Dodaj do ulubionych

chce umowic sie przez internet na sex w realu

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.02.05, 21:36
Rok temu rozstalam sie z facetem. Narazie nie czuje sie gotowa do kolejnego
powaznego zwiazku. Ale czuje ze potrzebuje pieszczot, bliskosci, rozkoszy. po
prostu potrzebuje sexu. Czasami mam ochote zrealizowac spotkanie z kims
poznanym przez internet, spotkac sie tylko raz i kochac sie do bialego rana.
Ale boje sie porazki, konsekwencji itd. Czy ktos z was moze sie podzielic
wrazeniami z takich spotkan i co o tym sadzicie
Obserwuj wątek
    • Gość: delusa Re: chce umowic sie przez internet na sex w real IP: *.27-151.libero.it 23.02.05, 21:54
      Odpusc sobie, bigoteria do n-tej potegi, zapisz sie do forum erotycznego.
      Uwazasz, ze ludzie Ci opowiedza od poczatku do konca o spotkaniu z
      nienajoma/mym?
      Dream on, baby (parafraza z "Pretty Woman")!

• yamaha.1 Re: chce umowic sie przez internet na sex w real 05.04.15, 22:04
        daj maila to ci napisze
    • Gość: mefju Re: chce umowic sie przez internet na sex w real IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.02.05, 08:31
      chcesz sie kochac - super- wielu jest facetow gotowych na jedno skonienie
      umowic sie z Toba. Tylko czy Ty sie nie obawiasz ze spotkasz sie z facetem,
      ktory by Ci nie odpowiadal (gruby, smierdzacy,prawiczek, albo jeszcze chory)
      tak wiec trzeba uwazac.
      Jednak sex jest piekny i wierze ze moze go brakowac. Tylko uwazaj bo w necie
      nie sami rycerze bywaja.
      a co do opowiadania.
      daj maila to ci napisze
      • Gość: ania Re: chce umowic sie przez internet na sex w real IP: 80.51.47.* 04.03.05, 20:38
        tak chce sei z toba umowic jestem niewyzyta seksualnie i zrobie ci wszystko
        czego pragniesz vcoprawda mam dopieroi 17 lat i mam na imie ania co ty n ato?
        • Gość: Rafal Re: chce umowic sie przez internet na sex w real IP: *.dip0.t-ipconnect.de 24.05.13, 16:24
          Witaj umawiasz sie na sex to umow sie zemna czakam na odpowiedz Rafal
          Mam wysoka stope zycoiwa
          • hansii Troche sie spozniles. 28.05.13, 14:35
            Gość portalu: Rafal napisał(a):
            > Witaj umawiasz sie na sex to umow sie zemna czakam na odpowiedz Rafal

