Dodaj do ulubionych

Co sądzimy o portalach randkowych?

07.04.23, 16:17
Jakie są wasze doświadczenia z portalami randkowymi? Co chwilę widzę, że są zachwalane na stronach typu: www.nowiny.pl/wiadomosci/192856-czy-darmowe-portale-randkowe-faktycznie-umozliwiaja-znalezienie-drugiej-polowki.html ale dotychczas używałem tylko Tindera (bezskutecznie). Portale mają większą skuteczność niż apki nastawione tylko na szybki numerek? Co sądzicie? Liczę na Waszą pomoc, bo już naprawdę się pogubiłem... Myślicie, że powinienem dać portalom drugą szansę?
Obserwuj wątek
    • tapatik Re: Co sądzimy o portalach randkowych? 08.04.23, 22:43
      Na Tinderze są raczej osoby nastawione na szybki seks bez zobowiązań.
      Portale randkowe też są różne i też są na nich różni ludzie, ale tam prędzej trafisz na osobę do związku.
    • pl33456 Re: Co sądzimy o portalach randkowych? 14.04.23, 12:55
      Ja też znalazłem ostatnio taki artykuł na temat portali randkowych www.eswinoujscie.pl/2022/07/26/jak-portale-randkowe-zmienily-podejscie-do-nowych-relacji-czy-warto-z-nich-korzystac/. Jak widać większość ludzi uważa, że to dobre rozwiązanie, żeby znaleźć miłość. Moim zdaniem, możesz spróbować, ale po prostu uważaj i bądź cierpliwy ;)
    • stasi1 Re: Co sądzimy o portalach randkowych? 15.04.23, 19:39
      Większość ludzi zawiera znajomości na tych właśnie portalach randkowych, szczególnie starszych
      • aroden one sie starzeja - razem z ludzmi... :) 07.06.23, 17:02
        stasi1 napisał:
        > Większość ludzi zawiera znajomości na tych właśnie portalach randkowych, szczególnie starszych

starszych ludzi, czy starszych portali ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka