Dodaj do ulubionych

A ja Wam mówię, że marzenia się spełniają...

23.08.05, 08:47
czasami;)))
Obserwuj wątek
    • konrado80 dzien dobry ;) 23.08.05, 08:51
      ja tylko przejazdem, milego dnia
      • meg25 Re: dzien dobry ;) 23.08.05, 08:53
        Dzień dobry Konrado!:))
        A uważaj na zakrętach!;))
        • konrado80 Re: dzien dobry ;) 23.08.05, 10:17
          staram sie ;)
          co tak wogole slychac??
          • meg25 Re: dzien dobry ;) 23.08.05, 10:32
            Dobrze słychać:))
            A jak w nowej pracy?
            • konrado80 Re: dzien dobry ;) 23.08.05, 10:37
              bardo dobrze ;)
              wlasnie przygotowuje dokumentacje w celu wykonania pomiarow przez zaklad
              energetyczny, a budynek po malu rosnie ;)
              • meg25 Re: dzien dobry ;) 23.08.05, 10:46
                Oj, cieszę się!:)))
                A prywatnie też tak pozytywnie?:))
                • konrado80 Re: dzien dobry ;) 23.08.05, 11:03
                  a prywatnie to caly czas tak samo, nic sie nie zmienia
                  raz pozytywnie, a raz dolek
                  • meg25 Re: dzien dobry ;) 23.08.05, 11:17
                    Czyli normalka:))
                    Ale w tych dołkach to się czasem nie rozsmakuj. Wyskakuj z nich szybko i dalej
                    do przodu:)))
                    • konrado80 Re: dzien dobry ;) 23.08.05, 11:49
                      to sa takie chwilowe zamyslenia ;)
                      wiec nie ma sie czym przejmowac :)
                      • meg25 Re: dzien dobry ;) 23.08.05, 12:05
                        Zamyślasz się i wpadasz w dołek?;)) Oj, Konrado, trzeba patrzeć pod nogi;))
                        Ale co ja mówię, ja dzisiaj rano o mało nie wlazłam pod tramwaj... zamyślenia
                        bywają niebezpieczne...
                        • konrado80 Re: dzien dobry ;) 23.08.05, 12:18
                          to musisz uwazac, bo nie chcialbym ktoregos dnia przeczytac na forum
                          ze odejszla od nas wspaniala megi25 ;))
                          • meg25 Re: dzien dobry ;) 23.08.05, 12:22
                            Będę uważać, obiecuję!:))
                            A swoją drogą to miło by było o sobie przeczytać "wspaniała";)))
                            • konrado80 Re: dzien dobry ;) 23.08.05, 12:27
                              przeciez przeczytalas :P
                              • meg25 Re: dzien dobry ;) 23.08.05, 12:33
                                Kobieca kokieteria:DDD
                                • konrado80 Re: dzien dobry ;) 23.08.05, 14:31
                                  ach te kobiety ;))
                                  wiecznie wam malo :))
                                  • meg25 Re: dzien dobry ;) 23.08.05, 15:00
                                    Oj, żebyś wiedział Konrado, wiecznie...;)))
                                    • konrado80 Re: dzien dobry ;) 23.08.05, 18:11
                                      nie moglem juz odpisac, bo mialem sporo pracy ze nawet nie mialem kiedy zjesc ;)
                                      oj wiem, ale jak byscie nie mialy takich potrzeb to my pewnie nie mieli bysmy
                                      co robic :))
                                      do milego ;)
    • mandaryn_ka Re: A ja Wam mówię, że marzenia się spełniają... 23.08.05, 08:52
      Moooja ukochana Meg25!! :-)

Już się bałam, że Ci tu nigdy nie zobaczę !! :-),;-(
      • meg25 Re: A ja Wam mówię, że marzenia się spełniają... 23.08.05, 09:04
        Ojej, Mandarynko!!!:)))
        Jak się cieszę, że Cię widzę:)))

Jeszcze jak będę stuletnią babcią to będę tu zaglądać!;))(chi, chi, to już
        niedługo)
        • mandaryn_ka Re: A ja Wam mówię, że marzenia się spełniają... 23.08.05, 09:54
          Jeszcze jak będę stuletnią babcią to będę tu zaglądać!;))(chi, chi, to już
          > niedługo)

Ja tez mam taki zamiar.:-)
          Hmmm, 98 lat! Cóż za piękny wiek...:-)
          • meg25 Re: A ja Wam mówię, że marzenia się spełniają... 23.08.05, 09:59
            Jeszcze nigdy nie czułam się tak młodo!;)))
            Ostatnio nawet nie podpieram się laseczką;D

Musisz zwracać na siebie uwagę Mandarynko kiedy tak zasuwasz na rolkach...;)))
            • m_alina Re: A ja Wam mówię, że marzenia się spełniają... 23.08.05, 10:02
              hi hi, widziałam ją w telewizji na tych rolkach;)
              • meg25 Re: A ja Wam mówię, że marzenia się spełniają... 23.08.05, 10:07
                Z podpisem: bez komentarza;))
                • mandaryn_ka Re: A ja Wam mówię, że marzenia się spełniają... 23.08.05, 10:20
                  ha, ha, ha....!!
                  Złośliwe bestyjki!! :-)
                  • meg25 Re: A ja Wam mówię, że marzenia się spełniają... 23.08.05, 10:35
                    Złośliwe, ale kochane...:)))
                    • mandaryn_ka Re: A ja Wam mówię, że marzenia się spełniają... 23.08.05, 10:38
                      Ooooj, jak nie wiem co!!!!!!!! :-)
                  • m_alina Re: A ja Wam mówię, że marzenia się spełniają... 23.08.05, 10:51
                    Mandarynko:), ładnie wyglądasz w tej telewizji, dlatego zwróciłam uwaę na tą
                    reklamę;)
                    • mandaryn_ka Re: A ja Wam mówię, że marzenia się spełniają... 23.08.05, 11:30
                      Ładnie, to może za duże słowo! ;-)