Troche sie spozniles. Ona ma jusz dwoje dzieciarow.
          • Gość: lidis Re: chce umowic sie przez internet na sex w real IP: *.centertel.pl 22.07.14, 02:42
            Chce sie z tobą imowic
            • Gość: JACK Re: chce umowic sie przez internet na sex w real IP: *.ssp.dialog.net.pl 08.08.14, 17:25
              CZEŚĆ CHĘTNIE SIĘ SPOTKAM Z JAKĄŚ CIEKAWĄ KOBIETĄ MOŻE TO TY/
        • Gość: mietek Re: chce umowic sie przez internet na sex w real IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.13, 18:07
          mam kolege 11latka który by sie z tobą przespał
        • wieslaw40 Re: chce umowic sie przez internet na sex w real 29.11.13, 13:24
          podaj adres e mail
          • Gość: lidia Re: chce umowic sie przez internet na sex w real IP: *.centertel.pl 22.07.14, 02:51
            Chcesz sie umowic
            • Gość: Artur Re: chce umowic sie przez internet na sex w real IP: *.opera-mini.net 07.08.14, 22:46
              Chciałbym się z tobą spotkać co ty na to na jednorazowy sex pisz na numer 697346039
            • Gość: jurek Re: chce umowic sie przez internet na sex w real IP: 172.56.19.* 30.09.14, 20:36
              Lidia napisz tylko kiedy a bede do twoich uslug
              • jatar11 Re: chce umowic sie przez internet na sex w real 02.07.15, 10:28
                hej ja chetnie umowie sie z toba
                • mrzygi1 Re: chce umowic sie przez internet na sex w real 07.09.15, 19:54
                  to umowmy sie napisz mi swoje namiary ok skarbie
        • Gość: dawid Re: chce umowic sie przez internet na sex w real IP: *.centertel.pl 29.11.13, 15:19
          pewnie że chce tego sexu z tb
        • Gość: fabian Re: chce umowic sie przez internet na sex w real IP: 5.172.252.* 04.01.14, 05:23
          Poklikamy
        • Gość: Major Re: chce umowic sie przez internet na sex w real IP: *.dynamic.chello.pl 12.01.14, 12:38
          jestem za
        • Gość: Artek Re: chce umowic sie przez internet na sex w real IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.14, 10:38
          Jeśli aktualne to ja barrdzo chętnie, jestem z Ostrołęki... mam 42 latka
        • Gość: alex Re: chce umowic sie przez internet na sex w real IP: *.177.83.252.energint.net 04.02.14, 22:06
          Cześć zrobie dla ciebie wszystko
        • Gość: alex Re: chce umowic sie przez internet na sex w real IP: *.177.83.252.energint.net 04.02.14, 22:07
          Podaj numer telefonu
          • Gość: adam Re: chce umowic sie przez internet na sex w real IP: *.play-internet.pl 01.10.14, 21:15
            mam duzego fiuta bys polizala
        • Gość: mario Re: chce umowic sie przez internet na sex w real IP: *.150.internet.malbork.pl 08.02.14, 13:19
          ja 50 co ty nato
        • Gość: daniel Re: chce umowic sie przez internet na sex w real IP: *.cdma.centertel.pl 29.03.14, 02:29
          jestem za kiedy i gdzie
        • Gość: slodki Re: chce umowic sie przez internet na sex w real IP: *.portgdansk.pl 08.04.14, 05:57
          Masz ochote zaspokoic cie
        • Gość: Gg78663 Re: chce umowic sie przez internet na sex w real IP: *.dynamic.chello.pl 23.04.14, 06:48
          Ania pisz na gg
        • Gość: johnny Re: chce umowic sie przez internet na sex w real IP: *.cdma.centertel.pl 03.05.14, 15:25
          napisz swuj tel to sie odezwie
        • Gość: mat Re: chce umowic sie przez internet na sex w real IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.14, 17:10
          hej mam 19 lat i bardzo bym się chciał z Tobą spotkać też bym Ci zrobił co tylko byś chciała
        • Gość: jacek Re: chce umowic sie przez internet na sex w real IP: *.182.163.252.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 26.06.14, 14:47
          A skad jestes
        • Gość: Daniel Re: chce umowic sie przez internet na sex w real IP: *.play-internet.pl 12.07.14, 15:44
          Witam mam na imię Daniel mam 25lat i bardzo chciał bym się z tobą spotkać i uprawiać sex mieszkam na wsi Janowo.Kujawsko-Pomorskie 100km. za Toruniem ?Liczę na pozytywne rozpatrzenie mej proźby zadzwoń 519-854-089 czekam skarbie :*
        • Gość: mateusz Re: chce umowic sie przez internet na sex w real IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 04.08.14, 00:50
          hej mam 15 lat i mam ten sam problem co ty :P moze spotkamy sie ?
        • Gość: Aleksander Re: chce umowic sie przez internet na sex w real IP: *.icpnet.pl 10.08.14, 16:53
          Chce sie omowic na seks z ładna kobieta lub laseczka
        • Gość: kacper Re: chce umowic sie przez internet na sex w real IP: *.centertel.pl 11.09.14, 20:39
          Tak spotkam sie zy tb gdzie kiedy eyslij mi dwuj numer tel jusz w pierzej wiadomosci
        • Gość: kosu1998 Re: chce umowic sie przez internet na sex w real IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.14, 23:00
          Ja chcr cie wyruchac
        • Gość: Adrian Re: chce umowic sie przez internet na sex w real IP: *.opera-mini.net 13.11.14, 23:16
          tak chciałbym się z tobą umówić na sex. mam 19 lat i nazywam się adrian co ty na to?
        • mlodzi_1992 Re: chce umowic sie przez internet na sex w real 06.01.15, 23:02
          odezwij sie a zaspokoimy wszystkie twoje fantazje dar-zak@o2.pl
        • Gość: sex Re: chce umowic sie przez internet na sex w real IP: *.dynamic.chello.pl 10.04.15, 04:54
          jak chcesz z checia sprawdze czy jestes taka zdolna jak mowisz ;)
        • Gość: tomo9876 Re: chce umowic sie przez internet na sex w real IP: *.free.aero2.net.pl 09.05.15, 02:45
          szukam kobiet pan na sex bez zobowiazan zachodniopom koszalin 886 901557
        • Gość: dawid bieruń Re: chce umowic sie przez internet na sex w real IP: *.media-com.com.pl.123.142.83.in-addr.arpa 31.05.15, 09:16
          Ja mam taki problem ze prace mam po 12 h

od dawna sam nie mam kiedy poznac laski chce to uprošcić i zaczaść od sexu mam 21 w sam raz z wygladu lekii zaeys mięsni wysportowany pilne bo mi jaja rozerwie heh tel 733602950 sms zawsze odp moge nie odbierac w pracy to nie zart ani sciema
        • tamas75 Re: chce umowic sie przez internet na sex w real 20.10.16, 12:31
          Z przyjemnością umowie się z tobą jakby co to pisz na tomaszkarolewicz.tk@gmail.com
        • london1969 Re: chce umowic sie przez internet na sex w real 16.09.17, 17:44
          Jestem na tak 880-313-402 odezwij się
        • maksgggg2287 Re: chce umowic sie przez internet na sex w real 13.07.21, 13:46
          Też mam 17 i z chęcią się z tobą spotkam jak coś pisz na maksgggg87@gmail.com
    • Gość: adrienna Re: chce umowic sie przez internet na sex w real IP: *.spray.net.pl 05.03.05, 00:12
      a nie boisz się że Ci coś zrobi? może Cię zabije? cholera wie? a może Cię czyms
      zarazi? daruj sobie...wyrwij coś nie przez net na sex....jeśli już.
      • pauli7 Re: chce umowic sie przez internet na sex w real 05.03.05, 17:15
        > a nie boisz się że Ci coś zrobi? może Cię zabije? cholera wie? a może Cię
        czyms
        > zarazi? daruj sobie...wyrwij coś nie przez net na sex....jeśli już.

zarazic sie moze dokladnie tak samo, jak wyrwie sobie faceta w jakims klubie...

Pauli
        • Gość: fabian Re: chce umowic sie przez internet na sex w real IP: 5.172.252.* 04.01.14, 05:22
          Hej poklikamy
        • Gość: mat Re: chce umowic sie przez internet na sex w real IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.14, 17:25
          hej skąd jesteś :) ?
    • cubic Re: chce umowic sie przez internet na sex w real 05.03.05, 08:32
      Gość portalu: jagienka napisał(a):

> Rok temu rozstalam sie z facetem. Narazie nie czuje sie gotowa do kolejnego
      > powaznego zwiazku. Ale czuje ze potrzebuje pieszczot, bliskosci, rozkoszy. po
      > prostu potrzebuje sexu. Czasami mam ochote zrealizowac spotkanie z kims
      > poznanym przez internet, spotkac sie tylko raz i kochac sie do bialego rana.
      > Ale boje sie porazki, konsekwencji itd. Czy ktos z was moze sie podzielic
      > wrazeniami z takich spotkan i co o tym sadzicie

