viviene 07.10.21, 10:56 Kciuków lub języka za zębami:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tezx Re: Czas trzymania:) 07.10.21, 18:54 Można i tak, można i tak....każdy sam decyduje..;D Odpowiedz Link Zgłoś
viviene Re: Czas trzymania:) 08.10.21, 13:41 No...szkoda ,że nie można zdać się na kogoś choć to może być błędem:) Odpowiedz Link Zgłoś
tezx Re: Czas trzymania:) 08.10.21, 19:16 Pewnie ,że można. Kazdy ma tzw. wolną wolę i moze robić wszystko wg uznania własnego..D A błąd może zawsze się zdarzyć, to rzecz uważam naturalna... Odpowiedz Link Zgłoś
viviene Re: Czas trzymania:) 09.10.21, 10:04 No niby tak:) Ale tak dla wygody? Takie rozluźnienie by się przydało:) Odpowiedz Link Zgłoś
tezx Re: Czas trzymania:) 09.10.21, 15:06 Nie będę zaprzeczał w sprawach oczywistych...DDD Odpowiedz Link Zgłoś
viviene Re: Czas trzymania:) 12.10.21, 11:35 Dzięki Panie bo nie mam siły na najdrobniejsze nieścisłości, no to teraz ze wszystkim się zgadzam a najbardziej z Panem:)) Odpowiedz Link Zgłoś
tezx Re: Czas trzymania:) 12.10.21, 14:30 Czyli zawieszenie broni i sojusz..DDD Szkoda czasu na tzw. utarczki,..D Odpowiedz Link Zgłoś
viviene Re: Czas trzymania:) 13.10.21, 11:15 Szkoda:) Należy raczej sprecyzować cel:) Odpowiedz Link Zgłoś
tezx Re: Czas trzymania:) 13.10.21, 14:04 Cel sprecyzowany może wywołać efekt zeza zbieżnego..DD Ale owszem, od założeń do konkretów..;p Odpowiedz Link Zgłoś
viviene Re: Czas trzymania:) 13.10.21, 18:08 O Panie czego ja się dowiaduje? Ten zez..jeszcze zbieżny, zupełnie pojęcia nie mam:) Odpowiedz Link Zgłoś
tezx Re: Czas trzymania:) 13.10.21, 19:10 Żartuję tak sobie...D To tylko była tzw. mała metafora.D Odpowiedz Link Zgłoś
viviene Re: Czas trzymania:) 13.10.21, 19:28 Aaaa wiem było kiedyś zezowate szczęście:) Może tak być, jest coś takiego.? Hm..na pewno jest:) Odpowiedz Link Zgłoś
tezx Re: Czas trzymania:) 13.10.21, 19:49 Tak ,był film z roku 1960r. ze śp.Kobielą w roli głownej..D A szczęście w ogóle ma rózne barwy i odcienie..zezowate też może być..DD Odpowiedz Link Zgłoś
tezx Re: Czas trzymania:) 14.10.21, 10:17 Nic nie sugerowałem. To były rozważania szeroko ogólne.. Każdy ma szczęście jako takie ale moze ono uwarunkowane być występowaniem w wielu formach, postaciach, oczekiwaniach, wymaganiach etc etc.. Inaczej i prościej każdego usatysfakcjonować potrafi coś innego..;D Sztywnej definicji tego problemu nie ma i nie będzie..;p Odpowiedz Link Zgłoś
viviene Re: Czas trzymania:) 14.10.21, 17:41 Że nie ma to wiem ale za mądrze Pan pisze nie nadążam chyba a teraz tym bardziej :) Odpowiedz Link Zgłoś
tezx Re: Czas trzymania:) 14.10.21, 18:26 A to był wykład z tzw. wiedzy nieobowiązkowej. Nie ma problemu...D Odpowiedz Link Zgłoś
viviene Re: Czas trzymania:) 15.10.21, 10:17 Ło matko:) Chcąc nie chcąc przyswajam Panie:) Odpowiedz Link Zgłoś
viviene Re: Czas trzymania:) 15.10.21, 19:57 Dzięki:) Od przybytku głowa nie boli:) Odpowiedz Link Zgłoś
tezx Re: Czas trzymania:) 16.10.21, 03:54 Słusznie...każde wyróżnienie w jakiś sposób procentuje..D Odpowiedz Link Zgłoś
viviene Re: Czas trzymania:) 16.10.21, 14:41 No nie wiem nie wiem, oby tak było:) Odpowiedz Link Zgłoś
tezx Re: Czas trzymania:) 17.10.21, 05:21 Trudno się połapać co szkodzi a co nie..Prawda jakoś ostatnio w cenie nie jest..;p Odpowiedz Link Zgłoś
viviene Re: Czas trzymania:) 19.10.21, 09:17 No to też racja.. Życie nic więcej a może aż tyle:) Odpowiedz Link Zgłoś
tezx Re: Czas trzymania:) 19.10.21, 10:03 Wszystko zależy od tzw. punktu odniesienia..;p Z różnych perspektyw te same zdarzenia mogą zupełnie inaczej wyglądac.D Odpowiedz Link Zgłoś
viviene Re: Czas trzymania:) 19.10.21, 14:58 Najlepiej do góry nogami tak jak wszystko dziś,tylko czy to coś zmienia,chyba niewiele:) Odpowiedz Link Zgłoś
tezx Re: Czas trzymania:) 19.10.21, 19:38 Lustro osobliwości byłoby przydatne...D Odpowiedz Link Zgłoś
viviene Re: Czas trzymania:) 19.10.21, 22:29 Prawdą jest, że widzimy siebie w innych ludziach,zwłaszcza własne niedoskonałości. Tak to jest poukładane:) Odpowiedz Link Zgłoś
tezx Re: Czas trzymania:) 20.10.21, 08:38 Psychika homosapiens jest skomplikowana....D Odpowiedz Link Zgłoś
viviene Re: Czas trzymania:) 20.10.21, 10:34 Czasem wydaje się że niezbyt, innym razem wprawia w zdumienie, lecz myślę,że najbardziej zadziwiająca jest nasza własna:) Przykładu akurat nie podam bo każdy wie o tym momencie:) Odpowiedz Link Zgłoś
tezx Re: Czas trzymania:) 20.10.21, 11:51 Oki...temat jest praktycznie niewyczerpalny...;p Odpowiedz Link Zgłoś
tezx Re: Czas trzymania:) 20.10.21, 19:56 Słusznie.;D Najlepiej się nie pchać w tym kierunku...;D Pozostawmy to innym.;p Odpowiedz Link Zgłoś
viviene Re: Czas trzymania:) 21.10.21, 12:32 Ciekawe. Ostatnio wyczytałam ,że filozofia to nauka przyszłości a osoby z dyplomem filozofa mają " wzięcie' na rynku pracy. No popatrz jak to się zmieniło:) Odpowiedz Link Zgłoś
tezx Re: Czas trzymania:) 21.10.21, 13:51 Cóż ,trendy się zmieniają....Moda i zapotrzebowanie na różne zawody i umiejętności też..Różnych cudaków coraz więcej...trener od tego, owego i czegoś innego..;p Głowa boli od tego wszystkiego. Odpowiedz Link Zgłoś
viviene Re: Czas trzymania:) 21.10.21, 20:24 To fakt, wszystko moda ,masz rację. Kiedyś bez tego się żyło ale cóż,świat do przodu prze to i ludzie chcą korzystać:) Odpowiedz Link Zgłoś
tezx Re: Czas trzymania:) 22.10.21, 02:16 Słusznie Pani opowiadasz..D Ale posługując się myślą klasyka powiem tak...wiele można mi zarzucić, ale nie to, że jestem nowoczesny...DDDD (patrz Sami swoi ) Odpowiedz Link Zgłoś
viviene Re: Czas trzymania:) 22.10.21, 12:32 Hahaha:) Ja tam lubię nowości , przeważnie te,które ułatwiają życie:) Jednak nie przeszkadzało by mi wcale zupełne odludzie i czystą natura:) Odpowiedz Link Zgłoś
tezx Re: Czas trzymania:) 22.10.21, 15:30 Żartowałem...;D Jakie jest wyjście- trzeba dostosować się do rzeczywstości i oczywistości..D Co do drugiej myśli, powiem tak- ja tęsknię za odludziem i naturą, mam dość tłoku i ciasnoty intelektualnej współplemieńców;p Wystarczyłaby mi lampa Łukasiewicza..D Odpowiedz Link Zgłoś
viviene Re: Czas trzymania:) 22.10.21, 15:56 Trzeba. Małe tęsknoty, ciche marzenia, któż ich nie ma. :) Odpowiedz Link Zgłoś
tezx Re: Czas trzymania:) 22.10.21, 15:59 Moja tęskonta za wsią spokojną jest wielka conajmniej..D Odpowiedz Link Zgłoś
viviene Re: Czas trzymania:) 22.10.21, 16:06 Cóż mogę powiedzieć Panie,żeby pokrzepić Twa duszę? :) W dzisiejszych czasach wszystko jest możliwe:) Odpowiedz Link Zgłoś
viviene Re: Czas trzymania:) 22.10.21, 18:45 Prawie jak Ferdek:) własna filozofia:) Odpowiedz Link Zgłoś
viviene Re: Czas trzymania:) 22.10.21, 18:59 Tak jest:) Lepsza taka niż żadna? :) Odpowiedz Link Zgłoś
tezx Re: Czas trzymania:) 23.10.21, 09:10 Ale z filozofowaniem trzeba być ostrożnym, co by jakichś tam cnót nie narazić na szwank...DDD Odpowiedz Link Zgłoś
tezx Re: Czas trzymania:) 23.10.21, 20:41 Nie trzeba wpadać w panikę.. Zawsze coś się znajdzie..D Odpowiedz Link Zgłoś
tezx Re: Czas trzymania:) 24.10.21, 20:54 Eee.. niekoniecznie, powtarzanie tych samych posunięć może spowszednieć z biegiem czasu..D A myślisz Pani, że coś już zostało znalezione? ;D Odpowiedz Link Zgłoś
viviene Re: Czas trzymania:) 25.10.21, 15:19 Pewnie kto bardzo się upierał to znalazł.. Jednak nie wszystko co jest znalezione jest tym czego oczekujesz:) Czy warto szukać? Odpowiedz Link Zgłoś
tezx Re: Czas trzymania:) 25.10.21, 17:12 Upór nie wiele daje, kwestia znalezienia bardziej od przypadkowości jest uzależniona....;p Oczywiście na to co znajdziemy wpływu praktycznie nie mamy żadnego. Co najwyżej znając cel poszukiwań można to niejako ukierunkować ..;D Czy warto szukać?. Powiem tak..coś trzeba robić..DDD Odpowiedz Link Zgłoś
viviene Re: Czas trzymania:) 26.10.21, 18:11 Oj tak Panie, wszystko się zgadza:) Jak to jest z tymi przypadkami, mądrzy głoszą,że ich nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
tezx Re: Czas trzymania:) 26.10.21, 18:53 Jak nie ma przypadków, jak ludzie w lotto wygrywają..Przecież w tej grze systemów ani schematów nie ma, jest tylko czysty przypadek..D Odpowiedz Link Zgłoś
viviene Re: Czas trzymania:) 26.10.21, 19:40 Nie. Jest to matematyka. Nie wiem ile bo już zapomniałam ale ileś tam kombinacji ,w każdym razie mnóstwo,że trafić to rzeczywiście szczęście trzeba mieć. Wygrywają, owszem i bardzo dobrze,może akurat komuś ta kasa bardzo potrzebna uszczęśliwi go a może i innych jak oczywiście wspomoże:) czy przypadek, może masz rację:) Odpowiedz Link Zgłoś
viviene Re: Czas trzymania:) 26.10.21, 20:52 Oczywiście chodziło o maszynę losująca;) Odpowiedz Link Zgłoś
tezx Re: Czas trzymania:) 27.10.21, 09:36 Chodzi o rachunek prawdopodobnieństwa..Pominę szczegóły, generalnie wiadomo, że jeżeli ktoś się uprze wygrać np 1 mln i zeby matematycznie zapewnić sobie teoretyczną wygraną to musi wydać więcej ponad milion aby tez milionik ewentualnie otrzymać..Czyli żaden interes.. Odpowiedz Link Zgłoś
tezx Re: Czas trzymania:) 27.10.21, 09:36 Maszyna jak maszyna, działa jak ją podrasują...DDD Odpowiedz Link Zgłoś
viviene Re: Czas trzymania:) 27.10.21, 13:31 No nic, czasem iluzja wydaje się prawdziwa:) Odpowiedz Link Zgłoś
viviene Re: Czas trzymania:) 27.10.21, 18:05 Aaaa no właśnie:) A ja się zastanawiam z czego , to takie proste:) Odpowiedz Link Zgłoś
tezx Re: Czas trzymania:) 27.10.21, 18:33 Przysłowie mówi ,że dobry bajerek to połowa roboty...DD Odpowiedz Link Zgłoś
viviene Re: Czas trzymania:) 27.10.21, 22:32 To zależy kto kogo i jakim temacie,ale tak sięowi fakt:) Odpowiedz Link Zgłoś
tezx Re: Czas trzymania:) 28.10.21, 08:33 Właśnie, takie rzeczy w życiu często się zdarzają..D Odpowiedz Link Zgłoś
viviene Re: Czas trzymania:) 28.10.21, 11:51 Bywa różnie kwadratowo i podłużnie:) Odpowiedz Link Zgłoś
tezx Re: Czas trzymania:) 28.10.21, 14:38 Figlarka z Pani, rzec można...DD ..co nie zmienia faktu, że tak właśnie jest.;p Odpowiedz Link Zgłoś
viviene Re: Czas trzymania:) 28.10.21, 16:23 Niech Pan spojrzy jak ten czas zapiernicza,,zaraz listopad,ech:) Odpowiedz Link Zgłoś
tezx Re: Czas trzymania:) 28.10.21, 17:36 Właśnie, koniec roku tuż tuż.....;D Niedawno poszedłem od sklepu specjal. aby zakupić drobny wyłącznik. Subiektowi podałem, że robię porządek ze sprzętem i przygotowuję przewody dla choinki.. Powiem Ci ze patrzył na mnie jak na jakiegoś cudaka.. ale skasował....;D Odpowiedz Link Zgłoś
viviene Re: Czas trzymania:) 28.10.21, 18:53 :) ja bym się zdziwiła jakby nie skasował:) Zaraz po Święcie Zmarłych będą rozbrzmiewać nuty Bożonarodzeniowe w sklepach, czujesz..0rzez dwa miesiące będzie " padał śnieg" a mnie trafi szlag:) dobrze ,że nie przepadam za supermarketami to może się uchował jakoś:) Odpowiedz Link Zgłoś
tezx Re: Czas trzymania:) 28.10.21, 19:39 Oczywiście tak jest w marketach co roku. Ale ja jedynie naprawiałem przedłużacz ktory mi służy do podłączania światełek ledowych na choince.W końcu kiedys to trzeba zrobić..zresztą ja lubię porządek, wszystkie kabelki mają stosowne wtyczki i gniazda i muszą być w każdej chwili sprawne jak zajdzie poptrzeba..D Odpowiedz Link Zgłoś
viviene Re: Czas trzymania:) 29.10.21, 10:09 Wow..ja od kabelków z daleka, no się ich boję,zresztą jakbym coś podłączyła to od razu bum:) Odpowiedz Link Zgłoś
tezx Re: Czas trzymania:) 29.10.21, 11:54 Spokojnie, mawiają ,że elektrykmoże mylić się raz jak saper..DD Mnie kabelki nie stresują. ;p Odpowiedz Link Zgłoś
