Dodaj do ulubionych

Niekończące..

07.10.21, 10:42
się historie powinno się zamykać czy zakończyć?
Obserwuj wątek
    • tezx Re: Niekończące.. 07.10.21, 19:01
      Jak sama nazwa wskazuje, nie kończą się nigdy. Z reguły same umierają tzw. śmiercią naturalną. czyli inaczej idą w zapomnienie..D
      • viviene Re: Niekończące.. 08.10.21, 13:30
        Wybieram śmierć naturalną:)
        • tezx Re: Niekończące.. 08.10.21, 19:21
          jak jest jakiś wybór to ja optuję za szybką i bezbolesną..l.D
          • viviene Re: Niekończące.. 09.10.21, 09:44
            Nie uważasz ,że to zbyt proste?
            Ale się zdarza i chyba dobrze bo chociaż niektórzy..
            Matko....sobota rano..a tu..:)
            • tezx Re: Niekończące.. 09.10.21, 15:15
              Do rozważań filozoficznych pora nie ma żadnego znaczenia. Moźna to robić zawsze, wszędzie i o każdej porze..D Pewien nieżyjący jegomość takie sobie kazał napisać epitfium..." nie pił, nie palił, nie chadzał na dziewczyny - umarł bez powodu"
              • viviene Re: Niekończące.. 12.10.21, 11:29
                Kurcze...to dlaczego umarł?
                • tezx Re: Niekończące.. 12.10.21, 14:37
                  Właśnie..odwiedzający go kolega stwierdził ,że umarł bez powodu..DDD. Trochę to smutne zakońcenie tzw. drogi doczesnej..DDD
                  • viviene Re: Niekończące.. 13.10.21, 11:10
                    :))
                    No tak...
                    Czy zatem zawsze musi być powód?
                    • tezx Re: Niekończące.. 13.10.21, 14:08
                      Na wszystko trzeba mieć podkładkę.. tak było ,jest i będzie.. DDD
                      • viviene Re: Niekończące.. 13.10.21, 18:05
                        Tak to prawda.
                        Właściwie to szkoda ,że tak jest.
                        No cóż jak widać od zarania to konieczność:)
                        • tezx Re: Niekończące.. 13.10.21, 19:14
                          Dlatego wszystko trzeba dokumentować ,zbierać, katalogować, przechwywać,..ect ect..DD
                          • viviene Re: Niekończące.. 13.10.21, 19:32
                            Tia..ostatnio pozbyłam się z tonę papierzysk a druga jeszcze została, masakra ile tego.
                            • tezx Re: Niekończące.. 13.10.21, 19:44
                              Ja też co jakiś czas robię inwentaryzację zasobów..D
                              • viviene Re: Niekończące.. 13.10.21, 20:04
                                Ja długo nie robiłam i nazbierało się:)
                                Ale się poprawię i nie będę magazynować:)
                                • tezx Re: Niekończące.. 14.10.21, 10:08
                                  Ja jako człowiek nad wyraz ostrożny w dwójnasób zabezpieczam dokumentację - elektronicznie a także drukuję ..;D Ostatnio chyba z kilku lat mi się nazbierało..D
                                  Samo niszczenie ich dużo zdrowia mnie kosztowało i czasu ..DDD
                                  • viviene Re: Niekończące.. 14.10.21, 17:50
                                    No właśnie.