Ale zaskakująco na pewno! ;-)
                      • meg25 Re: A ja Wam mówię, że marzenia się spełniają... 23.08.05, 11:33
                        zaskakująco i olśniewająco! Jak zawsze!:)))
                        • mandaryn_ka Re: A ja Wam mówię, że marzenia się spełniają... 23.08.05, 11:37
                          Olśniewająco? :-)
                          Ach!! To przez ten hełm, który noszę na głowie. Słońce się w nim odbija... :-)
                          • m_alina Re: A ja Wam mówię, że marzenia się spełniają... 23.08.05, 11:56
                            Oj, Mandarynko:)
                            Zabrałaś hełm Samowolnemu?;)
                            • meg25 Re: A ja Wam mówię, że marzenia się spełniają... 23.08.05, 12:06
                              Nie, to Jej własny, zrobiony z durszlaka!;)))
                              • mandaryn_ka Re: A ja Wam mówię, że marzenia się spełniają... 23.08.05, 12:11
                                Ale ten z durszlaka to jest taki na codzień, a w tamtym złotym paraduję od
                                święta!! ;-)
                                • meg25 Re: A ja Wam mówię, że marzenia się spełniają... 23.08.05, 12:23
                                  Mnie się tam bardziej podoba ten z durszlaka! Wyglądasz w nim tak...
                                  swojsko!;)))
                                  • mandaryn_ka Re: A ja Wam mówię, że marzenia się spełniają... 23.08.05, 12:36
                                    Hmmm...
                                    niczym swojski barszczyk z uszkami!! ;-)
                                    • meg25 Re: A ja Wam mówię, że marzenia się spełniają... 23.08.05, 12:51
                                      Oj, coś Ci ten barszczyk chodzi dzisiaj po główce! Czyżbyś miała na obiad?:)))
                                      • mandaryn_ka Re: A ja Wam mówię, że marzenia się spełniają... 23.08.05, 12:56
                                        Taaak! :-)
                                        W niedzielę byłam na grzybkach, wczoraj, w postaci uszek zrobiłam z nich
                                        użytek...:-) i ugotowałam barszczyk:-)
                                        • meg25 Re: A ja Wam mówię, że marzenia się spełniają... 23.08.05, 13:27
                                          Wsiadam w najbliższy pociąg i jestem u Ciebie na... kolacji!;))
                                          • mandaryn_ka Re: A ja Wam mówię, że marzenia się spełniają... 23.08.05, 13:30
                                            :-)
                                            Zapraszam!! :-)
                                            • meg25 Re: A ja Wam mówię, że marzenia się spełniają... 23.08.05, 13:32
                                              Nooo, tylko, żeby tam czekały na mnie chociaż ze dwa talerze!;)))
                                              • mandaryn_ka Re: A ja Wam mówię, że marzenia się spełniają... 23.08.05, 13:35
                                                Ustawię co najmniej 5! Jeden przy drugim... :-)
                                                • meg25 Re: A ja Wam mówię, że marzenia się spełniają... 23.08.05, 13:41
                                                  O tak, tak Mandarynko! A ja przywiozę deser!:)))
                                                  • mandaryn_ka Re: A ja Wam mówię, że marzenia się spełniają... 23.08.05, 14:10
                                                    Meg! czyżby to była ta słynna szarlotka?? :-)
                            • mandaryn_ka Re: A ja Wam mówię, że marzenia się spełniają... 23.08.05, 12:10
                              :-) Pożyczył mi tylko na 3 dni, żebym się mogła nim pobawić! ;-)
                              • m_alina Re: A ja Wam mówię, że marzenia się spełniają... 23.08.05, 12:22
                                Tylko proszę Cię, nie zniszcz go;)
                                Ten hełm rycerski jest dla mnie jako ta relikwia;))
                                • mandaryn_ka Re: A ja Wam mówię, że marzenia się spełniają... 23.08.05, 12:40
                                  No coś Ty, Malino, a gdziezby tam!
                                  Samowolny, zanim mi go pożyczył przeegzaminował mnie z zasad korzystania z tej
                                  relikwii i nakazał dbać, jak o własną dłoń, bo to Tobie ma służyć! a właściwie
                                  w celu obrony Twej niewieściej osóbki!! :-)
                                  • m_alina Re: A ja Wam mówię, że marzenia się spełniają... 23.08.05, 12:47
                                    No jeśli jesteś po przeszkoleniu, to noś na zdrowie:)
                                    Teraz muszę tylko uważać, aby z daleka nie pomylić Cię z moim rycerzem;)
                                    • mandaryn_ka Re: A ja Wam mówię, że marzenia się spełniają... 23.08.05, 12:53
                                      No tak, bo jeszcze możesz mi przez pomyłkę zarzucić na głowę białą szatkę,
                                      stracę równowagę, tradycyjnie runę na ziemię, w konsekwencji czego uszkodzę
                                      relikwię... ;-)
                                      • m_alina Re: A ja Wam mówię, że marzenia się spełniają... 23.08.05, 12:56
                                        No właśnie!:) uszkodzisz relikwię;))
                                        I całkiem ładnie Ci w tym hełmie, tylko zbroja na Ciebie o kilka rozmiarów za
                                        duża:)
                                    • samowolny Re: A ja Wam mówię, że marzenia się spełniają... 23.08.05, 12:56
                                      m_alina napisała:

> Teraz muszę tylko uważać, aby z daleka nie pomylić Cię z moim rycerzem;)

ja jestem niepowtarzalny..pamietaj Pani moja ja to ten z zakutym łbem:))
                                      • mandaryn_ka Re: A ja Wam mówię, że marzenia się spełniają... 23.08.05, 12:58
                                        :-), :-), :-)
                                        zaraz się z Was posikam ze śmiechu, i jak ja wrócę do domu??!!
                                        • m_alina Re: A ja Wam mówię, że marzenia się spełniają... 23.08.05, 13:01
                                          Przejdź się na koniec wątku to dopiero zobaczysz!:))
                                        • samowolny Re: A ja Wam mówię, że marzenia się spełniają... 23.08.05, 13:01
                                          mandaryn_ka napisała:

> :-), :-), :-)
                                          > zaraz się z Was posikam ze śmiechu, i jak ja wrócę do domu??!!
                                          > :-)

oblej sie cała prysznicem to nie pedzie znać żeś waszmoscianka posikana:)
                                      • m_alina Re: A ja Wam mówię, że marzenia się spełniają... 23.08.05, 12:58
                                        Ooo, i jest rycerz jedyny!!;)
                                        Pewnie, że niepowtarzalny i wyjątkowy, bo Tobie to podarowałam błękitną
                                        chuseczkę:)
                                        • samowolny Re: A ja Wam mówię, że marzenia się spełniają... 23.08.05, 13:02
                                          i noszę te błękitna chusteczke przyspawana do zbroji w miejscu serca :))
                                          • m_alina Re: A ja Wam mówię, że marzenia się spełniają... 23.08.05, 13:13
                                            Z tych niewybuchów to jestem cała dumna i blada, że to Wy Rycerzu dokonaliście
                                            odkrycia;))
            • mandaryn_ka Re: A ja Wam mówię, że marzenia się spełniają... 23.08.05, 10:19
              Hmmm... szczerze mówiąc rolki, to jeszcze niiiic!:-)

Fajniej wyglądam w skórzanym ubranku za sterem kłada! To jest dopiero popis...;-
              )
              Mistrzostwo świata w kategori wiekowej do 110 lat! :-)
              Bije mnie tlko jeden Tybetańczyk, no ale Oni tam, przez te traumy i jogi dłużej
              zachowują sprawność fizyczną niż my Europejczycy;-)
              • ka_27 A ja Wam mówię, że marzenia się spełniają... 23.08.05, 10:28
                Witaj Mandaryn_ko :-)

dojrzała, pachnąca, soczysta? :-)
                • mandaryn_ka Re: A ja Wam mówię, że marzenia się spełniają... 23.08.05, 10:31
                  Witaj Ka_27! :-)

Na tyle dojrzała, pachnąca i soczysta, że z tego wszystkiego leżąca pod
                  drzewem - poobijana pod wpływem upadku z niego;-)
                  • ka_27 A ja Wam mówię, że marzenia się spełniają... 23.08.05, 10:32
                    Mandaryn_ko :-)

myslałem, że spadłaś w silne ramiona ... :-)
                    • mandaryn_ka Re: A ja Wam mówię, że marzenia się spełniają... 23.08.05, 10:35
                      ha, ha, ha...
                      No prawie, że...
                      Niewiele mi brakowało! :-)

Ale za to "w nagrodę" za moje kaskaderskie popisy silne ramiona mnie postawiły
                      do pionu, otrzepały, pocieszyły, a nawet przytuliły :-)
              • meg25 Re: A ja Wam mówię, że marzenia się spełniają... 23.08.05, 10:39
                Chi, chi, dołącze do Was i zobaczymy kto będzie lepszy!;)))
                • mandaryn_ka Re: A ja Wam mówię, że marzenia się spełniają... 23.08.05, 10:40
                  Meg, ten Tybetańczyk był lepszy tylko dlatego, że nie było tam Ciebie!! :-)
                  • ka_27 A ja Wam mówię, że marzenia się spełniają... 23.08.05, 10:48

zatem mozesz teraz spadac do woli :-)
                    w te silne ramiona oczywiście :-)
                    • mandaryn_ka Re: A ja Wam mówię, że marzenia się spełniają... 23.08.05, 11:31

Wolę się w nie zatapiać! :-)
                      To mniej boli i skutki tego są mnie opłakane! ;-)
                      • ka_27 A ja Wam mówię, że marzenia się spełniają... 23.08.05, 11:38
                        Manadryn_ko :-)

zatem zatop się po sam bezkres ... :-)
                        • mandaryn_ka Re: A ja Wam mówię, że marzenia się spełniają... 23.08.05, 11:52
                          A jak się utopię, to co wtedy?:-)

Kto wówczas będzie systematycznie spadał z drzewa i obijał się, no kto ?? :-)
                          • ka_27 A ja Wam mówię, że marzenia się spełniają... 23.08.05, 12:03
                            Oczywiście że Ty Mandaryn_ko :-)

bo któż inny mógłby spadać w te ramiona? :-)
                            • mandaryn_ka Re: A ja Wam mówię, że marzenia się spełniają... 23.08.05, 12:07
                              :-) A któż to może wiedzieć? Chyba tylko te ramiona... :-)
                              • ka_27 A ja Wam mówię, że marzenia się spełniają... 23.08.05, 12:09
                                Zatem dowiaduj się :-)
                                Codziennie :-)
                                • mandaryn_ka Re: A ja Wam mówię, że marzenia się spełniają... 23.08.05, 12:13
                                  No coś Ty tak nie można...
                                  bo mu się znudzi...
                                  • ka_27 A ja Wam mówię, że marzenia się spełniają... 23.08.05, 12:19
                                    Nie, takiemu nigdy, chyba, że Ty ... :P
                                    • mandaryn_ka Re: A ja Wam mówię, że marzenia się spełniają... 23.08.05, 12:27
                                      No właśnie...
                                      Chyba, że ja... :-)
                                      • ka_27 A ja Wam mówię, że marzenia się spełniają... 23.08.05, 12:33
                                        Właśnie ... :P
                                        • mandaryn_ka Re: A ja Wam mówię, że marzenia się spełniają... 23.08.05, 12:35
                                          Life ist brutal!
                                          • ka_27 A ja Wam mówię, że marzenia się spełniają... 23.08.05, 12:42
                                            Nie, dlaczego?
                                            Chyba że sama tego chcesz ... :P
                                            • mandaryn_ka Re: A ja Wam mówię, że marzenia się spełniają... 23.08.05, 12:46
                                              Zatem, co proponujesz, aby brutalne nie było ?? :-)
                                              • ka_27 A ja Wam mówię, że marzenia się spełniają... 23.08.05, 12:47

nie ja, lecz właściciel tychże ramion, w których sie zatapiasz bezgranicznie :-)
                                                • mandaryn_ka Re: A ja Wam mówię, że marzenia się spełniają... 23.08.05, 12:51
                                                  Ale myślałam, że Ty jako osoba postronna, mogąca ocenić to z zewnątrz, coś mi
                                                  doradzisz? :-)
                                                  • ka_27 A ja Wam mówię, że marzenia się spełniają... 23.08.05, 12:57

nie wolno wchodzić pomiędzy zakaskę, a zagryzkę :P
                                                  • mandaryn_ka Re: A ja Wam mówię, że marzenia się spełniają... 23.08.05, 13:02
                                                    Pomieszałeś mi w głowie i zapędziłeś w kozi róg! :-)
                                                    I teraz to juz nie rozumiem, jaką zakąskę i jaką zagryzkę ? :-)
                                                    i kto wchodzi ?:-)
                                                  • ka_27 A ja Wam mówię, że marzenia się spełniają... 23.08.05, 13:03

podpowie Ci serce i intuicja ... nie ja :P
                                                  • mandaryn_ka Re: A ja Wam mówię, że marzenia się spełniają... 23.08.05, 13:30
                                                    Z moją intuicją zawsze bywało nie tak, jak powinno!
                                                    Ot, a może ja nie jestem kobietą ??
                                                  • ka_27 A ja Wam mówię, że marzenia się spełniają... 23.08.05, 13:31

ja mogę Cię zapewnić, że jesteś :-)
                                                  • mandaryn_ka Re: A ja Wam mówię, że marzenia się spełniają... 23.08.05, 13:34
                                                    Aaaaj tam, co Ty możesz o tym wiedzieć ?
                                                  • ka_27 A ja Wam mówię, że marzenia się spełniają... 23.08.05, 14:04
                                                    Wiem ... :-)
                                                  • mandaryn_ka Re: A ja Wam mówię, że marzenia się spełniają... 23.08.05, 14:09
                                                    Ja też , gdy czasami zamykam oczy, to wydaje mi się, że wiem o wiele więcej,
                                                    niż wówczas, gdy je wytrzeszczam... :-)
                                                  • ka_27 A ja Wam mówię, że marzenia się spełniają... 23.08.05, 14:10
                                                    Zatem zamknij swe oczy ... :-)
                                                  • mandaryn_ka Re: A ja Wam mówię, że marzenia się spełniają... 23.08.05, 14:13
                                                    ... i jeszcze poddaj komendę: " Zacznij chrapać" ! :-)
                                                  • ka_27 A ja Wam mówię, że marzenia się spełniają... 23.08.05, 14:15
                                                    Skoro nie chcesz zasnąć w jego ramionach ... :P
                                                  • mandaryn_ka Re: A ja Wam mówię, że marzenia się spełniają... 23.08.05, 14:18
                                                    No, tu w pracy, byłoby to co najmniej niemożliwe... ;-)
                                                  • ka_27 A ja Wam mówię, że marzenia się spełniają... 23.08.05, 14:19

dla chcącej nie ma rzeczy niemożliwych, nieprawdaż? :-)
                                                  • mandaryn_ka Re: A ja Wam mówię, że marzenia się spełniają... 23.08.05, 14:23
                                                    Nie wiem, bo nie jestem >chcąca<...
                                                  • ka_27 A ja Wam mówię, że marzenia się spełniają... 23.08.05, 14:28
                                                    Nie wierzę ... :P
                                                  • mandaryn_ka Re: A ja Wam mówię, że marzenia się spełniają... 23.08.05, 14:30
                                                    Błąd!

Wiara góry przenosi...

Dziękuję za miłą rozmowę...
                  • meg25 Re: A ja Wam mówię, że marzenia się spełniają... 23.08.05, 10:49
                    Noo wiem... tak sobie myślę, że niech się staruszek cieszy:)) Nie będę
                    startowała w tej konkurencji!:))
                    Dodatkowy dobry uczynek na koncie, a już mało czasu na zbieranie;)))

• mandaryn_ka Re: A ja Wam mówię, że marzenia się spełniają... 23.08.05, 11:34
                      Ty to jesteś altruistka!! :-)
                      • meg25 Re: A ja Wam mówię, że marzenia się spełniają... 23.08.05, 12:10
                        A co, nie wyglądam?;))
                        • mandaryn_ka Re: A ja Wam mówię, że marzenia się spełniają... 23.08.05, 12:28
                          Wyglądasz, wyglądasz i jest Ci w tym całkiem do twarzy! :-)
                          • meg25 Re: A ja Wam mówię, że marzenia się spełniają... 23.08.05, 12:36
                            A bo ładnemu to we wszystkim do twarzy;))
                            • mandaryn_ka Re: A ja Wam mówię, że marzenia się spełniają... 23.08.05, 12:41
                              No jasne, a przede wszystkim w wylanym barszczyku z uszkami na głowę! ;-)
                              • meg25 Re: A ja Wam mówię, że marzenia się spełniają... 23.08.05, 12:44
                                O tak, w tym kolorze wyglądam wyjątkowo twarzowo;)))
                                • mandaryn_ka Re: A ja Wam mówię, że marzenia się spełniają... 23.08.05, 12:49
                                  Pomyliłam wpisy, z tym barszczykiem na glowie, to myslałam o sobie... :-)

Przepraszam Meguś!

Aczkolwiek, pamiętam, że czerwony, to jeden z Twoich ulubionych kolorów...:-)
                                  • meg25 Re: A ja Wam mówię, że marzenia się spełniają... 23.08.05, 12:54
                                    Chi, chi... nic nie szkodzi, chociaż wolałabym ten barszczyk na talerzu!:)))
                                    Niż na Twojej lub swojej głowie;))

