13.07.04, 12:39
Wyjechali na wakacje wszyscy moi podopieczni a gdy nikogo nie mam pod opieką
to sie staje nie grzeczny:))))
Obserwuj wątek
    • meduza4 Re: Wakacje 13.07.04, 12:39
      To sie tylko cieszyc wypada :-)))
    • kurdebelemax Re: Wakacje 13.07.04, 12:44
      A u mnie komplet ... Siostra, szwagier, dwoje dzieci, chomik, dwa koty, fretka ... a w piatek wracaja starsi i jeszcze jeden siostrzeniec .... tez mi kurde wakacje :-/
      • meduza4 Re: Wakacje 13.07.04, 12:46
        Chomik?! Tez chomik?! I Ty nic nie powiedziales? Samiec czy samica, zony dla
        mojego Kubusia szukam :-PPPPPPPP
      • samowolny Re: Wakacje 13.07.04, 12:52
        kurdebelex widze ze masz pełna chate:)) nie masz czego żałować ten coporanny
        kac, ból głowy,niesmak w ustach,puste butelki walające sie po mieszkaniu te
        imprezy do bialego rana...:)))
        • troll16 Re: Wakacje 13.07.04, 12:53
          Samowolny, chyba zaczynam zazdroscic :-))
          • samowolny Re: Wakacje 13.07.04, 13:02
            trolinko ale jedyny szkopół w tym ze codziennie rano trza mi do roboty iśc..ale
            za 2 tygodnie urlop i tez nie odpoczne bo jade z synami i wieksza ekipą pod
            namioty i jak coroku będą pieprzespane noce spędzane przy ognisku do świtu
            ale nic to..wypoczne w trumnie , i jak sie rodziłem to nikt mi nie mówił ze
            bedzie lekko w życiu:))))
            Właśnie dzwonił kumpel i pytał czy wszystko w nocy wypilismy bo jakby co to
            dokupi... bo co tu robic jak za oknem "pogoda barowa " ?:)))
            • troll16 Re: Wakacje 13.07.04, 13:06
              a no tak :-) barowo...
              i ja sie zastanawiam co my bedziemy robi9li na tych Mazurach jak taka pogodynka
              bedzie?? Moze mi podrzucisz jakis pomysł?? ;-))
              • samowolny Re: Wakacje 13.07.04, 13:16
                trolinko wam nie trzeba nic podpowiadac wszak jak znam życie to jak nie bedzie
                pogody to z łózka nie bedziecie wychodzili bo przeca jeszcze jestescie
                parą "na dotarciu":))))) Na muzea, wystawy,ogladanie zabytków,chodzenie po
                sklepach przyjdzie czas póżniej:))))
                • troll16 Re: Wakacje 13.07.04, 14:59
                  Ale podpowiedz Samowolny ;-))
                  Swoja droga przez ostatnie 2 miesiace sporo zesmy sie do muzeów i kin
                  nachodzili ;-)))
                  Tak wiec teraz przyszła pora na konkrety :-)

Dzieki za podpowiedz w razie czego zwale na Ciebie... :-))
                  • samowolny Re: Wakacje 13.07.04, 15:10
                    troll16 napisała:

> Dzieki za podpowiedz w razie czego zwale na Ciebie... :-))

zapewne przez twojego "wzdychulca" bede wysławiany pod niebiosa:))))
                    a tak swoja droga to trzeba az na mazury jechac coby urlop w łóżku spędzić?
                    szkoda czasu na podróżowanie w te i z powrotem:)))))
                    • troll16 Re: Wakacje 13.07.04, 15:13
                      Ech, Samowolny, jestes okropny :-)))))
                      preciez nie bedziemy cały czas w ŁÓŻKU, a od czego sa polanki w lesie i inne
                      ciekawe zagajniki :-)))
                      pozatym jak narazie oboje mieszkamy z rodzinami a na Mazurach bedziemy zupełnie
                      sami :-))
                      • samowolny Re: Wakacje 13.07.04, 15:37
                        no jak mieszkacie z rodzicami to zmienia postac rzeczy:)) a z tym łóżkiem to
                        tak nawijam bo ja starej daty jestem i wygode lubie coby miękko było a te harce
                        po zagajnikach,łąkach to juz nie dla mnie :)))) mam stare kości i przy tej
                        pogodzie o reumatyzm łatwo:))) dlatego wybieram ciepełko, w łóżku:)))
                        • troll16 Re: Wakacje 13.07.04, 16:03
                          ter harce po lasach to sa przewidziane tylko przy ładnej pogodzie :-))

chociaz, nie powiem w łozku tez moze byc przyjemnie :-) Tylko zeby duze było :-
                          ))
            • larix31 Re: Wakacje 13.07.04, 13:58
              Samowolny, jakby brakło to ja mam coś jeszcze w segregatorze schowane....:))))
              • samowolny Re: Wakacje 13.07.04, 14:06
                larix widzialem taki segregator fajna rzecz:) stoi oficjalnie na półce z innymi
                a zawartośc jest w voltach mierzona:)
                • larix31 Re: Wakacje 13.07.04, 14:11
                  Dokładnie, gruby - 0,7 się spokojnie mieści a od środka nawet można kieliszek
                  zawiesić na haczyku...:)))))
                  • troll16 Re: Wakacje 13.07.04, 15:00
                    Ech, ja nie mam w pracy zadnych segregatorów :-(((
                    • samowolny Re: Wakacje 13.07.04, 15:12
                      troll16 napisała:

> Ech, ja nie mam w pracy zadnych segregatorów :-(((

widac wszyscy chowają alkohol po szafkach i szufladach co za skąpcy każdy
                      sobie:)
                      • troll16 Re: Wakacje 13.07.04, 15:14
                        No wlasnie, własnie :-)
                        ja w pracy bywam max. 2 razy w tygodniu wiec pewnie wszyscy przede mna
                        chowaja :-))
                        • samowolny Re: Wakacje 13.07.04, 15:40
                          troll16 napisała:

> No wlasnie, własnie :-)
                          > ja w pracy bywam max. 2 razy w tygodniu wiec pewnie wszyscy przede mna
                          > chowaja :-))

no i trzeba tez kolezankom i kolega wódke postawic to i oni sie swoja
                          podzielą:))) wogóle zauwazyłem ze rytuał "wkupienia sie" po pierwszej wypłacie
                          jakos całkowicie zamiera w narodzie:)))) i jak tu ma być dobra atmostfera w
                          pracy? gdzie pielęgnacja więzi międzyludzkich? poszanowanie dla starszych
                          stażem ?:))))
                          • troll16 Re: Wakacje 13.07.04, 16:04
                            u nas nie ma czegos takiego :-(( moze dlatego, ze kazdy pracuje w domku a
                            spotykamy sie rzadko :-((
    • kamea5 Re: Wakacje 13.07.04, 12:45
      Jeszcze kilka dni i nocy, i wszystko wróci do normy
      Będziemy zorganizowani i poważni, uczesani i przykładni
      Jednak jeszcze dzisiaj i jutro, pojutrze i popojutrze
      Pozwól nocy kochana, życiu nosa utrzeć...
    • troll16 Re: Wakacje 13.07.04, 12:51
      ale Ci dobrze :-)
      Ja już za dni parę, wezmę plecak swój... :-)
      i bede na Mazurach całe 10 dni :-)))
    • Gość: tomek Re: Wakacje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.13, 12:34
      hehe wakacje to zawsze być niegrzecznym ;) my teraz z całą ekipą znajomych jedziemy na mazury do domku 15 osobowego będzie sie działo :) a dokładniej do www.mazurus.pl/ polecam super okolica już rok temu tam byliśmy :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka