Dodaj do ulubionych

Najnowsza deska ogloszen:))

19.09.06, 08:27
Bawcie i korzystajcie:)
Obserwuj wątek
    • x_adam Oczy na zapalki:)) 19.09.06, 08:28
      Bede musial postawic
      Dzien dobry wszystkim:)
      • tygryska_28 wrrrr.... 19.09.06, 08:31
        Wiedziałam, że będziesz szybszy chociaż ja już o tym myślałam, ale jakoś głupio
        wyglądałaby deska założona przeze mnie... :P

Postaw oczy na zapałki i uważaj na siebie.

Miłego dnia i spokojnego ;))
    • x_adam re:wrrr 19.09.06, 08:37
      Nastepna ty zakładasz:))
      • tygryska_28 ;PP 19.09.06, 08:39
        he, he... dzięki ale Tobie to lepiej idzie ;))

jak tam minęła Kocie noc na dachu? mam nadzieję, że nie zmarzłeś? gwiazdeczki
        świeciły? ;)
        • x_adam Re: ;PP 19.09.06, 09:08
          tygryska_28 napisała:

> he, he... dzięki ale Tobie to lepiej idzie ;))
          >
          > jak tam minęła Kocie noc na dachu? mam nadzieję, że nie zmarzłeś? gwiazdeczki
          > świeciły? ;)

Było bardzo brrrrrrrrrrr:)
          Ale gwiazdeczki świeciły hehehe:P
          • tygryska_28 Re: ;PP 19.09.06, 09:14
            No to proszę się ciepło ubierać bo noce już coraz chłodniejsze :PP
            A nie macie tam jakiejś komandoski do rozgrzewania? W sensie, że herbatkę
            gorącą przynosi ;)))
            • x_adam Re: ;PP 19.09.06, 09:19
              tygryska_28 napisała:

> No to proszę się ciepło ubierać bo noce już coraz chłodniejsze :PP
              > A nie macie tam jakiejś komandoski do rozgrzewania? W sensie, że herbatkę
              > gorącą przynosi ;)))

Przydałaby sie jakas komandoska albo tygryska:)), choć my jeno nie komandosy
              • tygryska_28 Re: ;PP 19.09.06, 09:58
                No wiesz, siedzisz w nocy na dachu to albo lunatykujesz albo jesteś kimś w
                rodzaju komandosa? ;)
                No bo Kotem chyba nie :)))
                Znam przyjemniejsze sposoby spędzania nocy :PPPP Np czytanie do rana...
    • khinga Re: Najnowsza deska ogloszen:)) 19.09.06, 10:43
      dzień dobry:-))

No, humorek już lepszejszy:-)
      Miłego dnia Wam życzę:)))
      Mam dziś nawał pracy,echhh!
      • monnia3 Re: Najnowsza deska ogloszen:)) 19.09.06, 10:55
        Witam cieplutko:))) kawka z cynamonem i powrót do pracy:(
        Miłego dnia:)) cieszę sie Kinga że humor dopisuje:)))
      • tygryska_28 Re: Najnowsza deska ogloszen:)) 19.09.06, 11:00
        Praca pozwala chociaż przez chwilę nie myśleć o... ;))

Jak tam ogóreczek się trzyma? :PPP

Miłego Tobie również.
        • Gość: x_adam usypiam IP: *.vlan15.enoch.lubman.net.pl 19.09.06, 11:05
          • monnia3 Re: usypiam 19.09.06, 11:07
            Zaparz dobrą kawę:)) aromat i smak Cię obudzi...a zresztą może lepiej oddaj sie
            w objęcia Morfeusza:)
            • Gość: x_adam Re: usypiam IP: *.vlan15.enoch.lubman.net.pl 19.09.06, 11:11
              Z checia bym to zrobil, jakbym w pracy nie byl i szef nie biegal po firmie. Ide
              po 3 kawe
              • monnia3 Re: usypiam 19.09.06, 11:18
                Ojej to ty jeszcze w pracy? to ile godzin trwa ta zmiana? jak będziesz w sobotę
                po takiej zmianie to zaśniesz nam przy stoliku:)))
                • tygryska_28 Re: usypiam 19.09.06, 11:20
                  Adam pracuje w dwóch miejscach... I dlatego trzeba mu w prezencie duuużo
                  zapałek przynieść do podpierania powiek :DDD
                • Gość: x_adam Re: usypiam IP: *.vlan15.enoch.lubman.net.pl 19.09.06, 11:23
                  Monniu to co w nocy robie to dadotkowe zajecie jest, teraz jestem na moim
                  stalym miejscu pracy
                  • monnia3 Re: usypiam 19.09.06, 11:25
                    Rozumiem...tylko żebyś tego nie przypłacił zdrowiem...ale komandosów choroby sie
                    nie imają;)
        • khinga Re: Najnowsza deska ogloszen:)) 19.09.06, 11:49
          tygryska_28 napisała:

> Praca pozwala chociaż przez chwilę nie myśleć o... ;))
          >
          > Jak tam ogóreczek się trzyma? :PPP
          >
          > Miłego Tobie również.