tezx Re: Czas trzymania:) 30.10.21, 17:14 Laicy mówią ,że wystarczy znać plus i minus a to jest prosta droga do zakończenia żywota..D Odpowiedz Link Zgłoś
viviene Re: Czas trzymania:) 30.10.21, 20:59 Znam kilka takich przypadków z prądem i faktyczne pogrzebani. Ale wszędzie należy zachować ostrożność bo licho podobno nie śpi:) Odpowiedz Link Zgłoś
tezx Re: Czas trzymania:) 31.10.21, 03:04 Jest zasada ,że brać się można za coś na czym człowiek się zna, a do tego zalicza się właśnie prąd. Są przyrządy, wszystko wcześniej można sprawdzić ,człowiek wie co chwyta do ręki. Pseudoamatorzy nie powinni też brać się za gaz, bo może to się marnie skończyć. Co innego np. z wodą, jak źle skręcisz rurkę to co najwyżej postawisz na nogi sąsiada ale nikt nie zginie.. Odpowiedz Link Zgłoś
tezx Re: Czas trzymania:) 31.10.21, 03:16 Życzę udanego dnia, ładnej pogody i skutecznego relaksu..;D Odpowiedz Link Zgłoś
viviene Re: Czas trzymania:) 31.10.21, 07:39 Wszystko się zgadza . Wzajemnie, wszystkiego dobrego:)) Pozdrawiam V. Odpowiedz Link Zgłoś
tezx Re: Czas trzymania:) 01.11.21, 19:08 Dziękuję za wysłuchanie wykładu a raczej instrukcji...D Dobrze jest wiedzieć co chce się zrobić i czym to się może skończyć. Zwyczajna umiejętność przewidywania a pozwala uniknąć przykrych niespodzianek. Życzę udanego tygodnia a szczególnie zdrówka.D Odpowiedz Link Zgłoś
viviene Re: Czas trzymania:) 02.11.21, 17:21 Przezorny zawsze ubezpieczony:) Dziękuję zdrówko się przyda. Wzajemnie wszystkiego dobrego:) Odpowiedz Link Zgłoś
tezx Re: Czas trzymania:) 02.11.21, 18:36 Jakoś to życie coraz gorsze się staje....ludzie coraz bardziej niestabilni, agresywni, ect ect..czarno to widzę...Ale trzeba być chociaż minimalnym optymistą i cieszyć się tym co w zasięgu, czyli poki co jako takim zdrowiem...;D Odpowiedz Link Zgłoś
viviene Re: Czas trzymania:) 03.11.21, 08:19 Niestety na zachowanie ludzi wpływu nie ma, fakt są po prostu okrutni i jacyś tacy dzicy, konsumpcja i wygórowane ego,chęć dominacji i przeświadczenie ,że jestem naj.:) Może i parcie do przodu nie jest jakies szczególnie negatywne lecz zdecydowanie źle jest to ,że zostawiają po sobie zgliszcza a przynajmniej większość. No...ale i tak wszystko jest do czasu..:) Odpowiedz Link Zgłoś
tezx Re: Czas trzymania:) 03.11.21, 15:31 Słuszna ocena problemu.. Sprawy te ogólnie są złożone a zachowania pewnych osobników ewoluują w nie najlepszym kierunku...;p Odpowiedz Link Zgłoś
viviene Re: Czas trzymania:) 03.11.21, 18:16 Absolutnie . Patrzeć tylko co się będzie działo:) Odpowiedz Link Zgłoś
tezx Re: Czas trzymania:) 04.11.21, 08:37 Mnie nie chce się już słuchać i oglądać - więc ograniczyłem do minimum. Szkoda zdrowia. Zagłębiłem się w książki i to jest najzdrowszy wybór. Miłego dnia..chociaż teraz ciśnienie szybuje na dół, dołek będzie ok 16.00. Idą jakieś deszcze niespokojne..i inne niespodzianki jesienne.D Odpowiedz Link Zgłoś
viviene Re: Czas trzymania:) 04.11.21, 08:45 To tak jak ja:) Nie wiem czy dobrze ale wychodzę z założenia,że nic nie poradzę a na głowie mam inne sprawy więc też odpuściłam:) Dziś jest Now w Skorpionie i będzie się działo,byle tylko w pogodzie. Natura musi zaszaleć,żebyśmy mieli się na baczności:) Odpowiedz Link Zgłoś
tezx Re: Czas trzymania:) 04.11.21, 08:57 Oj tak...na Półwyspie Iberyjskim zima,śnieg....Dziwne to wszystko..;p Odpowiedz Link Zgłoś
viviene Re: Czas trzymania:) 04.11.21, 09:24 Być może..natura robi swoje a człowiek się do tego niechlubnie przyczynia:) Odpowiedz Link Zgłoś
tezx Re: Czas trzymania:) 04.11.21, 10:04 Beze mnie....ja tam póki co nic nie robię..DDD Odpowiedz Link Zgłoś
viviene Re: Czas trzymania:) 04.11.21, 15:22 Tak nam się tylko wydaje:) Ja też więcej grzechów nie pamiętam:) Odpowiedz Link Zgłoś
tezx Re: Czas trzymania:) 04.11.21, 16:12 Moje grzechy się przedawniły dawno..DDD Ale gdyby...to kto wie..;DDD Odpowiedz Link Zgłoś
viviene Re: Czas trzymania:) 04.11.21, 16:19 To jest Pan w komfortowej sytuacji:) Odpowiedz Link Zgłoś
tezx Re: Czas trzymania:) 04.11.21, 16:34 Sam rozwiązałem ten problem..mówiąc najprościej..;p Odpowiedz Link Zgłoś
viviene Re: Czas trzymania:) 04.11.21, 19:25 Superowo:) Pan rzuci pomysłem a nie tylko dla siebie chowa:) Odpowiedz Link Zgłoś
tezx Re: Czas trzymania:) 05.11.21, 03:37 Jak by to powiedzieć, sprawa jest na tyle delikatna ze nie daje się do komentowania w tym miejscu..D Odpowiedz Link Zgłoś
viviene Re: Czas trzymania:) 05.11.21, 08:34 Eee...no nic nie poradzę. Obejde się niewiedzą:) Odpowiedz Link Zgłoś
viviene Re: Czas trzymania:) 05.11.21, 19:27 Ja skorzystam z wyjścia awaryjnego:) A co...coś od życia się należy:) ( za dobre sprawowanie) Odpowiedz Link Zgłoś
tezx Re: Czas trzymania:) 05.11.21, 19:28 Oczwywiście...prawa Pani są nie ograniczone..D Odpowiedz Link Zgłoś
viviene Re: Czas trzymania:) 06.11.21, 00:02 Jak fajnie się to czyta:))) Urosłam:) Odpowiedz Link Zgłoś
tezx Re: Czas trzymania:) 06.11.21, 08:34 I to bez przysłowiowych "drożdży"...DD Odpowiedz Link Zgłoś
viviene Re: Czas trzymania:) 07.11.21, 12:43 Hahahaha...nie nie nie .. drożdży nie trzeba naprawdę:) Odpowiedz Link Zgłoś
tezx Re: Czas trzymania:) 07.11.21, 14:10 Tak sobie zażartowałem..D Ale oki...wszystko jasne.;D Odpowiedz Link Zgłoś
viviene Re: Czas trzymania:) 07.11.21, 19:18 Dobrze:) Wszystko toczy się swoim rytmem. Jutro nowy tydzień,nowy czas,nie wiem czy nowy ład,ważne żeby wszystko się udało i wyszło jak najlepiej:) Odpowiedz Link Zgłoś
tezx Re: Czas trzymania:) 07.11.21, 19:33 A pewnie...plan jest, zobaczymy co uda się załatwić.... Pandemia szalej więc trzeba działać dopóki wszystkiego nie pozamykają.;D Odpowiedz Link Zgłoś
viviene Re: Czas trzymania:) 09.11.21, 13:36 Zgadza się. Teraz już wszystko wina pandemii,Tusk może odetchnąć:) Odpowiedz Link Zgłoś
tezx Re: Czas trzymania:) 09.11.21, 14:13 Jak w mediach widzę nie koniecznie..odwrotnie - .win mu przybywa..;D A swoje sprawy załatwiłem sposobem. Przedzwoniłem w stosowne miejsce , podparłem się pandemią i całą sprawę załatwiłem mailem.. Wysłałem wynik do konsultacji a poźniej przedzwonili do mnie z terminem . Termin trochę nie wyjściowy bo koniec grudnia....Ale kopać się z koniem nie ma sensu...spróbuję przetrwać ..DDD Odpowiedz Link Zgłoś
viviene Re: Czas trzymania:) 09.11.21, 22:25 O to superrrr Pan załatwił.:) Całkiem dobry termin ,czas szybko leci:) za szybko. Ja się jutro dowiem o zamiarach wobec mnie:) Odpowiedz Link Zgłoś
tezx Re: Czas trzymania:) 10.11.21, 08:17 Dwa miesiące teraz to termin super cito...D Niektórzy w ogóle się się doczekują..D Odpowiedz Link Zgłoś
viviene Re: Czas trzymania:) 10.11.21, 12:32 I na to zważywszy trzeba się cieszyć:) Odpowiedz Link Zgłoś
tezx Re: Czas trzymania:) 10.11.21, 13:59 Moja radość nie ma granic, oby specjalista też dożył...to będzie ok.D Odpowiedz Link Zgłoś
viviene Re: Czas trzymania:) 10.11.21, 17:06 Hahaha..no bardzo istotne,teraz podobno specjaliści uciekają gdzie pieprz rośnie a przeważnie do własnych gabinetów. Nie wywołujmy wilków z lasu:) niech w nim siedzą. Odpowiedz Link Zgłoś
tezx Re: Czas trzymania:) 10.11.21, 17:23 Moja pani specjalistka cały czas występuje w jakimś za dużym fartuchu, masce, rękawiczkach. Prawie taka astronautka.. To pozwała snuć nadzieję, że się zobaczymy...DDD Odpowiedz Link Zgłoś
viviene Re: Czas trzymania:) 10.11.21, 18:24 Oby oby:) Sobie nie ukrzywdzą gorzej z nami.:) Pan ma rację w tych czasach ostrożności nigdy nie za wiele:) Odpowiedz Link Zgłoś
tezx Re: Czas trzymania:) 10.11.21, 19:53 Co ja zrobię...jest jak jest..;p Jakoś wokół coraz więcej przypadków zachorowań. Niedługo okopię się w domu i wychodził będę a moze i nie...DDD Odpowiedz Link Zgłoś
viviene Re: Czas trzymania:) 10.11.21, 20:08 To jest przerażające a prawda pewnie gdzieś pośrodku:) Trzeba wziąć na przeczekanie czy coś ale na dłuższą metę też się nie da, wszystko w złym kierunku się toczy. Ech ech ech..już nic nie gadam:) Odpowiedz Link Zgłoś
tezx Re: Czas trzymania:) 11.11.21, 08:20 Najlepiej byłoby hibernację zastosować na najgorszy okres i sprawa byłaby załatwiona..;p Odpowiedz Link Zgłoś
viviene Re: Czas trzymania:) 11.11.21, 10:29 To świetny pomysł:) Tylko istnieje ryzyko,że obudzilbys się w Świecie ,który nijak się ma do oczekiwań. I tu sprawdza się powiedzenie" nie oczekuj niczego to nie będziesz rozczarowany" :) Odpowiedz Link Zgłoś
tezx Re: Czas trzymania:) 11.11.21, 12:07 Właśnie... bezpiecznie jest nie robić sobie wielkim marzeń... ;D Odpowiedz Link Zgłoś
viviene Re: Czas trzymania:) 12.11.21, 09:08 Marzenia marzenia... Gdyby tak..no ma Pan rację,lepiej się powstrzymać bo a nóż by się spełniło i co wtedy:) Odpowiedz Link Zgłoś
tezx Re: Czas trzymania:) 12.11.21, 09:21 I co zrobić z takim nadmiarem szczęścia..;D Odpowiedz Link Zgłoś
viviene Re: Czas trzymania:) 12.11.21, 14:45 Byłoby cudnie, ot co:) A wtedy wszystko wygląda inaczej:) Odpowiedz Link Zgłoś
tezx Re: Czas trzymania:) 12.11.21, 15:51 Dzisiaj odwiedziłem lotto , czas skoczyć z działaniem i wziąć się za czyny...D Odpowiedz Link Zgłoś
viviene Re: Czas trzymania:) 12.11.21, 16:06 Bardzo życzę:) Bardzo bardzo,ja ostatnio omijam ale można spróbować zawsze:) Odpowiedz Link Zgłoś
tezx Re: Czas trzymania:) 12.11.21, 16:18 Nie szaleję. bo szanse są mizerne...gram za niewielkie pieniądze..szaleństwa nie ma... Odpowiedz Link Zgłoś
viviene Re: Czas trzymania:) 12.11.21, 17:18 No nigdy nic nie wiadomo:) Ruch w interesie być musi:) Odpowiedz Link Zgłoś
tezx Re: Czas trzymania:) 12.11.21, 18:14 Ruch owszem, ale na szaleństwa chyba trochę za późno..D Odpowiedz Link Zgłoś
viviene Re: Czas trzymania:) 13.11.21, 10:01 Wszystko w własnym dogodnym tempie. :) Odpowiedz Link Zgłoś
tezx Re: Czas trzymania:) 13.11.21, 10:20 Z rozsądną osobą miło porozmawiać.. rada nie do poważenia...D Odpowiedz Link Zgłoś
tezx Re: Czas trzymania:) 13.11.21, 17:33 Wprawdzie to w obcym języku ale kumam...DDD Odpowiedz Link Zgłoś
viviene Re: Czas trzymania:) 13.11.21, 18:26 Hahahaha.. Tak właśnie było:) I tu mogłam na Pana liczyć:) Odpowiedz Link Zgłoś
viviene Re: Czas trzymania:) 13.11.21, 21:25 Barrrdzo proszę;) Wiem,że czasem coś tam nawijam i ciężko zrozumieć ale Panu świetnie idzie:) Odpowiedz Link Zgłoś
tezx Re: Czas trzymania:) 14.11.21, 04:14 Oj Pani, mogę wpaść w przesadny zachwyt a to nie jest wskazane i dobre. Nie mniej dziękuję za odrobinę akceptacji..;D Odpowiedz Link Zgłoś
viviene Re: Czas trzymania:) 14.11.21, 11:00 Yhy..:) Przesadna skromność też nie przystoi:) Tak już mam , że niewiele osób jest w stanie mnie zrozumieć:) Jestem z tym pogodzona od małego:) Odpowiedz Link Zgłoś
tezx Re: Czas trzymania:) 14.11.21, 11:20 Niby tak, powiadają, że każda skrajność nie jest mile widziana...D Najlepiej zmierzać centralnie...DDD Odpowiedz Link Zgłoś
viviene Re: Czas trzymania:) 14.11.21, 12:29 Jako jednostki, myślę,że nikogo to nie przejmuje zbytnio,nikogo to nie obchodzi czy pani V popada w jakiekolwiek skrajności albo jakim jest człowiekiem, fakt, żyjemy w tłumie ,jednak tak naprawdę sami:) Odpowiedz Link Zgłoś
tezx Re: Czas trzymania:) 14.11.21, 14:07 Czyli samotność w tłumie, to znane określenie..;p Odpowiedz Link Zgłoś
viviene Re: Czas trzymania:) 15.11.21, 14:53 Nie jest źle,taka rzeczywistość wokół:) Odpowiedz Link Zgłoś
tezx Re: Czas trzymania:) 15.11.21, 15:19 Jest czy nie jest...oto jest pytanie.? ;DDD Odpowiedz Link Zgłoś