Dodaj do ulubionych

Gdzie te prawdziwe mężczyzny????

19.04.06, 20:42
Który super facio - najnormalniejszy na świecie zaopiekuje się 31-latką?
Który pokocha mnie i moją ogórkową?????:-)))
Obserwuj wątek
    • white.falcon Re: Gdzie te prawdziwe mężczyzny???? 19.04.06, 20:55
      A mogę porobić za swatkę? Bo ogórkową lubię. Aha, odpowiedzialności za tego
      zeswatanego kogoś nie biorę. ;-)
      • ona_buziak Re: Gdzie te prawdziwe mężczyzny???? 19.04.06, 21:00
        Normalnie Swatko z nieba mi spadasz...jak mi konkretnego kandydata przytargasz
        to masz u mnie cały sagan ogórkowej!!!!
        • white.falcon Re: Gdzie te prawdziwe mężczyzny???? 19.04.06, 21:05
          Mam do wyboru, do koloru. Jakieś wymagania, coś bliżej? Sokółka skrzydła ma -
          obleci parę for i kogoś podsunie pazurkiem. ;-)
      • mlody771 Re: Do WF 19.04.06, 21:15
        To ja sie tu sprezam i wyginam na wszystkie mozliwe strony, zeby Ciebie
        zadowolic wirtualnie, a mi dziewczyny niechcesz podsunac. Czyzby wszystkie
        przed 30-a juz byly zajete?
        • white.falcon Do Ona i pośrednio do Mlodego ;-) 19.04.06, 21:20
          A nie mówiłam? Gdzie mój talerz ogórkowej? Masz pierwszego miłego i
          sympatycznego mężczyznę. Osobiście nie znam, ale jest sympatyczny ze wpisów. :-)
          • ona_buziak Re: Do Ona i pośrednio do Mlodego ;-) 19.04.06, 21:35
            Ale on młody jest!!!!Za młody przypuszczam!!!!
            • mlody771 Re: Do Ona i pośrednio do Mlodego ;-) 19.04.06, 21:39
              Nie mylisz sie. Zostal mi jeszcze jeden rok samodzielnego poszukiwania
              partnerki, jak juz wspominalem. Hahahaha.
              • ona_buziak Re: Do Ona i pośrednio do Mlodego ;-) 19.04.06, 21:44
                Noooo toś nie taki młody!!!Rozumiem, że za rok to Ciebie będą laski
                wyławiały????To masz jeszcze rok spokoju...potem zacznie się
                robić "drapieznie"!!!!:-)))
                • white.falcon Re: Do Ona i pośrednio do Mlodego ;-) 19.04.06, 21:49
                  A może? Miłość nie zagląda do paszportu i nie sprawdza aż tak na upartego roku
                  urodzenia. Rok w te, rok we wte... To przecież nie 10 lat! :-)
                  • ona_buziak Re: Do Ona i pośrednio do Mlodego ;-) 19.04.06, 21:51
                    Ej Ciotka!!! Nie podpuszczaj mi tu młodocianych!!!!Jam Ci taka stara, ze nie
                    pamietam jak goły facet wygląda a co dopiero robic z takim "świeżym
                    mięskiem"?????:-))))))))))))
                    • white.falcon Re: Do Ona i pośrednio do Mlodego ;-) 19.04.06, 22:01
                      Mam Ci przypomnieć? Przecież takich rzeczy nie zapomina się! ;-) Jak chcesz
                      starszego latkami, to pójdę poszukać, czy jakiś jeszcze nie poszedł spać.
                      Sukcesu nie gwarantuję, bo oni już w szlafmycach i szczęki w szklanki
                      pochowali. Nie kręć tak nosem - co jest, to zanęcam. :-)
                      • ona_buziak Re: Do Ona i pośrednio do Mlodego ;-) 19.04.06, 22:04
                        Ooooo dzięki Ci Wielka Siostro!!!!
                        Nie jestem wybredna ale wiesz...taki wiekowo do mnie zblizony by sie przydał
                        panocek!!!!Aaaaaa...i koniecznie nie może miec grzybicy stóp ani łupieżu na
                        dziąsłach!!!!A poza tym zniesę nawet rozrusznik serca!!!!!
                        • mlody771 Re: Do Ona i pośrednio do Mlodego ;-) 19.04.06, 22:11
                          Och dziewczynki. Czy Wy bedziecie mogly dzisaiaj spac, bo mi sie napewno jakas
                          owlosiona przysni?
                          • white.falcon Re: Do Ona i pośrednio do Mlodego ;-) 19.04.06, 22:13
                            Byleby nie okazało się, że obudzi Ciebie włochaty pies, który Cię liże po buzi,
                            a śni się Tobie, że jakaś piękna dziewczyna całuje. ;-P
                            • mlody771 Re: Do Ona i pośrednio do Mlodego ;-) 19.04.06, 22:17
                              No, tak. W snie wszystko moze sie pomieszac. Czasami poduszka jest mokra i
                              niewiadomo dlaczego.
                              • white.falcon Re: Do Ona i pośrednio do Mlodego ;-) 19.04.06, 22:20
                                Raczej wiadomo: albo deszcz napadał przez otwarte okno, albo smutny sen był i
                                łezki leciały, albo był śmigus-dyngus wielkanocny i polano Cię wodą.
                          • ona_buziak Re: Do Ona i pośrednio do Mlodego ;-) 19.04.06, 22:13
                            Skąd te owłosione mysli?????
                            A swoją drogą to facet z owłosioną klatą jest the best!!!!
                            • mlody771 Re: Do Ona i pośrednio do Mlodego ;-) 19.04.06, 22:18
                              Wiadomo, dziala jak szczotka.
                              • ona_buziak Re: Do Ona i pośrednio do Mlodego ;-) 19.04.06, 22:23
                                Niekoniecznie....po prostu facet jest wtedy dla mnie bardziej seksowny!!!!
                                Jeszcze jak ma tzw. "ścieżkę miłości" to w ogóle odlot!!!!
                                • mlody771 Re: Do Ona i pośrednio do Mlodego ;-) 19.04.06, 22:26
                                  To jaka dluga ma byc ta "sciezka milosci"? Ma wychodzic poza reke i sie zawijac?
                                  • ona_buziak Re: Do Ona i pośrednio do Mlodego ;-) 19.04.06, 22:28
                                    Oj te nie myślące samce....
                                    Ścieżka miłości ciagnie się od pępka w dół!!!!
                                    • mlody771 Re: Do Ona i pośrednio do Mlodego ;-) 19.04.06, 22:35
                                      Sorry, pomyliko mi sie z "linia zycia". A jak sprawdzasz dlugosc tej "sciezki
                                      milosci" i gdzie ma sie konczyc?
                        • white.falcon Re: Do Ona i pośrednio do Mlodego ;-) 19.04.06, 22:12
                          Rozrusznika lepiej nie znosić. Co tak odrazu o spadku? Pssstttt! :-) Tu taki
                          Piotr z cyferkami poniewierany jest po forum przez kobiety i żadnej albo on nie
                          kce, albo jego nie kcą. Ponoć taki Panocek, co to i do grabi i do żurawia się
                          nada. Nikt go nie zajął jeszcze. Rzuć oczkiem. ;-)

Tu nie trzymamy takich, co to ozdoby niehigieniczne wprowadzają w życiorys. Tu
                          wszyscy domyci i pachnący, choć nie przymierzając, nie wiem, co kto wdziewa,
                          ale ja siedzę w zgrabnym szlafroczku w duże maki na białym tle i z ręcznikiem,
                          zakręconym w turban na głowie (włosy umyłam). Nie wiem, w co kto jest ubrany
                          późną porą. ;-)
                          • ona_buziak Re: Do Ona i pośrednio do Mlodego ;-) 19.04.06, 22:19
                            Widziałam Ci ja tego Piotra, tzn. nie live ale incoguto na forum!!!!Zara go
                            zaczepię!!!!Jakby co to dla Ciebie tyż brać i rwać????:-)

Ja se siedzę w czerwonym szlafroczku i niciewo pod spodem niet!!!!Normalnie
                            gołyj zadek!!!!
                            I jeszcze kurde nie ma mnie kto dziś po pleckach wydrapać. nie to zebym w ten
                            sposób brud usuwała ale lubię...lepiej sie potem śpi!!!!
                            • mlody771 Re: Do Ona i pośrednio do Mlodego ;-) 19.04.06, 22:22
                              Jeszcze o cudzych paluszkach we wlosach na glowie zapomnialas, w czasie tego
                              masowania plecow.
                            • white.falcon Re: Do Ona i pośrednio do Mlodego ;-) 19.04.06, 22:40
                              Dla mnie to Piotra może nie. Nie w jego typie jestem chyba. Ale jak cos trafi
                              się, to czemu nie? Rwać i brać, bo jeszcze kto zabierze. ;-)

Ja już bym tak nie chwaliła się, bo kolega Mlody nie tylko poduszkę będzie miał
                              mokrą. ;-P

A takie drapanko po pleckach miłe jest pod warunkiem, że nie drapie prawdziwy
                              futrzany kot. :-)
                              • ona_buziak Re: Do Ona i pośrednio do Mlodego ;-) 19.04.06, 22:43
                                Wiesz co??? Co my tu na forum bedziemy grabiły samczy narybek...chocmy w
                                miasto!!!!Wiesz ile teraz na miescie "towarów" sie ślaja????
                                Umówimy sie w połowie drogi i huuuuzia na polowanie!!!!

A kolega Młody niech się slini!!!Na zdrowie mu to wyjdzie!!!Nie mozna wiecznie
                                zatrzymywać wody w organizmie!!!

Nie mów mi Ciotka, ze nie ma tam samca co by Cie wydrapał nocy dzisiejszej???:-
                                )))
                                • white.falcon Re: Do Ona i pośrednio do Mlodego ;-) 19.04.06, 22:48
                                  Z tego forumowego też mozna nagrabić, bo to ślajające się w tej chwili po
                                  mieście najczęściej bezrobotne jest i tylko czycha, by w Twoją kieszeń zajrzeć.
                                  Albo się ślajac przy sobocie - po robocie, albo tu czychać, zanęcać, sieci
                                  zarzucać. ;-)

No nie - zaśliniony Młody? Nieee - to rola staruszków (którzy netu nie mają i
                                  go nie znają). Niech lepiej zazdrości albo pozbiera bagaże, kupi prezenty i z
                                  tego swojego kontynentu tu przyjedzie bawić Damy i szukać Pani swojego serca.
                                  Pomożemy? ;-)

Et, wróciłam z wojaży i samce jeszcze o tym nie wiedzą. Wybyczyłam się, robiąc
                                  sobie dziś dzień dziecka. ;-)
                                  • ona_buziak Re: Do Ona i pośrednio do Mlodego ;-) 19.04.06, 22:51
                                    Ja mam dzień dziecka od 2 tygodni i krew mnie zalewa!!!!

Poczkej no...czy ja cos przegapiłam???? Nasz Młody nie-tutejszy????
                                    • white.falcon Re: Do Ona i pośrednio do Mlodego ;-) 19.04.06, 22:57
                                      No przecież! On jest z Nowej Anglii! Rodak z obcego kraju i szuka fajnej i
                                      sympatycznej Pani Serca. :-)
                                      • mlody771 Re: Do Ona i pośrednio do Mlodego ;-) 19.04.06, 23:01
                                        Dzieki WF. Juz myslalem, ze wszyscy wiedza. Hahahaha.
                                        • white.falcon Re: Do Ona i pośrednio do Mlodego ;-) 19.04.06, 23:04
                                          Jak widać, nie wszyscy. Choć deskę z ogłoszeniami i opisem, kto tu jest kto
                                          wieszaj. Młody - zrób sobie wizytówkę, to szybciej bedzie wiadomo nowym, skąd
                                          jesteś i można będzie w Książce Gości Ci się wpisać. Nie każdy daje zdjęcie -
                                          czasem coś sympatycznego, jakiś obrazek. Wtedy ludzie będą wiedzieć bez
                                          pytania, kim jesteś i skąd. Ja sobie wizytówkę chwalę i nic mnie z tego powodu
                                          przykrego nie spotkało. :-)
                                    • mlody771 Re: Do Ona i pośrednio do Mlodego ;-) 19.04.06, 22:59
                                      No, nietutejszy. Musze robic wiecej bledow ortograficznych, aby nie bylo
                                      zludzen i nadzieji spotkania w sobote. Sorry jeszcze nie "wracam", ale zaczynam
                                      myslec o tym.

• white.falcon Re: Do Ona i pośrednio do Mlodego ;-) 19.04.06, 23:05
                                        Jak narobisz błędów, to powiedzą, że wykształcenia nie masz. Też niedobrze.
                • mlody771 Re: Do Ona i pośrednio do Mlodego ;-) 19.04.06, 21:57
                  No, tak. A czy wieciesz Ona_buziak(kobiety) jak to jest byc wybieranym? Napewno
                  miasz doswiadczenie. Ponoc te decyzje wyboru jednego partnera sa ciezkie. Czym
                  sie wtedy kierowac? Czy nalezy kazda oferte sprawdzic? Czy naley robic seks juz
                  po kolacji, czy czekac jakis czas? Kim byc najlepiej: zakonnikiem, a moze
                  doswiadczonym? Kurcze, co to bedzie?
                  • ona_buziak Re: Do Ona i pośrednio do Mlodego ;-) 19.04.06, 22:00
                    Matko!!! Ile pytań!!!! To zawsze zalezy od drugiej strony!!!!Musisz wyczuć co
                    ta osoba lubi, jaka jest. To trudne wybrac od razu osobe na całe życie ale
                    myslę, że warto zaryzykować!!!!Warto sie postarać!!!!
                    • mlody771 Re: Do Ona i pośrednio do Mlodego ;-) 19.04.06, 22:08
                      Jednym slowem chcialas powiedzie, ze trzeba zawsze mowic co rozmowca chce
                      usyszec?
                      • ona_buziak Re: Do Ona i pośrednio do Mlodego ;-) 19.04.06, 22:11
                        NIE...jesli zalezy Ci na kimś to jest to najgorsze co mógłbyś zrobić!!!Jeśli Ci
                        zalezy na danej osobie to masz poznać ją, jej pragnienia, jej wady i zalety,
                        marzenia!!!!Trzeba czasu zeby sprawdzic sie w wielu sytuacjach...
    • mazaa1 Re: Gdzie te prawdziwe mężczyzny???? 19.04.06, 20:58
      Matko, same dziewczyny szukają na tym forum, tzn w większości dziewczyny. W
      końcu się okaże że na swiecie nie ma już wolnych facetów i kobitki same sobie
      bedą musiały gotować te ogorkowe i inne pomidorowe :)
      • ona_buziak Re: Gdzie te prawdziwe mężczyzny???? 19.04.06, 21:01
        No i zrobi się SEKSMISJA!!!!!!
        Liga chorni, Liga radzi, Liga nigdy Cie nie zdradzi!!!!
      • mlody771 Re: Gdzie te prawdziwe mężczyzny???? 19.04.06, 21:11
        Co sie dziwisz? Tylko do 30-ki faceci sami szukaja partnerki. Puzniej jest
        odwrotnie.

PS. To jest zart oczywiscie.
        • ona_buziak Re: Gdzie te prawdziwe mężczyzny???? 19.04.06, 21:13
          Kurde!!!! Nawet nie wiesz Młody ile słodyczy jest w takiej 31-latce!!! Kobita
          ma łeb na karku i wie czego chce od życia!!!!
          • mlody771 Re: Gdzie te prawdziwe mężczyzny???? 19.04.06, 21:18
            A czy tak(to nie o Tobie oczywiscie) juz potrafi samodzielnie nakrecac i
            manipulowac faceta?

• ona_buziak Re: Gdzie te prawdziwe mężczyzny???? 19.04.06, 21:23
              Zarówno wśród facetów jak i wśród kobiet trafiaja sie takie "wredne rodzynki"
              ale dojrzałość emocjonalna to nie manipulacja a odpowiedzialność!!!
              • ona_buziak Cośta się pospali czy jak????Pobudka!!! 19.04.06, 22:34
                Mnie sie spac nie chce to i innym spac nie pozwolę!!!!!Kurde!!!!
                • mlody771 Re: Cośta się pospali czy jak????Pobudka!!! 19.04.06, 22:38
                  U mnie wczesnie, ale musialem zjesc fasolke, bo ogorkow dzisiaj nie mama.
                  • ona_buziak Re: Cośta się pospali czy jak????Pobudka!!! 19.04.06, 22:40
                    A nie łaska się podzielić tymi pierdzącymi dobrami pt. fasolka????Nieładnie!!!
                    Nie dbasz o starszych!!!!Ta zniewaga krwi wymaga!!!!:-)))
                    • white.falcon Re: Cośta się pospali czy jak????Pobudka!!! 19.04.06, 22:41
                      Watróbki smażyć op takiej porze nie będę, ani befsztyka. Proponuję sałatkę z
                      łososiem ku zmiękczeniu obyczajów. ;-)
                    • mlody771 Re: Cośta się pospali czy jak????Pobudka!!! 19.04.06, 22:46
                      "Krwi wymaga"? No dobra to sie puzniej czerwonego wina napije. A podzielic sie
                      raz moge, ale nie wiecej.
                      • ona_buziak Re: Cośta się pospali czy jak????Pobudka!!! 19.04.06, 22:49
                        Taaaakie to młode a takie juz sknerusowate!!!!Ale co mi tam...pij,
                        pij...łatwiejszy będziesz!!!!
                        • mlody771 Re: Cośta się pospali czy jak????Pobudka!!! 19.04.06, 22:54
                          Zgaduje, zes z Krakowa i to sie tam mowilo:"pij bedziesz latwiejsza, pij pij
                          nie bedziesz mogl".

PS No widzisz jakie przeblyski z Polski mam?
                  • mlody771 Re: Cośta się pospali czy jak????Pobudka!!! 19.04.06, 22:41
                    Do tegop jeszcze wiecej robie bledow ortograficznych niz normalnie, bo slucham
                    enternetowego radia: www.rbnlive.com/listen32k.pls
                    • ona_buziak Re: Cośta się pospali czy jak????Pobudka!!! 19.04.06, 22:45
                      Te błędy to od fasolki!!Tez kiedys tak miałam jak jej naduzywałam po nocach...w
                      młodości oczywiście!!!!
    • Gość: normalny Tylko to masz w ofercie?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.06, 22:52
      Troszkę mało
      • ona_buziak Re: Tylko to masz w ofercie?? 19.04.06, 22:57
        Jeśli ktoś będzie chciał mnie poznać dowie sie więcej.
        • Gość: normalny Re: Tylko to masz w ofercie?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.06, 23:14
          W dzisiejszych czasach, to za duże ryzyko, ta ogórkowa, to słaby wabik ;)
      • white.falcon Re: Tylko to masz w ofercie?? 19.04.06, 22:58
        A sam co masz do zaoferowania, oprócz stwierdzeń? ;-)
        • ona_buziak Re: Tylko to masz w ofercie?? 19.04.06, 23:07
          Nasz pan NORMALNY jakoś ucichł!!!!
          Gdzie jesteś Romeło????
          • white.falcon Re: Tylko to masz w ofercie?? 19.04.06, 23:12
            Był i go zatchło. Nie wytrzymał konkurencji. Młody jest fajniejszy, bo umie
            bawić słowem, a to już coś. :-)
            • ona_buziak Re: Tylko to masz w ofercie?? 19.04.06, 23:14
              Młodego na dwie baby nie rozdzielisz!!!
              Trza dac szanse NORMALNEMU!!!!! Niech no wpadnie w moje łapy!!!!:-)))Nawet
              pierza nie zostaną!!!!!:-)))