                                    Utonąć można w tych papierach:)
                                    • tezx Re: Niekończące.. 14.10.21, 18:21
                                      Albo bibliotekę otworzyć..DD
                                      • viviene Re: Niekończące.. 15.10.21, 10:20
                                        Tia to na pewno:)
                                        Zbór dokumentów osobistych:)
                                        • tezx Re: Niekończące.. 15.10.21, 12:09
                                          Takie podręczne archiwum.. np;D
                                          • viviene Re: Niekończące.. 15.10.21, 19:59
                                            Niezręczne :)
                                            Zbieractwo:)
                                            • tezx Re: Niekończące.. 16.10.21, 03:51
                                              Można bardziej przyjaźnie nazwać,np, drobne kolekcjonerstwo..D
                                              • viviene Re: Niekończące.. 16.10.21, 14:45
                                                Oj Panie:)
                                                To naprawdę łagodne określenie ale dobrze, że Pan mnie trochę " stopuje":)
                                                • tezx Re: Niekończące.. 16.10.21, 15:59
                                                  Eeee...masz Pani wolną rękę i wolę też..DD
                                                  • viviene Re: Niekończące.. 16.10.21, 17:26
                                                    Lepiej mieć wole:)
                                                  • tezx Re: Niekończące.. 17.10.21, 05:19
                                                    Widzę,że Pani gra słówkami..D
                                                  • viviene Re: Niekończące.. 19.10.21, 09:20
                                                    Heh.ja to nie wiem Panie czy w ogóle gram, ot , zagadka:)
                                                  • tezx Re: Niekończące.. 19.10.21, 10:00
                                                    A to feler westchnął seler...DD Ale no problem..D
                                                  • viviene Re: Niekończące.. 19.10.21, 14:54
                                                    No właśnie, wielką niewiadomą,zgaduj zgadula.
                                                    Tylko komu się chce?
                                                  • tezx Re: Niekończące.. 19.10.21, 19:45
                                                    Mnie się chyba chce....;D Jakoś zakręcony chodzę, muszę się zabrać za jakieś poważne zajęcia, póki co ćwiczę na krzyżówkach Rozrywki . Krzyżówek zwanych panoramicznymi do ręki nie biorę..p
                                                  • viviene Re: Niekończące.. 19.10.21, 22:23
                                                    Ale pewny nie jesteś:)
                                                    Lubię krzyżówki,dobrze że przypomniałeś, tylko czasu mało:)
                                                  • tezx Re: Niekończące.. 20.10.21, 08:46
                                                    A nawet nie wiem czy jestem pewny czy nie..D Można sobie zanucić..na rozdrożach dróg..DDD Aaaa.. kupiłem też sobie książkę i ją tak z przerwami męczę..Ale myślę ze dobrnę do szczęsliwego końca..D
                                                  • viviene Re: Niekończące.. 20.10.21, 10:29
                                                    Nigdy nie mów nigdy- tak mówią i jest to prawdą. Sprawdzone potwierdzone:)
                                                    Ja też mam kilka rozpoczętych tytułów odłożonych w czasie. Może jak będę " silniejsza" to do nich wrócę:)
                                                  • tezx Re: Niekończące.. 20.10.21, 11:54
                                                    W ogóle lubię czytać, ale ostatnio jakoś brak koncentracji mnie doświadcza....ale myślę ze to kłopoty czysto przejściowe..D
                                                  • viviene Re: Niekończące.. 20.10.21, 14:16
                                                    No..ja też lubię:)
                                                    Z tą koncentracją różnie bywa ale jak zwykle wszystko ma początek i koniec,dziadek mawiał,że jest on najważniejszy:)
                                                  • tezx Re: Niekończące.. 20.10.21, 19:58
                                                    Najważniejszy dziadek? .. czy coś innego...bo nie kumam...DDD
                                                  • viviene Re: Niekończące.. 21.10.21, 12:23
                                                    Koniec. Mawiał,że koniec jest najważniejszy:)
                                                  • tezx Re: Niekończące.. 21.10.21, 12:25
                                                    W takim razie...można powiedzieć,
                                                    że bardzo mądry człowiek..DDD
                                                  • viviene Re: Niekończące.. 21.10.21, 12:37
                                                    Uwielbiałam jego opowieści.
                                                    Po latach okazało się,że wszystko o czym opowiadał mialo miejsce ( choć czasem myślałam,że zmyśla:)
                                                    Ciekawy człowiek z ciekawą historią:)
                                                  • tezx Re: Niekończące.. 21.10.21, 13:47
                                                    I tak trzymać...DDD
                                                  • viviene Re: Niekończące.. 21.10.21, 20:26
                                                    Trzymam jak mogę:)
                                                  • tezx Re: Niekończące.. 22.10.21, 02:11
                                                    Żartownisia ;D
                                                  • viviene Re: Niekończące.. 22.10.21, 12:34
                                                    Oj tam...
                                                    Prawdę głoszę:)
                                                  • tezx Re: Niekończące.. 22.10.21, 15:25
                                                    Wygląda mi to na misję...D
                                                  • viviene Re: Niekończące.. 22.10.21, 15:53
                                                    Panie...to miała być tajemnica:)
                                                  • tezx Re: Niekończące.. 22.10.21, 16:02
                                                    Ok...myliłem się Pani.....D
                                                  • viviene Re: Niekończące.. 22.10.21, 16:04
                                                    Dobrze.
                                                    Wybaczone:)
                                                  • tezx Re: Niekończące.. 22.10.21, 18:28
                                                    Jesteś wielka...DDD
                                                  • viviene Re: Niekończące.. 22.10.21, 18:42
                                                    No proszę:)
                                                    Jak się to mówi : wielkie serce pełne miłości:))
                                                  • tezx Re: Niekończące.. 22.10.21, 18:51
                                                    Poetycko można to przyjąć..D
                                                  • viviene Re: Niekończące.. 22.10.21, 18:58
                                                    Wręcz trzeba, wyjścia niet:)
                                                  • tezx Re: Niekończące.. 23.10.21, 09:17
                                                    Rozumiem, widać taka potrzeba chwili..D
                                                  • viviene Re: Niekończące.. 23.10.21, 20:29
                                                    Potrzeb dużo chwil mało:)
                                                  • tezx Re: Niekończące.. 23.10.21, 20:39
                                                    Bardzo słuszna uwaga, zgadzam się z tym..D
                                                  • viviene Re: Niekończące.. 24.10.21, 19:11
                                                    Dziękuję:)
                                                    Grunt to się rozumieć:)
                                                  • tezx Re: Niekończące.. 24.10.21, 20:50
                                                    Ładnie powiedziane i do rzeczy...:-)
                                                  • viviene Re: Niekończące.. 25.10.21, 15:24
                                                    No...ja to bym musiała zabrać się do rzeczy:)
                                                    I to na poważnie ale z kolei czuję,że ten tydzień nie jest dobry więc tylko pierdoła mi tzw.moge się zająć:)
                                                  • tezx Re: Niekończące.. 25.10.21, 16:59
                                                    Jak trzeba to i należy pożyć na luzie. Rzeczy błahe też kiedyś trzeba załatwić...:D
                                                  • viviene Re: Niekończące.. 26.10.21, 18:15
                                                    Tak.
                                                    Plaża piasek morze lub inne dobrobyty:)
                                                  • tezx Re: Niekończące.. 26.10.21, 18:48
                                                    Dobry kierunek gdybania.DD Lubię może. Kiedyś bardzo dawno wylegiwałem się jak bałtycka foczka na plaży na Westerplatte. Powiem tak, jest co wspominać..D
                                                  • viviene Re: Niekończące.. 26.10.21, 19:44
                                                    Wyobrażam sobie:)
                                                    Moje też są urocze:)
                                                  • tezx Re: Niekończące.. 27.10.21, 09:37
                                                    No to się cieszę;D
                                                  • viviene Re: Niekończące.. 27.10.21, 13:29
                                                    Jak to ktoś powiedział, ja to się czeszę byle czym:)
                                                    Grabiami np.
                                                  • tezx Re: Niekończące.. 27.10.21, 15:18
                                                    Nie każdy musi grzebienie używać..to sprawa typowo indywidualna.D
                                                  • viviene Re: Niekończące.. 27.10.21, 18:04
                                                    No. Ja nie muszę np.i żyje? Żyje.:)
                                                  • tezx Re: Niekończące.. 27.10.21, 18:34
                                                    Ja też nie..;D
                                                  • viviene Re: Niekończące.. 27.10.21, 22:31
                                                    To jest nas mała grupka:)
                                                  • tezx Re: Niekończące.. 28.10.21, 08:36
                                                    Dwie osoby to chyba można załozyć klub sympatyków ;....D
                                                  • viviene Re: Niekończące.. 28.10.21, 11:47
                                                    Do czego,kogo ta sympatią pałać?:)
                                                  • tezx Re: Niekończące.. 28.10.21, 14:41
                                                    A to jest tzw. wolna ręka, pałać można do teoretycznie do każdego..D
                                                  • viviene Re: Niekończące.. 28.10.21, 16:25
                                                    Ja tam pałam a co..
                                                    Ciekawe jak długo..:)
                                                  • tezx Re: Niekończące.. 28.10.21, 17:32
                                                    To już ,że tak powiem rzecz indywidualna...nie ma ograniczeń w pałaniu..D
                                                  • viviene Re: Niekończące.. 28.10.21, 18:55
                                                    Całe szczęście,że chociaż w tym nie ma:) można pałac i pałać:)
                                                  • tezx Re: Niekończące.. 28.10.21, 19:35
                                                    Tak, tu limitów nie ma...D
                                                  • viviene Re: Niekończące.. 29.10.21, 10:13
                                                    Zważywszy,że wszędzie odtańczenia to to może być mały luksus:)
                                                  • tezx Re: Niekończące.. 29.10.21, 11:46
                                                    Chociaż jakiś drobiazg za darmo od życia.D
                                                  • viviene Re: Niekończące.. 30.10.21, 15:16
                                                    Wszystko jest czym przyplacone tak to już jest ale podobno za to nie karają:)
                                                  • tezx Re: Niekończące.. 30.10.21, 17:11
                                                    Oczywiście, w końcu to decyzje własne..;p
                                                  • viviene Re: Niekończące.. 30.10.21, 21:01
                                                    Zupełnie się z Panem zgadzam:)
                                                  • tezx Re: Niekończące.. 31.10.21, 02:54
                                                    Jestem - że powiem za poetą - ukontentowany...D
                                                  • viviene Re: Niekończące.. 01.11.21, 17:06
                                                    Bardzo lubię jak tak jest:)
                                                  • tezx Re: Niekończące.. 01.11.21, 18:56
                                                    Słusznie. Spokój najlepiej służy zdrowiu u układom..DD
                                                  • viviene Re: Niekończące.. 02.11.21, 17:43
                                                    Tak myślę:) choć z układami bywa różnie, rzekła bym zadziwiająco różnie:)
                                                  • tezx Re: Niekończące.. 02.11.21, 18:29
                                                    I słusznie, weźmy chociaż taki popularny czworobok... Wydawałoby się ze określa wszystko ale nie koniecznie.... bo mamy prostokąty, kwadraty, romby..i inne formacje..D
                                                  • viviene Re: Niekończące.. 03.11.21, 08:26
                                                    Prostokąty kwadraty romby i głupoty.
                                                    Choc chodzi tutaj o całkiem inne..:)
                                                  • tezx Re: Niekończące.. 03.11.21, 15:23
                                                    Humor się Pani trzyma..;p Ale to dobrze..;D
                                                  • viviene Re: Niekończące.. 03.11.21, 18:21
                                                    Panie, to ja trzymam się za humor bo czegoś trzymać się trzeba:)
                                                  • tezx Re: Niekończące.. 04.11.21, 08:09
                                                    Figlarka co najmniej.;DDD
                                                    Wczoraj dokonałem aktu szczepienia...powiem tak, - Mija doba i żadnych rewelacji z tego tytułu nie mam- o co oczywiscie pretensji żadnych nie mam tez..DDD Jedyna konieczna sprawa to z dwa tygodnie wypada żyć w stylu eremity..ale to i dobrze..Pomieszkam sobie spokojnie.DDD
                                                  • viviene Re: Niekończące.. 04.11.21, 08:40
                                                    Przetrwa Pan:)
                                                    Ja z Pustelnikiem jestem za pan brat i dobrze mi z tym:)
                                                    Bardzo dobrze:)
                                                  • tezx Re: Niekończące.. 04.11.21, 08:56
                                                    Pewnie życie w ciszy i skupieniu jest zdrowsze..DDD
                                                  • viviene Re: Niekończące.. 04.11.21, 09:26
                                                    Tak myślę:)
                                                  • tezx Re: Niekończące.. 04.11.21, 10:01
                                                    Nie wychodzić przed szereg, spokojnie, bez paniki...to najlepsza recepta.D
                                                  • viviene Re: Niekończące.. 04.11.21, 15:25
                                                    Tia... najlepiej w drewutni się schować:)
                                                  • tezx Re: Niekończące.. 04.11.21, 16:08
                                                    Za stertą polan.;D Też można...ja nie mam już siły zeby robić za jakiegoś buntownika co nie znaczy że ze wszystkim hurtem się zgadzam..;p
                                                  • viviene Re: Niekończące.. 04.11.21, 16:22
                                                    W zasadzie ja też. Unikam jak mogę, nie wychylam się bo ponad wszystko cenię sobie spokój:)
                                                  • tezx Re: Niekończące.. 04.11.21, 16:30
                                                    Słusznie. Widzi mi się...DD
                                                  • viviene Re: Niekończące.. 04.11.21, 19:22
                                                    Konsensus jest, dobra robota:)
                                                  • tezx Re: Niekończące.. 05.11.21, 03:40
                                                    Też tak myślę, każde za przeproszeniem zbliżenie stanowisk czymś owocuje...przynajmniej jak pokazuje życie...DDD
                                                  • viviene Re: Niekończące.. 05.11.21, 08:31
                                                    Tak, tylko owoce czasem bywają kwaśne:)
                                                  • tezx Re: Niekończące.. 05.11.21, 13:55
                                                    Po to lukier wymyślili...DDD
                                                  • viviene Re: Niekończące.. 05.11.21, 19:24
                                                    :))
                                                    Lukru beczkę zamawiam:)
                                                  • tezx Re: Niekończące.. 05.11.21, 19:29
                                                    No właśnie...;d Też lubię ten specyfik...D
                                                  • viviene Re: Niekończące.. 06.11.21, 00:00
                                                    A to wiesz, jak za dużo to sztywnym można zostać:))
                                                  • tezx Re: Niekończące.. 06.11.21, 08:36
                                                    Dlateo wskazany jest umiar do dobre wychowanie...DDD
                                                  • tezx Re: Niekończące.. 06.11.21, 08:36
                                                    ...i dobre...
                                                  • viviene Re: Niekończące.. 07.11.21, 12:42
                                                    Tak jest proszę Pana:)
                                                  • tezx Re: Niekończące.. 07.11.21, 14:13
                                                    Czyli pewne kwestie wyjaśnione..D A dodam, że miło się z Panią gawędzi..;p
                                                  • viviene Re: Niekończące.. 07.11.21, 15:48
                                                    Mnie również:)
                                                  • tezx Re: Niekończące.. 07.11.21, 17:47
                                                    Cieszy mnie to bardzo...powiem za klasykiem.D
                                                  • viviene Re: Niekończące.. 07.11.21, 19:15
                                                    Ważne ,że wiemy o co chodzi:)
                                                  • tezx Re: Niekończące.. 07.11.21, 19:30
                                                    Podobno w dwuznaczności ciekawe jest to ,ze oznacza tylko jedno.;D
                                                    Tak słyszałem...DD
                                                  • viviene Re: Niekończące.. 09.11.21, 13:38
                                                    Też z tym się zgadzam:)
                                                    Jakby człowiek się nie obrócił zawsze wyjdzie lewo:))
                                                  • tezx Re: Niekończące.. 09.11.21, 14:04
                                                    Figlarka z Pani..DDD
                                                  • viviene Re: Niekończące.. 09.11.21, 22:26
                                                    Proszę głośno nie mówić bo jeszcze tak się stanie:)
                                                    Czyli właściwie nic się nie zmieni:)
                                                  • tezx Re: Niekończące.. 10.11.21, 08:15
                                                    Fakt życie czyni różne niespodzianki;D
                                                    Czy zmieni czy nie zmieni, takie pytanie z rzędu trudnych..;D Trzeba jakiegoś jasnowidza przepytać.DDD
                                                  • viviene Re: Niekończące.. 10.11.21, 12:31
                                                    Cyganka podobno prawdę powie za grosik:)
                                                  • tezx Re: Niekończące.. 10.11.21, 13:57
                                                    Gdzie teraz prawdziwą Cygankę spotkać. Niekiedy latem na ulicy, gdzie narzuca się z usługami i każe sobie płacić z góry ,koniecznie banknotem.. Czyli taka opcja staje się mało wiarygodna....trzeba chyba szukać fachowca w tej branży...