Dokładnie jakbyś czytała w moich myślach. Ze mną jest bardzo bardzo
      podobnie...... (Oczywiście płcie tylko inne) :))
      Pzdr
    • szukajacy73 Re: chce umowic sie przez internet na sex w real 03.07.13, 09:10
      Witaj,
      może masz ochotę na miłą znajomość z 38 letnim, zadbanym, normalnie zbudowanym mężczyzną, bez oznak ciąży spożywczej, podobno z poczuciem humoru i dystansem do siebie i świata. Trochę suchych faktów: wzrost 177 cm, oczy niebieskie, włosy ciemne. Jeśli bierzesz pod uwagę znajomość z takim facetem miło mi będzie Cię poznać.
      Pozdrawiam
      Artur
    • Gość: Dominik lampowski Re: chce umowic sie przez internet na sex w real IP: *.opera-mini.net 05.07.13, 09:31
      Chce
    • Gość: kamilosbos Re: chce umowic sie przez internet na sex w real IP: *.play-internet.pl 06.07.13, 23:42
      chciałbym się z toba spotkać :) mam 18 lat tylko ze nigdy tego jeszcze nie robilem
    • oloina Re: chce umowic sie przez internet na sex w real 10.07.13, 23:40
      musisz zostać nową gwiazdą www.slampa.pl w takim wypadku
    • Gość: widzew Re: chce umowic sie przez internet na sex w real IP: *.opera-mini.net 01.09.13, 14:36
      chcesz sie poznac?
    • piotrekmasazysta Re: chce umowic sie przez internet na sex w real 02.09.13, 00:23
      to normalne że masz obawy.a dlaczego się rozstaliście?niepewność minie gdy poczujesz smak jego ust.też tak miałem a wiele też zależy od niego.pozdro piotrek
      • Gość: Patuś Re: chce umowic sie przez internet na sex w real IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.13, 22:45
        chętnie przyjmę interesujace oferty Panów pod nr 518-508-619
        tylko powazne oferty odpowiadam na smsy.
    • Gość: harpagan1 Re: chce umowic sie przez internet na sex w real IP: *.ip.telfort.nl 11.10.13, 19:07
      witam hetniie sie umuwie jeste normalnym facetem
    • Gość: abc33 Re: chce umowic sie przez internet na sex w real IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.13, 17:38
      ciekawa sprawa, abella-anderson.pl/ wpadłem na nią przez przypadek, bardzo znana aktorka, fajnie byłoby się z nią umówić co nie? myślicie że to realne?
    • Gość: fermin Re: chce umowic sie przez internet na sex w real IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 24.11.13, 22:21
      a czy istnieja w ogole strony które nie sa wirtualnymi burdelami? tez się rozstałem i nie interesują mnie związki, chciałbym poznac normalna dziewczyne nie prostytutke z która można się czasem spotkać na male co nieco. najlepiej w miare ladna i o IQ wyższym od ameby. ale probujac znaleźć taka strone i czytając na forach dochodze do wniosku ze graniczy z cudem znalezienie tam kobiety wzglednie normalnej ktra po prostu nie szuka sponsora
      • kotwtrampkach Re: chce umowic sie przez internet na sex w real 07.12.13, 08:40
        Poznałam kilka fajnych osób przez sieć, znajomości się utrzymywały dłuższy czas i bywały bardzo sensowne - wprawdzie nie były to kontakty erotyczne, ale ja wtedy takich nie szukałam. Tylko, że poświęcałam wtedy sporo czasu na rozmowy przez czaty, potem kontakt mailowy czy przez inne komunikatory. Odrzucałam mnóstwo "znajomych" po kilku rozmowach, gdy okazywali się być na zupełnie innym poziomie rozwoju niż ja, z wieloma nigdy się nie spotkałam, bo mieszkali po drugij stronie kraju. No i były to raczej czaty/fora tematyczne, nastawione na rozmowy i mieliśmy zdecydowanie mniej lat niż ja mam teraz :-) Ech - jak tu się umówić tylko na seks, jak tyle uwagi trzeba by poświęcić partnerowi wcześniej..

Nie umiem sobie nawet wyobrazić, jak miałoby wyglądać takie "tematyczne" forum, jak można by się tam dostać.. Przecież konieczne jest trochę informacji na wejście - choćby o miejscu, gdzie się mieszka/gdzie można dojechać.. Kto i jak pilnowałby porządku, żeby ograniczyć obecność dzieciaków, żeby poziom intelektualny takiego miejsca był na pewnym poziomie.

W realu też nie znam takiego miejsca. Przydałaby się jakaś impreza większa - ale tu znów jest ryzyko, że jej forma zmieni się w coś przypominającego burdel, zanim ktoś zdąży zareagować..
    • Gość: fermin Re: chce umowic sie przez internet na sex w real IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 24.11.13, 22:29
      a tak w ogole Jagienka.... to nie mój interes ale po twoim poscie wnioskuje ze chyba jesteś osoba która emocjonalnie zle zniosła by takie spotkanie skoro jeszcze przed masz tyle wątpliwości. wiem wiem psycholog się znalazł...
    • Gość: Maks Re: chce umowic sie przez internet na sex w real IP: *.dynamic.mm.pl 10.12.13, 13:17
      Cześć! mam na imię Maks. Już jako 2 lata jestem kawalerem. Potrzebuję sexu
      • Gość: Olunia napalona Re: chce umowic sie przez internet na sex w real IP: *.opera-mini.net 10.12.13, 22:31
        Hejka,jestem ola. Jestem bardzo napalona.Masz ochotę na seks:) mogę zaspokoić twoje potrzeby. gdzie mieszkasz i ile masz lat
        • Gość: nicolo Re: chce umowic sie przez internet na sex w real IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.13, 17:19
          powiedzmy że jestem zainteresowany
          • obrotowy Uwazaj, ona pisze z opery. 13.01.14, 12:33
            Gość portalu: nicolo napisał(a):
            > powiedzmy że jestem zainteresowany

Uwaza,j ona pisze z opery.
            Moze miec wymagania.
        • Gość: Artek M. Re: chce umowic sie przez internet na sex w real IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.14, 10:41
          Jeśli aktualne to bardzo chętnie! Jestem z Ostrołęki mam 42 latka. Proszę Cię o odpowiedź

Artek M.
          • Gość: niearek Re: chce umowic sie przez internet na sex w real IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 17.01.14, 22:43
            Ale sępów się zleciało;)
            Ten z kurp z Ostrołęki już przegina.
            Dziewczyna jaja sobie z was zrobiła a tu kolejka głupoli ustawiona...