Oddałam się...w wir pracy;)))

A ogóreczek...hmmm, wykorzystany:PPP
          • tygryska_28 hmm.. 19.09.06, 11:57
            no nie będę pytać o więcej w sparawie ogóreczka, rozumiem, że smaczny był?? ;)))

Twój pies wychodzi na spacery o tak późnej porze??
            Mój kiedy jest ciemno, przymuszony robi rundkę wkoło trawnika i nie wybierze
            się dalej niż do końca bloku i nic go nie skusi na dalsze wyjście... ;)) A
            ostatni spacer ma po 20. A jakiego masz psa? ;))
            • khinga Re: hmm.. 19.09.06, 13:20
              Bardzo smaczny;))) Nawet gardło mnie dziś nie boli;))))

A z piesiem to zawsze wychodzę około 23.00:) Mój biega po trawniczku z 10
              minutek:) Zrobi "najważniejsze" i wie,że tzreba do domciu:)
              Hmm, rasa: wielorasowy owczarek;)))
              • tygryska_28 Re: hmm.. 19.09.06, 13:33
                Pewnie go dobrze rozgrzałaś przed zjedzeniem? :DDD

Heh, mój wczoraj około 23, kiedy jeszcze siedziałam przy kompiku i gawędziłam z
                Wami, usiadł przed moim nierozścielonym jeszcze łóżkiem i piszczał, że jak to o
                tej porze on nie ma się gdzie położyć ;))
                A potem ja pół nocy spałam pod kocem... Tak, wiem, dla wielu osób takie
                sytuacje są nie do przyjęcia ale cóż ;)) To mój przyjaciel i domownik i tak
                jest traktowany ;)))
    • analityczka Wszyscy coś ogłaszają.. 19.09.06, 12:05
      to ja też.Ogłaszam iż zrobiłam sobie niemoralną i nielegalną przerwę w pracy
      podczas to której zjadłam przygotowaną dziś rano sałatkę(zdrowy styl życia hihi)
      i...chce mi się spać:)Więc teraz poudaje troszkę że pracuje by potem pod ważnym
      prestekstem wyjść godzinę wcześniej z pracy.No i niech mi ktoś powie że jestem
      pracoholiczką...;)
      • tygryska_28 Re: Wszyscy coś ogłaszają.. 19.09.06, 12:10
        Super plan ;)
        ja niestety muszę pooszczędzać możliwość wyjścia w ważnych sprawach na czas
        kiedy zacznie się szkoła ;)) A dziś mam ambitny plan posprzątania w biurku bo
        mi wmawiają, że dostałam jakies papiery a ja ich na oczy nie widziałam, ale
        wywiad poinformował, że widziano je u kierownika technicznego. Ale co tam, i
        tak posprzątam ;)

A jakaż to sałateczka zagościła na Twoim biureczku?? U mnie zwykłe kanapeczki
        przygotowane rano... Już za pół godzinki je pochłonę ;))
        • analityczka Re: Wszyscy coś ogłaszają.. 19.09.06, 12:20
          Oj bałagan w biurku to inna para kaloszy.Ale ponieważ za miesiąc zmieniam
          gabinet to i tak będę zmuszona wyjąć wszystko z szafek to odkładam to sobie:)
          Mam taki typ pracy że mogę wyjść spokojnie i pozałatwiać wszelakie sprawy na
          szczęście.I nie ma tu ograniczeń.

Sałateczka to był pomysł z wczoraj.Czasem najdzie mnie ochota i nawet poświęcam
          się wstając wcześniej by ją sobie przygotować.Składniki: sałata
          lodowa,ogóras,pomidoras,kiełki rzodkiewki,ser feta,grillowana pierś z
          kurczaka,bazylia i czasem opcjonalnie sos-dzis jednak bez:)
          Tylko nie pytaj jaką porcję zjadłam-jak dla słonia...:)
          • tygryska_28 mniam ;)) 19.09.06, 12:25
            no ja takiej sztuki nie stworzę ;)
            bo sałateczki pochłonęłabym ogromną ilość a jedna kanapeczka to jedna
            kanapeczka i musi wystarczyć ;))

Pozdrawiam
            • analityczka Re: mniam ;)) 19.09.06, 12:28
              U mnie takie rzeczy to na szybko.Pełna improwizacja:)
              Jak będziesz chciała to zawsze mogę w sobotę zrobić Ci prezent w postaci takiej
              mieszaniny:)Bo wybierasz się na spotkanie z tego co widziałam,tak?
              • tygryska_28 Re: mniam ;)) 19.09.06, 12:59
                Heh, nie wiem ;) mam troche obaw i niepokoi związanych ze spotkaniem ;)
                Ale dziękuję za propozycję. Tzn ja bardzo lubię przyrządzać różne takie cuda,
                ale że mieszkam z Rodzicami i Mama jest z tych osób, które wszystko zrobia
                najlepiej, kuchnię mam do dyspozycji tylko kiedy ich nie ma ;))

Pozdrawiam i nie zatrzymuję w pracusi ;))
                • analityczka Re: mniam ;)) 19.09.06, 13:12
                  A jakie Ty masz Kobieto obawy?Kompleksy masz jakieś?Nikt z nas nie jest
                  ideałem,a celem tego spotkania nie jest ocena kogokolwiek tylko miłe spędzenie
                  czasu.Zobaczysz że po takim zlocie to Forum będzie zupełnie inaczej
                  wyglądało.Jak nie przyjdziesz to ja się pogniewam-jedzie człowiek tyle
                  kilometrów a ona się wypina..;)

Nie zatrzymujesz-do wyjścia jeszcze 3 godziny jakieś.
                  • tygryska_28 Re: mniam ;)) 19.09.06, 13:28
                    kompleksy mam, a co ;)
                    ale bardziej boję się tego, że poznanie Was wpłynie na to jak będę Was
                    odbierała... Znam siebie i nie jestem ideałem akceptującym każdego bez
                    mrugnięcia okiem. No, tego się obawiam, ale z drugiej strony kiedy pomyślę
                    sobie, że może mnie ominąć spotkanie tylu miłych osób ;))))

ja się nie wypinam!! No co TY!! No wiesz, ja też mało nie jadę, do Centrum mam
                    jakieś 12 km :PPP

Szefowej nie ma już do końca dnia... la, la, la ;))
                    • analityczka Re: mniam ;)) 19.09.06, 13:33
                      A mój szef jest i póki jest to ja mam święty spokój:)Przewrotnie-nieznoszę
                      kiedy go nie ma bo wtedy ja odpowiadam za ten cały"bałagan":)

Tygi wpłynie czy nie wpłynie,masz być i kropka!Ja 130km jadę specjalnie:)A tak
                      w sekrecie powiem Ci że znam z tego Forum kilka osób a zanim je poznałam miałam
                      takie same odczucia-teraz już nie mam:)Kiedyś na takie spotkanie szłam z nogami
                      jak z waty,a teraz nie mogę się doczekać:)Będzie super!Masz na to Analityczną
                      gwarancję:)
    • x_adam Mmmm dziewczyny 19.09.06, 13:02
      Tak opowiadacie o tych sałatkach az sie rozbudzilem i zglodnialem:))
      • tygryska_28 Re: Mmmm dziewczyny 19.09.06, 13:04
        No proszę, trzeba było od razu mówić co postawi Cię na nogi a nie o zapałkach
        piszesz ;))

Porządne śniadanko to podstawa dnia ;)) Przynajmniej u mnie ;)) Chociaż nie
        wiem czy mieszaninę różnych płatków z mlekeim można nazwać porządnym
        śniadankiem :PP
      • analityczka Re: Mmmm dziewczyny 19.09.06, 13:09
        Adamie nie ma sprawy-już biegnę do sklepu po stosowne składniki,kuchnię w pracy
        mamy więc coś się zmiksuje;)
        • x_adam Re: Mmmm dziewczyny 19.09.06, 13:17
          analityczka napisała:

> Adamie nie ma sprawy-już biegnę do sklepu po stosowne składniki,kuchnię w
          pracy
          >
          > mamy więc coś się zmiksuje;)

Dzieki analityczko, chetnie bym skorzystał z czegoś przyrządzonego kobiecą
          dłonią:). Ach pomarzyć mozna:))
          • khinga Re: Mmmm dziewczyny 19.09.06, 13:21
            Adamie, ktoś mi kiedyś powiedział,że marzenia się spełniają:))
            • analityczka Re: Mmmm dziewczyny 19.09.06, 13:28
              Khinguś jak Ty zawsze mądrze mówisz:)

Adam-a jaki problem?Albo znajdź sobie kobiecinkę na stałe,albo jak to dla
              Ciebie takie ważne to ja się poświęcę i raz na jakiś czas zaproszę Cię na obiad
              do siebie:)Osoby trzecie twierdzą że powinnam zająć się raczej kulinariami bo
              marnuje się w tym banku;)Miło kiedy można tak błahym czymś spełnić czyjeś
              marzenie:)
              • tygryska_28 Re: Mmmm dziewczyny 19.09.06, 13:30
                To może wynajmijmy jakąś kuchnię i zróbmy ogólne szykowanie pyszności coby
                uszczęśliwić niektórych i dać upust naszym zdolnościom kulinarnym ;)))

Będzie jeszcze śmieszniejsze spotkanie ;))
                • analityczka Re: Mmmm dziewczyny 19.09.06, 13:36
                  Jak się okażecie fajną ekipą to Was do mnie zapraszam na małe grill-party:)
                  Będzie każdy mógł rozwinąć skrzydła kulinarne robiąc coś do jedzenia;)
                  • monnia3 Re: Mmmm dziewczyny 19.09.06, 13:40
                    Hurraa:))) tylko troszkę daleko ten grill;) nie wiem jak by taki tabun zniósł
                    twój ogród?
                    • analityczka Re: Mmmm dziewczyny 19.09.06, 13:43
                      Grill jest wielki i ciężki betonowy więc wytrzyma,a działka 1100metrów też
                      powinna wystarczyć:)
                      • monnia3 Re: Mmmm dziewczyny 19.09.06, 13:45
                        Ulalaaa to superrr szkoda tylko ze już pażdziernik za pasem...i coraz więcej
                        zpaewne deszczyku:)żółty jesienny liść...lalala
                        • analityczka Re: Mmmm dziewczyny 19.09.06, 13:47
                          Jest jeszcze taras zadaszony;)Widoki cudne bo ja w parku mieszkam
                          krajobrazowym:)
                          • monnia3 Re: Mmmm dziewczyny 19.09.06, 13:49
                            Mów tak dalej a nie pozbędziesz sie nas już:)))
                          • samowolny Re: Mmmm dziewczyny 19.09.06, 13:53
                            analityczka napisała:

ja w parku mieszkam krajobrazowym:)

czyli masz obraz na cały kraj..hmm ciekawe to musi byc miejsce zamieszkania:)
                            • monnia3 Re: Mmmm dziewczyny 19.09.06, 13:55
                              samowolny napisał:

> analityczka napisała:
                              >
                              > ja w parku mieszkam krajobrazowym:)
                              >
                              > czyli masz obraz na cały kraj..hmm ciekawe to musi byc miejsce zamieszkania:)

Szum drzew śpiew ptaków...i zapach dymu z grila oraz pieczystego:)))
                              • analityczka Re: Mmmm dziewczyny 19.09.06, 14:01
                                Szum drzew,śpiew ptaków,spacerujące bażanty,zające i dziki przy działce i
                                zapcha lasu przede wszystkim-to jest to:)
                                • tygryska_28 Oj już, przestań!! 19.09.06, 14:06
                                  U mnie za oknem właśnie z piskiem hamulców zatrzymał się kolejny autobus, w
                                  bloku obok ktoś coś stuka...

ja chcę do lasu!!!
                                  • analityczka Przestaję:) 19.09.06, 14:07
                                    Pomyśl sobie że ja teraz jestem w Centrum Łodzi gdzie jak jedzie tramwaj to
                                    drżą szyby w biurowcu,a Ikarus linii 98 skutecznie zasmradza świat:)
                                    • monnia3 Re: Przestaję:) 19.09.06, 14:08
                                      Taaa a moje biuro jest niedaleko lotniska:))) atrakcje przy otwartym oknie
                                      murowane;)
                                      • analityczka Re: Przestaję:) 19.09.06, 14:22
                                        No to wiemu w czym mówimy wszystkie:)Niech życie praca w warunkach ciszy:)I
                                        drukarki igłowe sztuk sześć za moją ścianą typu gips-karton:)
                                    • tygryska_28 Re: Przestaję:) 19.09.06, 14:12
                                      Ale potem będziesz miała ciszę i spokój...
                                      A ja sąsiadkę obok, która woła swoją córkę z podwórka dość mocno oddalonego od
                                      bloku (a mieszkam na 11 piętrze ;)) Córka ma na imię Natalka i wcale nie
                                      przychodzi posłusznie po pierwszym krzyknięciu ;)))

Fajnie masz. Naprawdę.
                                      • analityczka Re: Przestaję:) 19.09.06, 14:20
                                        Współczuję,naprawde.
                                      • kobietabezserca Re: Przestaję:) 20.09.06, 23:55
                                        z 11 pietra imie natalka brzmi conajmniej "poglosnie" :))))tez bym nie uslyszala
                            • analityczka Re: Mmmm dziewczyny 19.09.06, 13:59
                              Samowolny zajrzyj na www.las.lodz.pl/laskm/laslag.html to tam ładuję
                              codzień akumulatory:)
                              • tygryska_28 O której najbliższy pociąg do Łodzi?? 19.09.06, 14:02
                                :DDDDDDD

sama tego chciałaś ;)) obejrzałam stronkę ;))
                                • analityczka Re: O której najbliższy pociąg do Łodzi?? 19.09.06, 14:02
                                  Co godzina z Centralnego hihi:)
                              • samowolny Re: Mmmm dziewczyny 19.09.06, 14:16
                                okolice faktycznie piekne ...ja tez ładuje akumulatory zdala od skupisk
                                ludzkich wśród przyrody , tylko niestety w wekendy bo na codzień wokoło mnie
                                jest blokowisko, ale za to wszedzie mam blisko
                  • tygryska_28 Re: Mmmm dziewczyny 19.09.06, 13:42
                    teraz nie pozostaje nam nic innego jak okazać się fajną ekipą ;)))
                    Eh, i znowu trzeba się będzie starać ;)))) Z przyjemnością się postaram :))
                    • analityczka Re: Mmmm dziewczyny 19.09.06, 13:44
                      Fajna ekipa to naturalna ekipa:)Tygi bądź sobą:)
                      • tygryska_28 TYGI??? 19.09.06, 13:49
                        he, he... ślicznie, no naprawdę ;)))))
                        ja jestem sobą, zawsze i dlatego tak mało ludzi od razu docenia moją skromną
                        osóbkę ;))

Heh, nie kuś tym grilem i widokami bo zamiast do szkoły pojadę do Łodzi ;))
                        A w październiku na pewno jeszcze będą piękne słoneczne dni ;))
                        • analityczka Re: TYGI??? 19.09.06, 13:55
                          Ja wcale nie kuszę:)Iwanowny się zapytaj-ona mój taras i jego moce już zna;)A
                          październik i uroki Samotnika zapraszają:)
                          • tygryska_28 Re: TYGI??? 19.09.06, 14:00
                            Taaa... nie kusisz, dla mnie słowo piękne widoki, taras i przyroda są jak
                            narkotyk ;) od razu kombinuję jak tu wyrwać się z szarej rzeczywistości i
                            pobrykać po lasach, łąkach ;))
                            I żaden deszcz mi w tym nie przeszkadza :)
                            • analityczka Re: TYGI??? 19.09.06, 14:04
                              I własnie dlatego cierpiwie znosze niedogodności życia na odludziu-brak dobrej
                              drogi dojazdowej,brak komunikacji:)
    • x_adam ups!!! 19.09.06, 14:19
      Co jest dzwonie do tych wskazanych hotelików, i tam jest wszytko jeno zajęte,
      chyba spedze nocke na Centralnym, albo nie przyjade
      • analityczka Re: ups!!! 19.09.06, 14:21
        Ten sam problem miała Khinga...Wybory Miss psia mać akurat:(
      • monnia3 Re: ups!!! 19.09.06, 14:21
        Adaś dogadaj sie jeszcze z kims i weżcie apartament...Tygryska poda póżniej
        jakieś namiary:)) Kinga też ma ten problem co ty..;)
    • x_adam Spoko:) 19.09.06, 14:42
      Ja zawsze coś wymyślę:))
      • analityczka Re: Spoko:) 19.09.06, 14:43
        Pomysłowy Dobromir,tzn.Adam:)
      • tygryska_28 Re: Spoko:) 19.09.06, 14:45
        Tylko odpuść sobie ten Centralny...

Wkleiłam link do Apartamentów. na wątku o spotkaniu
        • x_adam Nie martw sie 19.09.06, 14:47
          Sypiałem w różniastych warunkach, poradze sobie
          • tygryska_28 Re: Nie martw sie 19.09.06, 14:51
            Przestań gadać głupoty, wiem, że sobie poradzisz, ale może mogę jakoś ci pomóc??
            jest jeszcze jeden tani hotel na Bródnie PUMS czy coś takiego, przy ul.
            Wincentego. Spróbuj.
          • analityczka Re: Nie martw sie 19.09.06, 14:52
            A u Muszkieterów pytałeś?
    • tygryska_28 Wychodzę 19.09.06, 15:11
      ale wrócę... ;)))

nie wiem jak Wam jeszcze pomóc z noclegami? piszcie, przeczytam wszystko po
      południu.
    • justiz Nieśmiała propozycja :-)) 19.09.06, 15:17
      To może przeniesiemy to spotkanie forumowe na październik, np. 14/15.10???
      Wtedy z noclegami będzie może mniejszy kłopot,a zresztą możnaby pozamawiać je
      już teraz.
      I ja mogłabym być! hihi
      • monnia3 Re: Nieśmiała propozycja :-)) 19.09.06, 15:18
        Hhhmmm no zobaczymy co inni na to? ale w pażdzierniku niektórzy mają już w
        wekendy szkołe:(
      • x_adam Re: Nieśmiała propozycja :-)) 19.09.06, 15:41
        justiz napisała:

> To może przeniesiemy to spotkanie forumowe na październik, np. 14/15.10???
        > Wtedy z noclegami będzie może mniejszy kłopot,a zresztą możnaby pozamawiać je
        > już teraz.
        > I ja mogłabym być! hihi

faktycznie to jest jakiś pomysł, nie ma problemu, zgadzam sie
        • monnia3 Re: Nieśmiała propozycja :-)) 19.09.06, 15:46
          No tak tylko poczekajmy co powiedzą inni którzy juz sobie zaplanowali taki
          wyjazd czy nocleg zarezerwowali...A przede wszystkim co na to organizatorka?Ja
          tez wysłałam maile do niektórych;)
          • analityczka Moje zdanie na ten temat: 19.09.06, 15:54
            Istotanie zarezerwowałam sobie ten weekend dużo wcześniej,i na dodatek
            zaplanowałam sobie sobotę od rana praktycznie przy okazji załatwiając inne
            sprawy i spotykając się z innymi ludźmi.Październik dla mnie odpada całkiem z
            wielu powodów.Osobiście uważam ze przekładanie spotkania sobotniego,które
            ustliliście prawie miesiąc temu, we wtorek(niektórzy zostaną poinformowani w
            środę)jest niepoważne.To tyle mojej opinii a zrobicie i tak co będziecie
            chcieli.Potem piętnastego okaże się że są wybory najładniejszego pomidora,albo
            zlot gołębi i przeniesiecie na listopad:)
        • Gość: x_adam Re: Nieśmiała propozycja :-)) IP: *.vlan15.enoch.lubman.net.pl 19.09.06, 15:59
          Dla mnie nie ma jakiegos znaczenia,dzwonie ni wuja z noclegami jak widac,ale
          mowilem ze sobie poradze tak czy inaczej...
          Ide do domu musze sie przespac
          • khinga Re: Nieśmiała propozycja :-)) 19.09.06, 16:43
            Wkleiłam linki na wątku o spotkaniu-niby tanie adademiki:)

Boszsz, wszystko pozajmowane, Muszkieterowie też-WSZYSTKO!
      • tygryska_28 Re: Nieśmiała propozycja :-)) 19.09.06, 18:03
        Niektórzy mają już wtedy zajęcia w szkole... :(

No ale jak chcecie :)
    • tygryska_28 Adam @ 19.09.06, 18:48
      ;)))
      • monnia3 Sokółko:))) 19.09.06, 20:47
        Gdzież to sie dzis podziewasz gdy u nas ferwor poszukiwań noclegów? :)))
        Jest nowy link z sandfantasy:) ale ten pierwszy(który masz w sygnaturce)
        bardziej mi się podoba...ten nowy jest taki...bardziej rozrywkowy ...wolę taki
        romantyczno-zadumany;)
        sandfantasy.2.wixa.patrz.pl
        • white.falcon Re: Sokółko:))) 19.09.06, 20:51
          Nigdzie nie podziałam się - z pracy wróciłam. Obejrzałam Sandfantazy -
          piękne. :-) Nie przewidziałam tych wyborów Miss. Mea culpa. :-( Ale potem, jak
          słusznie pisze Analityczka, byłyby wybory największego pomidora, grzyba, czy
          czegoś tam jeszcze. Dla chcącego jednak coś się znajdzie, wystarczy wziąć
          książkę telefoniczną do ręki i podzwonić uparcie. Chyba powinno udać się. :-)
          • wiarusik Re: Sokółko:))) 19.09.06, 20:55
            Później byłoby rozpoczęcie roku akademickiego,następnie święto zmarłych,11
            listopada,mikołajki...
          • monnia3 Re: Sokółko:))) 19.09.06, 20:55
            Myślę ze ci którzy naprawdę chcą sie spotkać to przyjadą i sobie juz
            poradzili:)))
            ale super że mozna sie oderwać od przyziemnych spraw i z niekłamanym przejęciem
            śledzić co sie tu dzieje:)))
            • white.falcon Moniu :-) 19.09.06, 20:59
              A dzieje się, dzieje, Moniu. :-)
          • khinga To nie jest takie proste! 19.09.06, 23:17
            white.falcon napisała:

> Nigdzie nie podziałam się - z pracy wróciłam. Obejrzałam Sandfantazy -
            > piękne. :-) Nie przewidziałam tych wyborów Miss. Mea culpa. :-( Ale potem,
            jak
            > słusznie pisze Analityczka, byłyby wybory największego pomidora, grzyba, czy
            > czegoś tam jeszcze. Dla chcącego jednak coś się znajdzie, wystarczy wziąć
            > książkę telefoniczną do ręki i podzwonić uparcie. Chyba powinno udać się. :-)

...jak może się to wydawać:) Jestem tego przykładem. Łatwo się mówi.
    • tygryska_28 A Sokółka gdzie? 19.09.06, 20:44
      Narobiła zamieszania spotkaniem i...

Hej, odezwij się w wolniejszej chwili ;)))
      • white.falcon Re: A Sokółka gdzie? 19.09.06, 20:52
        No jakiego zamieszania. Podałam to, co miałam pod ręką i ustaliłam. Pozdrawiam
        Cię, Tygrysko. :-)
        • tygryska_28 Re: A Sokółka gdzie? 19.09.06, 20:56
          Zamieszania ze spotkaniem ;)) To chyba był Twój pomysł ;)) Skądinąd
          DOSKONAŁY ;))

Ćwiczę wyszukiwanie różnych rzeczy w necie ;)))

I znajduję coraz więcej fajnych miejsc na nocleg ;)
          • white.falcon Re: A Sokółka gdzie? 19.09.06, 20:58
            Nie wiem, czy doskonały, byle potem mi nie przypisano dodatkowo prymusu adopcji
            jakichś dzieci, wynikłych ze spotkania. ;-) Żartuję, oczywiście, Ale, Tygrysko,
            masz rację, jak ktoś rzeczywiście chce, to znajdzie. :-)
            • tygryska_28 Ależ jakich dzieci Cioteczko ;)) 19.09.06, 20:59
              ;PPP
              • white.falcon Re: Ależ jakich dzieci Cioteczko ;)) 19.09.06, 21:09
                Hipotetycznych, Tygrysko, hipotetycznych. Skąd wiesz, co komu do głowy
                przyjdzie i co ze spotkania wyniknie. ;-DDD
                • tygryska_28 Re: Ależ jakich dzieci Cioteczko ;)) 19.09.06, 21:13
                  Hmmm...
                  No znowu mnie straszysz ;))) Dobrze, że mnie to nie dotyczy ;DD

• white.falcon Re: Ależ jakich dzieci Cioteczko ;)) 19.09.06, 21:20
                    Tygrysko, nie chcesz kiedyś tam mieć dzieci? Nie mówię - zaraz i już, ale
                    kiedyś? Może niedyskretne pytanie, nie musisz odpowiadać, ale ... nie chcesz? :-
                    )
                    • tygryska_28 Re: Ależ jakich dzieci Cioteczko ;)) 19.09.06, 21:22
                      Chcę, ale...
                      Nawet nie wiesz jak bardzo chcę czasami...
                      • white.falcon Re: Ależ jakich dzieci Cioteczko ;)) 19.09.06, 21:27
                        Masz masę czasu na taką, a nie inną decyzję. Tylko nie decyduj się pochopnie -
                        dzieciaki powinny być chciane i oczekiwane i być radością dla dwojga ludzi.
                        Widzisz, znam osoby, które na kimś chciały coś wymusić lub niby ratować
                        małżeństwo i decydowali się na dziecko. Moim zdaniem - bez sensu, bo dziecko
                        nie jest ratunkiem, czy kartą przetargową. Jest małym żywym człowieczkiem,
                        podobnym do nas, ale nie będącym nami. Jest, jak ktoś kiedyś trafnie
                        powiedział - "strzałą, której dajemy początek, ale nie mamy wpływu na to, gdzie
                        poleci". :-)
                        • tygryska_28 Re: Ależ jakich dzieci Cioteczko ;)) 19.09.06, 21:30
                          Wszystko to wiem Sokółko, ale nie zawsze chcieć oznacza móc...

A wymuszanie na kimś związku czy zostania razem przez dziecko - jedna z wielu
                          niezrozumiałych dla mnie głupot... Szkoda dziecka, które na starcie jest
                          uboższe o miłość jednego rodzica i często wykorzystywane do wymuszania różnych
                          rzeczy. Chore.
        • justiz Cześć Sokółko! ;-)) 19.09.06, 20:56
          Jak minął dzień?
          • monnia3 Witaj Justiz:)))) 19.09.06, 20:58
            Jak samopoczucie?
            • justiz Re: Witaj Justiz:)))) 19.09.06, 21:09
              Coraz lepsze! ;-)
              Chocaż wczorajszą noc miałam dość ciężką, więc nie popiszę z Wami dzisiaj muszę
              odespać. ;-)
              • wiarusik Re: Witaj Justiz:)))) 19.09.06, 21:11
                To ja też mogę jutro odpisać na @?
                Tak mi się nie chce dziś pisać,tylko takie o pierdółki;))
                • justiz Re: Witaj Justiz:)))) 19.09.06, 21:13
                  Kotuś, ale przecież nic nie musisz, możesz - jeśli zechcesz! ;-)
                  • wiarusik Re: Witaj Justiz:)))) 19.09.06, 21:16
                    No dobra,tylko żebym nie wyszedł na olewacza;)
              • monnia3 Re: Witaj Justiz:)))) 19.09.06, 21:13
                justiz napisała:

> Coraz lepsze! ;-)
                > Chocaż wczorajszą noc miałam dość ciężką, więc nie popiszę z Wami dzisiaj
                musz
                > ę
                > odespać. ;-)

Olaboga to co sie stało?? mam nadzieję ze nic poważnego...:(
                • justiz Re: Witaj Justiz:)))) 19.09.06, 21:15
                  Nieee.. Po prostu, źle spałam.. :-)
                  • monnia3 Re: Witaj Justiz:)))) 19.09.06, 21:18
                    justiz napisała:

> Nieee.. Po prostu, źle spałam.. :-)

Hhmmm serio? nie chcę być wścibska i przyjmuję taka odp.;) mogę sie tylko
                    domyślac czemu żle spałaś...:( tabletki na uspokojenie pomagają...na jakis
                    czas....
                  • tygryska_28 Re: Witaj Justiz:)))) 19.09.06, 21:19
                    To może gorąca kąpiel przed snem? Rozluźnia, relaksuje i pomaga zasnąć...

Trzymaj się i śpij spokojnie ;)
                  • kiki1102 1 zebranie w szkole... 19.09.06, 21:21
                    Trwało 2 godziny.6 sztuk rodzicieli przypełzło,o zgrozo!wielkie
                    zainteresowanie:)Znowu jestem w trójce klasowej,wybór był nikły,niestety.To
                    tyle.Pozdrawiam.

Dzień wspomnienie lata...
                    • white.falcon Re: 1 zebranie w szkole... 19.09.06, 21:23
                      Nie mogłaś wyłgać się? ;-)
                    • wiarusik Re: 1 zebranie w szkole... 19.09.06, 21:24
                      Miałaś 50% szansy,że na Ciebie nie padnie i wyszło jak zwykle.
                      Ty to masz pecha;)))
                    • tygryska_28 Re: 1 zebranie w szkole... 19.09.06, 21:27
                      he, he, to ja z moim szczęściem chyba zrezygnuję z dzieci, albo nie będę
                      chodziła na zebrania ;))
                  • white.falcon Re: Witaj Justiz:)))) 19.09.06, 21:22
                    Nie mów, że solidarnie z Adamem spędziłaś noc na dachu. Jak to jest zaraźliwe,
                    to niedługo wszyscy wylądujemy na dachu, nocując. ;-) Też jestem zmęczona i
                    głupotki mi do głowy przychodzą, wybaczcie. :-)
                    • justiz Re: Witaj Justiz:)))) 19.09.06, 21:26
                      Jeśli o mnie chodzi - to nie szkodzi. "Głupawka" rozluźnia! ;-DD
                      A ja już Ci wspominałam, że na dachu mojego wierzowca jest.. lądowisko dla
                      helikopterów!!! He! Więc mnie kojarzy się to baaardzo przyjemnie!

A teraz już spadam..
                      Pa! Napiszę do Ciebie.
                      • wiarusik Re: Witaj Justiz:)))) 19.09.06, 21:28
                        Tepsa?Pzu?
                        • white.falcon Re: Witaj Justiz:)))) 19.09.06, 21:29
                          wiarusik napisał:

> Tepsa?Pzu?

Jeszcze szpitala nie uwzględniłeś i wojskowego lotniska. ;-)
                          • wiarusik Re: Witaj Justiz:)))) 19.09.06, 21:31
                            A jakiego jeszcze krwiopijcę stać na śmigłowiec?;))))
                            • tygryska_28 prezydenta ;)) 19.09.06, 21:33
                              Tylko on nie ma lądowiska na dachu ;))
                              • monnia3 Re: prezydenta ;)) 19.09.06, 21:35
                                To kaczki musza helikopterem latać? upssss
                                • tygryska_28 Re: prezydenta ;)) 19.09.06, 21:36
                                  he, he... niestety... takie wiesz - tanie państwo ;))
                                  Oj, na takie tematy nie rozmawiam tutaj ;)
                                  • monnia3 Re: prezydenta ;)) 19.09.06, 21:37
                                    Na jakie tematy? ;) hi hi...luzik:) wyrwało mi sie niechcący...
                                    • tygryska_28 Re: prezydenta ;)) 19.09.06, 21:38
                                      hi, hi ;) mnie też ;))

eh, czas spać, chyba, dziś musze być szybsza od psa bo spanie pod kocykiem mi
                                      się nie uśmiecha ;)
                                      • monnia3 Re: prezydenta ;)) 19.09.06, 21:40
                                        Widzę że wszyscy dziś idą wcześnie na zasłużony odpoczynek;)))
                                        ja zaraz tez sie zbieram..do wanny;)
                                        • tygryska_28 Re: prezydenta ;)) 19.09.06, 21:41
                                          No, no, na szczęście o to miejsce z psem nie muszę się kłócić ;))
                                          he, he...

Chyba coś mnie bierze, gardło boli :(
                                          • wiarusik Re: prezydenta ;)) 19.09.06, 21:43
                                            Mnie brało wczoraj.
                                            • tygryska_28 Re: prezydenta ;)) 19.09.06, 21:45
                                              I??? Jak się uchroniłeś? Czy się nie uchroniłeś? Po prostu jesień to mój czas
                                              na anginę a ta nie przechodzi szybko a w sobotę mam spacerek i spotkanko ;)))
                                              Wolałabym być zdrowa ;)
                                              • wiarusik Re: prezydenta ;)) 19.09.06, 21:47
                                                Gripex.

(cholera,te firmy nie dają mi ani grosza za reklamę)
                                                • tygryska_28 Nie mam :( 19.09.06, 21:50
                                                  Mam griposan ;) ziołowy, narazie wysysam cholinex ;))
                                        • wiarusik Re: prezydenta ;)) 19.09.06, 21:42
                                          Ja też,więc stuknijmy się mydełkiem:))
                                          Umyć Ci plecki?;))
                                          • monnia3 Re: prezydenta ;)) 19.09.06, 21:44
                                            wiarusik napisał:

> Ja też,więc stuknijmy się mydełkiem:))
                                            > Umyć Ci plecki?;))

Matkooo ja pana nie poznaję...co to sok jabłkowy robi z ludzi:))))
                                            • wiarusik Re: prezydenta ;)) 19.09.06, 21:45
                                              Oj,chyba Pani u nas od niedawna;)))
                                              Wirtualne świntuszenie to moja specjalność:)))))))
                                              • monnia3 Re: prezydenta ;)) 19.09.06, 21:47
                                                Taa specjalność...to ci nowina:) wirtualne powiadasz?;)
                                                • wiarusik Re: prezydenta ;)) 19.09.06, 21:49
                                                  Mogę i 3D ale nie z każdą;)
                                                  • monnia3 Re: prezydenta ;)) 19.09.06, 21:50
                                                    wiarusik napisał:

> Mogę i 3D ale nie z każdą;)

Ze niby co możesz??? olaboga Wiarusiku rozkręcasz sie widzę:)
                                                  • wiarusik Re: prezydenta ;)) 19.09.06, 21:53
                                                    Ale zaraz się wykoleję,bo wkońcu trzeba iść pod tą wodę:)))
                                                  • monnia3 Re: prezydenta ;)) 19.09.06, 21:55
                                                    wiarusik napisał:

> Ale zaraz się wykoleję,bo wkońcu trzeba iść pod tą wodę:)))

A masz wodę w łazience? bo jak nie to mogę udostępnić swoją;)))
                                                  • wiarusik Re: prezydenta ;)) 19.09.06, 21:57
                                                    Dobra,tylko wezmę ręcznik:))))
                                                    Idę.
                                                  • monnia3 Re: prezydenta ;)) 19.09.06, 21:58
                                                    Oki czekam...już ci napuszczam wody...z pianką?;)
                                                  • wiarusik Re: prezydenta ;)) 19.09.06, 22:00
                                                    Może być.Przynajmniej nie będę się aż tak krempować:))))
                                                  • monnia3 Re: prezydenta ;)) 19.09.06, 22:01
                                                    Luzik..nie będe ci przeszkadzała...w kapieli;)
                                                  • wiarusik Re: prezydenta ;)) 19.09.06, 22:03
                                                    Ani podglądała przez kratkę w drzwiach?Szkoda:(
                                                  • monnia3 Re: prezydenta ;)) 19.09.06, 22:06
                                                    A to już wyjdzie w praniu;)))nie mam kratki w drzwiach;)oki usiądę na pralce i
                                                    będę cie zanudzać opowieściami aż zaśniesz w cieplutkij wodzie...