A Ty Ciotka jutro masz wolne czy udajesz sie do fabryki????
              • Gość: normalny Re: Tylko to masz w ofercie?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.06, 23:18
                Starsznie drapieżne baby jesteście.
                • ona_buziak Re: Tylko to masz w ofercie?? 19.04.06, 23:19
                  Oooooo witaj Księciuniu!!!!
                  Podejdz no do płota jako i ja podchodzę!!!!
                  • Gość: normalny Re: Tylko to masz w ofercie?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.06, 23:20
                    e...co tak słabo :(
                • white.falcon Re: Tylko to masz w ofercie?? 19.04.06, 23:19
                  Boisz się? ;-)
              • white.falcon Re: Tylko to masz w ofercie?? 19.04.06, 23:20
                Młody jak widać ma parę. Obydwu nam daje radę. :-)

Nie wspominaj o fabryce - jeszcze mam trochę urlopu i mam zamiar wybyczyć
                się. :-)

ona_buziak napisała:

> Młodego na dwie baby nie rozdzielisz!!!
                > Trza dac szanse NORMALNEMU!!!!! Niech no wpadnie w moje łapy!!!!:-)))Nawet
                > pierza nie zostaną!!!!!:-)))
                >
                > A Ty Ciotka jutro masz wolne czy udajesz sie do fabryki????
    • Gość: normalny BTW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.06, 23:20
      tak _ogórkowa_, to maseczka, czy zupa?
      • ona_buziak Re: BTW 19.04.06, 23:21
        Zero powagi dla prawdziwych kobitek!!!!
        Toć to najsmaczniejsza zupka na świecie!!!!
        • Gość: normalny Re: BTW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.06, 23:22
          _zupka_ - _dupka_ fajna gra słow
          • ona_buziak Re: BTW 19.04.06, 23:24
            Oj....a samcom tylko jedno w głowie!!!Abuuuu....
            • white.falcon Re: BTW 19.04.06, 23:24
              A mówiłam, że Rodak jest zabawniejszy...
            • Gość: normalny Re: BTW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.06, 23:29
              próbuję dostosować sie do _prawdziwych kobitek_ ;P
        • ona_buziak Re: BTW 19.04.06, 23:23
          Poza tym....prosiemy nam tu podać:
          1.grupa krwi
          2.numer buta
          3.rozmiar kołnierzyka
          4.czy aby klata owłosiona?
          5.adres z kodem pocztowym
          • white.falcon Re: BTW 19.04.06, 23:24
            Czy nie bezrobotny.... ;-)
            • ona_buziak Re: BTW 19.04.06, 23:25
              Czy furmanka czy Ursusem się po miescie wozi????
              • ona_buziak Ciotka wystraszyłyśmy Normalnego 19.04.06, 23:27
                Normalnie pacjent wsiąkł od tych naszych wymagań!!!
                Rozrusznik nie wytrzymał!!!!
                • white.falcon Re: Ciotka wystraszyłyśmy Normalnego 19.04.06, 23:29
                  Będą lepsi, nie bój żaby. :-)
                  • ona_buziak Re: Ciotka wystraszyłyśmy Normalnego 19.04.06, 23:31
                    Dobrze, ze chociaż Ty trzymasz ten nasz interes w kupie!!!!
                    Ja juz taka rozdygotana, ze kapcie mi sie na nogach trzęsą!!!!
                    • mlody771 Re: Ciotka wystraszyłyśmy Normalnego 19.04.06, 23:34
                      Uwazaj na zeby, bo wargi pogryziesz.
              • white.falcon Re: BTW 19.04.06, 23:29
                A może jeździ takim wozem, co to z rana mi hurgocze pod oknem, zabierając
                odpadki. Wybadać należy, bo Młody ma motor i nie byle jaki. I pływa jakąś
                łódką, bo opisywał i nie wyglądała mi ona z opisu na kajak, czy dłubankę. :-)
                • Gość: normalny Tak na dobranoc wam powiem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.06, 23:33
                  nie straszne mi wasze popisy forumowe, raczej zabawne.
                  Zasmuciło mnie jedno, takie _prawdziwe kobitki_ na forum?

• white.falcon Na serio do Normalnego 19.04.06, 23:35
                    Różnie w zyciu układa się i niekoniecznie komuś takie kobitki są potrzebne.
                    Ale - i teraz nie na serio - zabawa ma trwać. Zaraz zarządzimy fajerwerki. ;-)
                    • Gość: normalny Re: Na serio do Normalnego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.06, 23:37
                      słusznie nie kazdemu takie _kobitki_ sa potrzebne, bo i _normalny_ nie jest kazdy ;)
                      • white.falcon Re: Na serio do Normalnego 19.04.06, 23:40
                        :-)
                  • ona_buziak Re: Tak na dobranoc wam powiem 19.04.06, 23:36
                    Hmmm...to nie ma byc straszne bo nie jestśmy tu żeby straszyć kogokolwiek!!!!
                    Czasem miło z kims pogadać i pozartować i tylko dlatego tu jestesmy!!!
                    • white.falcon Re: Tak na dobranoc wam powiem 19.04.06, 23:37
                      Miło było porozmawiać. Dziękuję za sympatyczną zabawę. :-)

Tego życzy Ciotka Klotka ;-P
                      • Gość: normalny Jestem zawiedziony, gdzie ta drapieżność? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.06, 23:40
                        Miło było ;)
                • ona_buziak Re: BTW 19.04.06, 23:34
                  A jak sie kurde okaże że NORMALNY wierzchem jezdzi???? I to nie na kocie a na
                  rodowodowym rumaku???? Trza to jeszcze raz rozpatrzeć!!!!
                  • Gość: normalny wiecej polotu kobitki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.06, 23:36
                    :)
                    • ona_buziak Re: wiecej polotu kobitki 19.04.06, 23:37
                      No cóż...takie z polotem to na sex randkach!!!
                      • Gość: normalny Re: wiecej polotu kobitki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.06, 23:38
                        skad wiesz, ja tam nie zaglądam, ale dzieki za info :)))
                        • white.falcon Re: wiecej polotu kobitki 19.04.06, 23:39
                          Przyganiał kocioł garnkowi. Sam nic prawie nie napisał, a krytykuje. :-)
                          • Gość: normalny Re: wiecej polotu kobitki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.06, 23:42
                            A chciałabys poczytac, o zawiedzionej miłosci, zdradzie, chciałabyś udzielić
                            porady prawnej?
                            • white.falcon Re: wiecej polotu kobitki 19.04.06, 23:44
                              Czy ja jestem spowiednik? Jak ktoś pyta, to czemu nie wyrazić swojego zdania.
                              Nie pytana nie doradzam, ani nie dłubie komus w duszy.
                              • Gość: normalny Re: wiecej polotu kobitki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.06, 23:47
                                _Dłubanie w duszy_ bardzo wysublimowane ;)
                                • white.falcon Re: wiecej polotu kobitki 19.04.06, 23:52
                                  Pomyśl - to jest skrót od wchodzenia komuś butami do duszy. Nie czepiaj się
                                  słów, jesli już, to sensu.

Buziak na dobranoc i uśmiechnij się, :-)
                                  • Gość: normaly Re: wiecej polotu kobitki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.06, 23:53
                                    Do duszy, butami?

Cały czas usmiecham się pisząc z Wami :)))
                                    Dobranoc
                                    • white.falcon Re: wiecej polotu kobitki 20.04.06, 00:05
                                      Nie znasz tego określenia? Oj, to inaczej - wtykać nosa, gdzie nie proszą.
                                      Jesteś obcokrajowcem? Nie znasz przysłów polskich? :-)
                                      • Gość: normalny Re: wiecej polotu kobitki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.06, 00:21
                                        Google sa bardzo pomocne ;)
                                        • white.falcon Re: wiecej polotu kobitki 20.04.06, 00:22
                                          Czasem lepszy jest zwykły słownik (nie mówiąc o książkach). :-)
                        • ona_buziak Re: wiecej polotu kobitki 19.04.06, 23:42
                          Mój eks-dupek tam zaglądał!!!!Pogadaj z nim!!!
                          • Gość: normalny Re: wiecej polotu kobitki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.06, 23:45
                            Faceci mnie nie interesują :))) ani ich przezycia erotyczne i historyjki
                            _przesolonych ogórkowych_, być moze dlatego zalgada, nie myslałaś o tym?
                            • Gość: normalny Co zrobiłaś exowi, że stał się dupkiem? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.06, 23:46
                              Chyba nie wychodziłaś za mąż, za dupka, prawda?
                              • ona_buziak Re: Co zrobiłaś exowi, że stał się dupkiem? 19.04.06, 23:48
                                Nie był moim mężem...na szczęście jeszcze!!!!
                                Okazał sie po prostu zwykłym palantem!!!!I te chore kłamstwa!!!!
                                Tak czasem bywa!!!!
                                Nie poweisz mi, ze u ciebie każdy zwiazek był udany????
                                • Gość: normalny Re: Co zrobiłaś exowi, że stał się dupkiem? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.06, 23:52
                                  Rozczaruję Cie byc może, każdy związek był udany, gdy trwał i to jest najlepsze :)))
                                  • ona_buziak Re: Co zrobiłaś exowi, że stał się dupkiem? 20.04.06, 00:03
                                    No własnie...gdy trwał...
                                    Tylko z jakiegos powodu rozpadał się...
                                    • Gość: normalny Re: Co zrobiłaś exowi, że stał się dupkiem? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.06, 00:04
                                      A dlaczego miał trwać?
                                      • ona_buziak Re: Co zrobiłaś exowi, że stał się dupkiem? 20.04.06, 00:05
                                        Hmmm...no wiesz...fajnie by było mieć kogos na dłuzej niż sezonowo. Zreszta
                                        zależy czego kto szuka!!!!
                                        • Gość: normalny Re: Co zrobiłaś exowi, że stał się dupkiem? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.06, 00:07
                                          Fajnie jest mieć kogoś, ale po co ograniczac sie do bycia razem do konca zycia?
                              • white.falcon Kto Ci cos zrobił??? 19.04.06, 23:48
                                Dlaczego odpowiadasz agresją? :-/
                                • Gość: normalny Re: Kto Ci cos zrobił??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.06, 23:55
                                  Nie prowokuj, nic z tego, nie doszukuj sie agresji, jesteś przewrazliwiona :))
                                  • white.falcon Re: Kto Ci cos zrobił??? 20.04.06, 00:03
                                    Tak sądzisz? A kto tu był napastliwy i rozgoryczony i całkiem na "nie"? :-)
                                    • Gość: normalny Re: Kto Ci cos zrobił??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.06, 00:05
                                      Dokonujesz nadinterpretacji :(
                                      Jestem zawiedziony :(
                                      • white.falcon Re: Kto Ci cos zrobił??? 20.04.06, 00:06
                                        Nie wywyższaj się. Nie znam Ciebie, więc mam dowolność w zgadywaniu intencji i
                                        pobudek. Czytam literki, a nie to, co masz w głowie. Może wysławianie się w
                                        formie pisanej jest rzeczą trudną, ale do opanowania. :-)
                                        • Gość: normalny Re: Kto Ci cos zrobił??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.06, 00:09
                                          Spokojnie bez emocji, zachowaj dystans, nie prowokuj, to na nic :)))
                                          • white.falcon Re: Kto Ci cos zrobił??? 20.04.06, 00:10
                                            Ja przecież nie prowokuję. Sam zacząłeś zaczepiać w niezbyt ciekawy sposób. Co
                                            dajesz - to otrzymujesz. Czasem w nadmiarze. :-)
                                            • Gość: normalny Ja nie ma przeciez do Ciebie pretensji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.06, 00:13
                                              "oko za oko", nie jest moja doktryna, raczej obserwuję i nieźle sie przy tym
                                              bawię:))
                                              Nie traktuj tego tak bardzo osobiście ;P
                                              • white.falcon Re: Ja nie ma przeciez do Ciebie pretensji 20.04.06, 00:17
                                                Nie traktuję osobiście, no coś Ty. Tylko czasem warto pamietać, że zabawa ma
                                                swoje granice i czasem kogoś innego - za szybką monitora - można nieźle kopnąć.
                                                Staram się pamiętać o tym, bo w tej forumowej jeździe na saneczkach różnie
                                                bywa. :-)
                                                • Gość: normalny Re: Ja nie ma przeciez do Ciebie pretensji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.06, 00:19
                                                  Masz rację, czytałem kilka twoch wpisów. Tak, starasz się pamietać, usilnie, to
                                                  fakt ;)
                                                  • white.falcon Re: Ja nie ma przeciez do Ciebie pretensji 20.04.06, 00:23
                                                    I masz mi to za złe?
                                    • ona_buziak CIOTKA wazna sprawa jest 20.04.06, 00:08
                                      wlasnie na gg rozmawiam z kimś kto chyba Cie zna, oglada własnie nasze wątki.
                                      • white.falcon Re: CIOTKA wazna sprawa jest 20.04.06, 00:09
                                        Ciekawe. Ja GG zostawiłam odłogiem parę miesięcy temu. Hmmmm.... To już
                                        zagadka. A kto to jest?
                                        • ona_buziak Re: CIOTKA wazna sprawa jest 20.04.06, 00:12
                                          nie chcę ujawniac skąd on zna Ciebie!!! tzn. on podejrzewa ze to Ty!!!nie wiem
                                          jak was spiknąć???
                                          • white.falcon Re: CIOTKA wazna sprawa jest 20.04.06, 00:16
                                            Przecież mam skrzynkę na gazecie. Każdy, kto ma jakieś pytania, czy coś zawsze
                                            może napisać. Wielki problem. Ciekawa jestem, kto to i skąd mnie zna. Jak
                                            przegląda wątki, to niech pisze, a potem zobaczymy. :-)

Wcale mnie nie bawi jakaś popularność, raczej dziwi.
                                            • ona_buziak Re: CIOTKA wazna sprawa jest 20.04.06, 00:17
                                              on (prawdopodobnie) zna Cie ale z innego miejsca
                                              • white.falcon Re: CIOTKA wazna sprawa jest 20.04.06, 00:18
                                                No to nie jestem ja. Przykro mi. Albo zna z reala, albo z forum - innej wersji
                                                nie ma. Po czatach nie chodzę.
                                                • ona_buziak Re: CIOTKA wazna sprawa jest 20.04.06, 00:20
                                                  Jak sie odważy to kliknie do cienie na pocztę
                                                  • white.falcon Re: CIOTKA wazna sprawa jest 20.04.06, 00:21
                                                    Zobaczymy, kto to - "słomiany ogień", czy "strzelec". :-)
                                                  • ona_buziak Re: CIOTKA wazna sprawa jest 20.04.06, 00:26
                                                    WOW!!!!! Byleby nie "terkoczący emeryt"!!!he he he
                                                    A tak serio to fajny gosciu!!!
                  • white.falcon Re: BTW 19.04.06, 23:36
                    Stadnina to rzecz dobra. Jeszcze stadko krowie by się przydało i parę mórg
                    dębów do ścięcia. ;-)
                • mlody771 Re: BTW 19.04.06, 23:37
                  Chej WF, to nieladnie takie rzeczy ujawniac.
                  • white.falcon Re: BTW 19.04.06, 23:39
                    Pisałeś o tym na forum, więc to nie jest tajemnica. Nie ujawnia się innych
                    rzeczy, które mówisz na priv. To, co ktos podaje publicznie do wiadomości nie
                    jest tajemnicą, a o motorze pisałeś w jednym z wątków, a ja przeczytałam. :-)
                    • mlody771 Re: BTW 19.04.06, 23:44
                      Nie ma problemu, ale jak wiez nie wszyscy wszystko wiedza na forum, a mozesz
                      zapeszyc Normalnego. Chyba, ze wlasnie tego chcialas. Hahaha.
                      • white.falcon Re: BTW 19.04.06, 23:49
                        Zapeszyć nie zapeszyłam, ale mu coś innego włączyło się - agresja. :-( A taka
                        fajna zabawa była.
                    • ona_buziak Hej kolego Sympatyczny 19.04.06, 23:45
                      Ty co zwiesz się NORMALNY!!!!
                      Nie che nam się siłować z Toba na słowa.
                      Masz ochote po prostu normalnie pogadać to zrób to. Nie jestesmy w
                      przedszkolu...za stare jestesmy na zabawe w podchody!!!!
                      • Gość: normalny Re: Hej kolego Sympatyczny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.06, 23:50
                        I tu doszliśmy, do meritum.

Jak chcesz zainteresować sobą normalnego faceta, bez _zabawy w podchody_.

Facet jak Kot, lubi _kłebek_, który musi rozwikłać, zeby sprawdzić co w srodku,
                        _gotowce_ sa dla kastratów ;P
                        • ona_buziak Re: Hej kolego Sympatyczny 19.04.06, 23:53
                          Wiesz...flirtowanie to jedno a robienie z siebie czuba za pomoca kłamstw to
                          drugie!!!! Mnie ta druga wersja nie odpowiada. Mam czar osobisty i ciety
                          język...tym zdobywam facetów ale nie kłamstwem!!!
                          • Gość: normalny Re: Hej kolego Sympatyczny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.06, 23:57
                            Zdobyc faceta, to jedno, trudniej jest zatrzymać, cietym jezykiem tego nie
                            dokonasz :)))))

• ona_buziak Re: Hej kolego Sympatyczny 20.04.06, 00:01
                              Toć przeca gadaliśmy o fazie wstepnej znajomości...Inna sprawa to zadbac o
                              zwiazek, walczyc o ta druga stronę, zabiegać...
                              Coby się jednak nie działo to uważam, ze warto zaryzykować!!!!
                              • Gość: normalny Re: Hej kolego Sympatyczny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.06, 00:06
                                Jasne, hazard, to piekna rzecz :)))
                                • ona_buziak Re: Hej kolego Sympatyczny 20.04.06, 00:11
                                  Skad ten pesymizm?????
                                  Nie byłbys w stanie zaryzykować i dac komus szansę???Właściwie szanse wam
                                  obojgu????
                                  • Gość: normalny Re: Hej kolego Sympatyczny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.06, 00:14
                                    To pragmatyzm ;)
                                    • ona_buziak Re: Hej kolego Sympatyczny 20.04.06, 00:16
                                      Ojej czepialski jestes!!!!!!I sknera uczuciowa!!!!!:-)))
                                      • Gość: normalny Re: Hej kolego Sympatyczny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.06, 00:18
                                        Byc może, ale dzieki temu, moge swobodnie gawedzic na FT, bez _spazmów_ :)))) o
                                        niczym :)))
                            • Gość: liliowa Re: Hej kolego Sympatyczny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.04.06, 00:03
                              Zdobyc faceta, to jedno, trudniej jest zatrzymać, cietym jezykiem tego nie
                              dokonasz :)))))
                              tak tylko miloscia i dbaniem o nia
                              tak we dwoje:)
                              • Gość: normalny Re: Hej kolego Sympatyczny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.06, 00:11
                                Wrazliwościa, delikatnością, to bardzo długa droga i niepewna, czasem warto
                                spróbowac ;)