Pozdrowienie dla autorki postu:)
        • Gość: mario Re: chce umowic sie przez internet na sex w real IP: *.150.internet.malbork.pl 08.02.14, 13:21
          50 malbork tylko odpisz
        • Gość: zwierz Re: chce umowic sie przez internet na sex w real IP: *.play-internet.pl 03.05.14, 17:32
          witaj, jestem z krakowa i chętny , co ty na to ?
        • Gość: mlody Re: chce umowic sie przez internet na sex w real IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.14, 06:49
          witam mieszkam w okolicy gdyni mam 19 lat a ty
        • mlodzi_1992 Re: chce umowic sie przez internet na sex w real 06.01.15, 22:58
          hej a z parka bys sprbowała dar-zak@o2.pl dostaniesz to co tylko zapragniesz:)
        • mlodzi_1992 Re: chce umowic sie przez internet na sex w real 06.01.15, 23:06
          hej odezwij sie a twoje pragnienia zaspokoimy ona22/on23 dar-zak@o2.pl
        • Gość: patryk Re: chce umowic sie przez internet na sex w real IP: *.dynamic.chello.pl 10.04.15, 04:58
          hej mieszkam w warszawie mam28 lat z checia zobacze co ptrafisz ;)
        • Gość: dawid Re: chce umowic sie przez internet na sex w real IP: *.media-com.com.pl.123.142.83.in-addr.arpa 31.05.15, 09:27
          733602950 więcej only tel
        • jatar11 Re: chce umowic sie przez internet na sex w real 02.07.15, 10:35
          hmm chetnie zerzne cie cukiereczku mam32 lata Wlkp
    • zrelaxowanaaanka Re: chce umowic sie przez internet na sex w real 11.12.13, 14:09
      wszystko zależy czy nie spotkasz deserata który może Cie nachodzić. Masz oczy więc o pierwszych 5 minutach po poznaniu zauważysz czy to jakiś kolejny frajer czy wartościowy facet.

Jeżeli swobodnie podchodzi do tematu relacji damsko-męskich i jest uśmiechniętym rozpustnikiem to bierz go w ciemno.

A przed spotkaniem: zwracaj uwagę na opis. Jeżeli ma ciekawy opis pisany bez krytyki i narzekania to warto dać mu szansę :)
    • Gość: Podobnej Re: chce umowic sie przez internet na sex w real IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.12.13, 02:04
      rzeczy oczekuje;)
    • Gość: mffffffffff Re: chce umowic sie przez internet na sex w real IP: *.205.147.135.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 25.01.14, 09:09
      A jesteś ładna ?
      • stasi1 Re: chce umowic sie przez internet na sex w real 19.09.21, 10:10
        Gdyby była ładna miała by w realu chętnych
    • Gość: mario Re: chce umowic sie przez internet na sex w real IP: *.150.internet.malbork.pl 08.02.14, 13:18
      chetnie to z toba zrobie bede delikatny tylko skad jestes
    • Gość: robert Re: chce umowic sie przez internet na sex w real IP: *.play-internet.pl 09.02.14, 11:15
      powiem ci tak sex zawsze pozwala nam sie wyluzowac ale nie warto odrazu zaczynac od sexu na sam poczatek miłe spotkania i delikatne amorki jesli chcesz daj znac 733486877
    • dnexter Re: chce umowic sie przez internet na sex w real 18.02.14, 16:20
      SUPER LASKI ZOBACZ I POBIERZ!
      egofiles.com/fyzhasXzmZGPLENs/Młoda_laska.jpg
      egofiles.com/ePlzaYIJndK43fHM/super_laska.jpg
    • Gość: Borys Re: chce umowic sie przez internet na sex w real IP: *.dynamic.chello.pl 22.02.14, 08:32
      Możemy się spotkać na niezapomniany,namiętny seks...może dłuższa znajomość!
      Borys z Wołomina
      Czekam na Twoją odpowiedź.
    • Gość: LubięPieszczoty Re: chce umowic sie przez internet na sex w real IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.14, 16:10
      ja jestem chętny :)
    • Gość: sexo Re: chce umowic sie przez internet na sex w real IP: *.tktelekom.pl 27.02.14, 22:04
      Ja chce
Inne wątki na temat:

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka