Dodaj do ulubionych

Zaopatrzona w kawę i ciacho...

24.03.04, 12:37
...próbuję przetrwać ten szarobury dzień.Wczoraj było tak ładnie, zdążyłam
się rozbestwić wiosną i co? Zbliża się ochłodzenie-mam nadzieję,że sanki nie
będą już potrzebne;)Pozdrawiam forumowiczów walczących z sennością,
zniechęceniem,bolącą łepetyną i innymi plagami egipskimi,które mi się dają
dziś we znaki:)
Obserwuj wątek
    • samowolny Re: Zaopatrzona w kawę i ciacho... 24.03.04, 12:59
      witaj ariesko:)
      u mnie zaoknem też szaro-buro ale grunt by śniegu już nie bylo
      a po południu trzeba sie będzie ze znajomymi do pubu wybrać coby nie gnuśnieć
      przed telewizornią:)) bo pogoda jest barowa
      • arieska Re: Zaopatrzona w kawę i ciacho... 24.03.04, 13:12
        samowolny napisał:

> witaj ariesko:)
        > u mnie zaoknem też szaro-buro ale grunt by śniegu już nie bylo
        > a po południu trzeba sie będzie ze znajomymi do pubu wybrać coby nie
        gnuśnieć
        >
        > przed telewizornią:)) bo pogoda jest barowa
        Witam ćmę barową:)Dzisiaj taki dzień,że bez wyskokowych trunków chodzę
        szlaczkiem,jakbym węża goniła;) Do tego wzrok mętny i kompletne
        rozkojarzenie.Fajnie muszę wyglądać:)))
    • hetacus Re: Zaopatrzona w kawę i ciacho... 24.03.04, 13:03
      Druga kawa się należy w taki dzień, to pewne.
      Ech pracować trzeba, ciężkie czasy... .
      Pozdrawiam Ariesko
      • arieska Re: Zaopatrzona w kawę i ciacho... 24.03.04, 13:13
        hetacus napisał:

> Druga kawa się należy w taki dzień, to pewne.
        > Ech pracować trzeba, ciężkie czasy... .
        > Pozdrawiam Ariesko
        Jeśli chodzi o pracę to sie dziś zbuntowałam-wkładam wiele wysiłku w sprawianie
        wrażenia zapracowanej;)
    • harriet_makepeace Re: Zaopatrzona w kawę i ciacho... 24.03.04, 13:12
      witaj ariesko. :))) proponuje szarlotke na goraco do kawki i na kiepska
      pogode :)
      • arieska Re: Zaopatrzona w kawę i ciacho... 24.03.04, 13:15
        harriet_makepeace napisała:

> witaj ariesko. :))) proponuje szarlotke na goraco do kawki i na kiepska
        > pogode :)
        Jeśli ta szarlotka jest z kropką bitej smietany to mniam,połaszczę się:) A
        potem sadło będę zrzucać biegając wkoło biurka;)cos w tej robocie trzeba robić.
        • janq43 Re: Zaopatrzona w kawę i ciacho... 25.03.04, 05:48
          Sernik jest najlepszy:))
          • quickly Was wszystkich kiedys dosiegnia kara boska... 25.03.04, 07:54
            ...za wypisywanie takich rzeczy.

Wstalem dzisiaj, tak jak zawsze, o 5:30 rano.
            Cale moje cialo poczulo jakas dziwna zmiane...
            Owialo mnie poranne rzezkie, chlodne prawie mrozne powietrze.
            Wszedlem do kuchni - patrze na termometr. Patrze i oczom nie wierze!

Tylko +24C!!! Boze, jak cudownie!
            Naprawde zyc sie chce! Wlaczam telewizor, zeby sie upewnic. Moze sie myle?

Mylilem sie. Jestem juz po pracy. U mnie dokladnie za dziesiec piata. Na
            termometrze na biurku +31C. Zaraz wyjde na zewnatrz. Wilgotnosc powietrza i ta
            temperatura... Juz jestem mokry.

A was wszystkim to bym normalnie wyzwiozl do Australii, zebyscie sie chociaz
            raz pomeczyli sie tak, jak ja biedny.
            • m_alina Re: Was wszystkich kiedys dosiegnia kara boska... 25.03.04, 08:36
              hej, Quickly, my czekamy na ciepełko +25 stopni i pocieszamy się ciachem z kawą
              zajmując sobie miło czas:) Za co kara, Quickly zlituj się, zabierz nas lepiej
              do swoich ciepłych krajów:))
              Też wstałam o 5.30 i owiało mnie rzeźkie powietrze, ale nie było to miłe, byle
              do lata:)
            • samowolny Re: Was wszystkich kiedys dosiegnia kara boska... 25.03.04, 09:17
              31 stopni na blacie to sie do ciała kleją całe gacie:))))
              Myśle ze jadąc w te ciepłe kraje wiedziałeś co sie tam zastaje...
              Dlatego nie narzekaj z nadmiaru temperatury i wilgotnosci bo przynajmniej
              wygrzejesz sobie tam kości:))))
              • harriet_makepeace Re: Was wszystkich kiedys dosiegnia kara boska... 25.03.04, 09:27
                wilgotnosci bo przynajmniej
                > wygrzejesz sobie tam kości:))))

stare ;)
                • arieska Re: Was wszystkich kiedys dosiegnia kara boska... 25.03.04, 09:38
                  harriet_makepeace napisała:

> wilgotnosci bo przynajmniej
                  > > wygrzejesz sobie tam kości:))))
                  > stare ;)
                  A moje biedne stare kosci trzaskaja od paskudnej pogody.Starosc nie radosc;)
              • arieska Re: Was wszystkich kiedys dosiegnia kara boska... 25.03.04, 09:41
                samowolny napisał:

> 31 stopni na blacie to sie do ciała kleją całe gacie:))))
                > Myśle ze jadąc w te ciepłe kraje wiedziałeś co sie tam zastaje...
                > Dlatego nie narzekaj z nadmiaru temperatury i wilgotnosci bo przynajmniej
                > wygrzejesz sobie tam kości:))))
                Za to niedlugo u nas bedzie lato,a u Quickly'ego wszystko stanie na
                glowie,czyli bedzie zima:) Tyle,ze taka zime to u nas chcialabym miec.
            • arieska Re: Was wszystkich kiedys dosiegnia kara boska... 25.03.04, 09:37
              quickly napisał:

> ...za wypisywanie takich rzeczy.
              >
              > Wstalem dzisiaj, tak jak zawsze, o 5:30 rano.
              > Cale moje cialo poczulo jakas dziwna zmiane...
              > Owialo mnie poranne rzezkie, chlodne prawie mrozne powietrze.
              > Wszedlem do kuchni - patrze na termometr. Patrze i oczom nie wierze!
              >
              > Tylko +24C!!! Boze, jak cudownie!
              > Naprawde zyc sie chce! Wlaczam telewizor, zeby sie upewnic. Moze sie myle?
              >
              > Mylilem sie. Jestem juz po pracy. U mnie dokladnie za dziesiec piata. Na
              > termometrze na biurku +31C. Zaraz wyjde na zewnatrz. Wilgotnosc powietrza i
              ta
              >
              > temperatura... Juz jestem mokry.
              >
              > A was wszystkim to bym normalnie wyzwiozl do Australii, zebyscie sie chociaz
              > raz pomeczyli sie tak, jak ja biedny.
              >
              Hehe,zapraszamy do ojczyzny-pomeczysz sie z pekajaca glowa, depresyjnym
              nastrojem i innym badziewiem;)A swoja droga na biurko polecam wiatraczek-jak
              rozwieje papierzyska to tym lepiej:)
            • troll16 Re: Was wszystkich kiedys dosiegnia kara boska... 25.03.04, 10:14
              a ja tak bym chciała do Australii, ale widoków zadnych na to nie ma... :((
              • m_alina Re: Was wszystkich kiedys dosiegnia kara boska... 25.03.04, 10:28
                janq ma rację, sernik najlepszy mniam:) Trolinko, bierzemy po kawałeczku i
                biegiem na lotnisko, załapiemy się jeszcze na lot do Australii:)
                • troll16 Re: Was wszystkich kiedys dosiegnia kara boska... 25.03.04, 10:46
                  witaj Malinko :)
                  jasne, ze najpierw serniczek a pózniej lot :) to co, na poczatek Sydney? :))

siedze dzis w domku i pracuje :(( chyba sie przeziebiłam troche- boli mnie
                  gardziołko i katarek sie zaczyna :(( a jak Ty sie miewasz? wmoim trollinkowym
                  lasku bardzo dzis pochmurnie...
                  • m_alina Re: Was wszystkich kiedys dosiegnia kara boska... 25.03.04, 11:00
                    Ech, wiosna zimna i Trolinka przeziębiła się:( życzę zdrówka całe mrowie.
                    W moim lasku pochmurno, deszczowo i chyba czas na kawę, bo zaczynam mieć koła w
                    oczach.
                    W Australii wygrzejemy się:)
                    • troll16 Re: Was wszystkich kiedys dosiegnia kara boska... 25.03.04, 11:11
                      no własnie ja parze Malinko, a cudowna Meg ciasto nam przywiozła... tylko
                      ciekawe czy cała reszta towarzystwa pracuje... bo jesli tak... to całe ciasto
                      dla nas :))
                      • m_alina Re: Was wszystkich kiedys dosiegnia kara boska... 25.03.04, 11:13
                        wpadłam na to ciacho do Meg, może mi się coś skapnie:)
                        Swoją drogą muszę kiedyś pomyśleć o czymś pysznym dla Was bo jak do tej pory
                        żeruję na gotowym:)
                        • troll16 Re: Was wszystkich kiedys dosiegnia kara boska... 25.03.04, 11:15
                          no ja tez chyba powinnam... moze jakies wegetarianskie danie ??? co Ty na to
                          Malinko?
                          • m_alina Re: Was wszystkich kiedys dosiegnia kara boska... 25.03.04, 11:18
                            może być wegetariańskie, ale nie mam też nic przeciwko polskiej tradycyjnej
                            kuchni:)) Może być mnóstwo kalorii, nie robi mi to różnicy, troszkę poćwiczę,
                            pojeżdże na rowerku i spokój:)
                            Co polecasz z wegetariańskich?
                            • troll16 Re: Was wszystkich kiedys dosiegnia kara boska... 25.03.04, 11:19
                              no ja jestem wegetarianka :) najpierw wiosenna sałatke z sojowym serkiem typu
                              feta, a pózniej pyszne tiramisu... :))) i jak?
                              • m_alina Re: Was wszystkich kiedys dosiegnia kara boska... 25.03.04, 11:21
                                no, no... brzmi dobrze:) szczególnie to drugie danie:)
                                • troll16 Re: Was wszystkich kiedys dosiegnia kara boska... 25.03.04, 11:23
                                  No, no Malinko :)) sałatka tez baardzo zdrowa :) a czego dobrego sie napijemy??
                            • troll16 Re: Was wszystkich kiedys dosiegnia kara boska... 25.03.04, 11:22
                              ja dzis na rowerek to nie mam siły :((( zmogło mnie to przeziebienie...
                              • m_alina Re: Was wszystkich kiedys dosiegnia kara boska... 25.03.04, 11:24
                                wygrzewaj się dobrą herbatką, pij soczek z cytryny, będzie dobrze za kilka dni:)
                                Co do wegetarianizmu.... pozostanę przy tradycji. W moim wieku (nie podam w
                                jakim, gdzieś mi posiało metrykę) trudno zmienić przyzwyczajenia:)
                                • troll16 Re: Was wszystkich kiedys dosiegnia kara boska... 25.03.04, 11:27
                                  no ja tez wieku nie podaje, ale, ale... jestem jeszcze młoda Trollinka :)) ja
                                  juz od roku mieska nie jem i szczerze mówiac łatwo było sie przyzwyczaic moze
                                  dlatego, ze było to latem i duzo owoców juz było... a herbatke juz od rana
                                  pije :))
                              • m_alina Re: Was wszystkich kiedys dosiegnia kara boska... 25.03.04, 11:26
                                cos gorącego, bo przziębiona jesteś, gorąca czekolada?
                                • troll16 Re: Was wszystkich kiedys dosiegnia kara boska... 25.03.04, 11:28
                                  hmmm... goraca czekolada? kusisz mnie Malinko, kusisz :))
                                  • m_alina Re: Was wszystkich kiedys dosiegnia kara boska... 25.03.04, 11:30
                                    och, Trolinko, nie zastanawiaj się, stygnie....