                                                    Miałem z Cyganami trochę kontaktów, w zamierzchłych czasach nawet gościłem nawet dwie córki cygańskiego króla rezydującego na ziemiach polskich ....bodajże w Olsztynie...jak sięgam pamięcią..D
                                                  • viviene Re: Niekończące.. 10.11.21, 17:09
                                                    Cyganka blondynka
                                                    Cyganka prawdę powie
                                                    Cyganka blondynka
                                                    Też człowiek
                                                    Powróżyć Ci :))
                                                  • tezx Re: Niekończące.. 10.11.21, 17:26
                                                    Podobnie jak w tym tekście...Jedna siostry cyganki różniły się diametralnie. Jedna faktycznie rasowa blondynka, druga typowa urodę cygańską miała. Coś tam nie teges w tej rodzinie się zdarzyć musiało...D
                                                  • viviene Re: Niekończące.. 10.11.21, 18:21
                                                    Ale dziewczyny piękne zapewne:)
                                                    I dla usprawiedliwienia powyższego,twierdzę ,że w każdej rodzinie jest coś nie teges:)
                                                  • tezx Re: Niekończące.. 10.11.21, 19:50
                                                    Słuszna uwaga, ...ważne z król kochał dzieci jak własne....D
                                                  • viviene Re: Niekończące.. 10.11.21, 20:11
                                                    No i wszystko jasne:)
                                                    " Wszystkie dzieci nasze są:)'
                                                  • tezx Re: Niekończące.. 11.11.21, 08:23
                                                    Tak, dzieci na opiekę i normalne dzieciństwo zasługują .;D
                                                  • viviene Re: Niekończące.. 11.11.21, 10:24
                                                    Są urocze,jak są małe bo potem różnie bywa :)
                                                  • tezx Re: Niekończące.. 11.11.21, 12:03
                                                    A to racja, czas ludzi zmienia..D
                                                  • viviene Re: Niekończące.. 12.11.21, 09:11
                                                    Też. Ale jestem zdania,że to ludzie są przyczyną zmian w innych, nie zawsze pozytywnych.
                                                  • tezx Re: Niekończące.. 12.11.21, 09:25
                                                    Cała ta układanka działa jak naczynia połączone.. Każdej akcji towarzyszy reakcja... jak poucza nas fizyka..;D
                                                  • viviene Re: Niekończące.. 12.11.21, 14:43
                                                    Zdecydowanie tak jest.
                                                    Podobno jesteśmy tylko ludźmi,choć to nie zawsze usprawiedliwia:)
                                                  • tezx Re: Niekończące.. 12.11.21, 15:45
                                                    Bycie człowiekiem nie zwalnia z myślenia...choć są niektórzy uprzywilejowani..D
                                                  • viviene Re: Niekończące.. 12.11.21, 16:07
                                                    Właśnie tak:)
                                                    Rady nie ma:)
                                                  • tezx Re: Niekończące.. 12.11.21, 16:20
                                                    Słusznie...są to sprawy poza naszym wpływem...Dziwne jednak za tacy osobnicy mają posłuch..a niekiedy wręcz robią za autorytety...;p
                                                  • viviene Re: Niekończące.. 12.11.21, 17:17
                                                    Dziwne?
                                                    Układy ukladziki i rączka rączkę itp.:)
                                                    Na tym to polega i jak widać mają się nieźle:)
                                                  • tezx Re: Niekończące.. 12.11.21, 18:08
                                                    Słusznie, tak było jest i będzie..D Nie dziwne Pani, skądże taka myśl...DD
                                                  • viviene Re: Niekończące.. 13.11.21, 10:12
                                                    Dzień dobry:)
                                                    Dobry poranek to dobry dzień i dobry wieczór.