A pamięć masz niezłą!:)))
      • konrado80 Witam i pozostale panie ;) 23.08.05, 10:24
        widze ze przychodzicie tutaj tylko w grupie ;)
        • mandaryn_ka Re: Witam i pozostale panie ;) 23.08.05, 10:29
          Cześć Konrado!! :-)
          Miło Cię widzieć...:-)
          Zwarta grupa, to podstawa! :-) W grupie nic nam nie grozi..;-)
          • konrado80 Re: Witam i pozostale panie ;) 23.08.05, 10:34
            mnie Ciebie tez ;)
            co do grupy to zgadzam sie
            pewnosc i bezpieczenstwo ;))
            • mandaryn_ka Re: Witam i pozostale panie ;) 23.08.05, 10:37
              :-) Dokładnie, to zupełnie jak w haśle reklamowym towarzystwa
              ubezpieczeniowego;-)
              • konrado80 Re: Witam i pozostale panie ;) 23.08.05, 10:39
                ech z tymi ubezpieczeniami
                lepej polegac na sobie ;)
                • mandaryn_ka Re: Witam i pozostale panie ;) 23.08.05, 11:28
                  To na zasadzie: "Umiesz liczyć? Licz na siebie!" ;-)
                  • konrado80 Re: Witam i pozostale panie ;) 23.08.05, 12:19
                    moglbym teraz te slowa przytoczyc ;)
                    ktos mial mi piasek i troche morza przywiesc :>
                    • mandaryn_ka Re: Witam i pozostale panie ;) 23.08.05, 12:31
                      I przywiózł!! :-)
                      I muszelki ze Świnoujścia! Nawet nie wiesz i ile ich tam jest! Az trudno
                      uwierzyć, bo na całym polskim Wybrzeżu jest wyraźny muszelkowy deficyt:-)
                      • konrado80 Re: Witam i pozostale panie ;) 23.08.05, 18:13
                        jak sobie przypomne zbieranie muszelek
                        to rece opadaja ze czlowiek taki glupi byl :))
                        zamiast spokojnie lezec na plazy to poszlismy sobie polazic za muszelkami
                        i w drodze powrotnej z plazy trzeba bylo zajsc do sklepu po pumyks :))
                        bo cale stopy mielismy w jakims oleju/smarze
        • m_alina Re: Witam i pozostale panie ;) 23.08.05, 10:49
          Witam i gratuliję nowej pracy:)
          • konrado80 Re: Witam i pozostale panie ;) 23.08.05, 11:03
            dziekuje ;)
            a co u Ciebie? mialem napisac, ale jakos zapomnialem
            • m_alina Re: Witam i pozostale panie ;) 23.08.05, 11:08
              Wróciłam wypoczęta z wakacji:)
              A o zapominieniu już nie pamiętam;)
              • konrado80 Re: Witam i pozostale panie ;) 23.08.05, 11:13
                a piasek i troche morza mi przywiozlas? ;)
                • m_alina Re: Witam i pozostale panie ;) 23.08.05, 11:18
                  Piasek i morze miały byc od Mandarynki;)
                  Ode mnie możesz dostać kawałek bieszczadzkiego łupka:)
                  Proszę, łap! Masz kamyk na szczęście:)
                  • konrado80 Re: Witam i pozostale panie ;) 23.08.05, 11:45
                    przepraszam za mala pomylke i dziekuje za szybkie sprostowanie ;)
                    oczywiscie za kamyk tez bardzo dziekuje ;)
                    • m_alina Re: Witam i pozostale panie ;) 23.08.05, 11:50
                      Nie myli się ten co nic nie robi:)
                      A kamyk służy Tobie swoją dobrą energią zawsze kiedy tego potrzebujesz:)
                      • konrado80 Re: Witam i pozostale panie ;) 23.08.05, 11:59
                        jak jest zimny to na pewno sie przyda, bo strasznie dzisiaj goraco ;)
                        u Ciebie tez tak jest?
                        • m_alina Re: Witam i pozostale panie ;) 23.08.05, 12:01
                          On będzie zawsze taki jakiego potrzebujesz:)
                          A u mnie chmury, brak słońca, ale na szczęście jeszcze nie pada:)
                          • konrado80 Re: Witam i pozostale panie ;) 23.08.05, 12:06
                            a u mnie slonce, upal, goraco, brak klimy i nie da sie wytrzymac ;)
                            • m_alina Re: Witam i pozostale panie ;) 23.08.05, 12:19
                              Ciesz sie latem, bo go tak mało:)
                              • konrado80 Re: Witam i pozostale panie ;) 23.08.05, 12:26
                                ciesze sie caly czas ;)
                                tylko jak jestem w pracy to lepiej by bylo jak by bylo chlodniej :)
                                • m_alina Re: Witam i pozostale panie ;) 23.08.05, 12:44
                                  Cały czas to znaczy cały czas, nie tylko po pracy;)

Ale rozumiem tęsknote za powietrzem, bo kiedys pracowałam w pokoju z oknem na
                                  dach!:) Zgroza!:)
                                  • konrado80 Re: Witam i pozostale panie ;) 23.08.05, 18:15
                                    ale jak jestem w pracy to mi slonce nie potrzebne :))
                                    we wczesniejszej pracy mialem klime, wiec bylo ok
                                    no moze nie do konca, bo mam teraz wysyszone oczy i skore
    • m_alina Re: A ja Wam mówię, że marzenia się spełniają... 23.08.05, 08:53
      Tak:)
      Właśnie w tej chwili:))
      • meg25 Re: A ja Wam mówię, że marzenia się spełniają... 23.08.05, 09:07
        Malinko!!!:)))
        Cieszę się jak nie wiem co!:))

Wiem, że i Ty jesteś zbieraczem chwil szczęśliwych:)))
        • ka_27 A ja Wam mówię, że marzenia się spełniają... 23.08.05, 09:08
          Dzień Dobry Meg25 :-)

skoro czegoś bardzo pragniesz ... :-)

Kawki z rogalikiem? :-)
          • meg25 Re: A ja Wam mówię, że marzenia się spełniają... 23.08.05, 09:13
            No jasne Ka!:)))
            Tak w jednym jak i w drugim:))
            A rogalik z nadzieniem?
        • m_alina Re: A ja Wam mówię, że marzenia się spełniają... 23.08.05, 09:16
          Szczęściobranie czas zacząć:)

Nauki nie poszły w las:) Warto nosić ze sobą duży koszyk na zbieranie małych
          chwil:))
          Tych wielkich, spektakularnych szczęść jest zaledwie kilka w życiu, a tych
          małych duuuużo więcej:)

Aż muszę Cię cmoknąć z dubeltówki:)
          • ka_27 A ja Wam mówię, że marzenia się spełniają... 23.08.05, 09:18
            Meg25 :-)

z Twoim ulubionym :-)
            • meg25 Re: A ja Wam mówię, że marzenia się spełniają... 23.08.05, 09:23
              A więc z wiśniowym:)))
              Pychotka!:))

Uśmiech w podzięce posyłam:))
          • meg25 Re: A ja Wam mówię, że marzenia się spełniają... 23.08.05, 09:20
            A jakże! Już nadstawiam buzię!:))
            I swój koszyk też!:)))
            • ka_27 A ja Wam mówię, że marzenia się spełniają... 23.08.05, 09:26

wiśniowe nadzienie dla Ciebie :-)
              • meg25 Re: A ja Wam mówię, że marzenia się spełniają... 23.08.05, 09:34
                A Ty Ka jakie nadzienie lubisz? (może chociaż raz odpowie na pytanie;))
                • ka_27 A ja Wam mówię, że marzenia się spełniają... 23.08.05, 09:35

a co? nie smakuje Ci to nadzienie wiśniowe? :P
                  • meg25 Re: A ja Wam mówię, że marzenia się spełniają... 23.08.05, 09:39
                    Wiedziałam!:))

Pewnie, że smakuje, ale gdybyś Ty też lubił to nawet bym się z Tobą podzieliła!
                    Acha!:)))
                    • ka_27 A ja Wam mówię, że marzenia się spełniają... 23.08.05, 09:40
                      Meg25 ;-)

nie ma znaczenia, czy lubię, czy tez nie :-)
                      Liczy się to, że chcesz sie podzielić :-)
                      • meg25 Re: A ja Wam mówię, że marzenia się spełniają... 23.08.05, 09:43
                        Zatem chcesz gryza czy nie?;))
                        • ka_27 A ja Wam mówię, że marzenia się spełniają... 23.08.05, 10:03

czekam i czekam ... :P
                          • meg25 Re: A ja Wam mówię, że marzenia się spełniają... 23.08.05, 10:10
                            Aaaa, zagapiłam się i Malina zjadła! Ale solennie obiecuję, a obietnic
                            dotrzymuję, że następne nadzienie z następnego rogalika będzie dla Ciebie!:)))
                            • ka_27 A ja Wam mówię, że marzenia się spełniają... 23.08.05, 10:18
                              Nie wierz nigdy kobiecie, dobrą radę ci dam ... lalalalala ;P
                              • meg25