dziękuję, za pyszny wirtualny poczęstunek, musze zmykać do pracki:(
                                    • troll16 Re: Was wszystkich kiedys dosiegnia kara boska... 25.03.04, 11:32
                                      :)) miłej pracki :)) mi sie dzis prackowac nie chce :)) dzieki wielkie za
                                      czekolade :)
              • arieska Re: Was wszystkich kiedys dosiegnia kara boska... 25.03.04, 10:41
                troll16 napisała:

> a ja tak bym chciała do Australii, ale widoków zadnych na to nie ma... :((
                Palcem po mapie to juz nie to samo,niestety.Marzy mi sie zobaczenie oslawionej
                skaly Aborygenow-Ayers Rock,ale mialabym wyrzuty sumienia,bo jest juz mocno
                przydeptana przez turystow;)
                • troll16 Re: Was wszystkich kiedys dosiegnia kara boska... 25.03.04, 10:47
                  Witaj Ariesko :)

My sie chyba jeszcze nie znamy... :))

Ale pewnie, palcem po mapie to o wiele, wiele za mało...
                  • arieska Re: Was wszystkich kiedys dosiegnia kara boska... 25.03.04, 10:54
                    troll16 napisała:

> Witaj Ariesko :)
                    >
                    > My sie chyba jeszcze nie znamy... :))
                    Juz sie znamy:) Ladnych pare tygodni temu dosc intensywnie udzielalam sie na
                    FR,ale nie kojarze Twojego nicka,moze Cie jeszcze wtedy nie bylo.Ostatnio tak
                    mnie praca zawalila,ze prawie nie zagladalam.Teraz naprawiam zaleglosci i
                    wracam na lono FR:)))
                    • troll16 Re: Was wszystkich kiedys dosiegnia kara boska... 25.03.04, 10:58
                      ok:) a wiec miło mi Cie poznac :) ja tu tak od konca stycznia zabawiam wiec
                      jeszcze nie za długo :)
                      • meg25 Re: Was wszystkich kiedys dosiegnia kara boska... 25.03.04, 11:02
                        Cześć dziewczyny!:)))
                        A może któraś reflektuje na moje kruche ciasto z brzoskwiniami i galaretką?:)))
                        • troll16 Re: Was wszystkich kiedys dosiegnia kara boska... 25.03.04, 11:10
                          watpisz, ze któras nie zareflektuje?? ja juz kawke parzę Meg :))
                        • m_alina Re: Was wszystkich kiedys dosiegnia kara boska... 25.03.04, 11:10
                          Witaj Meg:))
                          Kiedy słyszę, że kusisz ciasteczkiem natychmiast jestem:)
                        • arieska Wszystkie drogi prowadzą do ciacha;))) 25.03.04, 11:23
                          meg25 napisała:

> Cześć dziewczyny!:)))
                          > A może któraś reflektuje na moje kruche ciasto z brzoskwiniami i
                          galaretką?:)))
                          No baa,dwa razy mnie pytac nie trzeba-łasuch to moje drugie imię:)Witaj Meg:)
                          • troll16 Re: Wszystkie drogi prowadzą do ciacha;))) 25.03.04, 11:25
                            to nie tylko Twoje drugie imie Ariesko :)) ja tez lubie łasuchowac :))
                            • arieska Re: Wszystkie drogi prowadzą do ciacha;))) 25.03.04, 11:28
                              troll16 napisała:

> to nie tylko Twoje drugie imie Ariesko :)) ja tez lubie łasuchowac :))

Od razu razniej:)"Słodkie" grzeszki sa tak przyjemne,ze nie zamierzam sobie ich
                              odmawiac.
                              • troll16 Re: Wszystkie drogi prowadzą do ciacha;))) 25.03.04, 11:30
                                no jaasne, jeszcze Malinka i Meg nam pomoga i całego ciasta juz nie bedzie :)))
                                • arieska Re: Wszystkie drogi prowadzą do ciacha;))) 25.03.04, 11:58
                                  troll16 napisała:

> no jaasne, jeszcze Malinka i Meg nam pomoga i całego ciasta juz nie
                                  bedzie :)))
                                  To skolujemy nastepne-poradzimy sobie:)
                                  • troll16 Re: Wszystkie drogi prowadzą do ciacha;))) 25.03.04, 12:01
                                    pewnie... Meg zaraz nam drugie upiecze... :))
                            • meg25 Re: Wszystkie drogi prowadzą do ciacha;))) 25.03.04, 11:30
                              A ja to chyba mam na pierwsze imię łasuch i tylko nie wiem dlaczego wszyscy
                              mówią do mnie meg, hi, hi...

Cieszę się, że Wam smakuje! Następnym razem zapraszam na szarlotkę na ciepło z
                              lodami waniliowymi!:)))
                              • troll16 Re: Wszystkie drogi prowadzą do ciacha;))) 25.03.04, 11:31
                                ja chce juz, juz :)))
                                • meg25 Re: Wszystkie drogi prowadzą do ciacha;))) 25.03.04, 11:33
                                  Trollinko kochana, zaraz wskakujemy w letnie ciuszki!
                                  Spokojnie...;)))
                                  • troll16 Re: Wszystkie drogi prowadzą do ciacha;))) 25.03.04, 11:48
                                    wiem Meg, musze sie zmiescic :))
                              • m_alina Re: Wszystkie drogi prowadzą do ciacha;))) 25.03.04, 11:35
                                no nie, już chciałam wracać do pracy, a tu o takich dobrych rzeczach czytam:))
                                Meg, przyznam się, nie potrafię robić szarlotki na ciepło, jak ją zrobić? Może
                                u mnie w domku też by zjedli coś pysznego:)
                                • meg25 Re: Wszystkie drogi prowadzą do ciacha;))) 25.03.04, 11:41
                                  Ha, szarlotka na ciepło to po prostu szarlotka wyjęta z piecyka, a później (o
                                  ile jeszcze zostanie) można lekko podgrzać w mikrofalówce:))) Z lodami
                                  waniliowymi po prostu pychota!:)))
                                  • m_alina Re: Wszystkie drogi prowadzą do ciacha;))) 25.03.04, 11:43
                                    no popatrz! Zrobie i zjemy taką w sobotę:) dziękuję w imieniu moich kubków
                                    smakowych:)) lecę do pracy:) miłego dnia:)
                                    • meg25 Re: Wszystkie drogi prowadzą do ciacha;))) 25.03.04, 11:47
                                      Smacznego! Tylko nie jedzcie gorącej bo jabłuszka parzą i brzuszek może
                                      rozboleć!:)))
                              • arieska Re: Wszystkie drogi prowadzą do ciacha;))) 25.03.04, 11:37
                                meg25 napisała:

> A ja to chyba mam na pierwsze imię łasuch i tylko nie wiem dlaczego wszyscy
                                > mówią do mnie meg, hi, hi...
                                >
                                > Cieszę się, że Wam smakuje! Następnym razem zapraszam na szarlotkę na ciepło
                                z
                                > lodami waniliowymi!:)))
                                Meg vel Łasuch,ladnie tak szczuc wyposzczonych;)? Na jednym ramieniu siedzi mi
                                aniolek i namawia do trzymania linii,a na drugim rogaty diabelek,ktory mnie
                                kluje widelkami i pcha w kierunku tej szarlotki:)))
                                • meg25 Re: Wszystkie drogi prowadzą do ciacha;))) 25.03.04, 11:42
                                  Oj Ariesko, daj się skusić diabełkowi, zobacz jak się ślicznie do Ciebie
                                  uśmiecha:))))))
                                  • troll16 Re: Wszystkie drogi prowadzą do ciacha;))) 25.03.04, 11:46
                                    ja ostatnio schudłam troszke :)) ale takie smakołyki, no nieee nie moge :))
                                    • meg25 Re: Wszystkie drogi prowadzą do ciacha;))) 25.03.04, 11:49
                                      Ja też już ociupinkę schudłam Trollinko, ale umartwiać się nie będę!:))))
                                      • troll16 Re: Wszystkie drogi prowadzą do ciacha;))) 25.03.04, 11:51
                                        ja daze do wymarzonej wagi chociaz juz blisko :))dzis na rowerku sobie
                                        pocwicze :))a jak Twój fitnees?
                                        • meg25 Re: Wszystkie drogi prowadzą do ciacha;))) 25.03.04, 11:55
                                          No super, jestem baaaardzo zadowolona i dumna z siebie!:)))
                                          • troll16 Re: Wszystkie drogi prowadzą do ciacha;))) 25.03.04, 11:56
                                            :)))) no pewnie :)) ja w przyszłym tygodniu czegos bede szukac :)
                                      • arieska Re: Wszystkie drogi prowadzą do ciacha;))) 25.03.04, 11:53
                                        meg25 napisała:

> Ja też już ociupinkę schudłam Trollinko, ale umartwiać się nie będę!:))))
                                        Ciekawostka przyrodnicza, bo mi sie tez ostatnio spodnie poluzowaly-obawiam
                                        sie,ze nie na dlugo:D:D
                                        • meg25 Re: Wszystkie drogi prowadzą do ciacha;))) 25.03.04, 11:59
                                          Ja dzisiaj bez problemu zapięłam marynarkę!
                                          :))))
                                          • arieska Re: Wszystkie drogi prowadzą do ciacha;))) 25.03.04, 12:03
                                            meg25 napisała:

> Ja dzisiaj bez problemu zapięłam marynarkę!
                                            > :))))
                                            Hehe,no dzisiaj jeszcze bez problemu;)))
                                            • meg25 Re: Wszystkie drogi prowadzą do ciacha;))) 25.03.04, 12:06
                                              Ha, ha...
                                              Masz rację, chyba muszę skończyć z tymi ciastami! Od dzisiaj przechodzę na
                                              marchewkę!
                                              Może jedną?:)))
                                              • arieska Re: Wszystkie drogi prowadzą do ciacha;))) 25.03.04, 12:10
                                                meg25 napisała:

> Ha, ha...
                                                > Masz rację, chyba muszę skończyć z tymi ciastami! Od dzisiaj przechodzę na
                                                > marchewkę!
                                                > Może jedną?:)))

Meg,siostrzana duszo-wiesz nawet,ze przepadam za marchewka.Taką
                                                mlodziutką,soczystą,pycha...
                                                • troll16 Re: Wszystkie drogi prowadzą do ciacha;))) 25.03.04, 12:11
                                                  do marchewek to i ja sie przyłacze :)) nie ma to jak zdrowe odzywianie :)
                                                  • meg25 No to miłego chrupania!!!:))) 25.03.04, 12:16
                                                    A ja lecę popracować! Co bym miała na te marchewki!:))))
                                                  • arieska Re: No to miłego chrupania!!!:))) 25.03.04, 12:19
                                                    meg25 napisała:

> A ja lecę popracować! Co bym miała na te marchewki!:))))

Nadmiar pracy nie sluzy;)Do milego...
                                    • arieska Re: Wszystkie drogi prowadzą do ciacha;))) 25.03.04, 11:52
                                      troll16 napisała:

> ja ostatnio schudłam troszke :)) ale takie smakołyki, no nieee nie moge :))

Trzeba miec cos z zycia,pyszne jedzonko na przyklad...
                                      • troll16 Re: Wszystkie drogi prowadzą do ciacha;))) 25.03.04, 11:54
                                        hehehe sałatki wegetarianskie tez sa dobre :)))ale tiramisu to niebo... :))
                                        • arieska Re: Wszystkie drogi prowadzą do ciacha;))) 25.03.04, 12:00
                                          troll16 napisała:

> hehehe sałatki wegetarianskie tez sa dobre :)))ale tiramisu to niebo... :))
                                          Dzis mnie naszlo na slodkie i nie ma na to antidotum;)
                                          • troll16 Re: Wszystkie drogi prowadzą do ciacha;))) 25.03.04, 12:02
                                            mnie tez :) a w lodówce dzis dietetycznie... same jogurciki :)) zeby nic nie
                                            kusiło:)
                                            • arieska Re: Wszystkie drogi prowadzą do ciacha;))) 25.03.04, 12:05
                                              troll16 napisała:

> mnie tez :) a w lodówce dzis dietetycznie... same jogurciki :)) zeby nic nie
                                              > kusiło:)
                                              Prosze,jaka samodyscyplina.Ja w domu mam ograniczony dostep do lodowki,bo pies
                                              pod nia waruje;)))
                                              • troll16 Re: Wszystkie drogi prowadzą do ciacha;))) 25.03.04, 12:08
                                                :) hehehe :) przyznaje, ze odzywiam sie zrdowo :) a konsekwentna jestem :)
                                                • arieska Re: Wszystkie drogi prowadzą do ciacha;))) 25.03.04, 12:11
                                                  troll16 napisała:

> :) hehehe :) przyznaje, ze odzywiam sie zrdowo :) a konsekwentna jestem :)
                                                  Pozazdroscic:) Ja ciagle ze soba walcze-raz wygrywam,raz przegrywam,nie jest
                                                  zle:)
                                                  • troll16 Re: Wszystkie drogi prowadzą do ciacha;))) 25.03.04, 12:13
                                                    wazne zeby sie nie poddawac :) no i zachowac umiar we wszystkim :))
                                  • arieska Re: Wszystkie drogi prowadzą do ciacha;))) 25.03.04, 11:51
                                    meg25 napisała:

> Oj Ariesko, daj się skusić diabełkowi, zobacz jak się ślicznie do Ciebie
                                    > uśmiecha:))))))
                                    A zebys wiedziala,szczerzy sie uroczo:)
                                    • meg25 Re: Wszystkie drogi prowadzą do ciacha;))) 25.03.04, 12:01
                                      no, ja zawsze gustowałam bardziej w diabełkach...:)))
                                      • arieska Re: Wszystkie drogi prowadzą do ciacha;))) 25.03.04, 12:07
                                        meg25 napisała:

> no, ja zawsze gustowałam bardziej w diabełkach...:)))
                                        No jak czasem podkusi to nie ma przebacz:)
                • m_alina Re: Was wszystkich kiedys dosiegnia kara boska... 25.03.04, 11:11
                  Witam i pozdrawiam Arieskę, z którą jeszcze się nie przywitałam i nie
                  zapoznałam:))
                  • arieska Re: Was wszystkich kiedys dosiegnia kara boska... 25.03.04, 11:27
                    m_alina napisała:

> Witam i pozdrawiam Arieskę, z którą jeszcze się nie przywitałam i nie
                    > zapoznałam:))
                    Nadrabiam zaleglosci i grzecznie sie witam:)Swoja droga przepadam za malinami,
                    ale Ciebie oszczedze;)
                    • m_alina Re: Was wszystkich kiedys dosiegnia kara boska... 25.03.04, 11:29
                      bardzo dziękuję;)
                      zapraszam na gorącą czekoladę, tiramisu i sałatkę, którymi to opychamy się z
                      Trolinką:)
                      • arieska Re: Was wszystkich kiedys dosiegnia kara boska... 25.03.04, 11:40
                        m_alina napisała:

> bardzo dziękuję;)
                        > zapraszam na gorącą czekoladę, tiramisu i sałatkę, którymi to opychamy się z
                        > Trolinką:)

Ja chyba siedze w Big Brotherze-wszyscy nie wiadomo skad wiedza, co lubie:D:D
                        Bo tak sie sklada,ze tiramisu tez uwielbiam.Tylko w cukierni trudno trafic na
                        dobre,kazda robi po swojemu i to czasem tiramisu nie przypomina.
                        • m_alina Re: Was wszystkich kiedys dosiegnia kara boska... 25.03.04, 11:44
                          Wszystkie Łasuchy wiedzą co jest dobre:))
                          Miłego dnia, praca czeka, pa:)
                          • arieska Re: Was wszystkich kiedys dosiegnia kara boska... 25.03.04, 11:49
                            m_alina napisała:

> Wszystkie Łasuchy wiedzą co jest dobre:))
                            > Miłego dnia, praca czeka, pa:)
                            Wzajemnie,milo bylo Cie poznac:)
                        • troll16 Re: Was wszystkich kiedys dosiegnia kara boska... 25.03.04, 11:47
                          no to Ariesko, serdecznie zapraszamy Ciebie do naszego stolika :))
                          • arieska Re: Was wszystkich kiedys dosiegnia kara boska... 25.03.04, 11:50
                            troll16 napisała:

> no to Ariesko, serdecznie zapraszamy Ciebie do naszego stolika :))

Siedzenie przywiazane do biurka,ale dusza i kubki smakowe rwa sie do jedzenia:)
                            • troll16 Re: Was wszystkich kiedys dosiegnia kara boska... 25.03.04, 11:52
                              no Ariesko, widze, ze trafił swój na swego :)) bo mi tez wszystko sie rwie :))
                              • arieska Re: Was wszystkich kiedys dosiegnia kara boska... 25.03.04, 11:55
                                troll16 napisała:

> no Ariesko, widze, ze trafił swój na swego :)) bo mi tez wszystko sie rwie :))
                                Jak fajnie spotkac kolejnego forumowicza kubek w kubek podobnego do mnie.Sami
                                swoi:)
                                • troll16 Re: Was wszystkich kiedys dosiegnia kara boska... 25.03.04, 11:58
                                  no widzisz :) fajnie, ze mam nowa forumowa kolezanke :))
            • Gość: cal-ineczka Re: Was wszystkich kiedys dosiegnia kara boska... IP: *.media4.pl / 81.219.224.* 27.03.04, 18:57
              > A was wszystkim to bym normalnie wyzwiozl do Australii, zebyscie sie chociaz
              > raz pomeczyli sie tak, jak ja biedny.
              >

No cóż.

Lato jest piękne do pewnego stopnia - Celsjusz.
              • arieska Re: Was wszystkich kiedys dosiegnia kara boska... 28.03.04, 00:02
                Gość portalu: cal-ineczka napisał(a):
                > No cóż.
                >
                > Lato jest piękne do pewnego stopnia - Celsjusz.
                Nie ma to jak fajne powiedzonko dobrane do nazwiska:)
                • Gość: cal-ineczka Re: Was wszystkich.... chm? IP: 81.219.224.* 01.04.04, 19:43
                  Nie ma to jak fajne powiedzonko dobrane do nazwiska:)

A do imienia? Mi nawet piosenke napisali do imienia:
                  "Czemu Gabrysia ma brata Krzysia........"
                  Bylo to dawno temu, kiedy byl jeszcze bardzo malutki, kiedy psocil i byl
                  dokladnie tak jak w tej piosence.
          • arieska Re: Zaopatrzona w kawę i ciacho... 25.03.04, 09:35
            janq43 napisał:

> Sernik jest najlepszy:))
            Tez nie pogardze swiezutkim sernikiem:)
    • samowolny Re: Zaopatrzona w kawę i ciacho... 25.03.04, 11:48
      rety nale kijowa pogoda zaoknem , snieg z deszczem pada brrrrrr
      ponoc po niedzieli ma sie ocieplić czyli wekend znowu będzie barowy:)))
      i jak tu nie pić?:)))
      A tak apropo ..cześć dziewczyny... że sie tak hurtowo przywitam:))))
      • troll16 Re: Zaopatrzona w kawę i ciacho... 25.03.04, 11:55
        Witaj Samowolny :))

u mnie bez sniegu, ale pochmurno :(( mam nadzieje, ze przyszły tydzien bedzie
        zdecydowanie lepszy :)) połasuchujesz z nami ?
        • samowolny Re: Zaopatrzona w kawę i ciacho... 25.03.04, 11:58
          troll16 napisała:

> Witaj Samowolny :))
          >
          > u mnie bez sniegu, ale pochmurno :(( mam nadzieje, ze przyszły tydzien bedzie
          > zdecydowanie lepszy :)) połasuchujesz z nami ?

ja słodyczy mało jadam bo ja rosne juz tylko w szerz dlatego dbam o wage..:))
          ale lodami nie pogardze jak macie:)))
          • troll16 Re: Zaopatrzona w kawę i ciacho... 25.03.04, 11:59
            mamy, mamy... aaa moga byc waniliowe z orzechem włoskim?? moje ulubione... :))
            • samowolny Re: Zaopatrzona w kawę i ciacho... 25.03.04, 12:00
              troll16 napisała:

> mamy, mamy... aaa moga byc waniliowe z orzechem włoskim?? moje ulubione... :))

lody jadam w każdej postaci nawet jakbym miał nie wejśc do gaci:)))))
              • troll16 Re: Zaopatrzona w kawę i ciacho... 25.03.04, 12:09
                jesli w kazdej postaci to swietnie :) ze mnie jest prawdziwa lodziara :)
      • arieska Re: Zaopatrzona w kawę i ciacho... 25.03.04, 11:56
        samowolny napisał:

> rety nale kijowa pogoda zaoknem , snieg z deszczem pada brrrrrr
        > ponoc po niedzieli ma sie ocieplić czyli wekend znowu będzie barowy:)))
        > i jak tu nie pić?:)))
        > A tak apropo ..cześć dziewczyny... że sie tak hurtowo przywitam:))))

Witam mistrza rymowanek:) mamy szarlotke z lodami waniliowymi,sernik, tiramisu
        i ciacho z brzoskwiniami.Piszesz sie na to?
      • m_alina Re: Zaopatrzona w kawę i ciacho... 25.03.04, 12:01
        Witaj Samowolny, czytam, że zimno jest w samowolnym świecie. Och, aby ciepełko
        przyszło zaraz, bo nie jest dobrze ciągle w barze pić;))
        • samowolny Re: Zaopatrzona w kawę i ciacho... 25.03.04, 12:09
          m_alina napisała:

> Witaj Samowolny, czytam, że zimno jest w samowolnym świecie. Och, aby
          ciepełko
          > przyszło zaraz, bo nie jest dobrze ciągle w barze pić;))

racja..jak sie ociepli to sie przeniose do ogródka koło baru:)))
          • m_alina Re: Zaopatrzona w kawę i ciacho... 25.03.04, 12:15
            no nie, nie wytrzymam;)) obsmiałam się do łez:)))
          • arieska Re: Zaopatrzona w kawę i ciacho... 25.03.04, 12:18
            samowolny napisał:

> racja..jak sie ociepli to sie przeniose do ogródka koło baru:)))

Bardzo przyjemnie jest posiedziec w letnim ogrodku.Niestety w okolicach pracy
            wszystkie piwne ogrodki sa przy ruchliwej ulicy-mozna przy okazji wdychac
            upajajacy zapach spalin;)))
    • hetacus sami rozpustnicy na tym wątku !!! 25.03.04, 12:12
      Rozpusta gastronomiczna na całego !
      ;-)
      • troll16 Re: sami rozpustnicy na tym wątku !!! 25.03.04, 12:14
        oo witaj Hetacusie :))

aaa, gdzie ten mój ksiaze? miałes mi wyczarowac...

dasz sie zaprosic na lody?