                                                    Pozdrawiam V.
                                                  • tezx Re: Niekończące.. 13.11.21, 10:15
                                                    Witam Panią; D
                                                    Dzięki, wzajemnie pomyślności;D
                                                  • viviene Re: Niekończące.. 13.11.21, 16:57
                                                    Ciemno wszędzie głucho wszędzie, powiedz Panie, co to będzie?:)
                                                  • tezx Re: Niekończące.. 13.11.21, 17:40
                                                    To i owo może być...;D Albo inaczej co Pani sobie życzy...ograniczeń nie ma..DD
                                                    Trudny czas ta jesień. O 16.00 ciemno...Dzisiaj sobie poparadowałem w terenie, było zimno ale bez deszczu .;D
                                                  • viviene Re: Niekończące.. 13.11.21, 18:23
                                                    Dziękuję;)
                                                    Tu słonecznie cały dzień.
                                                    Śniegi wysokie być mają to cieszmy się obecnym czasem:)
                                                    Każdym czasem:)
                                                  • tezx Re: Niekończące.. 13.11.21, 19:44
                                                    A to narty trzeba przygotować..skoro takie prognozy.;d
                                                  • viviene Re: Niekończące.. 13.11.21, 21:28
                                                    Bezpieczniej saneczki, tylko kto pociągnie?:)
                                                  • tezx Re: Niekończące.. 14.11.21, 04:23
                                                    Czyli można porobić za konia który mówi..DDD
                                                    A co realiów..zycie mnie jakoś wcześnie dzisiaj postawiło na nogi. Ale trudno..nie mozna na wszystko się gniewać..;-)
                                                  • tezx Re: Niekończące.. 14.11.21, 05:06
                                                    ..A co do... powinno być, wielkie sorry ale tak wyszło :-)
                                                  • viviene Re: Niekończące.. 14.11.21, 10:53
                                                    Nie ma za co. Dzień dobry:)
                                                    Ja odwrotnie, długo w noc a już prawie południe.:)
                                                    Nie spiesze się dziś nigdzie:)
                                                    Jak tu cicho Panie,jakby czas w miejscu stanął albo jeszcze gorzej:)
                                                    Trzeba przyjąć stanowisko obserwatora:)
                                                  • tezx Re: Niekończące.. 14.11.21, 11:18
                                                    Dzień dobry..
                                                    Odsypiałem noc...jakieś zawiłe te przypadki ..;D
                                                    Też u mnie spokojnie, niebawem myknę na powietrze trochę poparadować;-)
                                                    Stanowisko obserwatora jest dobre, ale też niebezpieczne, mogą odstrzelić jak kaczkę..DDD
                                                  • viviene Re: Niekończące.. 14.11.21, 12:31
                                                    To miłego paradowania życzę:)
                                                    E tam od razu odstrzelić,że niby kto by się odważył,tyle "gorylu" wokół:)
                                                  • tezx Re: Niekończące.. 14.11.21, 14:09
                                                    Dziękuję. Na goryli nie licz, bardziej trzeba patrzeć na boki bo różnych elementów chodzi co nie miara..;p
                                                  • viviene Re: Niekończące.. 15.11.21, 14:57
                                                    :)
                                                    Trzeba liczyć na własne umiejętności sprinterskie:)
                                                  • tezx Re: Niekończące.. 15.11.21, 15:22
                                                    Tak...zaskoczyć wroga ucieczką...to jedyne mądre wyjście..DDD
                                                  • viviene Re: Niekończące.. 15.11.21, 15:30
                                                    Hahaha ..no tak jak się mówi: charakter w nogach trzeba mieć:))
                                                  • tezx Re: Niekończące.. 15.11.21, 15:39
                                                    Znawcy mówią, że lepiej być 5 minut tchórzem niż długie lata nieżywym bohaterem...;p