroonowo "NETYKIETA"
                bo mi sztyjc pisali "Prosimy zapoznac sie z Netykieta. Nie mozesz pisac do....."
                Dziypiyro teroski zech pokopiyu co to je t a jejich NETYKIETA!!!

§§§§§§ NIETYKEJTA TYCH CO SZKRYFLAJOOM WYSOKO PO POLSKU ! §§§§§§

A stykuo ino piyrsze i ostatnie zdanie tyj netykiety richtich spokopic´

pyrsk_hanys_hans
    • builder Re: Publikowanie danych osobowych bez zgody 23.10.05, 00:16
      ja tez` raz opublikowalem dane, no ale jako trzeci takiego krasnala z bajki o
      sierotce marysi,
      • builder Re: Publikowanie danych osobowych bez zgody 23.10.05, 00:16
        ale sondzic` mnie nie chcial=dlaczego?,
        • ballest Re: Publikowanie danych osobowych bez zgody 23.10.05, 08:35
          Builder Tys bou tylko narzedziem Bartoszcze, za to nie umiysz, bo Ciebie i tak
          czegos brakuje !
          Tys opublikowou, ale bartoszcze mog to
          wyciepnonc sle tego nie zrobiou, a to je to swinstwo !
          Jou by go za to richtig SWINIOM abo WIEPRZEM nazwac mog, ale tego nie zrobiam !
          • olandi1 Re: Publikowanie danych osobowych bez zgody 23.10.05, 10:32
            Czytom sam te Wasze zwady na tymat opublikowywania danych osobowych bez zgody
            zainteresowanego na forach i krew mie zalywo..
            Przeca prawo polskie stanowi wyraźnie, że to jest karalne i niy rozumia o co to
            larmo. Jeżelijedyn z drugim, kierego dane osobowe łostały opublikowane bez jego
            zgody, mo prawo zrobić doniysienie do odpowiednich organów prawa z pominiyńciym
            administratora forum i sprawa bydzie załatwiono, a tak przy okazji pewnym
            niyodpowiedzialnym osobom zrobi sie wele rz..... A przy okazji dostanie sie tyż
            adminom tych for. I to bydzie nauczkom dlo nich na przyszlość.
            • ballest Re: Publikowanie danych osobowych bez zgody 23.10.05, 12:48
              Olandi, ale to robiou moderator z Katowic - Bartoszcze, czy ty naprawde
              myslisz, ze jou z kuli jakiegos pioneczka bydam se marasiou, niy! to mi tego
              warte nie bouo!

Laband my klikali, ale zodyn nie reagowou, pytanie, czymu nie reagowou1
              • olandi1 Re: Publikowanie danych osobowych bez zgody 23.10.05, 15:11
                ballest napisała:

> Olandi, ale to robiou moderator z Katowic - Bartoszcze, czy ty naprawde
                > myslisz, ze jou z kuli jakiegos pioneczka bydam se marasiou, niy! to mi tego
                > warte nie bouo!
                >

Sam niy chodzi o maraszynie sie ino o utarcie nosa takiymu baranowi i pokozanie
                mu, że łon niy stanowi prawa na forum, ale prawo stoi ponad nim.
                A że publikowanie danych osobowych jest karalne, to powiniym jedyn z drugim
                łodczuć na własnyj skórze.
                Jo bych - jakby mie to spotkało - na pewno poinformowoł odpowiednie organa.
                styknoł by mail do nich.
                • szwager_z_laband Re: Publikowanie danych osobowych bez zgody 23.10.05, 15:23
                  potwierdzom, jo to roz ino zguosiou do "Warszawy" i dostouech to co mi bouo
                  poczebne. A robiynie z tego urzytku to juz je kozdymu dane wele jego woli.
                  • broneknotgeld Re: Publikowanie danych osobowych bez zgody 23.10.05, 15:28
                    Yno dejcie pozor.
                    Z prawym na tych forach rożniście bywo
                    Możno to ze ździybko inkszy beczki
                    forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=261&w=28179266
                    dyć tyż wykroczynie przeciw polskymu prawu za wiedzom i zgodom administracyji.
                    • szwager_z_laband Re: Publikowanie danych osobowych bez zgody 23.10.05, 15:35
                      Bronek a pamiyntosz co to boua za afera na Mysuowicach, dyc tyn borok musiou
                      aze do sondu ponsc - to juz boua sprawa choby polityczno i niy ino ...
                      • broneknotgeld Re: Publikowanie danych osobowych bez zgody 23.10.05, 17:15
                        Pamiyntom, pamiyntom.
                        Tyż mioł tak karlus szwong do ślonski rymowanki.
                        Zdo sie co skiż tego wszyskego jakosik mu przeszło - szkoda.
                      • bartoszcze Re: Publikowanie danych osobowych bez zgody 23.10.05, 18:54
                        I w sądzie go uznali za winnego..
                        • szwager_z_laband Re: Publikowanie danych osobowych bez zgody 23.10.05, 19:12
                          a ty sie radujesz niy?

Ach Bartoszcze Bartoszcze ...

Tyn chop pedziou mozno ino prowda, a jak kozdy wiyn za prowda tysz idzie
                          beknonc, ale tego to juz ciebie tuplikowac niy mom zamiaru.
                          • bartoszcze Re: Publikowanie danych osobowych bez zgody 23.10.05, 19:17
                            A niby czemu uważasz, że się raduję???
                            Akurat znam sprawę od ludzi, którzy Zimnemu pomagali..
                            • szwager_z_laband Re: Publikowanie danych osobowych bez zgody 23.10.05, 19:18
                              a som es mu tysz pomogou, abo ino znosz tych co pomagali jak twoje kamraty mu
                              zaszkodziyli = kto go wydou, mogesz sam to tysz podkreslic aby?
                              • bartoszcze Re: Publikowanie danych osobowych bez zgody 23.10.05, 19:28
                                Szwager,
                                1. jak przyszedłem na forum, to sprawa karna już się toczyła,
                                2. kogo w tym względzie uważasz za "tych którzy mu zaszkodzili" - redakcję,
                                któa ustąpiła przed prokuratorem?
                                3. pomagalem na tyle, na ile było to możliwe, w sprawie, która poznałem po
                                wniesieniu apelacji..
                                To tak dla Twojej wiadomości.
                                • szwager_z_laband Re: Publikowanie danych osobowych bez zgody 23.10.05, 19:33
                                  Niydocynisz mie :)))

• bartoszcze Re: Publikowanie danych osobowych bez zgody 23.10.05, 20:21
                                    Możliwe:)
                                    I wzajemnie:)
                                    • szwager_z_laband Re: Publikowanie danych osobowych bez zgody 23.10.05, 20:24
                                      he,he!
              • bartoszcze Re: Publikowanie danych osobowych bez zgody 23.10.05, 15:57
                ballest napisała:

> Olandi, ale to robiou moderator z Katowic - Bartoszcze

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=34281&w=30818675&a=30831101
                • ballest Re: Publikowanie danych osobowych bez zgody 24.10.05, 08:05
                  MyHa, jeszcze raz, Twoje dane nie zistaly opublikowane, tylko inicjaly, moje
                  nzwisko i imie regularnie publikowali Twoji ziomklowie na forum Gliwice, ale
                  nigdy nie czytalem, zes Ty protestowala, albo sie myle i pokazesz mi ten link.

Bartoszcze klamco, dlaczego na Katowicach nie wycialas watku BUILDERA!
                  • bartoszcze Re: Publikowanie danych osobowych bez zgody 24.10.05, 10:29
                    ballest napisała:

> Bartoszcze klamco, dlaczego na Katowicach nie wycialas watku BUILDERA!

Już nieraz odpowiadałem, kłamczuszku - ponieważ nie znałem twojego nazwiska, a
                    nikt nie kwapił sie powiedzieć mi, że należy do forumowicza. Z tobą na czele.
                    Link do dyskusji w tej sprawie już jest tu na forum. Dopiero kiedy ktoś podał
                    mi tywoje nazwisko, tro zainterweniowałem.
                    A najśmieszniejsze jest to, że przedtem wycinałem dane adresowe o osobie
                    nazwiskiem Ballestrem, bo byłem przekonany że to ty:)))) ale i tak się
                    kwalifikowały do wycinki, bo podawano czyjś adres domowy.
                    A tak na marginesie - już nie próbujesz kłamać, że to ja twoje dane ujawniałem?
                    • ballest Re: Publikowanie danych osobowych bez zgody 24.10.05, 10:42
                      Zrobiles to przez kwiaty, ja wiem co pisze.
                      Builder opublikookowal a Ty zostawiles na Forum!
                      Bylo tak dlugo a pozniej samo zniklo.
                      Teraz watku buildera z moim nazwiskiem niema!
                      • bartoszcze Re: Publikowanie danych osobowych bez zgody 24.10.05, 10:49
                        Gratulacje. Własnie się przyznałeś do pomówienia.
                        Potwierdziłeś, że nie opublikowałem twoich danych.
                        A wątku buildera oczywiście, że nie ma, bo został wycięty, kiedy zgłoszono
                        ujawnienie danych osobowych.
                        • dede99 Re: Publikowanie danych osobowych bez zgody 24.10.05, 11:21
                          >bartoszcze napisał:
                          A wątku buildera oczywiście, że nie ma, bo został wycięty, kiedy zgłoszono
                          > ujawnienie danych osobowych

Nie osmieszaj sie.
                          Cale Forum tygodniami nasmiewalo sie z polsko brzmiacego nazwiska
                          ballesta,brelowal w tym braid a ty jako moderator nie interweniowales.
                          • bartoszcze Re: Publikowanie danych osobowych bez zgody 24.10.05, 11:43
                            dede99 napisał:

> >bartoszcze napisał:
                            > A wątku buildera oczywiście, że nie ma, bo został wycięty, kiedy zgłoszono
                            > > ujawnienie danych osobowych
                            >
                            > Nie osmieszaj sie.
                            > Cale Forum tygodniami nasmiewalo sie z polsko brzmiacego nazwiska
                            > ballesta,brelowal w tym braid a ty jako moderator nie interweniowales.

Dede, boroku:
                            - po pierwsze, które forum? Gliwice? tam nie byłem i nie jestem moderatorem..
                            - po drugie, ballest sam podał w pewnej chwili swoje nazwisko na forum. Linka?
                            • szwager_z_laband Re: Publikowanie danych osobowych bez zgody 24.10.05, 13:09
                              Bartoszcze cygonie mauy, niy fulej sam gupot, jo jeszcze sklerozy niymom :))
                              • bartoszcze Re: Publikowanie danych osobowych bez zgody 24.10.05, 13:24
                                W którym punkcie nie mam racji?:)
                                • szwager_z_laband Re: Publikowanie danych osobowych bez zgody 24.10.05, 22:25
                                  niy byda ci punktow przitaczou ino cie wypunktuja = wykryncosz sie od
                                  odpowiedzialnosci i tela - co z Ciebie za moderator?, te pytanie bydziesz
                                  suyszou jak guos sumiynia zawsze kaj mi natrefisz!
                                  • bartoszcze Re: Publikowanie danych osobowych bez zgody 25.10.05, 00:30
                                    Szwager, nie wmówisz mi dziecka w brzuch:)
                                    Nie jestem i nie byłem moderatorem na Gliwicach, więc to nie moja
                                    odpowiedzialność (aczkolwie doprowadziłem parę razy do usunięcia stamtąd danych
                                    osobowych). A o Katowicach dość się napisałem w innym miejscu. To chyba Ciebie
                                    to sumienie męczy, że wczas nie powiedziałeś, o co chodzi:)
                                    • szwager_z_laband Re: Publikowanie danych osobowych bez zgody 25.10.05, 00:35
                                      tys je dwulicowiec i jeszcze roz ci powtarzom - twoje morale som pod psym!

zrobiouo ci szpas juzas podawac dane(link na dane) od jednago z nos wczoraj na
                                      forum gliwickim???

wstydz sie, fuj!!!!!!!1
                                      • bartoszcze Re: Publikowanie danych osobowych bez zgody 25.10.05, 00:42
                                        A co, ta osoba wstydzi się teraz tego, że sama swoje dane podała publicznie?
                                        Bo jakoś kłamać o tym, jak to inni niby źle postępują, się nie wstydzi..
                                        • szwager_z_laband ....... 25.10.05, 00:45
                                          fuj!!!!!!!
                                          • bartoszcze Re: ....... 25.10.05, 16:46
                                            Cieszę się, że brzydzisz się kłamstwem i pomówieniami.
                                            Mam nadzieję, że inni pójdą za Twoim przykładem.
                                            • szwager_z_laband Re: ....... 25.10.05, 18:55
                                              BARTOSZCZE FUJ!!
                                              • bartoszcze Re: ....... 25.10.05, 21:15
                                                Czyli kłamstwem się nie brzydzisz.
                                                Symptomatyczne.
                                    • borasca0107 Re: Publikowanie danych osobowych bez zgody 25.10.05, 03:54
                                      bartoszcze napisał:

> Szwager, nie wmówisz mi dziecka w brzuch:)

hmmm... a dlaczego Tobie sie wydaje, ze uda Ci sie wmowic takowe innym?
                                      Chyba pora przebic w koncu ten pusty balonik wypelniony Twoim napecznialym ego:)
                                      Bartoszcze - Ty sobie nie wyobrazasz nawet jak ja Ciebie bardzo lubie:)
                                      ...ale tylko gdy milczysz i jestes z dala od klawiatury:)

> Nie jestem i nie byłem moderatorem na Gliwicach,

:))))

No wlasnie i tu mi sie przypomnialo powiedzenie,
                                      nie pamietam dokladnie, ale to bylo mniej wiecej - maz jest
                                      glowa rodziny, a szyja, ktora ta glowa kreci jest zona...
                                      a Ty takie niewiniontko, wiecznie usmiechniete i bezczelnie nieustannie
                                      pomawiane - normalnie jeszcze troche, a zaczne Ci wspolczuc tej
                                      niesprawiedliwosci forumowej:)

...jeszcze mi nie wytlumaczyles dokladnie kim ty wlasciwie jestes na Gliwicach?
                                      Ciagle sie zastanawiam dlaczego to Ty mnie zasypywales listami
                                      w czasie wyborow i dlaczego wlasnie Ciebie Jabbur wysluchal w trakcie
                                      podejmowania decyzji - wiec skoncz ta spiewke o tym jaki to Ty jestes
                                      absolutnie nie zwiazany z tymi bezpanskimi Gliwicami;)

> więc to nie moja odpowiedzialność

:))))))

eehh.. wprawiasz mnie w doskonaly nastroj:)))

To co zle, to Oni, to co dobre to TY???

Wyobraz sobie - wydaje mi sie, ze bardzo czesto
                                      o tym zapominasz:) - ze jesli bedac strusiem schowasz
                                      leb w piasek, to Twoj caly kuper i tak wystaje
                                      i jest doskonale widoczny dla ogolu:))))

> (aczkolwie doprowadziłem parę razy do usunięcia stamtąd danych osobowych).

gratuluje:)))

...przede wszystkim tego, ze doprowadziles do usuniecia z Gliwic tych,
                                      ktorym teraz nieproszony tak namietnie udzielasz tutaj swoich mundrosci:)

> A o Katowicach dość się napisałem w innym miejscu. To chyba Ciebie
                                      > to sumienie męczy, że wczas nie powiedziałeś, o co chodzi:)

a Ciebie co meczy, ze sie tak ciagle tutaj snujesz?:)
                                      • bartoszcze Re: Publikowanie danych osobowych bez zgody 25.10.05, 16:29
                                        borasca0107 napisała:

> ...jeszcze mi nie wytlumaczyles dokladnie kim ty wlasciwie jestes na
                                        Gliwicach?

Podobnie jak swego czasu Ty - zwyklym użytkownikiem, a przy okazji moderatorem
                                        innego Forum.

> Ciagle sie zastanawiam dlaczego to Ty mnie zasypywales listami
                                        > w czasie wyborow i dlaczego wlasnie Ciebie Jabbur wysluchal w trakcie
                                        > podejmowania decyzji

A dlaczego Ty chciałaś zostac moderatorem na Gliwicach?
                                        Gdyby Jabbur mnie wysłuchał, to może byłabyś tam moderatorem:)
                                        >
                                        > > więc to nie moja odpowiedzialność
                                        >
                                        > To co zle, to Oni, to co dobre to TY???
                                        >
                                        Pewnie. Za Forum Polonia też bierzesz odpowieedzialność?

> ...przede wszystkim tego, ze doprowadziles do usuniecia z Gliwic tych,
                                        > ktorym teraz nieproszony tak namietnie udzielasz tutaj swoich mundrosci:)

Zaczynam się martwić o Twoje zdrowie.

> > A o Katowicach dość się napisałem w innym miejscu. To chyba Ciebie
                                        > > to sumienie męczy, że wczas nie powiedziałeś, o co chodzi:)
                                        >
                                        > a Ciebie co meczy, ze sie tak ciagle tutaj snujesz?:)
                                        >
                                        Tak ogólnie, to zaglądam dla przyjemności, i czasme ją znajduję. Ale w tym
                                        wątku ograniczam się do konsekwentnego prostowania kłamstw na mój temat.
                                        • szwager_z_laband Re: Publikowanie danych osobowych bez zgody 25.10.05, 18:56
                                          MOSZ SZCZYNSCIE IZE NIYCHCA cI SAM UBLIZAC
                        • ballest Re: Publikowanie danych osobowych bez zgody 24.10.05, 11:22
                          Wlasnie na tym watku Buildera napisales, dlaczego nie wytniesz go, a teraz go
                          wyciales, prawda, Ty wiesz dlaczego, bo sie sam skompromitowales.
    • olab1 A prpos 23.10.05, 10:28
      Myha ma przywilej kasowania wątków i z niego skorzystała. Dobrze. Niektórzy
      zapędziają się za daleko. Jakoś nie potrafię sobie przypomnieć żeby ktoś
      interweniował w imieniu Ballesta na forum Gliwice, kiedy to kolesie wycierali
      sobie gęby jego nazwiskiem, podawali go po kilka razy i kilku wątkach. Chyba
      nikt specjalnie nie trzepal palcem w czerwony koszyczek. A szkoda.
      • szwager_z_laband Re: A prpos 23.10.05, 12:01
        to sie ale mylisz!
        • hanys_hans Publikowanie danych osobowych bez zgody 24.10.05, 18:46
          ..ich właściciela na forum !! §§§

bartoszcze napisał:

> hanys_hans napisał:
          >
          > > Te bartoszcze dej se ino pozoor bo zaroski wyloondujesz we chlywiku za
          > > Publikowanie danych osobowych bez zgody... ! § !
          > >
          > :-)
          > Nie podaję danych osobowych. Kogo rozpoznajesz po tym inicjale?:)
          >

W chlywiku sie bydziesz tumaczyu ! § !

To my sam skwuli ciebie Ballesta do chlywika zawarli!
          A okazauo sie ze uoon miou dobre intyncje!
          Post Ballesta bydzie zaroski psziwroocoony nazot!
          Ballesta pszeproszoomy za niyporozumiynie!

A ciebie za "Publikowanie danych osobowych bez zgody ich właściciela na forum!"
          zawiyroomy do chlywika!

pyrsk_hanys_hans
          • bartoszcze Re: Publikowanie danych osobowych bez zgody 25.10.05, 00:24
            Na początek mógłbyś sprawdzić, co to są dane osobowe:)
            Ale to szczegół, niech Ci będzie.
            Więc proszę tak:
            "bartoszcze 18.12.04, 20:39 zarchiwizowany
            na forum widzę obecnie wątki o tytułach:
            "Facio nazywa się Xxxxxx Yy[...]"
            "Facio nazywa się Zzzzzz V[...]"
            Który z tych wątków ma wylecieć, i czy piszesz to w imieniu konkretnego
            forumowicza, za jego zgodą (nie musisz podawać nicka)?
            Mów wprost, bo ja NIE ZNAM waszych personaliów"
            forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=59&w=18658224&a=18704236
            To żeby nikomu sie nie zapomniało, jak to było z tym niewycinaniem - kiedy
            Szwager się domagał, żeby wyciąć nie wiadomo co i nie wiadomo dlaczego, ale
            natychmiast.
            Inicjały zmieniono celem uniknięcia możliwości rozpoznania kogokolwiek.
            A tak na marginesie, to popracujcie nad wyszukiwarką, bo w Olsztynie taki wątek
            nadal egzystuje (a na Katowicach od dawien dawna nie).
            • szwager_z_laband Re: Publikowanie danych osobowych bez zgody 25.10.05, 00:27
              Bartoszcze niy widzisz ize sam jak by szuo gwizdac to by _cie wszyske
              wygwizdali?!

niyma ci ganba???
            • sloneczko1 Re: Publikowanie danych osobowych bez zgody 26.10.05, 21:07
              bartoszcze napisał:

Na początek mógłbyś sprawdzić, co to są dane osobowe:) Ale to szczegół, niech
              Ci będzie.
              Więc proszę tak:
              "bartoszcze 18.12.04, 20:39 zarchiwizowany
              na forum widzę obecnie wątki o tytułach:
              "Facio nazywa się Xxxxxx Yy[...]"
              "Facio nazywa się Zzzzzz V[...]"
              > Który z tych wątków ma wylecieć, i czy piszesz to w imieniu konkretnego
              > forumowicza, za jego zgodą (nie musisz podawać nicka)?
              > Mów wprost, bo ja NIE ZNAM waszych personaliów"
              > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=59&w=18658224&a=18704236
              > To żeby nikomu sie nie zapomniało, jak to było z tym niewycinaniem - kiedy
              > ................
              > Inicjały zmieniono celem uniknięcia możliwości rozpoznania kogokolwiek.
              > A tak na marginesie, to popracujcie nad wyszukiwarką, bo w Olsztynie taki wątek
              >
              > nadal egzystuje (a na Katowicach od dawien dawna nie).

bardzo pięknie Bartoszcze--podając ten link podałeś dane osobowe
              naszych kolegów----znając to o czym tu piszą mogę bez problemu dojść do
              nich--jesteś bez wyobraźni-----
    • ballest Re: Publikowanie danych osobowych bez zgody 24.10.05, 11:47
      Dzieki, kompromituj sie dalej!!
      • bartoszcze Re: Publikowanie danych osobowych bez zgody 24.10.05, 11:55
        Tak, balciu, teraz już żadnych argumentów nie masz..
        Już żadnego kłamstwa teraz nie wymyślisz.
    • hanys_hans Re: Publikowanie danych osobowych bez zgody 24.10.05, 12:34
      bartoszcze napisał:

> Nawet kłamanie idzie ci balciu coraz słabiej:
      >
      > "bartoszcze 18.12.04, 20:39 zarchiwizowany
      > na forum widzę obecnie wątki o tytułach:
      > "Facio nazywa się I............................

Te bartoszcze dej se ino pozoor bo zaroski wyloondujesz we chlywiku za
      Publikowanie danych osobowych bez zgody... ! § !

pyrsk_hanys_hans
      • bartoszcze Re: Publikowanie danych osobowych bez zgody 24.10.05, 13:07
        hanys_hans napisał:

> Te bartoszcze dej se ino pozoor bo zaroski wyloondujesz we chlywiku za
        > Publikowanie danych osobowych bez zgody... ! § !
        >
        :-)
        Nie podaję danych osobowych. Kogo rozpoznajesz po tym inicjale?:)
        • expert123 Re: Publikowanie danych osobowych bez zgody 24.10.05, 13:09
          ta.. piekna robota ober-moderatorze bartoszcze.. nie wiedzialem ze mozesz
          ingerowac w tresci prywatnych watkow..

• szwager_z_laband Re: Publikowanie danych osobowych bez zgody 24.10.05, 13:11
            :)))
          • bartoszcze Re: Publikowanie danych osobowych bez zgody 24.10.05, 13:22
            expert123 napisał:

> ta.. piekna robota ober-moderatorze bartoszcze.. nie wiedzialem ze mozesz
            > ingerowac w tresci prywatnych watkow

Nie mogę. Skąd taki wniosek?
            • expert123 Re: Publikowanie danych osobowych bez zgody 24.10.05, 13:47
              nastepnym razem zrobie screen-shot i wysle do abuse
              • bartoszcze Re: Publikowanie danych osobowych bez zgody 24.10.05, 13:58
                Nie zapomnij wysłać też do mnie, bo zawsze jestem ciekaw czegoś nowego sie
                dowiedzieć:)
                Dla Twojej wiadomości: edycja raz wysłanych postów jest na Forum technicznie
                niemożliwa.
      • szwager_z_laband Re: Publikowanie danych osobowych bez zgody 24.10.05, 13:11
        Hanys on (Bartoszcze)tam juz mo plac zarezerwowany chyba
        • ballest Bartoszcze Klamca!!! 25.10.05, 06:01
          Dzieki Borasco, wlasnie o ten wpis mio chodzilo:

"Re: Ballyst mom pomys,
          Autor: bartoszcze
          Data: 30.12.04, 20:20 + dodaj do ulubionych wątków

zarchiwizowany

--------------------------------------------------------------------------------
          Skoro się tak ładnie przedstawiłeś:)
          to nie będę więcej wycinał twojego nazwiska z forum.
          • ballest Re: Bartoszcze Klamca!!! 25.10.05, 06:36
            MyHa, prosze, przestan z ta krwwa, bo to sie odnosi do Twoji czerwony Tinty!
            Ty powycinej wpisy, kaj mie szkalujom na Gliwicach i posondzajom o nazizm!
    • olandi1 Re: Publikowanie danych osobowych bez zgody 25.10.05, 14:33
      Co sie bydymy wadzić. To stoi na dole strony głównyj tego fora:

"Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść
      wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające
      wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą
      ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną."

A napisane jest to małymi literami coby sie żodyn niy doczytoł :))
      • hanys_hans Re: Publikowanie danych osobowych bez zgody 25.10.05, 21:23
        bartoszcze napisał:

[borasca0107 napisała:DANE OSOBOWE, kojarzy mi sie tylko z danymi jednej,
        konkretnej osoby, wiec minimum pelne imie i nazwisko]

> Świetnie, że zwróciłaś na to uwagę. Zapytaj Hanysa, co mój post robi w
        > chlewiku:))))

Sam na forum je mocka forumowiczoow kere mocka jusz w zyciu zrobjyli i po tych
        danych kere zes´ dou idzie ich prynko zlokalizowac´ bestoosz twoje miejsce je
        teroski w chlywiku ! § ! Tam se mogesz pomlaskac´ wiela wlejzie ! § !

pyrsk_hanys_hans
        • rita100 Re: Publikowanie danych osobowych bez zgody 25.10.05, 22:09
          Czy podanie inicjałów to jest podanie danych osobowych - NIE, więc w czym tu
          rzecz ?
          Widać , ze są osoby, które fermentują ze złości bez prawnej przyczyny !
          • hanys_hans Re: Publikowanie danych osobowych bez zgody 25.10.05, 23:10
            rita100 napisała:

> Czy podanie inicjałów to jest podanie danych osobowych - NIE, więc w czym tu
            > rzecz ?
            > Widać , ze są osoby, które fermentują ze złości bez prawnej przyczyny !

Od Mychy to byuy ino inicjauy! Bartoszcze juzajs´podou od jednego peune imie i
            pjyrszo litera nazwiska a uod drugego peune imie i dwie piyrsze litery! Jak mo
            kery blank krootke nazwisko to mo na noc, zaroski je rozszyfrowany.

pyrsk_hanys_hans
            • myha1 Re: Publikowanie danych osobowych bez zgody 26.10.05, 07:39
              hanys_hans napisał:

> rita100 napisała:
              >
              > > Czy podanie inicjałów to jest podanie danych osobowych - NIE, więc w czym
              > tu
              > > rzecz ?
              > > Widać , ze są osoby, które fermentują ze złości bez prawnej przyczyny !
              >
              > Od Mychy to byuy ino inicjauy! Bartoszcze juzajs´podou od jednego peune imie i
              > pjyrszo litera nazwiska a uod drugego peune imie i dwie piyrsze litery! Jak mo
              > kery blank krootke nazwisko to mo na noc, zaroski je rozszyfrowany.
              >
              > pyrsk_hanys_hans

Dla Twojej wiadomości Hanys i Twojej Rita oraz jeszcze kilku "oburzonych", to
              nie były tylko inicjały.....

jeżeli masz pełną nazwę firmy , stanowisko które tam zajmujesz i inicjały....to
              wystarczy niewiele inteligencji żeby się dowiedzieć pełnych danych...
              (szczególnie , że takie st. jest tylko jedno :)
              rozjaśniło ?

zresztą nie mam ochoty i nie widzę powodu abym to ja się miała tłumaczyć .
              Mam odpowiedź od jabbura i mam czas aby ewentualnie podjąć kroki prawne, jak to
              pisał Wilym ...5 lat? :))

A Wy jak nie znacie prawdy to nie wypowiadajcie się tak autorytatywnie w tej
              sprawie >
              • ballest Re: Publikowanie danych osobowych bez zgody 26.10.05, 07:44
                Najgorszym jest fakt, ze na lamach GAZETY WYBORCZY Wilym gloryfikowou MORDY na
                irackich wiezniach, za to powinna i GAZETA Wyborcza beknonc a ADMIN sowieso!
                BO MORDOW nie wolno gloryfikowac!
                To swiadczy tylko o kulturze Wilyma, ktory RAS reprezentuje, wstydz sie
                GORZELIK!
                • bartoszcze Re: Publikowanie danych osobowych bez zgody 26.10.05, 12:03
                  balciu, mało ci tego, że zdemaskowano wszystkie twoje dotychczasowe kłamstwa,
                  to jeszcze chcesz, żeby ci poprzypominać stare pomówienia?
                  ale to akurat zostawię wilymowi, bo mnie szkoda tak czasu, jak i forumowiczów..
              • sloneczko1 Re: Publikowanie danych osobowych bez zgody 26.10.05, 21:11
                myha1 napisała: jeżeli masz pełną nazwę firmy , stanowisko które tam zajmujesz
                i inicjały....to
                >
                > wystarczy niewiele inteligencji żeby się dowiedzieć pełnych danych...
                > (szczególnie , że takie st. jest tylko jedno :)
                > rozjaśniło ?
                myha ma w tym wypadku całkowitą rację---------ja bym napewno do
                niej trafiła;)
    • ballest Re: Publikowanie danych osobowych bez zgody 26.10.05, 07:48
      Dzieki Bartoszcze , zes znowu temat Wilyma i gloryfikowania mordow na wzietych
      do niewoli irackich partyzantow podjal, bo sprawa nie powinna byc zamknieta, a
      Gazeta powinna podjac odpowiednie kroki, zeby takieggo osobnika ukarac, teraz
      Bartoszcze i Jabbur powinni sie tego podjac, jesli nie wiedza kim Wilym jest,
      nich sie zwroca do mnie!
      • rita100 Re: Publikowanie danych osobowych bez zgody 26.10.05, 10:00
        Prosze bardzo Myha - z prawnego punktu widzenie przestepstwa nie było i nie
        zaczynaj grozić więzieniem, nie przystoi to tak kulturalnej panience.
        Moje pytanie brzmi - czy swoje dane podałaś podejrzanemu o przestępstwo pod
        przymusem czy z dobrej woli ? Jesli z dobrej woli to powinnaś się z tym
        liczyć , że dane moga być przedtwarzane dalej.
        Jak mówi mój ulubiony myśliciel, wine najpierw poszukaj u siebie.
        Rozgłaszanie tej sprawy i bębnienie świadczy tylko jak bardzo patrzysz swojego
        dobra i robisz wokół siebie zawieruchę nikomu nie potrzebną, bo nikogo to nie
        obchodzi.
        • bartoszcze Re: Publikowanie danych osobowych bez zgody 26.10.05, 11:58
          rita100 napisała:

> Prosze bardzo Myha - z prawnego punktu widzenie przestepstwa nie było i nie
          > zaczynaj grozić więzieniem, nie przystoi to tak kulturalnej panience.
          > Moje pytanie brzmi - czy swoje dane podałaś podejrzanemu o przestępstwo pod
          > przymusem czy z dobrej woli ? Jesli z dobrej woli to powinnaś się z tym
          > liczyć , że dane moga być przedtwarzane dalej.

Przetwarzane dalej nie znaczy podane do publicznej wiadomości. To różnica.
          • myha1 Re: Publikowanie danych osobowych bez zgody 26.10.05, 12:05
            bartoszcze napisał:
            > Przetwarzane dalej nie znaczy podane do publicznej wiadomości. To różnica.

bartoszcze mnie się już nawet nie chce nic wyjaśniać dalej , bo widzę mur .

A tak na uboczu to nieźle Wam licznik nabiłam ...szkoda , że moim kosztem :)
            >
            • bartoszcze Re: Publikowanie danych osobowych bez zgody 26.10.05, 12:23
              myha1 napisała:

> bartoszcze mnie się już nawet nie chce nic wyjaśniać dalej , bo widzę mur .
              >
              ale z drugiej strony to całkiem zabawne, jak jedna osoba mnie piętnuje za
              rzekome ujawnienie danych osobowych, a druga prowadzi _przeciwko_mnie_
              argumentację, że taka sytuacja nie stanowi ujawnienia danych:)))
              • ghetto_man Re: Publikowanie danych osobowych bez zgody 26.10.05, 12:32
                bartoszcze napisał:
                > ale z drugiej strony to całkiem zabawne, jak jedna osoba mnie piętnuje za
                > rzekome ujawnienie danych osobowych, a druga prowadzi _przeciwko_mnie_
                > argumentację, że taka sytuacja nie stanowi ujawnienia danych:)))
                >

To jeszcze nic , naprawdę zabawne jest , że oni wszyscy w/g siebie mają rację i
                zgadzają się z sobą !!!

Tak czytam i czytam i ze zdziwienia wyjść nie mogę jak można " być jednocześnie
                twórcą i tworzywem " .
                • szwager_z_laband Re: Publikowanie danych osobowych bez zgody 26.10.05, 12:39
                  no to wom sam jo przipomna jak moje dane bouy podowane na waszych forach, i
                  zaznaczom ize mom dane personalne dwoch osob - uzyc zech z tego uzytku narazie
                  niy zrobiou, ale kto wiy ...

a zawdziynczajom to te persony przedewszyskim postawie takego "Hausmajstra" jak
                  Bartoszcze :)!
                • ballest Re: Publikowanie danych osobowych bez zgody 26.10.05, 12:44
                  Bartoszcze nie moze zaprzeczyc, ze zostawil watek Buildera ktory ujawnia moje
                  imie i nazwisko, a najlepsze jest to ze nawet pisze, ze ten wpis nie usunie i
                  go zostawi!
                  Do tego slepy jest, ze ten drugi wpis na ktory sie powolywal byl pod innym
                  nazwiskiem napisany jak ujawnienia Buildera, ale komus czego w glowie brakuje,
                  to kojarzyc nie potrafi, nie piszac juz o czytaniu.
                  Oczywiscie przeciw GLORYFIKACJI amerykanskich mordow przez WILYMA, tez nikt nie
                  podjal z GW, Pytam dlaczego nie?
                  • bartoszcze Re: Publikowanie danych osobowych bez zgody 26.10.05, 12:56
                    Oj, balciu, balciu, coś ci z patentu nie płacą, bo na bryle cie nie stać..
                    Bo nawet nie umiesz przeczytać, co napisałem - że nie będę usuwał wpisów z
                    twoim nazwiskiem, skoro już je sam podałeś. A wątek buildera był wczesniejszy,
                    co jasno wynika z innego zalinkowanego tu już wielokrotnie wątku. I został
                    usunięty.
                    • szwager_z_laband Re: Publikowanie danych osobowych bez zgody 26.10.05, 13:01
                      usowac niy usowosz, a dowac to dowosz co?

fuj, bartoszcze fuj!!!
                      • bartoszcze Re: Publikowanie danych osobowych bez zgody 26.10.05, 13:05
                        coś Ci dzwoni, Szwager, ale już nie wiesz kaj:))
                        • szwager_z_laband Re: Publikowanie danych osobowych bez zgody 26.10.05, 13:06
                          a co, moznos nyidowno niy dowou na Gliwicach linku na miano od Ballesta - to je
                          ta twoja moralnosc moderatora?

fuj!
                          • bartoszcze Re: Publikowanie danych osobowych bez zgody 26.10.05, 13:12
                            znaczy, jak ballest podawał swoje nazwisko, to był niemoralny?
                            ojojojoj Szwager, brzuch mnie ze śmiechu boli
                            • szwager_z_laband Re: Publikowanie danych osobowych bez zgody 26.10.05, 13:17
                              ktos ci to juz wytuplikowou na forum Gliwic, ale Ty sie wolisz smioc ze samego
                              siebie ...
                              • bartoszcze Re: Publikowanie danych osobowych bez zgody 26.10.05, 13:19
                                ?
                                zaczyna Ci się mylić wszystko tak, jak balciowi..
                                • szwager_z_laband Re: Publikowanie danych osobowych bez zgody 26.10.05, 13:23
                                  ja, wszyskim sie wszysko myli, a ty godosz prowda :))
                                  • bartoszcze Re: Publikowanie danych osobowych bez zgody 26.10.05, 13:30
                                    ja swoją prawdę podpieram linkami:)
                                    • szwager_z_laband Re: Publikowanie danych osobowych bez zgody 26.10.05, 23:25
                                      ja, zgodzo sie i nawet nazwiskami, niy?

fuj!
                    • ballest Re: Publikowanie danych osobowych bez zgody 26.10.05, 13:08

Oj, balciu, balciu, coś ci z patentu nie płacą, bo na bryle cie nie stać..
                      twoim nazwiskiem, skoro już je sam podałeś.
                      NO WLASNIE DO TEGO PIJE, JA NIE NAPISALEM MOJEGO NAZWISKA;, widac, ze to
                      wlasnie Ciebie na okulary nie stac, przyjrzyj sie dokladnie slepoto!
                      Zarowno Imie jak i nazwisko odbiega od prawdziwej pisowni i dlatego nie
                      wykasowales watka Buildera, MODERASTORZE KLAMCO!

A wątek buildera był wczesniejszy,

WLASNIE BYL WCZESNIEJSZY ale z Prawdziwym nazwiskiem nie z tym co ja PODALEM ,
                      FARYZEUSZU! PFUJ!, a nie krec juz bo sie nie da wykrecic, ze ujawniasz Dane
                      FORUMOWICZOW!
                • ballest Re: Publikowanie danych osobowych bez zgody 26.10.05, 12:46
                  Bartoszcze nie moze zaprzeczyc, ze zostawil watek Buildera ktory ujawnia moje
                  imie i nazwisko, a najlepsze jest to ze nawet pisze, ze ten wpis nie usunie i
                  go zostawi!
                  Do tego slepy jest, ze ten drugi wpis na ktory sie powolywal byl pod innym
                  nazwiskiem napisany jak ujawnienia Buildera, ale jak komus czegos w glowie
                  brakuje, to kojarzyc nie potrafi, nie piszac juz o czytaniu.
                  Oczywiscie przeciw GLORYFIKACJI amerykanskich mordow przez WILYMA, tez nikt nic
                  podjal z GW, Pytam dlaczego nie?
              • somepoint210 Re: Publikowanie danych osobowych bez zgody 26.10.05, 12:38
                Przy okazji rozmowy z moim prawnikiem, poruszylem temat ujawniania danych
                osobowych na internecie. Stwierdzil jasno, ze jesli przy inicjalach pojawila
                sie nazwa zakladu pracy, sad moze uznac to jako publikacje pelnych danych
                osobowych. Jak to wyglada w Polsce, Bartek?
                • szwager_z_laband Re: Publikowanie danych osobowych bez zgody 26.10.05, 12:41
                  tysz mie to ciekawi ze wzglyndu na prwno osoba ze zza wielkyj wody :)))
                • bartoszcze Re: Publikowanie danych osobowych bez zgody 26.10.05, 13:06
                  Dane osobowe to dane pozwalajace na identyfikację konkretnej osoby. Jeżeli
                  zatem pisze się "Eugeniusz, dyrektor w Zakładach X", to praktycznie są to dane
                  osobowe - chyba że w Zakładach X jest więcej niż jeden dyrektor Eugeniusz:)
                  • szwager_z_laband Re: Publikowanie danych osobowych bez zgody 26.10.05, 13:10
                    no to mosz przewalone za podowanie danych od forumowiczow, abo?

• ballest Re: Publikowanie danych osobowych bez zgody 26.10.05, 13:14
                      LABAND widziales juz czlowieka o gorszym CHARAKTERZE jak bartoszcze, JEDNEGO,
                      pokaz mi jednego, byc moze Hitler by sie wczesniej do winy przyznal, nisz ten
                      Klamczuch!
                  • ballest Re: Publikowanie danych osobowych bez zgody 26.10.05, 13:11
                    A co jest jesli sie ujawnia IMIE i NAZWISKO tak jak to TY ZROBILES???

Moje i Labanda ujawniles z Imieniem i Nazwiskiem, KLAMCO!

Nie mow mi ze zapytasz WILYMA???
                    • bartoszcze Re: Publikowanie danych osobowych bez zgody 26.10.05, 13:15
                      > Moje i Labanda ujawniles z Imieniem i Nazwiskiem, KLAMCO!

Taaak. Już Ci piana oczy zalewa, bo nie wiesz, co piszesz.
                      Nie ujawniałem ani nazwiska twojego, ani Labanda.
                      Bo jak miałem ujawnić coś, czego nie znałem?
                      Echchch.. naprawdę zaczyna mi być szkoda czasu na demaskowanie twojego
                      zakłamania, do śmierci się chyba nie nauczysz prawdy mówić..
                      • szwager_z_laband Re: Publikowanie danych osobowych bez zgody 26.10.05, 13:18
                        w tym tydniu doues link na miano Ballesta np na forum Gliwice!

fuj!!!
                        • bartoszcze Re: Publikowanie danych osobowych bez zgody 26.10.05, 13:20
                          zgadza się
                          na ujawnione przez samego ballesta, czyli autoryzowane
                          a Twoje gdzie "ujawniłem"?
                        • ballest Re: Publikowanie danych osobowych bez zgody 26.10.05, 13:21
                          Ustosunkuju sie do tego:

"Oj, balciu, balciu, coś ci z patentu nie płacą, bo na bryle cie nie stać..
                          twoim nazwiskiem, skoro już je sam podałeś."
                          ----
                          NO WLASNIE DO TEGO PIJE, JA NIE NAPISALEM MOJEGO NAZWISKA;, widac, ze to
                          wlasnie Ciebie na okulary nie stac, przyjrzyj sie dokladnie slepoto!
                          Zarowno Imie jak i nazwisko odbiega od prawdziwej pisowni i dlatego nie
                          wykasowales watka Buildera, MODERASTORZE KLAMCO!

DLACZEGO, napisz nam?
                          • szwager_z_laband Re: Publikowanie danych osobowych bez zgody 26.10.05, 13:24
                            on fleciou jak flauma - ajnfach darymny futer .
                            • ballest Re: Publikowanie danych osobowych bez zgody 26.10.05, 13:30
                              JAK TAKI CZLOWIEK MODERATOREM BYC MOZE, JAK, czy TYN Jabbur nie czytou, co
                              Bartoszcze zbroji.
                              On publikuje, bo jak on tam moderatorem jest a ktos w tytule wystawi moje
                              nazwisko a on tego nie wykasuje, to to on opublikowou, abo niy?
                              Buildera zodyn z forumowiczow za Voll nie biere, moze tylko som bartoszcze!
                              se posluzyli Builderem, bo uon bou tylko narzedziym w ich rekach.
                              WSZYSTKO MAFIA, tak jak wybory na moderatora w Gliwicach!
                              • bartoszcze Re: Publikowanie danych osobowych bez zgody 26.10.05, 13:35
                                ballest napisała:

> jak on tam moderatorem jest a ktos w tytule wystawi moje
                                > nazwisko a on tego nie wykasuje, to to on opublikowou, abo niy?

O! wreszcie ślad procesu myślowego, nie zgub go!
                          • bartoszcze Re: Publikowanie danych osobowych bez zgody 26.10.05, 13:30
                            Niesamowicie odbiega, zwłaszcza imię:))
                            A poza tym jak zwykle nie umiesz przeczytac kilku cyferek, z których wynika,.
                            że wątek buildera był ___wcześniejszy___ niż twoje rewelacje o nazwisku, w
                            związku z czym nie mogłem się na niego powoływać. I zniknął, zanim się sam
                            przedstawiłeś. Tak, łgarzu, właśnie tak.
                            • ballest Re: Publikowanie danych osobowych bez zgody 26.10.05, 13:38
                              Niesamowicie odbiega, zwłaszcza imię:))
                              ----
                              Ach, zalozyles okulary i widzisz, ze nawet Imie odbiega;)

---
                              A poza tym jak zwykle nie umiesz przeczytac kilku cyferek, z których wynika,.
                              że wątek buildera był ___wcześniejszy___ niż twoje rewelacje o nazwisku, w
                              związku z czym nie mogłem się na niego powoływać. I zniknął, zanim się sam
                              przedstawiłeś. Tak, łgarzu, właśnie tak.

TU lezy PIES POGRZEBANY, WLASNIE JAK WIDZISZ, ZE KTOS PUBLIKUJE CZYJES NAZWISKO
                              W TYTULE WATKU, to zaraz CIAC!
                              Szczegolnie jesli ta osoba jest Builder, bo nie ma tematu, na ktorym on sie
                              ZNA. a nie klam, ze nie wiedziales, zamkni oczy, zamkni uszy, takich
                              MODERASTOROW potbrzebuje GW!

OJ Bartoszcze, NIE POGRAZAJ SIE, NIKT TOBIE NIE UWIERZY, twoj argument, ze nie
                              wyciales bo sam opublikowalem pyrsknou jak mydlanou banka, tylko na KLAMCE i
                              Faryzeusza wyszedles, ale to wiedza wszyscy, Borasca tez to zauwazyla!
                              • bartoszcze Re: Publikowanie danych osobowych bez zgody 26.10.05, 13:44
                                ballest napisała:

> A poza tym jak zwykle nie umiesz przeczytac kilku cyferek, z których wynika,.
                                > że wątek buildera był ___wcześniejszy___ niż twoje rewelacje o nazwisku, w
                                > związku z czym nie mogłem się na niego powoływać. I zniknął, zanim się sam
                                > przedstawiłeś. Tak, łgarzu, właśnie tak.
                                >
                                > TU lezy PIES POGRZEBANY, WLASNIE JAK WIDZISZ, ZE KTOS PUBLIKUJE CZYJES
                                NAZWISKO
                                > W TYTULE WATKU, to zaraz CIAC!

balcio psi grabarz się znalazł:))
                                na Katowicach jest w tej chwili wątek "Zna ktoś Kasię Pietrzak?"
                                może ktoś mi od razu podpowie, czy to jakaś forumowiczka:)))) bo jak tak to
                                będe musiał wyciąć!

> a nie klam, ze nie wiedziales,

O!! i znowu widzimy istotę sprawy: balciowi się ___coś___wydaje___, i na tej
                                podstawie pluje, że licznik się kręci jak wiatraczek:)))

> OJ Bartoszcze, NIE POGRAZAJ SIE, NIKT TOBIE NIE UWIERZY, twoj argument, ze
                                nie
                                > wyciales bo sam opublikowalem pyrsknou jak mydlanou banka,

Hahahahahahahaha
                                oczywiście balcio znowu myli posty - za mało razy:))) napisałem, że nie
                                wycinałem wątku buildera, bo nie znałem nazwiska, którego dotyczył; a jak
                                poznałem to wyciąłem
                                balciu, balciu, pogubiłeś się na amen, wytrzyj ślepka...
                                • ballest Re: Publikowanie danych osobowych bez zgody 26.10.05, 14:13
                                  Tu Ci laband gerichtem grozi, a Tys dali tego nie wyciepnou!

"• Re: 3 pytania do bartoszcze
                                  laband 17.12.04, 22:40 zarchiwizowany

Bartoszcze jak natychmiast niy zlikwidujesz wszyskich wpisow kaj som imiona i
                                  nazwiska znanych ci osob podane to widzymy sie przed gerichtym"

POWIYDZ mi Barto po co se tak kryncisz jak ZMIJA!
                                  A moze zes niom jest?
                                  • bartoszcze Re: Publikowanie danych osobowych bez zgody 26.10.05, 14:32
                                    ballest napisała:

> Tu Ci laband gerichtem grozi, a Tys dali tego nie wyciepnou!
                                    >
                                    > "• Re: 3 pytania do bartoszcze
                                    > laband 17.12.04, 22:40 zarchiwizowany
                                    >
                                    >
                                    > Bartoszcze jak natychmiast niy zlikwidujesz wszyskich wpisow kaj som imiona i
                                    > nazwiska znanych ci osob podane to widzymy sie przed gerichtym"
                                    >

Od samej groźby sie nagle nie dowiedziałem, o jakie nazwiska chodzi. Ciekawe,
                                    czy jak ci pogrożę sądem, to nagle będziesz wiedział, jak brzmi moje
                                    nazwisko:))))
                                    • ballest Re: Publikowanie danych osobowych bez zgody 26.10.05, 16:05
                                      Bartoszcze byly tylko dwa publikowane, nic wiecej, a wiec latwo bylo sprawdzic
                                      o kogo chodzi.

Nie rob z siebie cymbala, JAK SIE JUZ CYMBALEM POSLUZYLES DO PUBLIKACJI
                                      NASZYCH NAZWISK.
                                      Widze, ze zmieniles taktyke obrony i juz nie zaczynsz glosic, ze ja je sam
                                      oglosilem i dlatego nie wyciales, tylko zaczynasz gluchego, slepego i durnego
                                      udawac, tego Tobie NIKT nie uwierzy, taki durny to znowu nie jestes, to
                                      zrobiles z premedytacja nic wiecej!
                                      Somme tak, Bartoszcze zlamal nie raz i nie dwa prawo, racje masz!
                                      Tylko w Polsce zrobisz sie glupim tak jak teraz wlasnie glupka Barto grac
                                      zaczyna i przidziesz FREI!
                                      • bartoszcze Re: Publikowanie danych osobowych bez zgody 26.10.05, 21:12
                                        Nie, balciu:)))
                                        nic nie poradze, że ty się wśród trzech faktów gubisz:)))
                                        a w tej chwili jeszcze udajesz, że nie przyznałeś w międzyczasie, że tobie się
                                        po prostu ___wydawało___, że ja na pewno znam twoje nazwisko, i labanda
                                        (megalomania czy co?)
                                        ja niczego nie zmieniam, bo opublikowanych faktów się nie zmienia, a że ty
                                        próbujesz coś niezdarnie zmontować raz od lewej, raz od prawej, i z każdej
                                        strony się odbijasz jak pies od jeża - to już tylko twój problem:)))
                                        a co do tego ile nazwisk było publikowanych - nic to w mojej ocenie nie
                                        zmienia; natomiast niezmiernie interesujące jest, dlaczego na ___wyraźne___
                                        moje pytanie (może go jeszcze nie doczytałeś???), ani razu nie padło: tak, te
                                        dwa nazwiska są nazwiskami forumowiczów, czy też: tak, te dwa wątki zawierają
                                        nazwiska forumowiczów
                                        wtedy nie byłoby się do czego przyczepić, pra?
                                        • szwager_z_laband Re: Publikowanie danych osobowych bez zgody 26.10.05, 23:29
                                          bartoszcze niy kpij se, bo to faktycznie niy je smyszne, tys je naprowdy na
                                          baker z moralnosciom - keby bouo wszysko tak jak sam godosz to na zicher bys
                                          pora dni tymu niy dou juzas linka na miano od Ballesta na forum Gliwice

fuj bartoszcze fuj!!!