• hetacus Re: sami rozpustnicy na tym wątku !!! 25.03.04, 12:17
          żadnego księcia nie będzie ;-)
          znikłabyś wtedy z FR, a jak pisałem - zazdrosny jestem.
          Gdyby się pojawił książę to on byłby Twoim "lodowym" partnerem a nie ja ;-)
          • troll16 Re: sami rozpustnicy na tym wątku !!! 25.03.04, 12:20
            ech, ale te Hetacusy zazdrosne... wszystkie one takie sa?? to chyba jakas
            głowna cecha tego gatunku ;))
            a na lody... to zawsze pan Hetacus Trollinke namówi :))
            • hetacus Re: sami rozpustnicy na tym wątku !!! 25.03.04, 12:23
              a jakie lubisz ?
              bo ja wszelakie owocowe...
              • troll16 Re: sami rozpustnicy na tym wątku !!! 25.03.04, 12:24
                lubie kazde... i owocowe i waniliowe :)) czekam tylko teraz na zaproszenie od
                ksiecia :) ale znów zadnych widoków :((
                • hetacus Re: sami rozpustnicy na tym wątku !!! 25.03.04, 12:26
                  Trollinko, co z Ciebie taka monarchistka ???
                  zwykły hetacus nie wystarczy tylko musi być książę ?!
                  cóż za antydemokratyczne przekonania ;-)
                  • troll16 Re: sami rozpustnicy na tym wątku !!! 25.03.04, 12:28
                    hmmm...pewnie, ze wystarczy :) hmmm , ale ładnie brzmi Ksiaze Hetacus :)
                    zreszta ja z kazdym Hetacusem chetnie na lody pójde :))
                    • hetacus Re: sami rozpustnicy na tym wątku !!! 25.03.04, 12:30
                      a pogoda Cię nie zniechęca do wypraw ?
                      Jak patrze przez szybę to się cieszę że jeszcze nie kończą mi się godziny
                      pracy ;-)
                      • troll16 Re: sami rozpustnicy na tym wątku !!! 25.03.04, 12:32
                        ech, zniecheca... pozatym nikt nie zaprosił :( no i kaszelek i katarek mam :( a
                        ja dzis w domku prackuje wiec fajniutko mam :) tylko tłumaczenek znowu duzo sie
                        jakos narobiło :(
                        • hetacus Re: sami rozpustnicy na tym wątku !!! 25.03.04, 12:34
                          o, to Ci jest dobrze ;-)
                          ale mam wyrzuty sumienia - my tu sobie gadu gadu a Twoja praca leży
                          i przez mnie (i innych też) będziesz siedzieć późno w noc...
                          • troll16 Re: sami rozpustnicy na tym wątku !!! 25.03.04, 12:36
                            no trudno, tłumaczonka dopiero na poniedziałek, a felietonik o odchudzaniu juz
                            pisac skonczyłam i zaraz do redakcji wysle :))
                            • hetacus Re: sami rozpustnicy na tym wątku !!! 25.03.04, 12:37
                              ooo, a zdradzisz jaka to gazeta ???
                              • troll16 Re: sami rozpustnicy na tym wątku !!! 25.03.04, 12:39
                                rózne gazetki... teraz dla cosmo felietonik napisałam :))
                                • hetacus Re: sami rozpustnicy na tym wątku !!! 25.03.04, 12:43
                                  o, to taka gazetka dla dziewcząt wyzwolonych ;-)
                                  czytałem kiedys pierwszy numer, jedna rzecz mi sie tam baardzo spodobała ;-)
                                  • troll16 Re: sami rozpustnicy na tym wątku !!! 25.03.04, 12:55
                                    taaak :) trollinka nalezy do wyzwolonych kobietek pozatym zajmuje sie róznymi
                                    ciekawymi rzeczami :)) a co sie Hetacusowi spodobało? :)
                                    • hetacus Re: sami rozpustnicy na tym wątku !!! 25.03.04, 12:59
                                      tam była wspomniana "reguła trzeciej randki" ;-)
                                      to był chyba rok 1996, pierwszy polski numer
                                      • troll16 Re: sami rozpustnicy na tym wątku !!! 25.03.04, 13:02
                                        ja pracuje od pól roku :) robie dla nich rózne rzeczy :)ale głownie zajmuje sie
                                        tłumaczonkami :)
                                        • hetacus Re: sami rozpustnicy na tym wątku !!! 25.03.04, 13:10
                                          ale nie odżegnujesz sie od linii programowej pisma jak rozumiem ;-)
                                          • troll16 Re: sami rozpustnicy na tym wątku !!! 25.03.04, 13:13
                                            dobrze rozumiesz, Hetacusie, nie odżegnuje... ;)widze, ze całkiem dobre wnoiski
                                            wysuwasz :)
                                            • hetacus Re: sami rozpustnicy na tym wątku !!! 25.03.04, 15:07
                                              ech, poczta zawsze siada w najmniej odpowiednim momencie :-(((
                                              Trollinko, czy Ty też jesteś zatem wyznawczynią zasady trzeciej randki ???
                                              ;-)
                                              • troll16 Re: sami rozpustnicy na tym wątku !!! 25.03.04, 15:09
                                                nie znam tej zasady, ale chyba sie domyslam o co chodzi, chyba, ze mnie
                                                oswiecisz...
                                                • hetacus Re: sami rozpustnicy na tym wątku !!! 25.03.04, 15:15
                                                  w pierwszym numerze wyczytałem, że na trzeciej randce jak najbardziej wypada
                                                  pójść do łóżka, ot co.
                                                  • troll16 Re: sami rozpustnicy na tym wątku !!! 25.03.04, 15:19
                                                    no tak, domyslałam sie, ze o to chodzi :)) na szczescie ludzie nie sugeruja sie
                                                    gazetami tylko własnymi emocjami i intuicja :))
                                                  • hetacus Re: sami rozpustnicy na tym wątku !!! 26.03.04, 14:33
                                                    ha, ha czasem decydująca bywa determinacja jednej ze stron ;-)
                                                  • troll16 Re: sami rozpustnicy na tym wątku !!! 26.03.04, 14:38
                                                    ze ja tez musze szukac Twoich postów po całym forum ;)) czasem jedna strona
                                                    jest hmmm... bardziej zdeterminowana :))
                                                  • hetacus Re: sami rozpustnicy na tym wątku !!! 26.03.04, 14:43
                                                    Ale to fajnie tak się szukać w tym gąszczu ;-)
                                                    Na moich drzewkach już swiecisz na zielono, tak jest łatwiej szukać:-)
                                                  • troll16 Re: sami rozpustnicy na tym wątku !!! 26.03.04, 14:59
                                                    a jak to zrobic zeby ktos sie swiecił na zielono madry Hetacusie miejacy
                                                    orgazmy z kotletami schabowymi ? ;))))))
                                                  • hetacus Re: sami rozpustnicy na tym wątku !!! 26.03.04, 15:02
                                                    ech, spłycasz moje głębokie myśli ;-)
                                                    trzenba wejść na stronkę "moje forum" i wpisać w odpowiednią rubrykę nick osoby
                                                    lubianej przez siebie, po tej operacji ten wybrany nick będzie wyświetlany na
                                                    zielono (oczywiście po zalogowaniu)
                                                  • troll16 Re: sami rozpustnicy na tym wątku !!! 26.03.04, 15:07
                                                    no własnie juz znalzłam zrobiłam, ale nic mi sie na zielono nie wyswietla :((
                                                  • hetacus Re: sami rozpustnicy na tym wątku !!! 26.03.04, 15:08
                                                    musi zadziałać, spróbuj jeszcze raz, może zrobiłaś jakiś błąd literowy przy
                                                    wpisywaniu nicka ??
                                                  • troll16 Re: sami rozpustnicy na tym wątku !!! 26.03.04, 15:12
                                                    oki zaraz sprawdzam Hetacusie :))) moze jak zwykle cos pokreciłam - u mnie top
                                                    normal ;)))
                                                  • hetacus Re: sami rozpustnicy na tym wątku !!! 26.03.04, 15:15
                                                    cieszyłbym się z faktu bycia zielonym hetacusem w Twoim komputerze ;-)
                                                  • troll16 Re: sami rozpustnicy na tym wątku !!! 26.03.04, 15:20
                                                    bedziesz, bedziesz, spokojna głowa :))) aaa ja juz zielona u Ciebie
                                                    jestem??? :)))
                                                  • arieska Re: sami rozpustnicy na tym wątku !!! 26.03.04, 22:53
                                                    hetacus napisał:
                                                    po tej operacji ten wybrany nick będzie wyświetlany na
                                                    > zielono (oczywiście po zalogowaniu)
                                                    To taki system wczesnego ostrzegania;)))
                                                  • troll16 Re: sami rozpustnicy na tym wątku !!! 27.03.04, 10:20
                                                    system wczesnego ostrzegania właczony- jestescie juz zieloni :))))
                                                  • arieska Re: sami rozpustnicy na tym wątku !!! 27.03.04, 10:58
                                                    troll16 napisała:

> system wczesnego ostrzegania właczony- jestescie juz zieloni :))))
                                                    Milo mi niezmiernie.Zrewanzuje sie tym samym jak tylko zawalcze z materia;)
                                                    Bowiem w moim przypadku obowiazuje zasada "troche techniki i sie gubimy",ale
                                                    bede starac sie Was i pare innym sympatycznych osob zazielenic:)
                                                  • troll16 Re: sami rozpustnicy na tym wątku !!! 27.03.04, 11:05
                                                    :)) ja wczoraj miałam tak samo, dopiero miły Hetacus wyjasnił mi jak zielenic
                                                    trzeba :))

mój katarek już mniejszy :) a jak tam u Ciebie Ariesko? prackujemy czy
                                                    odpoczywamy? :)))
                                                  • arieska Re: sami rozpustnicy na tym wątku !!!